نمایشگاه/رویداد SONY E3 2014 Press Conference

Behrooz

کاربر سایت
[SUB]تاریخ رسمی کنفرانس اعلام شد:[/SUB]

04344059744130761450.png

[SUB]June 9 at 6 p.m. PT
[/SUB][SUP]
سه‌شنبه، 5:30 صبح [به وقت ایران]
[/SUP]

سونی بی خیال fps شده؟!:|
الان با توجه به ذائقه ی گیمرها fps پر مخاطب ترین و محبوب ترین سبک بازی هاست و عجیب نیست سونی عنوانی در این سبک معرفی نکنه اون هم در شرایطی که رقیبش قراره halo 5 معرفی کنه؟!

الان با توجه به ذائقه ی گیمرها fps پر مخاطب ترین و محبوب ترین سبک بازی هاست و عجیب نیست سونی عنوانی در این سبک معرفی نکنه اون هم در شرایطی که رقیبش قراره halo 5 معرفی کنه؟!
کی میگه از gg خبری نیست؟؟!!!! من احتمال میدم سونی با gg بترکونه

کی میگه از gg خبری نیست؟؟!!!! من احتمال میدم سونی با gg بترکونه
آخه شایعات GG دور بازی RPG میگیرده! :d
البته میتونه یه بازی بردرلندز مانند باشه! اینجوری FPS هم هست! و جای خالی چنین بازیی رو پر میکنه! :d
البته تقریبا...چون بیشتر FPS بازها،مولتی پلیر رقابتی میخوان:-"

---
با توجه به حرف insider اگه امسال بخواد fps برای ps4 عرضه بشه به طور قطع titan fall
TF دیگه فایده نداره! :-" کسی که میخواست برای TF کنسول بگیره، تا الان X1 رو گرفته! :d
باید یه FPS انحصاری معرفی بشه که ملت رو جذب کنه! :d

آخرین ویرایش:
با توجه به حرف insider اگه امسال بخواد fps برای ps4 عرضه بشه به طور قطع titan fall

انشالله اگه مشکلی پیش نیاد TLG رو با رزولوشن 1080P و 60FPS با این قابلیت 8 سال دیگه روی PS5 به عنوان لانچ تایتل میبینیم :| !

استاد همیشه بلند پروازی های عجیب غریبی داشته. :d مثلا اگه به شما میگفتن قراره رو سخت افزار PS2 یه بازی OW عرضه بشه که شما باید با 16 تا نره غول بی شاخ و دم که اندازه شون چند برابر شماست بجنگید و هر کدوم هوش مصنوعی خودشون رو دارن و فیزیک و حرکات شون به طور دقیق محاسبه میشه بعلاوه یه اسب با هوش که قراره توسط هوش مصنوعی کنترل بشه و کلی افکت مختلف و DW فوق العاده و مهم تر از همه اینکه بازی بین مراحل لودینگ نداره. احتمالا وقتی این رو میشنیدی میگفتی همچین چیزی رو رو PS4 می بینیم ولی خب دیدی که همچین چیزی رو ساختن اونم رو PS2 که تا اون موقع نظیر نداشت. :d Team Ico از نظر دانش فنی و برنامه نویسی غول بی شاخ و دمی ـه. مطمئنم اگه این نسل TLG رو عرضه میکردن به اندازه وقتی که ND انچارتد رو عرضه کرد Jaw Dropping می داشتیم.:d

اینم لینک مصاحبه با استاد Ueda در مورد همین قضیه پرها و این حرفا:d
Fumito Ueda Talks Trico - IGN

مرد مؤمن همین الانش متا(ها)ی آثار قبلی تیم ایکو +90 هست ! اگر این تاخیرات لطمه ای بر روند کُلی ساخت پروژه نداشته باشه، من سر +95 شرط می بندم ! :d اونم از نگاه منتقدان و مطبوعات وگرنه از دید خودم که چشم بسته نمره کامل رو دریافت خواهد کرد ! :d

از دید یه بازیساز گفتم با یوشیدا شرط میبندم که اخراجم نکنه :d

Hype Train ها :دی:

:دی

بوکمارک کنید (:دی)، این قطار ها تصادف نمی کنن! :دی

Added :دی

هرکی که درخواست داده اما توی قطار نیست بهم بگه لطفا :دی

آقا من اصن یادم رفت درخواست بدم واسه این Death Train ـها، I want a bilit بزارمون اون آخر قطار:d

ولی با این قطار اگه می رفتیم یه چیز دیگه بود:d

60043554977066333079.jpg

تو E3 امسال ریبوت ـش معرفی میشه:d بوکمارک کنین (!):d

شوخی میکنی؟
yahoo_23.gif
6 تا بمب اتم کار گذاشته داخل قطار، میخوای کل لس انجلس رو بیاری پایین؟!
yahoo_22.gif
yahoo_4.gif
مگر اینکه نصفشو با این قطار بریم، بعد مثل اون مرحله بازی با یه قطار دیگه جفت کنیم دسته جمعی بپریم اونور.
yahoo_4.gif
kaizershauze رو هم میزاریم تو قطار بمب ها رو خنثی کنه که البته سیم ها رو قاطی میکنه میره رو هوا از دستش راحت میشیم!
yahoo_4.gif

خ من به این نکته فنی توجه نکرده بودم:d ولی حالا یعنی تو میگی این همه آدم نمی تونن دور هم 6 تا بمب رو خنثی کنن؟
yahoo_4.gif
تازه اگرم نشد همون گزینه 2 رو عملی می کنیم، روح kaizershauze هم شاد:d

غیر این با قطار U2 هم اگه می رفتیم خوب بود به خصوص اینکه آخرش با واقعیت این Hype Train ـهای E3 امسال کاملاً جوره و عین نیت همه نهایتاً میریم کف دره!:d

آخرین ویرایش:
سایت whatculture یه مقاله داده بیرون با اسم "12 بازی فوق العاده ای که از E3 Sony لیک شده" که بازی هاش به ترتیب این هاس:
18832321692764688598.jpg
Syphon F!lter: Kill Strain
ریبوت سایفون فیــــلتر
Gran-Turismo-6.jpg
Gran Turismo 7: Prologue
با کیفیت 1080 و 60 فریم :دی
Heavenly-Sword-2.jpg
Heavenly Sword Sequel
با تاریخ انتشار اواخر 2014/ اوایل 2015 انحصاری 4
Wipeout-PS4.jpg
WipeOut
این هم گفته 1080p هست :دی
the-last-guardian.jpg
The Last Guardian
انتشار در زمستان 2015
Quantic-Dream-PS4.jpg
Quantic Dream’s New Project
اگر تو E3 معرفی نشه، احتمالا می‌ره برای Gamescom
Morpheus.jpg
Media Molecule’s Morpheus Project
تاریخ احتمالی 2015. این به نظر خودمم می‌تونه درست باشه با توجه به این که MM همیشه دنبال ارائه تجربه های جدید می‌گرده
Grand-Theft-Auto-V1.jpg
Grand Theft Auto 5 Next Gen
گفته شده بازی روی XO هم میاد ولی اولین کسی که معرفی می‌کنه بازی رو برای نسل جدید؛ خود سونی هست.
Sony-London.jpg
Sony London’s New AAA Title
بازی احتمال زیاد یه IP جدید انحصاری 4 هست و به قدری شگفت انگیزه که در حین نمایش فک ها رو Drop خواهد کرد :دی
Demons-Souls-PS4.jpg
Sony Japan Studios’ Project Beast
در کنار TLG، احتمالا این پروژه هم معرفی می‌شه که شباهت زیادی به Demon's Souls داره
God-of-War-PS4.jpg
God Of War PS4
اصلا منتظر هیچ تاریخ انتشار یا اومدن بازی زودتر از 2015 نباشید :دی بازی رو فقط معرفی می‌کنن که جو این بازی های کنسل شده رو از بین ببره. مثل UC4 که شب عرضه PS4 فقط معرفی شد و همه از هایپ ترکیدن ولی عملا هیچ چیزی تو ویدیو بهمون نشون نداد :| :دی
Uncharted-PS4.jpg
Uncharted PS4
نمایش In-Engine از بازی که در یک ویدیو 3 دقیقه ای، عصر جدیدی از گرافیک رو معرفی می‌کنه روی کنسول ها و به قدری گرافیک و... بالایی داره که سر نمایش امکان داره بمیرید از هایپ :دی گیم پلی در مورد Nathan Drake هست اما یه فلش بک هایی هم داره که با Sir Francis بازی می‌کنیم. تاریخ انتشار هم تابستون 2015 اعلام می‌شه.
منبع
پ.ن: حجم عکس ها فوق العاده کم هست؛ نزنید پاک کنیدشون :دی

WipeOut باحال به نظر مياد :دى
من كه دعا ميكنم بازى باحالى باشه ما طرفداراى علمي تخيلى خيلى با اين چيزا حال ميكنيم :دى

ولی با این قطار اگه می رفتیم یه چیز دیگه بود:d
تو E3 امسال ریبوت ـش معرفی میشه:d بوکمارک کنین (!):d

شوخی میکنی؟ /:) 6 تا بمب اتم کار گذاشته داخل قطار، میخوای کل لس انجلس رو بیاری پایین؟! :| :d مگر اینکه نصفشو با این قطار بریم، بعد مثل اون مرحله بازی با یه قطار دیگه جفت کنیم دسته جمعی بپریم اونور. :d kaizershauze رو هم میزاریم تو قطار بمب ها رو خنثی کنه که البته سیم ها رو قاطی میکنه میره رو هوا از دستش راحت میشیم! :d

در ضمن صحنه ابتدایی بازی از روی فیلم Peacemaker برداشته شده، اونجا بمب منفجر میشه! /:)

منم خیلی دوست دارم! :(

خبر! :دی

CDPR لوگوی خودش و TW3 رو تغییر داد

خبر دو

شاتهای جدید از witness (داغه بچه نسوزی! :دی)

درضمن تایید شد 1080p 60fps هم هست.

پ.ن. سونی باید اسم این کنسول رو مزاشت PS 1080p :دی

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or