نمایشگاه/رویداد SONY E3 2014 Press Conference

Behrooz

کاربر سایت
[SUB]تاریخ رسمی کنفرانس اعلام شد:[/SUB]

04344059744130761450.png

[SUB]June 9 at 6 p.m. PT
[/SUB][SUP]
سه‌شنبه، 5:30 صبح [به وقت ایران]
[/SUP]

خب دیگه رسما آخرین پستم رو توی این تاپیک بدم و برم برای Media Blackout دو سه روزه تا پایان این هفته.

امیدوارم وقتی 2-3 روز دیگه برگشتم تاپیکای Crash و TLG رو ببینم :bighug: ولی اگه احیانا، خدایی نکرده اینطوری نشد باید از خجالت یه سری از دوستان در اومد >:) یعنی دو حالت داره! یا برمیگردم میبینم تاپیکا رو زدین و بازی ها معرفی شدن که خب جشن و شادی و اینجور حرفا :دی یا هم اینکه معرفی نشدن و امیر آکیبا و بهروز از طرف جبهه کراش! و حسین و وحید دریمی از جبهه TLG به کوهستان توبه تبعید شدن :bighug::دی

یعنی در هر حال برای ما وضعیت برد-برده :d

پ.ن:میتونیم برای رعایت اعتدال و برابری، همینجوری الکی بزنیم احسان و ماکان رو هم بن کنیم :bighug: دلیلش هم میگیم عدم حضور FF XV! :دی

پ.ن2: How Fitting! آخرین پست من در BC مصادف شد با 5,555 ـمین پستم :( یعنی میشه وقتی 2-3 روز دیگه برگشتم یکی از این 5 ها توی E3 نمایش داده شده باشن؟! :crying1:
d9gtivmv9bogq1k16nr8.jpg
k8bqtjpqckxgc466sxdz.jpg
g6u5mac8o6jf358g45qc.jpg
:((:((:((

به قول دوست عزیزمون: "برمیگردم!" :دی

@احسان
من چجوری روز 0 رو پشت صفحه بزارم؟ :((

---
@علی
حالت اول برد اتفاق میفته! >:) من یکی که کوهستان توبه برو نیستم! >:) :d

---
هم اکنون هم مستقر شدم! و همه چی آماده ـست! فقط کنفرانس ها باید شروع بشن! >:)

مثل این که قرار سر فرانسیس رو در تریلر 3 دقیقه آنچارتد 4 نشون بدن:
they'll show the graphics..drake and his gang..some action scenes sir. francis(drake's father)...etc

god of war iv هم انگار قرار تیزر معرفی داشته باشه:bighug:
I can't believe:d

+
یه جا هم نوشته بود که بازی جدید اپیک واقعا شگفت انگیزه و مولتی پلتفرم

یعنی خداوکیلی حیف نیست این خشم و این چهره خفن تو کنفرانس نباشه..به یه تیزر 10 ثانیه ای هم راضیم=((:d

e3g5oovzpuv6jz2dko9m.jpg

دوستان ساعت 10 چراغ تایپک رو خاموش کنید که بتونید ساعت 5 بیدار شین همه با هم باشیم:d

کنفرانس ماکروسافت به اون همه هایپ و شایعه های مثبت اینطوریه، کنفرانس سونی قطعاً یه فاجعه تمام عیار خواهد بود.
من رفتم تاپیک فروش ps4 م رو بزنم :دی.

واقعا از کنفرانس ماکروسافت راضی هستم برای کنفرانس سونی حسابی جا باز کرده داره هرچی بازی مولتی نشون میده که من کاملا به کنفرانس سونی بیشتر امیدوار شدم .:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or