[SUB]تاریخ رسمی کنفرانس اعلام شد:[/SUB]
)
:d کلا شباهت زیادی به سیب داره
بخوان چیزی هم در مورد بازی بگن،نمیتونند مستقیم اسم اون میوه رو بگن(فکر کنم میوه ی تخیلی میباشد،درسته؟ :d ) پس با همون سیب ملت رو هایپ کنند

) هیچ خبری از ME1 نبود! اما برای دونستن داستان،اومدن یه کمیکی ساختن که قابلیت حق انتخاب و ... داشت! :d و با توجه به اون،میتونستید ME2 رو شروع کنید! بعید نیست برای ویچر هر 2 نسخه هم چنین حرکتی برن...شایدم نرن
حالا پارسالم اگر نبود،یادمه بعد از ME3 تازه روی PS3 اومد!
:d
بالاخره امسال باید یه کاور AC داشته باشیم!
June هم نشد، July
گرچه نمیدونم این AC رو چرا انقدر سرش مخفی کاری میکنند! یعنی واقعا قراره سر کنفرانس یوبی سکته کنیم؟ :d
حداقل the Division یا POPـی که شایعه شده بود، یا BG&E 2 ، یا خیلی چیزای دیگه اگر حضور داشت بیشتر حمایت میکردم
ولی چون دوباره بحثش شد بازم میگم :d
تازه فکر کنم MK هم هست!
( FF XV ... KH III ... ؟ ) زیاده! 

اتفاقا Uncharted به صورت 60fps چیز خیلی خوفی میشه. DF ویدئویی از U3 به صورت 60fps گذاشته بود و کلی هم ازش تعریف کرده بود:d من که امیدوارم 60fps باشه ولی اگه نبود حداقل باید 1080p/30fps باشه.Uncharted به احتمال 99% به صورت 1080p/30fps خواهد بود! من که امیدوارم این طور باشه. چون حال و هوا و سبک بازی جوریه که نیاز خاصی به 60fps بودن نداره و به جاش میتونن کیفیت بصری بازی رو بالاتر ببرن.
کلاً به جز سبک های ریسینگ و FPS، بقیه بازی ها 30fps باشه هیچ مشکلی ندارم!![]()

Square Enix’s E3 2014 lineup seems to be limited to just three games this year. Theatrhythm Final Fantasy: Curtain Call, Kingdom Hearts 2.5 HD Remix, and Hitman Sniper will be at the show. That’s all for now at least!
سیستم مبارزه tw شبیه h&s هاست یا نه؟ کلا ممنون میشم یه توضیحی در مورد سیستم مبارزات سبک rpg بدید چون زبانم ضعیفه تا حالا نرفتم سراغ این سبک!