Sony و Microsoft آماده برای E3 2014

• Thread starter Thread starter Wąnda
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Wąnda

Sacred Spirit
کاربر سایت
درود.

بعد از ورود به سال 2014،حال دو کمپانی بزرگ Sony و Microsoft نقشه های زیادی را برای امسال دارند و می خواهند موج دوم بازی های خود را در E3 2014 که همین امسال است، رونمایی کنند. چند روز پیش بود که طی سوالی که یکی از طرفداران از Phil Spencer کرد، پرسید که "آیا عناوین انحصاری در دست دارید که امسال معرفی کنید یا هنوز زود است؟!"
99091672491493489156.jpg
او در جواب گفته است:
"ما چیزهای زیادی برای معرفی در سال 2014 خواهیم داشت، داریم روی نقشه ـمون کار می کنیم، من میخوام که امسال یک E3 عالی داشته باشیم."
از این رو شرکت Sony هم بیکار ننشست و طی خبری اعلام نمود که ما نیز عناوین واقعا دیدنی را در دست داریم و شما سورپرایز خواهید شد.
John Koller که رئیس بازاریابی قسمت سخت افزار شرکت Sony می باشد، رسما طی خبری معرفی نمود که ما چیزهای واقعا دیدنی رو در E3 2014 برای معرفی داریم..
وقتی که از او پرسیدند:
"میشه یه اشاره ای به بازی هایی که میخواد برای Playsstation 4 عرضه بشه، داشته باشین؟!
ایشان گفتند:
سبک و نوع بازی های که ما میخواهیم معرفی کنیم، مطمئن باشین فوق العاده هستن!!
او همچنین خاطر نشان کرد که:
بازی های زیادی رو تابحال معرفی کردیم، اما یک بازی که مثل Destiny باشه هم فکر کنم که بتونیم در E3 امسال نشون بدیم، این حتی یه نمایش خیلی کوچیک از سوی ما برای طرفداران هستش که باعث میشه Playstation 4 خاص باشه.
خلاقیت های زیادی در این دستگاه نفته است، چیزهایی که ما واقعا باید از اون استفاده کنیم، PS4 واقعا دستگاه و موتور قدرتمندی در این صنعت و گروه خاص به شمار میره، همین هاست که باعث میشه ما حرف های زیادی برای گفتن در E3 امسال داشته باشیم..
آره میدونین؟! امسال از اون سالهاست..که ما باید چیزهای فوق العاده ای رو در دنیای بازی ها به نمایش بگذاریم.
همچنین از او در مورد Uncharted 4 پرسیدند:
آیا ما شاهد اطلاعات جدیدی از بازی UC در مراسم E3 امسال هستیم یا نه؟!
گفتند:
خب ما این بازی رو در شب لانچ معرفی کردیم و مسلما اطلاعات زیادی هم ازش بیرون ندادیم ولی میتونم بگم که E3 امسال میتونه خیلی جالب باشه!!
Koller حرف هایش را با این جمله به پایان می رساند:
این حرفم به همه کسانی هستش که PS4 دارن یا هنوز نخریدن و به دنبال یکی از کنسول ها هستن، قولی که ما دادیم، مطمئنا به آن عمل خواهیم کرد کیفیت بازی ها،توسعه بازیها، واقعا عالی ـین، بسیار عالی، و ما چیزهای خیلی زیادی رو برای معرفی در E3 امسال داریم.
Destiny یکی از آن عناوین بود که Koller از آن برای معرفی بازی های شرکت سونی مثال زد،به نظر شما دیگر چه عناوینی را در E3 امسال شاهد خواهیم بود؟
source

هرچند 360 بازی های نابی برای 2014 داره و من منتظرشونم مثل فیبل و تیتان ولی ps3 باید خاک بخوره چون سونی فقط برای 2014 بازی ژاپنی میده بیرون که من متنفرم

360 که نزدیک دو ساله داره خاک می خوره مرد حسابی.

بازی ژاپنی هم چون جنابعالی دوست نداری نتیجه میگیریم PS3 خاک می خوره :))

:bighug: میدونم مولتی هست ولی دلم میخواد از رزیدنت اویل 7 خبر بشه.:x

رزیدنت اویل 7 تو E3 معرفی نمیشه کپکام یک روز عادی یک دفعه رزیدنت اویل 7 رو معرفی میکنه تا همه سورپرایز شن درست مثل رزیدنت اویل 6 که تا یک روز قبلش هیچکس مطمعن نبود معرفی میشه یا نه زمانی که اون پیج تیز کرد بازی رو با اون تریلر دختره داشت گریه میکرد و روزشم نوشته بود 19 ژانویه 2012 اگه اشتباه نکرده باشم اونجا دیگه مشخص شد هر چی هست هست و این به رزیدنت اویل مربوط میشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or