Sony و Microsoft آماده برای E3 2014

• Thread starter Thread starter Wąnda
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Wąnda

Sacred Spirit
کاربر سایت
درود.

بعد از ورود به سال 2014،حال دو کمپانی بزرگ Sony و Microsoft نقشه های زیادی را برای امسال دارند و می خواهند موج دوم بازی های خود را در E3 2014 که همین امسال است، رونمایی کنند. چند روز پیش بود که طی سوالی که یکی از طرفداران از Phil Spencer کرد، پرسید که "آیا عناوین انحصاری در دست دارید که امسال معرفی کنید یا هنوز زود است؟!"
99091672491493489156.jpg
او در جواب گفته است:
"ما چیزهای زیادی برای معرفی در سال 2014 خواهیم داشت، داریم روی نقشه ـمون کار می کنیم، من میخوام که امسال یک E3 عالی داشته باشیم."
از این رو شرکت Sony هم بیکار ننشست و طی خبری اعلام نمود که ما نیز عناوین واقعا دیدنی را در دست داریم و شما سورپرایز خواهید شد.
John Koller که رئیس بازاریابی قسمت سخت افزار شرکت Sony می باشد، رسما طی خبری معرفی نمود که ما چیزهای واقعا دیدنی رو در E3 2014 برای معرفی داریم..
وقتی که از او پرسیدند:
"میشه یه اشاره ای به بازی هایی که میخواد برای Playsstation 4 عرضه بشه، داشته باشین؟!
ایشان گفتند:
سبک و نوع بازی های که ما میخواهیم معرفی کنیم، مطمئن باشین فوق العاده هستن!!
او همچنین خاطر نشان کرد که:
بازی های زیادی رو تابحال معرفی کردیم، اما یک بازی که مثل Destiny باشه هم فکر کنم که بتونیم در E3 امسال نشون بدیم، این حتی یه نمایش خیلی کوچیک از سوی ما برای طرفداران هستش که باعث میشه Playstation 4 خاص باشه.
خلاقیت های زیادی در این دستگاه نفته است، چیزهایی که ما واقعا باید از اون استفاده کنیم، PS4 واقعا دستگاه و موتور قدرتمندی در این صنعت و گروه خاص به شمار میره، همین هاست که باعث میشه ما حرف های زیادی برای گفتن در E3 امسال داشته باشیم..
آره میدونین؟! امسال از اون سالهاست..که ما باید چیزهای فوق العاده ای رو در دنیای بازی ها به نمایش بگذاریم.
همچنین از او در مورد Uncharted 4 پرسیدند:
آیا ما شاهد اطلاعات جدیدی از بازی UC در مراسم E3 امسال هستیم یا نه؟!
گفتند:
خب ما این بازی رو در شب لانچ معرفی کردیم و مسلما اطلاعات زیادی هم ازش بیرون ندادیم ولی میتونم بگم که E3 امسال میتونه خیلی جالب باشه!!
Koller حرف هایش را با این جمله به پایان می رساند:
این حرفم به همه کسانی هستش که PS4 دارن یا هنوز نخریدن و به دنبال یکی از کنسول ها هستن، قولی که ما دادیم، مطمئنا به آن عمل خواهیم کرد کیفیت بازی ها،توسعه بازیها، واقعا عالی ـین، بسیار عالی، و ما چیزهای خیلی زیادی رو برای معرفی در E3 امسال داریم.
Destiny یکی از آن عناوین بود که Koller از آن برای معرفی بازی های شرکت سونی مثال زد،به نظر شما دیگر چه عناوینی را در E3 امسال شاهد خواهیم بود؟
source

نه انصافا تجربش نکردی از کجا می دونی جذاب نیست؟!الان یکی بیاد بگه" TLOU رو تجربه نکردم ولی برای من جذاب نیست " یا بگه " Bioshock رو تجربه نکردم ولی برای من جذاب نیست " یا "GTA رو تجربه نکردم ولی برای من جذاب نیست " از نظر منطقی حرفش قابل قبوله؟!یعنی بدونه اینکه حتی بازی رو انجام داده بشی در مورد جذابیتش نظر بدی!!

قبل از اینکه نقل قول کنی ،با دقت بخون، گفتم زیاد تجربه نکردم !

- - -ویرایش - - -

خوبیش اینه سونی سرش به ویتا گرمه یعنی مجبوره قسمتی از سرمایه و وقتش روی ویتا بذاره که واسش سودی نداره اگه هم این کار نکنه اون عده ایی که کنسول خریدن شاکی میشن ولی مایکروسافت 1 هدف داره
این e3 قیامته صحبت هایی که اسپنسر کرده نشون از امادگی کامل داره

آره اونم آوردن کانالهای تلویزیونی رو xbox :(

:bighug: میدونم مولتی هست ولی دلم میخواد از رزیدنت اویل 7 خبر بشه.:x
آخه مرد مومن8-|، رزدینت 7 میخوای چیکار:|، تا اونموقع TEW اومده، حالشـــو ببر!! بعد از این همه ***کاریهای کپکام باز RE 7 میخوای(:d)؟!
البته شاید هم Re موفقی بشه..
@g.o.w
آره اونم آوردن کانالهای تلویزیونی رو xbox
yahoo_2.gif
1+ پیتزا و لازانیا و خوراکی های خوشمزه
yahoo_2.gif

آخرین ویرایش:
سونی چند تا گیمپلی و تریلر از U4 و Order نشون بده ، دیگه معرکه میشه

ماکروسافت هم احتمالا چند تا سرویس جدید واسه خرید ساندویچ و چلوکباب و ... معرفی میکنه :دی

سونی باید uncharted رو میذاشت برای E3 همون موقع هم یک گیم پلی توپ ازش نشون میداد اینطور میتونست نظر همه رو به سمت خودش جلب کنه

سونی چجوری میخواد این همه بازی 1st party رو معرفی کنه تا هم زمان عرضه ــشون تداخل نداشته باشه هم خوب بفروشن و هم هایپ هیچکدوم روی اون یکی تاثیر منفی نزاره :d

بازی سانتا مونیکا که 3-4 ساله روش کار میکنن حتماً باید توی E3 حضور داشته باشه :bighug:
آنچارتد 4 که خودش غولیه
بازی مدیا مولکول که خیلی وقته روش کار میکنن اینم 1 ساله خبری ازش نیست
GT7 هم که در دست ساخته |-):d
sony bend و سونی ژاپن هم هستن و دارن روی PS4 کار میکنن :d
Order هم هست که ملت برای نمایش گیمپلی لحظه شماری میکنن :d

فکر نکنم بشه همه اینها رو توی یه E3 جا داد :d

بازی جدا برای کینکت مجبوره معرفی کنه !
پس شما هم میشید دو هدف !!
ما هنوز PS3 رو هم داریم پس ما میشیم 3 هدف شما 2 هدف پس شما برنده اید ! {X360 هم به خاطره ها پیوست}

ps2 یادت رفت بگی هنوز داره واسش فیفا میاد تحت ساپورته اما از طرف شرکت های وطنی فیفا با گزارشگری بهنوش بختیاری
کینکت خب اره الان اکثر بازی ها که روی وان اومده کینکت یا فرمان صوتی پشتیبانی میکنه ولی ps move و ps camera چی سونی برنامه ای نداره و قراره همچنان نقش هویج رو بازی کنه؟:-j
به نظر من دو شرکت تمرکزشون روی کنسول های جدید میگذارن خب شاید مثلا بازی های فری 2 پلی یا ...برای کنسول های نسل قبل ولی مانور اصلی روی کنسول های نسل بعده هرچند 360 بازی های نابی برای 2014 داره و من منتظرشونم مثل فیبل و تیتان ولی ps3 باید خاک بخوره چون سونی فقط برای 2014 بازی ژاپنی میده بیرون که من متنفرم
کلا پشتیبانی که میگن از لحاظ بازی های مولتی پلتفرم هست...
درضمن شما 50 تا هدف داشته باش وقتی بهشون نرسی چه فایده؟:-j

Aaron Greenberg یکی از روسای گروه استودیوهای شرکت مایکروسافت طی خبری خوشحالی و هیجان زدگی خودش رو اعلام کرد و گفت که امسال با دست پر به E3 خواهیم برگشت..ایشون گفتن که دارندگان Xbox ONE اصلا نمیخواد نگران باشن!! بازی های زیادی واسه E3 داریم
yahoo_4.gif
...

اوخ اوخ مسئولان مایکروسافت چپ و راست دندون تیز میکنن واسه e3 :d

آخرین ویرایش:
xbox-one.JPG

خب مثل اینکه همه از این قضیه بدجوری هیجان زده ان:d!! و گفتن که E3 امسال مثل بمب اتم(!) هستش..چه برای دارندگان X1 چه برای طرفداران شرکت Sony:bighug:
Aaron Greenberg یکی از روسای گروه استودیوهای شرکت مایکروسافت طی خبری خوشحالی و هیجان زدگی خودش رو اعلام کرد و گفت که امسال با دست پر به E3 خواهیم برگشت..ایشون گفتن که دارندگان Xbox ONE اصلا نمیخواد نگران باشن!! بازی های زیادی واسه E3 داریم:d...
حالا حالا هاست که باید منتظر یه پیام از طرف آقایان کاز و یوشیدا باشیم8->:d

سونی چجوری میخواد این همه بازی 1st party رو معرفی کنه تا هم زمان عرضه ــشون تداخل نداشته باشه هم خوب بفروشن و هم هایپ هیچکدوم روی اون یکی تاثیر منفی نزاره :d

بازی سانتا مونیکا که 3-4 ساله روش کار میکنن حتماً باید توی E3 حضور داشته باشه :bighug:
آنچارتد 4 که خودش غولیه
بازی مدیا مولکول که خیلی وقته روش کار میکنن اینم 1 ساله خبری ازش نیست
GT7 هم که در دست ساخته |-):d
sony bend و سونی ژاپن هم هستن و دارن روی PS4 کار میکنن :d
Order هم هست که ملت برای نمایش گیمپلی لحظه شماری میکنن :d

فکر نکنم بشه همه اینها رو توی یه E3 جا داد :d

همه در E3 هم نخواهند بود حالا ببین من کی گفتم سونی چند تا بازی مولتی نشون میده دوباره یه چند تا بازی هم قبل E3 میده بیرون یه دوتا تریلر کوچیک هم نشون میده یه گیم پلی از Order , UC4 نوشون میده تمام .;)

E3 به تاریخ خودمون کی برگزار میشه؟
خـیلی دوست دارم Gow جدید معرفی بشه...........

اون وقت دلیلت چیه واسه این حرفت؟
سلام نیما جان تاریخ دقیقش رو نمیدونم اما تو خرداد ماه برگزار میشه منم مثل شما منتظر یه خبرهایی درباره Gears Of War هستم یعنی میشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or