Sony و دفاع از خود در برابر Nintendo .

• Thread starter Thread starter D.A.K.E
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

D.A.K.E

کاربر سایت
سونی اعتقاد دارد که عینک زدن برای دیدن تصاویر 3D چیزی نیست و خواستار این شد تا نینتندو دیگر در مورد 3DS و نیاز نداشتن به عینک چیزی نگوید .

02sonyshuheiyos.jpg

Shuhei Yoshida از سونی به IGN گفت : " شما برای بدست آوردن تجربه ی یک بازی در یک صفحه نمایش بزرگ باید از عینک های 3D استفاده کیند . "

" عینک ها ، دارای آخرین تکنولوژی هستند و بدلیل سبک بودن شما بعد از مدتی پوشین ، آنها را فراموش خواهید کرد . "

یکی از بزرگترین بخش های E3 امسال سونی ، بخش 3D این شرکت بود که بازی های زیادی را با این قابلیت به نمایش گذاشتند .

نینتندو هم در کنفرانس خود کنسول دستی 3DS را نمایش داد ، شما برای استفاده از این کنسول 3D هیچ نیازی به عینک نخواهید داشت .

اینطور که به نظر میاد حرف های Nintendo مانند یک ضربه ی عصبی برای Sony بوده اند .

Yoshida گفت : " من امیدوارم که نیتندو به قابلیت های 3D گسترده تر نگاه کند . "

" هنگامی که شما به آنچه که در این کمپانی در مورد افکت ها در 3D میگویند گوش کنید ، مانند حرف هایی است که ما زده ایم ولی آنها حق ندارند تا قسمت کوچکی از کار یک کمپانی دیگر را خراب کنند . "

او ادامه داد : " تا جایی که من میدونم استفاده از یک صفحه نمایش بسیار بزرگ خیلی لذت بخش تر از استفاده از یک کنسول دستی است . " او گفت : " ما برای پیشرفت صنعت 3D مایل به همکاری با نینتندد خواهیم بود . "

آخرین ویرایش:
خیلی جالبه اول ps3 Vs 360
بعد Kinect Vs All Ps3 Controller !
حالا 3DS Vs Ps3
و به زودی ! Anybody & Anything Vs Sony
واقعا یه صفحه ی 3.5 اینچی یه کنسول دستی با یه تلویزیون و یه کنسول خونگی یکیه ! اصلا تا حالا کسی این تکنولوژی ماورای تصور 3DS رو بدون عینک از نزدیک دیده ؟ الان تایید شده که این 3D بدون عینک با 3D با عینک دقیقا مثل هم هستن و هیچ تفاوتی تو تصویر نشون داده شده نیست ؟
------------------
کاملا درسته بعدش سگا ساترن
coming soon
Sega Vs PS

sony

دوستان به این میگن سیاست در فروش سونی اول میاد تلویزیون سه بعدی میسازه با عینک بعد که مردم ریختن دو برابر بالای قیمت خریدن سونی حسابی سود کرد بعد میاد یه تلویزیون میسازه که عینک نخواد اینجوری حسابی سود میکونه شما فکر کردین غول های مثل سونی نمیتونه یه چیزی بده رو دست نینتندو اون از اول اومد کنترل حرکتی داد ولی چند سال بعد سونی move رو میخواد بفروشه *

حرکت نینتندو کاملا درست بود
تکنولوژی 3d سونی حداقل ماله 15 ساله پیشه
با یه تحقیق در مورد تاریخچه تصاویر stereocopic میتونید به این قضیه برسید
سونی فقط میخاد مردم رو بچاپه همین

شما هم با یه تحقیق کوچیک فقط تو همین سایت میتونید بفهمید که اون تصاویر stereocopic که برا 15 سال پیشه با نوع جدیدش زمین تا اسمون فرق میکنه!!!
اول یه کمی تحقیق بکنید در باره یه موضوع تا نادرست و جانب دارانه قضاوت نکنید.
به نظر من تقریبا تو این زمینه سونی تنها شرکتیه که کیفیت رو هرگز فدای پول نمیکنه و همیشه کارهاش درجه یکند!

• Like
Reactions: mehdihoo
به نظر من تقریبا تو این زمینه سونی تنها شرکتیه که کیفیت رو هرگز فدای پول نمیکنه و همیشه کارهاش درجه یکند!
اگه یه حرف درست زده باشین اینجا همینه
همیشه محصولاتش درجه 1 بودند و هستند
به خبر هم کاری ندارم ولی 3 صفحه کل کل الکی
اگه این حرف من فن میدونید حداقل مثل یه سری نیستم بیام کمپانی که دوست ندارم یا بهتر بگم کنسولشو ندارم مسخره کنم

خیلی جالبه در مورد همه چی بحث میکنین به غیر از موضوع اصلی
فقط کافیه یه خبر بیاد بعد بیان اینجا فن بازی در بیارین...

آخرین ویرایش:
بيخيال بابا كلا اين افراد عالي رتبه شركت ها حرف نزنن بهتره اصلا كنسول دستي چه ربطي به خونگي داره بعد اخه كنسول دستي با عينك مي ساخت كه هر جا مي خواستي بري يه عينكم با خودت مي بردي حتما
در كل اگه چيز بدي بود همه سايت ها به عنوان بهترين سخت افزار و سوپرايز معرفيش نمي كردن

وای وای بامزه الان بخندم؟!

واقعا سونی منتظر این دستور شما بود تا همه کاراش رو ول کنه و بره جوراب دوزی البته 100 % در بافت جوراب ها به شما نیاز خواهد داشت...
من هیچ کاری با حرف های سونی ندارم اما میخوام ببینم ایا کسی حق توهین به یه کمپانی بزرگ (چه سونی چه ماکرو چه نینتندو) رو داره؟
بعدشم خیلی بد که آدم از اصل خودش دور بمونه تا همین چند سال پیش که x360 بیاد همه با ps2 یی که سونی ساخته بود خوش بودن و سونی رو ابر کمپانی میدونستن اما حالا که 360 اومده یهویی سونی جوراب دوز شد!!!!!!

شما که فعلا دارید از جوراب های (کپی) ما استفاده میکنید !!!
زیاد هم نمیخواد حرس بخورید که کسی به کمپانی ما توهین کنه یا نه !
بله حرف شما درسته یه روزی شما شلوار پارچه ای دوست داشتی حالا شلوار لی رو دوست داری :d همش تو کاره دوخت هستیم :))

منم جای شما بودم میرفتم با کنسولی که فعلآ دارم بازی میکردم
و در مورد کنسول دیگه و ابزارهای جدیدش چیزی که نمیدونم حرفی نمیزدم
حرف شما 1000 % درسته با کنسولتون خوش باشید :p

آخرین ویرایش:
البته اگه اشتباه نکنم اولین بار Sega از مدیای نوری استفاده کرد. (Mega CD)
البته مگا سی-دی یه Add-On برای کنسولِ نسلِ چهارمِ سگا بود و هیچ تاثیری هم توی موفقیتِ سی-دی به عنوانِ مدیای رایج نداشت! اشتباه از من بود که جمله ام رو بد بیان کردم!
و اینکه هیچ احدالناسی نمی تونه منکرِ این بشه که سونی با کنسول هاش هر نسل مدیای رایج رو انتخاب میکنه! زمانِ PS1 اکثرِ شرکت های کنسول سازی از کارتریج استفاده کردن و سونی از سی-دی که یکی از دلایلِ موفقیتِ PS1 هم ظرفیتِ بیشتر سی-دی نسبت به کارتریج بود! نا گفته نمونه که حتی همین CD رو سونی به همراه فیلیپس اختراع کرده بودن!
زمانِ PS2 هم DVD که باز هم سونی با همکاریِ سه شرکتِ فیلیپس، توشیبا و تایم وارنر درستش کرده بودن و با PS2، محبوبیتش خیلی نسبت به قبل بیشتر شد!
PS3 هم که معرفِ حضورتون هست، با بلو-ری رقیب سرسختی مثلِ HD DVD (که از حمایتِ چند شرکتِ معروف از جمله $M هم برخوردار بود) رو له کرد!
در کل منظورم این بود که مدیا رو رایج کرد، ولی اشتباه منظورم رو رسوندم!
بحثم آف-تاپیک شد که! :دی
به هر حال فکر کنم سونی بهتر از شما بدونه کی و کجا از کدوم تکنولوژی استفاده کنه و از کدوم تکنولوژی استفاده نکنه! :)
در موردِ قسمتِ قرمز شده هم: :lol:
وقتی یه آنتی-سونی همچین حرفی بزنه دیگه....! :دی

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Tommy Fisher
شما هم با یه تحقیق کوچیک فقط تو همین سایت میتونید بفهمید که اون تصاویر stereocopic که برا 15 سال پیشه با نوع جدیدش زمین تا اسمون فرق میکنه!!!
اول یه کمی تحقیق بکنید در باره یه موضوع تا نادرست و جانب دارانه قضاوت نکنید.

در مورد تصاویر Sterescop چیزی میدونی اصلا ؟
میدونی چی جوری کار میکنن ؟
پایه و اساسه چیزی که سونی زده همین Sterescope
بهش میگن parallex progress
همین جوری یه حرفی رو نپرون

عزیز من انقدر ما و نخندون 15 سال پیش مردم داشتن از 3D با عینک های قرمز و آبی استفاده میکردن که کلا تکنولوژیش مال زمان ریلیز فیلم STAR WARS هستش ;)

این 3D سونی به کل تکنولوژیش رو روش استفادش فرق داره چجوری شما با پیگیری تاریخچه stereocopic به این نتیجه رسیدی به فرض هم مال 15 سال پیش به این تکنولوژی رسیده باشن اما باید امکانات استفاده ازش میبود یا نه ما اون موقع 15 سال پیش تا الان قابلیت این رو داشتیم که این مدل 3D استفاده کنیم ؟

حرف شما مثل این میمونه که مردم میخوان برن فضا مثل فیلم های STAR WARS ,... تکنولوژی فضا رفتن رو هم دارن آیا میتونن با این وصایل امروزی مثل STAR WARS ,... برن فضا؟ یا باید امکاناتشون رو به حدی برسونن که برای رفتن اون جوری به فضا آماده شن ؟

پایه و اساسه چیزی که سونی زده همین Sterescope
parallex progress

عزیز ما رو نخندون 3D که 3D هستششما نمیتونی از ... شون 3D جدید بسازین که خوب معلومه پایه 3D امروزی همون 3D قدیمی هستش اما این 3D هم از نظر کیفیت و هم از نظر کارای و هم از نظر این که خیلی ها با اون 3D قدیمی چشمشون درست تحلیل نمیکرد و 2 تا میدیدن دیگه در این تکنولوژی جدید وجود نداره .

حرف شما مثل این میمونه که چون اولین ماشنی وجود داشته و اولان بنز داره ماشین ... تولید میکنه داره مردم رو میچاپه لطفا انقدر مارو نخندون .

شما اگه فکر میکنی سونی داره میچاپه پاناسونیک داره میچاپه و LG , فلیپس وسامسونگ ... دارن میچاپن مردم رو نخر کسی مجبورت نکرده جوری صحبت میکنی انگار فقط سونی داره TV 3D تولید میکنه والا قبلش همین الان سامسونگ و پاناسونیک TV ایران رو قبضه کردن .

سونی فقط در بالا بردن سطح TV از HD TV به 3D داره قدم بر میداره همین با گزاشتن امکانات 3D و دادن 3D movie ,... همین شما بهتره بجای ... بگی من با سونی مشکل دارم .

آخرین ویرایش:
زمانِ PS2 هم DVD که باز هم سونی با همکاریِ سه شرکتِ فیلیپس، توشیبا و تایم وارنر درستش کرده بودن و با PS2، محبوبیتش خیلی نسبت به قبل بیشتر شد!
اگر اشتباه نکرده باشم عمده سهم دی وی دی مال توشیباست.اون موقع ها سونی و فیلیپس تا مدت ها با SVCD و SACD بنای مخالفت با DVD رو گذاشتند.(فکر کنم بهمراه پاناسونیک و جی وی سی).بعدا توشیبا یه جورایی زیرمیزی داد و....یهو آقایان 180 درجه چرخیدند و شدند حامی DVD و از خودشون فرمت در بکردند

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or