Sony و دفاع از خود در برابر Nintendo .

• Thread starter Thread starter D.A.K.E
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

D.A.K.E

کاربر سایت
سونی اعتقاد دارد که عینک زدن برای دیدن تصاویر 3D چیزی نیست و خواستار این شد تا نینتندو دیگر در مورد 3DS و نیاز نداشتن به عینک چیزی نگوید .

02sonyshuheiyos.jpg

Shuhei Yoshida از سونی به IGN گفت : " شما برای بدست آوردن تجربه ی یک بازی در یک صفحه نمایش بزرگ باید از عینک های 3D استفاده کیند . "

" عینک ها ، دارای آخرین تکنولوژی هستند و بدلیل سبک بودن شما بعد از مدتی پوشین ، آنها را فراموش خواهید کرد . "

یکی از بزرگترین بخش های E3 امسال سونی ، بخش 3D این شرکت بود که بازی های زیادی را با این قابلیت به نمایش گذاشتند .

نینتندو هم در کنفرانس خود کنسول دستی 3DS را نمایش داد ، شما برای استفاده از این کنسول 3D هیچ نیازی به عینک نخواهید داشت .

اینطور که به نظر میاد حرف های Nintendo مانند یک ضربه ی عصبی برای Sony بوده اند .

Yoshida گفت : " من امیدوارم که نیتندو به قابلیت های 3D گسترده تر نگاه کند . "

" هنگامی که شما به آنچه که در این کمپانی در مورد افکت ها در 3D میگویند گوش کنید ، مانند حرف هایی است که ما زده ایم ولی آنها حق ندارند تا قسمت کوچکی از کار یک کمپانی دیگر را خراب کنند . "

او ادامه داد : " تا جایی که من میدونم استفاده از یک صفحه نمایش بسیار بزرگ خیلی لذت بخش تر از استفاده از یک کنسول دستی است . " او گفت : " ما برای پیشرفت صنعت 3D مایل به همکاری با نینتندد خواهیم بود . "

آخرین ویرایش:
سونی اعتقاد دارد که عینک زدن برای دیدن تصاویر 3D چیزی نیست و خواستار این شد تا نینتندو دیگر در مورد 3DS و نیاز نداشتن به عینک چیزی نگوید .

چشم ديگه چيزي نمي گيم:d

آخه سوونی :))
من اگه جای سونی بودم میزدم تو کار جوراب :p
وای وای بامزه الان بخندم؟!

واقعا سونی منتظر این دستور شما بود تا همه کاراش رو ول کنه و بره جوراب دوزی البته 100 % در بافت جوراب ها به شما نیاز خواهد داشت...
من هیچ کاری با حرف های سونی ندارم اما میخوام ببینم ایا کسی حق توهین به یه کمپانی بزرگ (چه سونی چه ماکرو چه نینتندو) رو داره؟
بعدشم خیلی بد که آدم از اصل خودش دور بمونه تا همین چند سال پیش که x360 بیاد همه با ps2 یی که سونی ساخته بود خوش بودن و سونی رو ابر کمپانی میدونستن اما حالا که 360 اومده یهویی سونی جوراب دوز شد!!!!!!

آخرین ویرایش:
ترجمه به کل مشکل داره .

اول از همه اصل خبر رو جوری که میخواین تغییر ندین .

1.Sony: Nintendo Shouldn't Bash 3D Glasses

کجای این مطلب تیتر میگه دفاع سونی از خود؟

مطلب ترجمش به کل مشکل داره .

Sony wasn't thrilled about Nintendo's E3 2010 press conference where it continually reiterated its "no more glasses" messaging for the 3DS.

During an interview with IGN, president of Sony's Worldwide Studios Shuhei Yoshida responded by saying Nintendo's vision for 3D gaming is similar to theirs and that it shouldn't focus on whether or not glasses are worn.

"I have hope that they have a broader perspective with 3D," Yoshida said. "When you listen to what they are saying about the effect of 3D perspective to the games, they are saying the same message we are, but they don't have to bash some small part of what the other company is doing."

Yoshida later said the industry should advocate 3D development, and that Sony would like to work alongside Nintendo in promoting the new technology.

"I think as an industry we should preach this new perspective, from a very large cinema screen to a small portable, because that helps advancing the games and the game industry," he said. "We'd like to work together to promote 3D."

At the time, Yoshida admitted he hadn't actually played the 3DS yet, but said the glasses technology is improving all the time and that of course they'll be required for movie-like experiences.

"If you really want a big theater experience, of course you have to wear glasses," he said. "With the latest technology, the glasses are light and you kind of forget you're wearing them after awhile."

خط آخرچی گفته : اگه شما واقا میخواین از صفحه های بزرگ تجربه خوبی داشته باشین شما حتما نیاز دارین به عینک اون گفت در آخرین تکنولوژی شما عینک ونور رو شما فراموش میکنین و احساس میکنین اون جا قرار دارین.

مال شما :ادامه داد : " تا جایی که من میدونم استفاده از یک صفحه نمایش بسیار بزرگ خیلی لذت بخش تر از استفاده از یک کنسول دستی است . " او گفت : " ما برای پیشرفت صنعت 3D مایل به همکاری با نینتندد خواهیم بود . "
عزیز من شما که خودت ترجمت مشکل داره از دیگران میای ایراد میگیری؟! این تیکه یعنی چی؛شما عینک ونور رو شما فراموش میکنین و احساس میکنین اون جا قرار دارین. کجای خط اخر اینو میگه. شما فنای سونی دیگه اخرشین.
این تیکه میگه این عینکها سبک هستند و شما بعد از مدتی زدن به چشمتون اون رو فراموش میکنید که ایشون هم همینطور ترجمه کردن. اینجا light معادل سبک ترجمه میشه.
خب مجبوری بیخود از سونی حمایت کنی!

آخه سوونی :))
من اگه جای سونی بودم میزدم تو کار جوراب :p
منم جای شما بودم میرفتم با کنسولی که فعلآ دارم بازی میکردم
و در مورد کنسول دیگه و ابزارهای جدیدش چیزی که نمیدونم حرفی نمیزدم

اول این که اسپم رو شما مشخص نمیکنی که من دارم اسپم میدم و... اون کار مدیران هستش .

خبر رو ناقص ترجمه میکنید . جمله معنی مطلب رو نمیده . میگین منبع Eurogamer بوده بعد منبع IGN هستش برای این که اگه حتی ترجمه از Eurogamer هم بوده باشه بازم معنی مطلب عوض شده .

برای این که IGN داره چیز دیگه ای رو میگه اون داره توضیح میده شما به دفاع ربطش دادی مگه جنگ جهانی هستش .

شما با بد ترجمه کردنتون .... آدم رو به جون هم میندازین بعد میگین .... . بعد میگین من دارم اسپم میدم وای خدا ترکیدم از خنده .

بعدشم شما وقتی ترجمه میکنین معنیش رو شما نباید توضیح بدی باید اصل مطلب رو ترجمه کنی .
شما اول برو خودت ترجمه کردن رو درست یاد بگیر تا بتونی در مقام قضاوت در چنین وضعیتی قرار بگیری! در غیر اینصورت حرف اشتباه خودتو بیخود هی تکرار نکن که بهت بگن اسپم میدی.
باور کن اگه کوتا بیای کسی بهت نمیگه کم اوردی!

• Like
Reactions: D.A.K.E
همین حالا :

pic.php

تا الان یه بار یک نفر بیاد بگه من از نوشتش ایراد گرفتم . اما شما مطلب رو تغییر دادی هیچی بلکه ... هم باقی بود من به عنوان این که شما بد ترجمه کردین و... دارن تو سر هم میکوبن گفتم شما فکر کردی الان من با شما مشکل دارم نخیر شما ترجمه کنید من خودم هم خیلی خوشحال میشم اما درست نه این که اشتباه شما رو بگن بعد بخوای دعوا راه بندازی و ... به این که درست میگفتی .... بگی . .
حالا نوشتش غلط بوده ويرايشش كرده.اين كه مشكلي نيست دوست عزيز;)

ترجمه کامل و خوب بود ... هیچ مشکلی هم نداشت .....

کلا من از این عینک های 3d خوشم نمیاد و میخوام 3ds رو بگیرم فقط برای اینکه بدون عینک همون تصاویر رو نشون میده ....

• Like
Reactions: D.A.K.E
اقا یه پیشنهاد یکی بیاد عنوان تاپیک رو از sony ودفاع خود در برابر نینتندو به"دو کاربر و
دفاعیات خود در برابر اتهامات وارده"
تغییر بده چطور؟! الان 3 صفحه الکی تاپیک به جای بحث علمی بیهوده رفته جلو....

آخه مشکل اینجاست که فرض کنین میخواین یه بازی رو 4 نفره بازی کنین باید 4 تا عینک داشته باشین که توی ایران 250 هزار تومنه.
تازه شما دارین 3DS رو با مانیتور میخرین ولی PS3 رو که با TV و عینک نمیدن.
واقعا نمیشه یه صفحه 3.5 اینچ رو با تلویزون و پرده های بزرگ مقایسه کرد .
بله چون نمیشه کنسول دستی رو با PS3 مقایسه کرد.
نینتندو یه صفحه ی نمایش 40 اینچ روی 3DS میذاشت خوب بود؟:d
از نظر من آینده دنیای تصویر برای سونی هستش ...
به نظر من آینده برای اولین کمپانی هست که بتونه تکنولوژی 3D رو بدون عینک به صورت گسترده و با قیمت مناسب عرضه کنه.حالا سونی یا پاناسونیک یا هر کمپانی دیگه ای...

شاید سونی میخواسته PSP2 رو 3D ولی با عینک معرفی کنه که بعد از معرفی3DS داره پنچری قطار میگیره.:d
خوب کاری نداره که! :دی تکنولوژی 3D بدونِ عینک رو از نینتندو قرض میگیره! :دی اگه قرار بود تو این صنعت هر کی هر کاری کرد، شرکت های دیگه انجام ندن که الان نینتندو باید هنوز از کارتریج استفاده می کرد! :))
چون مدیاهای نوری رو سونی اولین بار با PS1 استفاده کرد!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or