SONY ول کن هکرها نیست!

• Thread starter Thread starter Ooops
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Ooops

کاربر سایت
سلام!

12012orig.jpg%20

PS3-hack.jpg

سونی تهدید کرده همه کسانی را که اولین کد جیلبریک کامل کنسول PS3 را پست یا توزیع کرده اند، تعقیب قانونی خواهد کرد!
همچنین این کمپانی درخواست یک حکم قضایی برای وادار کردن گوگل به تحویل دادن IP address ها و دیگر مشخصات شناسایی افرادی که در یک صفحه ی خصوصی YouTube ویدئوی جیلبریک را دیده اند یا برای آن ویدئو کامنت گذاشته اند، کرده است. بعلاوه ی درخواست سونی از Twitter برای روشن کردن هویت افرادی که در دسامبر سال گذشته اولین Limited version هک را آشکار کرده بودند!

منبع

پ.ن: Here we go again

• Like
Reactions: S0HEIL and Farh@d
سونی می خواد با این کارا عزمش رو جزم کنه و دستش رو مشت کنه و بکوبه تو دهن هرچی هکره!اگر نتیجه نداد با جفت پا میره تو دهن هکره!:دی
یعنی هرکی که کامنت داده پاش گیره:دی

سونی هیچ غلطی نمیتواند بکند....:d

یعنی میخواد این همه ادم رو خفت کنه بیاره تو دادگاه ؟:))

صبر کنید وقتی سونی هکر ها رو در مشت خودش گرفت و تحت فشار قرار داد این عکس رو نگاه کنید و این کامنت من به یادتون بیاد . از چنگالهای قدرتمند سونی هم بر حذر بمانید دوستان /:)

picture.php

صبر کنید وقتی سونی هکر ها رو در مشت خودش گرفت و تحت فشار قرار داد این عکس رو نگاه کنید و این کامنت من به یادتون بیاد . از چنگالهای قدرتمند سونی هم بر حذر بمانید دوستان /:)

!!!!البته اگه تا اون موقع زنده باشیم
چجوری میشه از چنگال های قدرتمند سونی بر حذر بمانیم:-/؟؟

من جای رئیس سونی بودم به صورت مخفیانه یک سمینار حمایت از هکرینگ میگذاشتم همه هکر ها رو هم جمع میکردم و طی یک عملیات انتهاری (شهادت طلبانه) خودم وسطشون منفجر میکردم..!

dpowvy7g6i1xok3h9mz.jpg

یا اینکه به عنوان اعتراض صنعت گیم رو ترک میکردم و به تولید نوار کاست مشغول میشدم..

t6pwcgih1f7emes78bu6.jpg

• Like
Reactions: bardia67m
افرین سونی ادامه بده حداقل یه چیز واسه من که ارزش داره و همه ی گیمر هایی که ارجینال میخرن شد ما حمایتت میکنیم برو جلو سونی باشه من پشتتم:d

خیلی باحال بود هومن جان!:d

---------

توجه این یه هک ساده نیست! این هک مثل کنسول X360 و Wii سخت افزاری نیست که برای هک کردن نیاز به یه سری وسیله و... باشه! هک PS3 رو یه بچه ی 5 ساله هم می تونه انجام بده بازیها رو هم دانلود کنه کپی کنه پدرش هم نمی فهمه!...:d و هزارتا کار می تونه روی PS3 انجام بدی ...واقعا دلم واسه سونی می سوزه! به نظر خیلی سوختــه پوماد و این چیزها دیگه اثری نداره!

افرین سونی ادامه بده حداقل یه چیز واسه من که ارزش داره و همه ی گیمر هایی که ارجینال میخرن شد ما حمایتت میکنیم برو جلو سونی باشه من پشتتم:d

با فروش دانگل حمایت میکنید ؟! :دی

درسته که این حق سونی هست از کنسولش دفاع کنه اما بعد از تمامی جریانات و هک شدن کاملش و پیگیریهای اولیه ای که انجام داد، دیگه باید بیخیال این موضوع بشه و کنسولش رو مثل 360 هک شده بدونه ! الان سونی با این کاراش فقط داره خودشو مضحکه ی دست خاص و عام میکنه و در ضمن کاری هم نمیتونه از پیش ببره جز اینکه مثلآ برای هکرها دردسر درست کنه که اونم بعد از یه مدت بیخیال میشه !

در کل سونی باید از این کارش دست بکشه تا بیشتر از این باعث شادی و خنده ی همگان نشده ! این حرف رو از روی فن بازی نمیزنم و اگر مایکروسافت هم اینکارو میکرد واقعآ خیلی حرکت خنده داری بود ! (البته میدونم اگر هکر 360 رو پیدا میکرد، اونم از طریق قانون اقدام میکرد اما دیگه نه در این حد !)

بابا مونده رو دستم اشتباهی خریدمش:d
چه ربطی داره؟ شما که اینقدر دم از حمایت میزنی خب پس حمایت کن دیگه! حرف که همش باد هواست...نمیخوای که ما اینجا حرفای شما رو باد هوا حسای کنیم؟!

من جای رئیس سونی بودم به صورت مخفیانه یک سمینار حمایت از هکرینگ میگذاشتم همه هکر ها رو هم جمع میکردم و طی یک عملیات انتهاری (شهادت طلبانه) خودم وسطشون منفجر میکردم..!
اینکارا فایده نداره، من جای مسئولان سونی بودم، L یا جانشینهاش رو استخدام میکردم تا هکرها رو برام بگیره...

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or