SONY ول کن هکرها نیست!

• Thread starter Thread starter Ooops
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Ooops

کاربر سایت
سلام!

12012orig.jpg%20

PS3-hack.jpg

سونی تهدید کرده همه کسانی را که اولین کد جیلبریک کامل کنسول PS3 را پست یا توزیع کرده اند، تعقیب قانونی خواهد کرد!
همچنین این کمپانی درخواست یک حکم قضایی برای وادار کردن گوگل به تحویل دادن IP address ها و دیگر مشخصات شناسایی افرادی که در یک صفحه ی خصوصی YouTube ویدئوی جیلبریک را دیده اند یا برای آن ویدئو کامنت گذاشته اند، کرده است. بعلاوه ی درخواست سونی از Twitter برای روشن کردن هویت افرادی که در دسامبر سال گذشته اولین Limited version هک را آشکار کرده بودند!

منبع

پ.ن: Here we go again

• Like
Reactions: S0HEIL and Farh@d
یاد دوره ابتدائی افتادم . بعضیها جنبه شوخی و کت کاری نداشت; تــَغی به توقی میخورد میپریدن دفتر شکایت میکردن. شده حکایت سونی. بجای جوگیر شدن و بیجنه بازی دراوردن باید از راهش مقابله کنه. البته استخراج سورس کد یعنی الفاتحه برای اون سخت افزار، فک کنم!
البته همون طور که خیلی ها مطلع هستند سونی توی ۳.۵۶ جلوی هک رو تا حدودی ګرفته!!
این موضوع هم ممکنه برای این باشه که دیګه کسی به خودش این اجازه رو نده که ۳.۵۶ رو هک کنه یا طرفش بره!!یا شاید برای NGP.
موفق شدن یا موفق نشدن سونی هم در آینده مشخص می شه. بعضی ها می ګند برای هک ۳.۵۶ به مشکل برخورده اند.
بدبخت جنون گرفته.حتما پس فردا خبر میدن مدیر سونی رو گرفتن درحالی که یکی از هکرا رو از حلق اویزون کرده و میخواسته ازش اعتراف بگیره
با ای گندکاریا داره گور NGP خودشو میکنه.فکر کرده با خشونت میتونه زهر چشم از یه دنیا بگیره ولی برعکس بیشتر اتیشیشون میکنه.

باچه معیاری سنجیدید که سونی ناشر بزرگتری نسبت به ماکرو شد؟
خدا سونی رو حفظ کنه که اگر نبود بخش خبر Video game industry سوت و کور بود.

هکر بودن کار یه آدم بی سواد نیست.تعداد خیلی کمی هستند که توانایی هک این کنسول رو دارند.سونی هم به نظرم کافیه همین عده را بترسونه تا اون ها برن طرف یه کنسول دیګه.
خیلی ها با دیدن این حرکت سونی شاید دیګه دور کنسول سونی رو خط بکشن رو برن سراغ ۳۶۰ یا WII که می تونه سردسر کمتری داشته باشه!!
ماکرو رو هم با سونی مقایسه نکنید چون به نظرم سونی یکی از دلایلی که اینقدر مواظبه کنسولش هک نشه اینه که خودش یه ناشر بزرګه!!
الان تقریبا تنها ناشر بزرگ روی وی، خود نینتندو هست و مایکروسافت هم خودش برای کنسول خودش واقعا یه ناشر بزرگ هست. اصلا این حرفت درست نیست.

بعدش گفتی ترسیدن، مطمئن باش شما که با این کار فقط تنها اتفاقی که میوفته توجه بیشتر هکر ها به سونی و کنسولش جلب میشه، وقتی همه دارن به سمت راست میرن، حتما سمت چپ یه مشکلی داره دیگه.

همین فردا کد های دانگل رو خودم توی وبلاگ رسمی "پویا و دوستان پایرت خورش" پخش میکنم،ببینم سونی میخواد IP منو گیر بیاره؟ بیاره خوب! اینجا ایرانه و کلا سونی رو بن میکنن .

هکر بودن کار یه آدم بی سواد نیست.تعداد خیلی کمی هستند که توانایی هک این کنسول رو دارند.سونی هم به نظرم کافیه همین عده را بترسونه تا اون ها برن طرف یه کنسول دیګه.
خیلی ها با دیدن این حرکت سونی شاید دیګه دور کنسول سونی رو خط بکشن رو برن سراغ ۳۶۰ یا WII که می تونه سردسر کمتری داشته باشه!!
ماکرو رو هم با سونی مقایسه نکنید چون به نظرم سونی یکی از دلایلی که اینقدر مواظبه کنسولش هک نشه اینه که خودش یه ناشر بزرګه!!
ببینم شما این امار هکرا رو هم از روی امار NPD کسب کردی؟!
مطمئن باش بیشتر جذبش میشن.در طول تاریخ هیچکس نتونسته با رعب و وحشت کار خودشو پیش ببره.سونی هم از این قائده مستثنی نیست. با این کار داره گور NGP خودشو میکنه....

• Like
Reactions: ahp4

kz serise وuncharted series و infamous و gow و r&c و TM و RESISTANT و jak &daxter و patopan series و GT series و خیلی بازی های دیګه که همشون ناشرشون خود سونی هست.
در مقابل ماکرو که به نظرم تنها چند بازی بزرګ halo و forza و fable هستند. که halo خیلی خوب می فروشه.البته ماکرو بازی های زیادی داره ولی به فکر می کنم خیلی ها با من هم عقیده باشند که ماکرو ناشر بزرګی نیست.
البته نینتندو ناشر خیلی خیلی بزرګی هست اما اون روی کنسولش خیلی سود می کنه و بازی هاش هم فروش می ره(دلیل اصلیش برام یکم ګنګه
البته نینتندو فکر نمی کنم زیاد امنیت براش مهم باشه!!(شاید چون به نظرم از پایرسی زیاد ضربه نخورده )

ببینم شما این امار هکرا رو هم از روی امار NPD کسب کردی؟!
مطمئن باش بیشتر جذبش میشن.در طول تاریخ هیچکس نتونسته با رعب و وحشت کار خودشو پیش ببره.سونی هم از این قائده مستثنی نیست. با این کار داره گور NGP خودشو میکنه....
من نمی تونم خودم نظر شخصیم رو بګم؟؟؟این دیګه بر می ګرده به آینده و شما یا من نمی تونیم با اطمینان بګیم در آینده چه اتفاقی می افته.
در ضمن فکر می کنی اګر این هاتز نبود ps3 به این راحتی هک می شد؟؟(من که فکر نمی کنم)هاتز یکی بود و به نظرم خیلی همچین آدم هایی کم هستند.

سونی این همه فیلم را منتشر میکنه و برای 3 کنسول همزمان بازی داره بعد شما این سؤال رو میکنید ؟ این همه مراکز پخش داره b-)

و من به سونی حق میدم که بخواد مبارزه کنه برای رسیدن به حق قانونی خودش و امید دارم که به اهداف بلند خودش در این زمینه هم برسه و مشکلات رو یکی پس از دیگری پشت سر بگذاره تا همه آنهایی که خلاف این را میخوان حالشون جا بیاد . گذاشتم در اسپویلر تا دوباره حرف ن را سانسور نکنید آقای ... :-s

تو اون تاپیک یادم رفت نظرم رو بگم ولی این دیگه آخرش بود !

زِرِ زیادی داره میزنه = هکرها رو بیشتر ترغیب می کنه !:d

Key کنسول رفت بیرون ، حالا هی بالا پایین بپره | هک شد رفت ، تمام

سلام!
در مقابل ماکرو که به نظرم تنها چند بازی بزرګ halo و forza و fable هستند. که halo خیلی خوب می فروشه.البته ماکرو بازی های زیادی داره ولی به فکر می کنم خیلی ها با من هم عقیده باشند که ماکرو ناشر بزرګی نیست.
این چند تا از بازیهای معروفی هست که مایکروسافت ناشرشون ـه:
Project Gotham Racing Series
Gears of War Series
Crackdown Series
Mass Effect 1
FABLE Series
Halo Series
Ninja Gaiden II
Alan Wake
Kinect Games
فکر نمی کنم تعداشون کم باشه، از لحاظ فروش هم به جز Halo چند تا بازی دیگه مثل Geow و FABLE و Forza فروش خیلی خوبی دارند.
====
به نظر من سونی حق داره با هکرها مقابله کنه ولی راه را داره اشتباه میره :دی

من نمی ګم ماکرو کوچیک هست.اما سونی جداقل بخش ګیمش به ڼظرم بزرګتر هست.ماکرو بازی های بزرګی داره و کسی منکرش نیست.توی این نسل هم تونسته خیلی موفق ظاهر بشه اما خودت برو تعداد استدیوهای دو تا کمپانی رو مقایسه کن احتمالا متوجه منظورم خواهی شد.
دارید بحث را عوض می کنید :دی مشخصا استودیوهای 1st Party سونی تعدادشون بیشتره و بازیهاشون هم بیشتره ولی از نظر ناشر بودن مایکروسافت خیلی از عناوین بزرگ استودیوهای 3rd Party را روی 360 منتشر میکنه. البته فکر کنم ادامه ندیم بهتر باشه چون این بحث ربطی به تاپیک نداره.

محمد در مجموع حساب کنی مایکروسافت از نظر انتشار بازی های بزرگ و 1st Party در مقابل سونی اصلا حرفی برای گفتن نداره!

این موضوعی نیست که به نظر شخصی و یا چیز دیگه ای ارتباط داشته باشه، یک Fact هست چون با تعداد شرکت ها و استدیوهای 1st Party سنجیده میشه. سال هاست که نینتندو از این نظر برتر از رقبا هست و سونی هم با خرید MM فاصلش رو خیلی کم کرده. مایکروسافت هم با اختلاف تقریبا زیادی در رده سوم هست.

به همین بازی هایی که لیست کردی هم دقت کنی میبینی که مثلا PGR تقریبا مرده و استدیو سازنده اصلی هم فکر نکنم دیگه روی شماره جدیدش کار بکنه، NGII و LO و ME هم که خدا بیمرزتشون. GeoW هم که توسط خود مایکرو ساخته نمیشه. در مجموع حساب کنی از این نظر اصلا قوی عمل نمیکنه (البته چون سیاست هاش این مدلی هست) و از این نظر در مقابل سونی و یا نینتندو کم میاره.
من اصلا در مورد استودیوهای 1st Party صحبت نکردم، فقط در مورد ناشر بودن گفتم. همانطور که بالا گفتم این که تعداد استودیوهای 1st Party سونی بیشتره یه چیز مشخص و بدیهی هست ولی وقتی مایکروسافت ناشر یه بازی مثل Geow هست که هر شماره اش 5 تا 6 میلیون نسخه فروش داره مشخصه که ناشر بزرگی هست.

آخرین ویرایش:
سلام!
این چند تا از بازیهای معروفی هست که مایکروسافت ناشرشون ـه:
Project Gotham Racing Series
Gears of War Series
Crackdown Series
Mass Effect 1
FABLE Series
Halo Series
Ninja Gaiden II
Alan Wake
Kinect Games
فکر نمی کنم تعداشون کم باشه، از لحاظ فروش هم به جز Halo چند تا بازی دیگه مثل Geow و FABLE و Forza فروش خیلی خوبی دارند.
====
به نظر من سونی باید حق ـش را بگیره ولی نه اینجوری :دی
من نمی ګم ماکرو کوچیک هست.اما سونی جداقل بخش ګیمش به ڼظرم بزرګتر هست.ماکرو بازی های بزرګی داره و کسی منکرش نیست.توی این نسل هم تونسته خیلی موفق ظاهر بشه اما خودت برو تعداد استدیوهای دو تا کمپانی رو مقایسه کن احتمالا متوجه منظورم خواهی شد.

محمد در مجموع حساب کنی مایکروسافت از نظر انتشار بازی های بزرگ و 1st Party در مقابل سونی اصلا حرفی برای گفتن نداره!

این موضوعی نیست که به نظر شخصی و یا چیز دیگه ای ارتباط داشته باشه، یک Fact هست چون با تعداد شرکت ها و استدیوهای 1st Party سنجیده میشه. سال هاست که نینتندو از این نظر برتر از رقبا هست و سونی هم با خرید MM فاصلش رو خیلی کم کرده. مایکروسافت هم با اختلاف تقریبا زیادی در رده سوم هست.

به همین بازی هایی که لیست کردی هم دقت کنی میبینی که مثلا PGR تقریبا مرده و استدیو سازنده اصلی هم فکر نکنم دیگه روی شماره جدیدش کار بکنه، NGII و LO و ME هم که خدا بیمرزتشون. GeoW هم که توسط خود مایکرو ساخته نمیشه. در مجموع حساب کنی از این نظر اصلا قوی عمل نمیکنه (البته چون سیاست هاش این مدلی هست) و از این نظر در مقابل سونی و یا نینتندو کم میاره.

• Like
Reactions: Kainé
من نمی تونم خودم نظر شخصیم رو بګم؟؟؟این دیګه بر می ګرده به آینده و شما یا من نمی تونیم با اطمینان بګیم در آینده چه اتفاقی می افته.
در ضمن فکر می کنی اګر این هاتز نبود ps3 به این راحتی هک می شد؟؟(من که فکر نمی کنم)هاتز یکی بود و به نظرم خیلی همچین آدم هایی کم هستند.
الان من بر میگردم به عنوان نظر شخصی میگم که انیشتین احمق بوده! خب بعد یکی برنمیگرده به من بگه که تو چه خری هستی که فکر میکنی انیشتین خره؟!
وقتی شما میای اینطور با قطعیت میگی که تعداد هکرهای کارکشته کم هستن خب ادم چی بگه؟ اصلا یه نگاه به دامنه هکرهای ویندوز و حتی میزان تحصیل کرده های این رشته بنداز خب اخه با عقل جور در میاد؟ چون تعداد محدودی از هکرا دوست داشتن که روی ps3 کار کنن این دلیل نمیشه که تعداد متخصصاش کم باشن.یهو دیدی بعد این حرف هکرای چمیدونم ویندوز یا حتی نخبه های دانشگاه MIT علاقه نشون دادن برا شکستن شاخ سونی...
اما درباره این پسره هاتز هم اینطوریا نیست هاتز یکی از هکرها ی کلیدی بوده ولی نه باعث و بانی اصلیش. این کار چندین گروهه نه یه نفر.
اگه اینطوره که خب مایکرو هم 90 درصد بازار سیستم عاملها رو در جهان در دست داره.اتفاقا ویندوزشم هک شده و کپی همه جا موجوده ولی ایا میره بگرده هکرهای ویندوز رو پیدا کنه و به دادگاه بکشونتشون؟ نه برعکس کلی هم ازشون استفاده میکنه!
من اسم این کار سونی رو میزارم جنون!

خوب سیاست های کمپانی ها فرق می کنه!!
سونی توی نسل قبل که ps2 خوب می فروخت بازی هاش هم نسبتا عالی می فروختند اومد اینقدر پیګیری کنه؟؟
تا زمانی که روند سود دهی کمپانی مثل نینتندو باشه به نظرم حرفت درسته ولی شرکتی مثل سونی که توی همین سهماهه اخیر حدود یک سوم در آمد عملیاتیش(که فکر کنم خونده باشی خبرش رو)از بخش NS&P به دست می آره و خیلی از بخش هاش اون قدرت قبل رو ندارند برای سود دهی توی امسال که خیلی بازی انحصاری قراره براش بیاد شاید مجبور باشه دست یه این اقدام بزنه!!ماکرو هم همین طور تا وقتی ویندوز داره خیلی خوب می فروشه شاید به زحمت انداختن خودش به خاطر فروش چند نسخه بیشتر رو به صلاح نمی دونه!!
البته سونی شاید به دنبال یه مسکن هم باشه چون اګر امسال PS3 هک نشه و سال دیګه برسه شاید حساسیت سونی هم کمتر بشه.چون دیګه یواش یواش باید PS4 رو معرفی کنه تا برای سال های آینده آماده بشه.

من اصلا در مورد استودیوهای 1st Party صحبت نکردم، فقط در مورد ناشر بودن گفتم. همانطور که بالا گفتم این که تعداد استودیوهای 1st Party سونی بیشتره یه چیز مشخص و بدیهی هست ولی وقتی مایکروسافت ناشر یه بازی مثل Geow هست که هر شماره اش 5 تا 6 میلیون نسخه فروش داره مشخصه که ناشر بزرگی هست.

خوب میزان محبوب بودن و فروش بازی هایی که یک شرکت ناشر انهاست جزو عواملی که تعیین کننده بزرگی و قدرت انه هست اما بیشتر از ان تعداد استیدوهای 1st Party، تعداد بازی ها و تنوع سبکی مهمه که از این نظر مایکروسافت آنچنان قوی نیست که مثلا هم رده EA و یا Ubi بهش بگیم ناشر بزرگ. در مقابل نینتندو و یا سونی هم مقایسه بشه باز کوچکتر هست.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or