Sony فیلمی با مضمون جنگ کنسول ها خواهد ساخت

• Thread starter Thread starter Wąnda
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Wąnda

Sacred Spirit
کاربر سایت
sethrogen610.jpg

کمپانی Sony قرار است فیلمی با مضمون جنگ کنسول ها در دهه 90 را به تصویر بکشد! فیلم نامه این اثر قرار است از روی کتابی به نام "جنگ کنسول ها، سگا و نینتندو و نبردی که به نسل معنی می داد" نوشته Blake Harris ساخته شود. Seth Rogen (بازیگر Pineapple Express و Knocked Up) و Evan Goldberg (کارگردان و نویسنده This Is The End) از جمله کسانی هستند که در این پروژه نقش خواهند داشت.
این پروژه سینمایی قرار است نبرد دو کمپانی بزرگ سگا و نینتندو را در آن زمان (دهه 90) با جزئیات دقیقی به تصویر بکشد. اینطور که به نظر می رسد این کتاب تا ماه May منتشر نخواهد شد ولی گفته شده Rogen و Goldberg چندوقتی است که بر روی فیلم نامه این اثر کار می کنند.
از دیگر آثار Blake Harris نویسنده این کتاب می توان به (میلیونرهای تصادفی و Moneyball) اشاره داشت، همچنین گفته شده که ایشان تهیه کننده اجرایی این پروژه خواهند بود.
source

آخرین ویرایش:
من متاسفانه زیاد با این دو تا کنسول آشنایی ندارم :d البته منظورم از زیاد، اصلا هستش :d
ولی یکی دو تا بازی سگا را با شبیه ساز با pc انجام دادم که خیلی خوشم اومد. عجبیه برام که اون موقع چقدر داستان و گیم پلی با وجود نبودن این امکانات، فوق العاده بودش. ولی این سوپر ماریو ننیتندو هم خیل خاصه.
فکر کنم لوگوی فیلم بشه:
soniv vs mario
:d
فیلم از چیشون میخوان بسازن؟
دیگه کنسول که فیلم نداره ازش بسازن حالا اگر مستند باشه یه چیزی

به احتمال زیاد مستند باشه ... من که خیلی منتظرم ببینم چی از اب درمیاد.
اتفاقا به نظرم کلی موضوع جداب هست که بتونه یه فیلم خیلی جالب در بیاد. مثلا ایده یه بازی به ذهن یکی رسیدن و تلاش اون یکی برا خلق ایده های بهتر :d

اما، رقابت بین PS3 و X360 بی نهایت تنگاتنگ بود!
میشه این بحث منو تموم کنین
من اسمی از X360 نیاوردم که اینجوری عصبی شدی علاقه ای به مقایسه دو شرکت سونی و مایکروسافت هم ندارم
PS3 در مقایسه با PS2 خوب فروش نکرد یبار دیگه بخون چی نوشتم!
اصلا من حرفی از X360 زدم؟
همین کارا رو میکنین ادم جرات نمیکنه تو این فروم پست بزاره

اتفاقا به نظرم کلی موضوع جداب هست که بتونه یه فیلم خیلی جالب در بیاد. مثلا ایده یه بازی به ذهن یکی رسیدن و تلاش اون یکی برا خلق ایده های بهتر :d
منظورم از مستند همون فیلم مستنده دیگه :d
گفتم منم خیلی مشتاقم ببینم چی از اب درمیاد ;)

فرومه خیلی کم کارن اونم فقط تو کار اخبارن :d

آره نینتندو کمپانی سونی آورد تو صنعت گیم اما همین سونی سرش کلاه گذاشت سر قضیه ps1

سگا کمپانی بزرگ و دوست داشتنی بود الانم سگا بازیاش عالیه حتی شایه شد دریمکست 2 میخواد بیاد تریلرش هم اومد من دانلود کردم تو فکرش بودم تا اومد بخرم

اگه سگا بگرده حتما کنسولاشو میخرم
این جملت منو یاده کتاب تاریخای دوران مدرسه خودمون انداخت :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or