Sony فیلمی با مضمون جنگ کنسول ها خواهد ساخت

• Thread starter Thread starter Wąnda
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Wąnda

Sacred Spirit
کاربر سایت
sethrogen610.jpg

کمپانی Sony قرار است فیلمی با مضمون جنگ کنسول ها در دهه 90 را به تصویر بکشد! فیلم نامه این اثر قرار است از روی کتابی به نام "جنگ کنسول ها، سگا و نینتندو و نبردی که به نسل معنی می داد" نوشته Blake Harris ساخته شود. Seth Rogen (بازیگر Pineapple Express و Knocked Up) و Evan Goldberg (کارگردان و نویسنده This Is The End) از جمله کسانی هستند که در این پروژه نقش خواهند داشت.
این پروژه سینمایی قرار است نبرد دو کمپانی بزرگ سگا و نینتندو را در آن زمان (دهه 90) با جزئیات دقیقی به تصویر بکشد. اینطور که به نظر می رسد این کتاب تا ماه May منتشر نخواهد شد ولی گفته شده Rogen و Goldberg چندوقتی است که بر روی فیلم نامه این اثر کار می کنند.
از دیگر آثار Blake Harris نویسنده این کتاب می توان به (میلیونرهای تصادفی و Moneyball) اشاره داشت، همچنین گفته شده که ایشان تهیه کننده اجرایی این پروژه خواهند بود.
source

آخرین ویرایش:
دمت گرم من عاشق کنسول نینتیندو و داستانش هستم هرچی باشه سونی رو نیتیندو اورد توی بازار کنسول ها و احترامش واجبه ولی چون سگا هم توی این فیلم نقشی داره به شدت فیلم دیدنی خواهد بود
بازی Thief هم اومده 19 گیگ هست اپلود کنم با لینک مستقیم هر پارت 1 گیگ کسی دانلود میکنه ؟

فرومه خیلی کم کارن اونم فقط تو کار اخبارن :d

آره نینتندو کمپانی سونی آورد تو صنعت گیم اما همین سونی سرش کلاه گذاشت سر قضیه ps1

سگا کمپانی بزرگ و دوست داشتنی بود الانم سگا بازیاش عالیه حتی شایه شد دریمکست 2 میخواد بیاد تریلرش هم اومد من دانلود کردم تو فکرش بودم تا اومد بخرم

اگه سگا بگرده حتما کنسولاشو میخرم

چون واقعیته

خب نظر همه همینه واقعیت که دلبخواهی نیست که به نظر مردم باشه واقعیت واقعیته . تو همه نسل ها چند رقیب قدرتمند باهم بودن

آره دلیل به نزول هست نمونه اش gamecube که هم از نظر سخت افزاری هم از نظر بازی هم گرافیک و .............. خیلی سرتر از ps2 بود اما فروش کمی داشت شکست نخورد اما نزول و افت داشت مثلا سی پیو ps2 حدود 294 مگاهرتز بود سی پیو game cube حدود 485 مگاهرتز

بازی مثل رزیدنت اویل 4 اصلا انحصاری gamecube بود اما بخاطر فروش کم روی ps2 پورت شد خودت برو مقایسه کن رزیدنت اویل 4 روی gamecube و ps2 از نظر گرافیکی تکستچر ها هوش مصنوعی و .......... نسخه gamecube خیلی بالاتره یا بازی رزیدنت اویل زیرو بازی کن ببین چقدر قویه

اما با این که gamecube قویتر بود به پا ps2 نریسد حتی بازیایی که رو ps2 اومد رو gamecube هم اومد مثل دف جم

موفقیت یه کنسول بستگی به عملکرد کمپانی داره نه فقط قدرت یا بازی

همین wii از دو کنسول دیگه نسل هفت ضعیفر بود اما برنده نسل شد

این معلوم میکنه عملکرد و جذب یه کمپانی روی پرطرفدار شدن و فروش کنسو اثر میزاره

حالا من میپرسم gamecube بازی کم براش اومد؟ کنسول مشکلی داشت؟

دور از تعصب صحبت کردن کار انسان ها متمدنه

من خودم فن نینتندو ام اما تمام کنسول ها دیگه داشتم تجربه کردم و لذت بردم و از خوبی هاشون تعریف کردم نیومدم چون فن نینتندو بودم چشمو رو حقیقت ببندم و حرفی دور از واقعیت بگم

دقیقا تمام حرف هائی که زدی درست هست و من همش رو قبول دارم!
اما به این نکته توجه کن که فاصله رقابتی PS3 و X360 اصلا به اندازه فاصله رقابتی PS2 و gamecube نبود و نیست!
کنسول PS2 با توجه به تمام مثال هائی که خودت در بالا زدی، به واقعیت gamecube رو لِه کرد! از نظر آماری PS2 خیلی از gamecube جلوتر بود! همین الآنش PS2 رکورد دار تاریخ هست! بله، PS2 یک افسانه شد! ولی با تمام این صحبت ها، تو هنوز کنسول gamecube رو یک شکست خورده نمی دونی!
اما، رقابت بین PS3 و X360 بی نهایت تنگاتنگ بود! سونی و مایکروسافت رقیب هم وَزن هم بودن! کنسول های PS3 و X360 فاصله رقابتشون در اندازی نبود که ما الآن بخوایم یکی رو بازنده به حساب بیاریم! جُفتشون در یک سطح جنگیدن! در اوایل مایکروسافت و در اواخر سونی خیلی خوب تونست آمار رو به چنگ بیاره!
به نظر من این نزول نیست! این رقابت با یک حریف هم وزن بود که هر دو تونستن هوادارهای خودشون رو راضی نگه دارن! شکستی برای کسی در پِی نداشت! در جاهائی این خوب و در جاهائی اون!
کنسول PS3 گناهی نداره! فقط از بخت بدش، رقیبش مثل رقیب کنسول پدرش که PS2 هست، gamecube نبود! رقیبش سرسخت تر و کار بلدتر بود! رقیبش مایکروسافت بود که کارش رو خوب بلده!
در آخر، من هیچ وقت واژه "نزول" رو برای PS3 قبول ندارم! PS3 نزولی برای سونی نداشت! برعکس، تونست با شرکت بزرگی مثل مایکروسافت جانانه رقابت کنه! نتیجه این رقابت بزرگ هم تولد کنسولی هست به نام PS4 :)

فرومه خیلی کم کارن اونم فقط تو کار اخبارن :d

آره نینتندو کمپانی سونی آورد تو صنعت گیم اما همین سونی سرش کلاه گذاشت سر قضیه ps1

سگا کمپانی بزرگ و دوست داشتنی بود الانم سگا بازیاش عالیه حتی شایه شد دریمکست 2 میخواد بیاد تریلرش هم اومد من دانلود کردم تو فکرش بودم تا اومد بخرم

اگه سگا بگرده حتما کنسولاشو میخرم

اره عکسشم اومده البته تایید نشده
21983442731020594115.jpg

دقیقا تمام حرف هائی که زدی درست هست و من همش رو قبول دارم!
اما به این نکته توجه کن که فاصله رقابتی PS3 و X360 اصلا به اندازه فاصله رقابتی PS2 و gamecube نبود و نیست!
کنسول PS2 با توجه به تمام مثال هائی که خودت در بالا زدی، به واقعیت gamecube رو لِه کرد! از نظر آماری PS2 خیلی از gamecube جلوتر بود! همین الآنش PS2 رکورد دار تاریخ هست! بله، PS2 یک افسانه شد! ولی با تمام این صحبت ها، تو هنوز کنسول gamecube رو یک شکست خورده نمی دونی!
اما، رقابت بین PS3 و X360 بی نهایت تنگاتنگ بود! سونی و مایکروسافت رقیب هم وَزن هم بودن! کنسول های PS3 و X360 فاصله رقابتشون در اندازی نبود که ما الآن بخوایم یکی رو بازنده به حساب بیاریم! جُفتشون در یک سطح جنگیدن! در اوایل مایکروسافت و در اواخر سونی خیلی خوب تونست آمار رو به چنگ بیاره!
به نظر من این نزول نیست! این رقابت با یک حریف هم وزن بود که هر دو تونستن هوادارهای خودشون رو راضی نگه دارن! شکستی برای کسی در پِی نداشت! در جاهائی این خوب و در جاهائی اون!
کنسول PS3 گناهی نداره! فقط از بخت بدش، رقیبش مثل رقیب کنسول پدرش که PS2 هست، gamecube نبود! رقیبش سرسخت تر و کار بلدتر بود! رقیبش مایکروسافت بود که کارش رو خوب بلده!
در آخر، من هیچ وقت واژه "نزول" رو برای PS3 قبول ندارم! PS3 نزولی برای سونی نداشت! برعکس، تونست با شرکت بزرگی مثل مایکروسافت جانانه رقابت کنه! نتیجه این رقابت بزرگ هم تولد کنسولی هست به نام PS4 :)

خوبه که میگی قبول داری اما از حرفات چیز دیگه ای بر میاد

همین که میگی له کرد تعصب خودتو و کوچیک شمردن دیگران میرسونه قرار نیست از اطلاعات برای سواستفاده و تحقیر دیگران استفاده کنی وقتی من میگم فن نینتندو ام اما تمام کنسول ها دیگه داشتم تجربه کردم و لذت بردم و از خوبی هاشون تعریف کردم این یعنی احترام به ارزش ها اون خوبی ها و طرفداران اون کنسول

نه مثل تو استفاده از کلماتی مثل له کردن که تو پست قبلمم اشاره کردم که دور از تعصب صحبت کردن کار انسان ها متمدنه

اگه به افسانه بودن باشه کنسول nes که تو ایران میکرو شناخته میشه افسانه اس و بعضی ها بخاطر تجربه دنیا بینظیر سگا جنسیس اونو افسانه میدونن

اگه به قدمت و موفقیت کنسولی باشه که نینتندو 6 نسل کنسول دستیش بی رقیب بوده و پرفروشترین بودن اگه به کنسول خونگی هم باشه نینتندو برنده 3 نسل کنسول خونگی بوده سابقه ای مهمتر از این تا کنسول wii تو نسل هفت برنده این نسل بشه؟

اگه به قدمت و پدر کنسول هم میگی توجه کنی نینتندو از همه قدیمتر و موفقتر نبوده؟

اگه به رقابت تنگاتنگ باشه هیچ رقابت تنگاتنگی و بزرگتری رقابت که بین نینتندو سگا بود نیست اما از ارزش هیچکدوم کم نشد و نمیشه

اگه به فروش باشه ds به فروش ps2 رسید

واژه نزول باید قبول داشته باشی چون کنسولی نتونه عملکرد نسل قبلشو تکرار کنه نزول کرده حالا هر کمپانی که باشه چه نینتندو چه سونی چه ماکروسافت

مایکروسافت تو نسل هفت خیلی بهتر از سونی عمل کرد سلیقه جوانان آمریکایی شوتر اول شخص بود همون علاقه ای که بیشتر ایرانی ها دارن کنترل های ایکس باکس 360 خوش ساخت و کنترل عالی برای بازیا شوتره از اونور تو بازیا مولتی ایکس باکس 360 بهتر عمل کرد چون سخت افزار ps3 پیچیده بود و بازی ها ازشون کاسته میشد این مشکل تو آخر نسل تو ps3 حل شد

ایکس باکس 360 زودتر کپی خور شد و دنگ و فنگ کپی خور شدن ps3 نداره

خیلی از عاملا باعث شدن ایکس باکس 360 بهتر عمل کنه

ماکروسافت تو نسل 6 کنسول وق العاده و قدرتمند ایکس باکس اورجینال وارد بازار کرد با سی پیو 722 مگاهرتزی و هارد دیسک داخلی 8 گیگ و ............ حتی جی تی ای وای سیتی رو این کنسول اومد خیلی خیلی قویتر از نسخه پلی 2 بود و این کنسول باعث تجربه ماکروسافت شد تا کنسول قدرتمند ایکس باکس 360 تو نسل 7 وارد بازار کنه

از اولم گفتم بازی و قدرت مهم نیست موفقیت کنسول به عملکرد کمپانی سازنده کنسول بستگی داره

آخرین ویرایش:
فیلم دیگه چرا دارن می سازن بیان تو تاپیک های BC کلی فیلم هست هم جنایی هست هم درگیری لفظی و .. خلاصه توُ تمام ژانرها در این زمینه مورد داریم تو BC !
بالاخره کلی حقوق بگیر Sony و Microsoft داریم اینجا ما !

خوبه که میگی قبول داری اما از حرفات چیز دیگه ای بر میاد

همین که میگی له کرد تعصب خودتو و کوچیک شمردن دیگران میرسونه قرار نیست از اطلاعات برای سواستفاده و تحقیر دیگران استفاده کنی وقتی من میگم فن نینتندو ام اما تمام کنسول ها دیگه داشتم تجربه کردم و لذت بردم و از خوبی هاشون تعریف کردم این یعنی احترام به ارزش ها اون خوبی ها و طرفداران اون کنسول

نه مثل تو استفاده از کلماتی مثل له کردن که تو پست قبلمم اشاره کردم که دور از تعصب صحبت کردن کار انسان ها متمدنه

اگه به افسانه بودن باشه کنسول nes که تو ایران میکرو شناخته میشه افسانه اس و بعضی ها بخاطر تجربه دنیا بینظیر سگا جنسیس اونو افسانه میدونن

اگه به قدمت و موفقیت کنسولی باشه که نینتندو 6 نسل کنسول دستیش بی رقیب بوده و پرفروشترین بودن اگه به کنسول خونگی هم باشه نینتندو برنده 3 نسل کنسول خونگی بوده سابقه ای مهمتر از این تا کنسول wii تو نسل هفت برنده این نسل بشه؟

اگه به قدمت و پدر کنسول هم میگی توجه کنی نینتندو از همه قدیمتر و موفقتر نبوده؟

اگه به رقابت تنگاتنگ باشه هیچ رقابت تنگاتنگی و بزرگتری رقابت که بین نینتندو سگا بود نیست اما از ارزش هیچکدوم کم نشد و نمیشه

اگه به فروش باشه ds به فروش ps2 رسید

واژه نزول باید قبول داشته باشی چون کنسولی نتونه عملکرد نسل قبلشو تکرار کنه نزول کرده حالا هر کمپانی که باشه چه نینتندو چه سونی چه ماکروسافت

مایکروسافت تو نسل هفت خیلی بهتر از سونی عمل کرد سلیقه جوانان آمریکایی شوتر اول شخص بود همون علاقه ای که بیشتر ایرانی ها دارن کنترل های ایکس باکس 360 خوش ساخت و کنترل عالی برای بازیا شوتره از اونور تو بازیا مولتی ایکس باکس 360 بهتر عمل کرد چون سخت افزار ps3 پیچیده بود و بازی ها ازشون کاسته میشد این مشکل تو آخر نسل تو ps3 حل شد

ایکس باکس 360 زودتر کپی خور شد و دنگ و فنگ کپی خور شدن ps3 نداره

خیلی از عاملا باعث شدن ایکس باکس 360 بهتر عمل کنه

ماکروسافت تو نسل 6 کنسول وق العاده و قدرتمند ایکس باکس اورجینال وارد بازار کرد با سی پیو 722 مگاهرتزی و هارد دیسک داخلی 8 گیگ و ............ حتی جی تی ای وای سیتی رو این کنسول اومد خیلی خیلی قویتر از نسخه پلی 2 بود و این کنسول باعث تجربه ماکروسافت شد تا کنسول قدرتمند ایکس باکس 360 تو نسل 7 وارد بازار کنه

از اولم گفتم بازی و قدرت مهم نیست موفقیت کنسول به عملکرد کمپانی سازنده کنسول بستگی داره

دوست عزیز، چرا شما یهو حالتون عوض شد!؟
ما داریم درباره رقابت PS3 و X360 صحبت می کنیم!
چرا اینجا همیشه صحبت ها باید به کل کل ختم بشه؟ من دارم با شما دوستانه صحبت می کنیم! چرا سعی می کنید بَد برداشت کنید از صحبت ها؟
از یک "نزول" باید برسیم به تاریخ دنیای کنسول؟
شما توجه کن من در پست قبلی درباره رقابت کنسول PS3 با رقیبش حرف زدم!
بیخیال، بگذریم...

دوست عزیز، چرا شما یهو حالتون عوض شد!؟
ما داریم درباره رقابت PS3 و X360 صحبت می کنیم!
چرا اینجا همیشه صحبت ها باید به کل کل ختم بشه؟ من دارم با شما دوستانه صحبت می کنیم! چرا سعی می کنید بَد برداشت کنید از صحبت ها؟
از یک "نزول" باید برسیم به تاریخ دنیای کنسول؟
شما توجه کن من در پست قبلی درباره رقابت کنسول PS3 با رقیبش حرف زدم!
بیخیال، بگذریم...

حالم عوض نشد قرار شد دور از تعصب قرار شد نظری گذاشته بشه تو هر تاپیکی میرم خودت نوشتی سونی له کرد له کرد

حالا این تعصب نیست؟ وقتی بقیه به عقاید احترام میزارن و برای ارزش هات ارزش قایل هستن تو باید هر جا تو هر تاپیکی بگی ما شما له کردیم؟ این تو شعور انسان میگنجه؟

این تاپیک از اولشم درباره فیلم رقابت کنسولی نینتندو و سگا بود نه ایکس باکس 360 و پلی 3

همه دوستان میتونن 3 پستی که من تو این تاپیک گذاشتم بخونن ببینن کی فن بازی کردم؟ یا غیر منطقی حرف زدم؟ من که احترام گذاشتم و حقیقت گفتم

من نبودم خمه رو به اسم ما شما له کردیم خطاب کردم شما بودی جنبه ارزش قایل شدن برای هم و احترام به باور ها همدیگرو ندارید تا میبینید کسی دعوا نمیکنه و با متانت به باور ها همه احترام میزاره سو استفاده میکنید که واقعا خجالت اوره

درخت از یه بذر شروع میکنه به رشد تا بعد از سال ها یه درخت تنومند میشه

خود شما از اول همیک سن همین هیکل و قد بودی؟

هر چیزی از جایی شروع میشه تو مسیرش تکامل پیدا میکنه

همین سیستم عامل هایی که الان باهاش کار میکنی پایه ها اولیه ای در دهه 70 و 80 بوده ویندوز 8 یهو بیرون نپریده

در ض من وقتی صحبت پدر کنسول میکنی منظور همون تاریخچه کنسوله دوست خوبم

بهتره کسی که برات ارزش قایله و به باور هان اهمیت میده دست نندازی

دوستان گرامی این بحثتون رو ببرید به پروفایل و یا پیغام خصوصی و دیگه اینجا بحث نکنید، پست های شما به این تاپیک مربوط نیست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or