دقیقا تمام حرف هائی که زدی درست هست و من همش رو قبول دارم!
اما به این نکته توجه کن که فاصله رقابتی PS3 و X360 اصلا به اندازه فاصله رقابتی PS2 و gamecube نبود و نیست!
کنسول PS2 با توجه به تمام مثال هائی که خودت در بالا زدی، به واقعیت gamecube رو لِه کرد! از نظر آماری PS2 خیلی از gamecube جلوتر بود! همین الآنش PS2 رکورد دار تاریخ هست! بله، PS2 یک افسانه شد! ولی با تمام این صحبت ها، تو هنوز کنسول gamecube رو یک شکست خورده نمی دونی!
اما، رقابت بین PS3 و X360 بی نهایت تنگاتنگ بود! سونی و مایکروسافت رقیب هم وَزن هم بودن! کنسول های PS3 و X360 فاصله رقابتشون در اندازی نبود که ما الآن بخوایم یکی رو بازنده به حساب بیاریم! جُفتشون در یک سطح جنگیدن! در اوایل مایکروسافت و در اواخر سونی خیلی خوب تونست آمار رو به چنگ بیاره!
به نظر من این نزول نیست! این رقابت با یک حریف هم وزن بود که هر دو تونستن هوادارهای خودشون رو راضی نگه دارن! شکستی برای کسی در پِی نداشت! در جاهائی این خوب و در جاهائی اون!
کنسول PS3 گناهی نداره! فقط از بخت بدش، رقیبش مثل رقیب کنسول پدرش که PS2 هست، gamecube نبود! رقیبش سرسخت تر و کار بلدتر بود! رقیبش مایکروسافت بود که کارش رو خوب بلده!
در آخر، من هیچ وقت واژه "نزول" رو برای PS3 قبول ندارم! PS3 نزولی برای سونی نداشت! برعکس، تونست با شرکت بزرگی مثل مایکروسافت جانانه رقابت کنه! نتیجه این رقابت بزرگ هم تولد کنسولی هست به نام PS4
خوبه که میگی قبول داری اما از حرفات چیز دیگه ای بر میاد
همین که میگی له کرد تعصب خودتو و کوچیک شمردن دیگران میرسونه قرار نیست از اطلاعات برای سواستفاده و تحقیر دیگران استفاده کنی وقتی من میگم فن نینتندو ام اما تمام کنسول ها دیگه داشتم تجربه کردم و لذت بردم و از خوبی هاشون تعریف کردم این یعنی احترام به ارزش ها اون خوبی ها و طرفداران اون کنسول
نه مثل تو استفاده از کلماتی مثل له کردن که تو پست قبلمم اشاره کردم که دور از تعصب صحبت کردن کار انسان ها متمدنه
اگه به افسانه بودن باشه کنسول nes که تو ایران میکرو شناخته میشه افسانه اس و بعضی ها بخاطر تجربه دنیا بینظیر سگا جنسیس اونو افسانه میدونن
اگه به قدمت و موفقیت کنسولی باشه که نینتندو 6 نسل کنسول دستیش بی رقیب بوده و پرفروشترین بودن اگه به کنسول خونگی هم باشه نینتندو برنده 3 نسل کنسول خونگی بوده سابقه ای مهمتر از این تا کنسول wii تو نسل هفت برنده این نسل بشه؟
اگه به قدمت و پدر کنسول هم میگی توجه کنی نینتندو از همه قدیمتر و موفقتر نبوده؟
اگه به رقابت تنگاتنگ باشه هیچ رقابت تنگاتنگی و بزرگتری رقابت که بین نینتندو سگا بود نیست اما از ارزش هیچکدوم کم نشد و نمیشه
اگه به فروش باشه ds به فروش ps2 رسید
واژه نزول باید قبول داشته باشی چون کنسولی نتونه عملکرد نسل قبلشو تکرار کنه نزول کرده حالا هر کمپانی که باشه چه نینتندو چه سونی چه ماکروسافت
مایکروسافت تو نسل هفت خیلی بهتر از سونی عمل کرد سلیقه جوانان آمریکایی شوتر اول شخص بود همون علاقه ای که بیشتر ایرانی ها دارن کنترل های ایکس باکس 360 خوش ساخت و کنترل عالی برای بازیا شوتره از اونور تو بازیا مولتی ایکس باکس 360 بهتر عمل کرد چون سخت افزار ps3 پیچیده بود و بازی ها ازشون کاسته میشد این مشکل تو آخر نسل تو ps3 حل شد
ایکس باکس 360 زودتر کپی خور شد و دنگ و فنگ کپی خور شدن ps3 نداره
خیلی از عاملا باعث شدن ایکس باکس 360 بهتر عمل کنه
ماکروسافت تو نسل 6 کنسول وق العاده و قدرتمند ایکس باکس اورجینال وارد بازار کرد با سی پیو 722 مگاهرتزی و هارد دیسک داخلی 8 گیگ و ............ حتی جی تی ای وای سیتی رو این کنسول اومد خیلی خیلی قویتر از نسخه پلی 2 بود و این کنسول باعث تجربه ماکروسافت شد تا کنسول قدرتمند ایکس باکس 360 تو نسل 7 وارد بازار کنه
از اولم گفتم بازی و قدرت مهم نیست موفقیت کنسول به عملکرد کمپانی سازنده کنسول بستگی داره