چرا چند وقت که این "نزول" PS3 تو فروم مُد شده؟
خُب، نظر شما اینه! ولی PS3 درخشش کمی نداشت! فقط پلی استیشن به دلیل وجود یک رقیب هم پا، از تَک تازی بیرون اومده بود! این دلیل بر نزول هست؟ بازی های کمی براش اومد؟ مشکلی داشت کنسول؟
چون واقعیته
خب نظر همه همینه واقعیت که دلبخواهی نیست که به نظر مردم باشه واقعیت واقعیته . تو همه نسل ها چند رقیب قدرتمند باهم بودن
آره دلیل به نزول هست نمونه اش gamecube که هم از نظر سخت افزاری هم از نظر بازی هم گرافیک و .............. خیلی سرتر از ps2 بود اما فروش کمی داشت شکست نخورد اما نزول و افت داشت مثلا سی پیو ps2 حدود 294 مگاهرتز بود سی پیو game cube حدود 485 مگاهرتز
بازی مثل رزیدنت اویل 4 اصلا انحصاری gamecube بود اما بخاطر فروش کم روی ps2 پورت شد خودت برو مقایسه کن رزیدنت اویل 4 روی gamecube و ps2 از نظر گرافیکی تکستچر ها هوش مصنوعی و .......... نسخه gamecube خیلی بالاتره یا بازی رزیدنت اویل زیرو بازی کن ببین چقدر قویه
اما با این که gamecube قویتر بود به پا ps2 نریسد حتی بازیایی که رو ps2 اومد رو gamecube هم اومد مثل دف جم
موفقیت یه کنسول بستگی به عملکرد کمپانی داره نه فقط قدرت یا بازی
همین wii از دو کنسول دیگه نسل هفت ضعیفر بود اما برنده نسل شد
این معلوم میکنه عملکرد و جذب یه کمپانی روی پرطرفدار شدن و فروش کنسول اثر میزاره
حالا من میپرسم gamecube بازی کم براش اومد؟ کنسول مشکلی داشت؟
دور از تعصب صحبت کردن کار انسان ها متمدنه
من خودم فن نینتندو ام اما تمام کنسول ها دیگه داشتم تجربه کردم و لذت بردم و از خوبی هاشون تعریف کردم نیومدم چون فن نینتندو بودم چشممو رو حقیقت ببندم و حرفی دور از واقعیت بگم وقتی gamecube با این قدرت و پیشرفتگی کم فروش داشت پس ایراد از عملکرد نینتندو بود نه اینکه بگم زمین مشکل داشت