SONY: عنوان Planetside 2 به مانند Halo ی "چند نفره آنلاین" برای PS4 است

Kavigne

کاربر سایت
درود.

Sony Online Entertainment این روزها مشغــول آماده سازی عنوان شوتر اول شخص آنلاین Planetside 2 از PC بـــه PS4 است و از گفته های آقای John Smedley به نظر می رسد که طرفداران کنسول رقیب یعنی XBOX مخاطبان اصلی آنها هستند؛ در گفتگویی با IGN آقای Smedley گفت:

09612649745870713717.jpg

" ما معتقدیم، Planetside 2 بر روی PS4 همانند یک Halo ـی آنلاین خواهد بود. بنابر این قصد داریم تا گیم پلی جدیدی را برای مخاطبان جدید فراهم سازیم. "

با توجه به این گفته ها، به نظر نمی رسد (یا آنچنان به نظر نمی رسد) Sony Online قصد جذب مخاطبـــان و علاقمندان پلتــفــرم PC به سمت PlayStation 4 را داشتــه بـاشــد.
با در نظر داشتن این که Planetside 2 بر روی PC از آپدیت های بیش تر و منظم تری نسبت به PS4 برخوردار خواهد بود، انتظار Cross-Platform را نداشته باشید! هر دو دسته از مخاطبین این عنوان ( رایانه های شخصی و پلی استیشن4) به شیوه ی خود آن را تجربه خواهند کرد. همچنین انتظار پورت کرکتر خود را هم از PC به PS4 نداشته باشید. اصلا تصور کنید عنوانی جدید قرار است منـتشـر شود؛ در ادامه نیز آقای Smedley گفت:

" یک سری بحثها در مورد آن صورت گرفت، اما قضیه خیلی پیچیده است، به هر حال ما بازی را با این ویژگی ها (پورت شخصیت از PC به PS4 و کراس-پلتــفــرم) عرضه نخواهیم کرد. "

Planetside 2 در زمان عرضه ی PS4 قابل بازی خواهد بود.

آخرین ویرایش:
بهترین گرافیک رو warface داره. بعد از تجربه هر دو میگم.
هنوز هم جا شک داره اجرا این بازی رو ps4. چقدر از سر و ته میزنن خدا داند.
سر این زدن از سر و ته چقدر نمره کاهش پیدا میکنه باز خدا دند. کنسول بستر خوبی برا mmo نیست، یدونه mmo دندون گیر نداشته. نمونه defiance
شما هم علاوه بر افزودن به اطلاعاتت یکم mmo و f2p تجربه کنی بد نیست
بنده هر دو تا رو بازی کردم. به نظرم گرافیک planet side 2 بهتره.(البته نظر من هست و فکت نیست!)

چه خوشحال کسانی هستند که تنها از HALO فقط در حد ˈheɪləʊ تلفظ کردنش میدونن ولی چنان شیر میدان میشن که انگار این بازی با سرگذشت اونها گره های کوری خورده :d
این بازی هم مثل خیلی بازی های دیگه میتونه رقیب داشته باشه. کوتاه بیاید توروخدا :d

چه خوشحال کسانی هستند که تنها از HALO فقط در حد ˈheɪləʊ تلفظ کردنش میدونن ولی چنان شیر میدان میشن که انگار این بازی با سرگذشت اونها گره های کوری خورده :d
این بازی هم مثل خیلی بازی های دیگه میتونه رقیب داشته باشه. کوتاه بیاید توروخدا :d

والا تا جایی که ما میدونیم سری Halo دو نسل ششم و هفتم (به خصوص ششم) کنسول xbox رو نجات داد و باید قبول کنید تو این دو نسل هیچ اول شخصی حتی جرئت رقابت با هیلو رو نداشته دلیلی هم برای رقابت وجود نداره هیلو بیشتر از 13 تا رمان و چندین و چند comic داره ! از بحث بازی که بگذریم هیلو تقریبا از نظر داستان و universe یه چیزی به بزرگی star wars شده و مطمئن باشید یکی از پایه های خرید xbox one برای هر کسی Halo هستش ! حالا هم مطمئن باشید sony با ساختن یه بازی که به نظر خودش شبیه هیلو هستش و از نظر ما ارزش free to play رو هم نداره نمیتونه حتی شهرت dmr هیلو رو با این بازی صاحب شه ! :|

چطور؟ مشکلش چی بود؟
هیلو 3 بود فکر کنم یادم نیست دقیقا خیلی وقت پیش بود اصلا سر و ته نداشت کسایی که CODوBFحال میکنن اکثرا با این سبک انلاین حال نمیکنن رفتم یه مپی کلا مسخره چند نفر هی فقط با موتور 4 چرخ دور میزدن و کار خاصی نمیکردن چند دقیقه یبار یه تیری در میکردن نه در گیری نه چیزی یه عده هم فقط در حال جامپ زدن اصلا من مردم از خنده در اون لحظه
البته من از همون ابتدا چندان هیلو بهم نمیساخت بگم اینو:دی

هیلو 3 بود فکر کنم یادم نیست دقیقا خیلی وقت پیش بود اصلا سر و ته نداشت کسایی که CODوBFحال میکنن اکثرا با این سبک انلاین حال نمیکنن رفتم یه مپی کلا مسخره چند نفر هی فقط با موتور 4 چرخ دور میزدن و کار خاصی نمیکردن چند دقیقه یبار یه تیری در میکردن نه در گیری نه چیزی یه عده هم فقط در حال جامپ زدن اصلا من مردم از خنده در اون لحظه

آقا شما رو به خدا یه بازی رو نمیفهمین ازش بد نگین ! این cod بازا از کل بازی های دنیا متنفرن فقط cod !

شما هنوز فکر می کنی اونایی که ظاهرا باهاش حال می کنن از رو فن بودن حال می کنن ! یا اصن تا حالا مولتی COD و BF ندیدن ! بیخیال بابا ! 8-|

اصلا سبک گیم پلی halo خیلی فرق داره با cod/bf!این خیلی که بهت می گم در حد فاصله ی خورشید ـه تا زمین :d یه گروه هستن فقط با cod/bf حال می کنن, یه عده فقط با halo.خیلی ها که اصلا تعدادشون هم کم نیست مثل من هستن که با هر دو خیلی حال می کنن!
مپ های Halo رو هم متاسفانه از گل پایین تر نمی شه گفت بهشون هر چند به نظر من مپ های Halo 4 پسرفت داشتن به Reach!با این حال بازم خیلی خوب بودن و کاملا متناسب با گیم پلی بازی!
اتفاقا vehicle ها توی هیلو در حد bf نقش دارن توی مولتی!حالا من نمی دونم با کیا داشتی بازی می کردی ولی تیمی که درست حسابیبا Vehicle ها کار کنه برندست :d
این جامپ کردن هم اتفاقا از ویژگی های خیلی مهم هیلو ـه!دیدی توی Cod وقتی با یکی تک به تک می شی خودت یا طرف خیلی سریع می خوابین روی زمین تا از خط تیر طرف در امان بمونی؟جامپ توی halo هم این ویژگی رو داره!توی نبرد های fistـی و meleeـی هم که اصلا خیلی جذاب می شه وقتی طرفین می پرن توی هوا شروع می کنن به melee :d
اگه با تفکر cod/bf بری سراغ هیلو این جوری بدت میاد!ولی اگه هیلو ـی بری سراغش واقعا می چسبه و لذت بخشه :)

halo 3 که به نظر خودم بهترین هیلو بوده و هست ( 4 ـشم با اینکه 343 ساخته ولی بازم عالیه ) انصافا مولتیپلیرش خیلی باحاله ! خوب بتلفیلدم تو اکثر مپاش میشه با وسیله نقلیه اینور اونور رفت !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or