SONY: عنوان Planetside 2 به مانند Halo ی "چند نفره آنلاین" برای PS4 است

Kavigne

کاربر سایت
درود.

Sony Online Entertainment این روزها مشغــول آماده سازی عنوان شوتر اول شخص آنلاین Planetside 2 از PC بـــه PS4 است و از گفته های آقای John Smedley به نظر می رسد که طرفداران کنسول رقیب یعنی XBOX مخاطبان اصلی آنها هستند؛ در گفتگویی با IGN آقای Smedley گفت:

09612649745870713717.jpg

" ما معتقدیم، Planetside 2 بر روی PS4 همانند یک Halo ـی آنلاین خواهد بود. بنابر این قصد داریم تا گیم پلی جدیدی را برای مخاطبان جدید فراهم سازیم. "

با توجه به این گفته ها، به نظر نمی رسد (یا آنچنان به نظر نمی رسد) Sony Online قصد جذب مخاطبـــان و علاقمندان پلتــفــرم PC به سمت PlayStation 4 را داشتــه بـاشــد.
با در نظر داشتن این که Planetside 2 بر روی PC از آپدیت های بیش تر و منظم تری نسبت به PS4 برخوردار خواهد بود، انتظار Cross-Platform را نداشته باشید! هر دو دسته از مخاطبین این عنوان ( رایانه های شخصی و پلی استیشن4) به شیوه ی خود آن را تجربه خواهند کرد. همچنین انتظار پورت کرکتر خود را هم از PC به PS4 نداشته باشید. اصلا تصور کنید عنوانی جدید قرار است منـتشـر شود؛ در ادامه نیز آقای Smedley گفت:

" یک سری بحثها در مورد آن صورت گرفت، اما قضیه خیلی پیچیده است، به هر حال ما بازی را با این ویژگی ها (پورت شخصیت از PC به PS4 و کراس-پلتــفــرم) عرضه نخواهیم کرد. "

Planetside 2 در زمان عرضه ی PS4 قابل بازی خواهد بود.

آخرین ویرایش:
این بحث بازی من بهتره رو کاری ندارم ولی به نظرم واسه فن های FPS سال 2014 خیلی رویایی هست چون قراره به جز بازی های دنباله دار، دو تا بازی انقلابی تو این سبک عرضه بشه :دی بالاخره بعد از چند سال در جا زدن این سبک میشه شاهد یه جهش بزرگ باشیم.

dust 514 هم قرار بود هم چین نقشی رو رو ps3 ایفا بکنه ...
میانگین نمرات این بازی 84/100 هست و بین بازی های free2play احتمالا بهترین گرافیک رو داره.در واقع گرافیک بازی اینقدر بالا هست که یه عده اون اول شک کرده بودن که ps4 چجوری میخواد اینو اجرا کنه(!)
از گیم اسپات و ign نمره 8.5/10 گرفته و چندین جایزه بهترین mmo سال رو هم برده.
خواهشا اول یکم اطلاعات داشته باشید بعد نظر بدید.:)

با اینکه سونی فنم ! {اونم شدید}

ولی فن هیلو هم هستم !

نسل قبل هم داشتیم اوایل نسل 7 سونی : HALO killer چش شد ؟ {نابود شد بازیش اینقدر که بد بود} اسمش هم فکر کنم HAZE بود !

میانگین نمرات این بازی 84/100 هست و بین بازی های free2play احتمالا بهترین گرافیک رو داره.در واقع گرافیک بازی اینقدر بالا هست که یه عده اون اول شک کرده بودن که ps4 چجوری میخواد اینو اجرا کنه(!)
بهترین گرافیک رو warface داره. بعد از تجربه هر دو میگم.
هنوز هم جا شک داره اجرا این بازی رو ps4. چقدر از سر و ته میزنن خدا داند.
سر این زدن از سر و ته چقدر نمره کاهش پیدا میکنه باز خدا دند. کنسول بستر خوبی برا mmo نیست، یدونه mmo دندون گیر نداشته. نمونه defiance
شما هم علاوه بر افزودن به اطلاعاتت یکم mmo و f2p تجربه کنی بد نیست

بابا بدبخت حرف بدی که نزده :-/
این حرفش بیشتر نشونی از خفنیت هیلوئه !!!! :دی
این بحث بازی من بهتره رو کاری ندارم ولی به نظرم واسه فن های FPS سال 2014 خیلی رویایی هست چون قراره به جز بازی های دنباله دار، دو تا بازی انقلابی تو این سبک عرضه بشه :دی بالاخره بعد از چند سال در جا زدن این سبک میشه شاهد یه جهش بزرگ باشیم.
فقط جای عموها کارمک و لوین خالیست :(

90249035678433279202.png

شما بچه ها با خود درگیری دارین ؟ جدی میگم فکر کنم یا فارسی متوجه نمیشین یا خودتون زدین به کوچه علی چپ گفته همانند بخش آنلاین خواهد بود نگفته بازی HALO خواهد بود یا به خوبی این بازی خواهد بود میخواد سازندش این بازی به خوبی بخش آنلاین HALO باشه حالا ربط این موضوع به HAZE و DUST 514 و.... مشخص نیست .

با خود درگیری چقدر ؟ سازنده نیومده ادعا کنه بازیش از HALO بهتره یا HALO میکشه یا ... موارد دیگه . تازه منظورش سرگرم کننده بودنشه وگرنه این بازی یه بازی Free to play کلا مقایسه این بازی با HALO خنده داره که طرفدار های HALO به این بازی اینجوری حمله میکنن .

با این بازیا هیچ جوره نمیتونن با HALO مقابله کنن . مگر اینکه یکی از استودیوهای سونی بخاد یه AAA در این سبک بسازه .
اِه!! کیلزون چـــــیه پس؟ :| ای بابا. من خیلی امید داشتم کیلزون هیلو کیلر باشه ولی خودتون هم حسابش نمی کنید :(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or