SONY: عنوان Planetside 2 به مانند Halo ی "چند نفره آنلاین" برای PS4 است

Kavigne

کاربر سایت
درود.

Sony Online Entertainment این روزها مشغــول آماده سازی عنوان شوتر اول شخص آنلاین Planetside 2 از PC بـــه PS4 است و از گفته های آقای John Smedley به نظر می رسد که طرفداران کنسول رقیب یعنی XBOX مخاطبان اصلی آنها هستند؛ در گفتگویی با IGN آقای Smedley گفت:

09612649745870713717.jpg

" ما معتقدیم، Planetside 2 بر روی PS4 همانند یک Halo ـی آنلاین خواهد بود. بنابر این قصد داریم تا گیم پلی جدیدی را برای مخاطبان جدید فراهم سازیم. "

با توجه به این گفته ها، به نظر نمی رسد (یا آنچنان به نظر نمی رسد) Sony Online قصد جذب مخاطبـــان و علاقمندان پلتــفــرم PC به سمت PlayStation 4 را داشتــه بـاشــد.
با در نظر داشتن این که Planetside 2 بر روی PC از آپدیت های بیش تر و منظم تری نسبت به PS4 برخوردار خواهد بود، انتظار Cross-Platform را نداشته باشید! هر دو دسته از مخاطبین این عنوان ( رایانه های شخصی و پلی استیشن4) به شیوه ی خود آن را تجربه خواهند کرد. همچنین انتظار پورت کرکتر خود را هم از PC به PS4 نداشته باشید. اصلا تصور کنید عنوانی جدید قرار است منـتشـر شود؛ در ادامه نیز آقای Smedley گفت:

" یک سری بحثها در مورد آن صورت گرفت، اما قضیه خیلی پیچیده است، به هر حال ما بازی را با این ویژگی ها (پورت شخصیت از PC به PS4 و کراس-پلتــفــرم) عرضه نخواهیم کرد. "

Planetside 2 در زمان عرضه ی PS4 قابل بازی خواهد بود.

آخرین ویرایش:
خوشم میاد همه سازنده ها دوست دارن بازیشون رو با Halo مقایسه کنن ، یه عده هم اینجا هستن Halo رو به عنوان یه بازی بی گرافیک و با گیم پلی مسخره و متای 87ــی یاد می کنن . :d

خوشم میاد همه سازنده ها دوست دارن بازیشون رو با Halo مقایسه کنن ، یه عده هم اینجا هستن Halo رو به عنوان یه بازی بی گرافیک و با گیم پلی مسخره و متای 87ــی یاد می کنن . :d

از نظر متا نمره ی خوبی داره و Gamespot هم بهش 8.5 داده و به Halo 4 هم 9 داده :دی پس با متا هم حساب کنید می فهمی بازی بدی نیست:>

هیلو بازی به این قشنگی باید افتخار کنید که یه سازنده میخواد سعیشو کنه یه بازی شبیه اونو برای کنسول رقیب بسازه اونوقت " یه سری " میان ترول میکنن ...

امیدوارم حرفش تاثیر منفی رو فروش بازی نگذاره :d
چون اکثر سونی فن هایی که من میشناسم از هیلو متنفرن! نه به خاطر اینکه انحصاری ایکس باکس هیت بلکه به خاطر اینکه جو وفضا و سبکش رو دوست ندارن!
اون قدر که طرفدارهای سونی از این بازی بدشون میاد مایکرو فن ها از کیلزون و رزیستنس بدشون نمیاد!

چون اکثر سونی فن هایی که من میشناسم از هیلو متنفرن! نه به خاطر اینکه انحصاری ایکس باکس هیت بلکه به خاطر اینکه جو وفضا و سبکش رو دوست ندارن!
اون قدر که طرفدارهای سونی از این بازی بدشون میاد مایکرو فن ها از کیلزون و رزیستنس بدشون نمیاد!
فروش چیه ؟؟ بازی free2play هست . در ضمن خودتو لطفا به همه تعمیم نده . :d

اره راست میگی بازی Destiny نشون داد که سونی فنها چقدر بدشون میاد از این سبک!

والله اول بگم که من خودم از فن های شدید هیلو هستم و قصد جسارت به این بازی رو ندارم! خب آقا بین سونی فن ها خیلی منفوره!! بر خلاف امثال گیرز آو وار که خیلی بهش احترام قائلن!!
والله دستینی به عقیده ی خود من گیم پلی خیلی خیلی متفاوتتری از هیلو داره!
تفاوت دشمن ها و... دو بازی هم از عوامل دیگه ای هستن که این دو بازی زیاد شبیه هم نباشن هر چند که اسم بانجی باعث میشه که کمترین شباهت ممکن به هر دو بازی ربط داده بشه!
اتفاقا مواردی که اشاره کردی با هیلو مو نمیزنه. حتما هیلو بازی نکردی که اینطور فکر میکنی

آخرین ویرایش:
فروش چیه ؟؟ بازی free2play هست . در ضمن خودتو لطفا به همه تعمیم نده . :d
اینا فقط اسمشون فری هست وگرنه پولی که گیمر ها پای این بازی ها میریزن......
منم نگفتم همه!! گفتم اکثریت! :d

- - -ویرایش - - -

اره راست میگی Destiny نشون داد که سونی فنها چقدر بدشون میاد از این سبک!
والله اول بگم که من خودم از فن های شدید هیلو هستم و قصد جسارت به این بازی رو ندارم! خب آقا بین سونی فن ها خیلی منفوره!! بر خلاف امثال گیرز آو وار که خیلی بهش احترام قائلن!!
والله دستینی به عقیده ی خود من گیم پلی خیلی خیلی متفاوتتری از هیلو داره!
تفاوت دشمن ها و... دو بازی هم از عوامل دیگه ای هستن که این دو بازی زیاد شبیه هم نباشن هر چند که اسم بانجی باعث میشه که کمترین شباهت ممکن به هر دو بازی ربط داده بشه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or