Sony: سرویس EA Access ارزشش را ندارد

Inquisitor

Righteous Armors Me
کاربر سایت
battlefield_4_bf41.jpg

دیروز EA در طی رونمایی از عرضه انحصاری سرویسی به نام EA Access برای کنسول شرکت مایکروسافت یعنی Xbox One خبر داد، اما حالا سونی در واکنش به این مسئله آن را "فاقد ارزش‌" برای مشتریان PS دانسته.

سونی در مصاحبه‌ای با GI توضیح می‌دهد:
"میزان اشتراک PS+ از زمان عرضه PS4 شاهد رشدی 200% بوده است و این رشد به معنای آن است که مشتریان ما به دنبال اشتراک‌هایی با قیمت پایین اما کارآیی بالا هستند. ما معتقدیم که از آن‌ها نباید ماهانه 5 دلار برای سرویسی گرفت که ارزشش را ندارد"
شاید سونی رقابت را هنوز به نفع خود می‌داند چرا که این ماه برای کاربران خود Strider و Towerfall Ascention را به صورت مجانی در نظر گرفته اما در طرف مقابل مایکروسافت نیز برنامه Games With Gold را راه انداخته و حالا نیز با EA Access می‌تواند شرایط را کمی تغییر دهد، برنامه‌ای که شما می‌توانید بازی‌های منتخب EA را به صورت مجانی بازی کرده و از مزایایی مثل 10% تخفیف برای DLCها و همچنین دریافت زودتر دموها و بتا نام برد، مزایایی که برای 5$ ماهانه قابل دریافت خواهد بود.

منبع

1- من نگفتم Dragon Age مجانیه و منظورم نسخه Trial بازی بود که به نظرم ارزش داره. (اگه دقت کنی تو پستم سه قسمت داره. که قسمت اول مربوط به نسخه کامل بازی ها، قسمت دوم نسخه Trial و قسمت سوم هم تخفیف های 10%)
Destiny نسخه Beta بود و با نسخه Trial فرق داره. تا الان من ندیدم به جز بازی های ارکید بازی دیگه ای نسخه Trial داشته باشه تو این نسل و نسل قبل. شما دیدی به منم معرفی کن. + خود EA هم اعلام کرده سیاست های قبلی برای نسخه های Demo/Beta تغییری نمی کنه
در هر صورت من تو پست قبلی و خط اول توضیح دادم که می تونم با فروش BF4 یا مثلا Fifa 14 یک سال این سرویس بگیرم و از همه این مزایا + همون بازی که فروختم استفاده کنم
بقیه پست هم که به نظر می رسه شما اصلا نخوندی

-ببین خود این trial اصلا، همون دمو هست درسته؟ حالا اومدن چسبوندنش به یه سرویس پولی. چیزی که همیشه مجانی بوده دارن واسش پول میگیرن. دقیقا یعنی برای کاری که تا حالا بدون پول انجام میدادن پول میخوان. میان برای مثال همون نسخه دمو bf4 رو میدن بدون محدودیت دو سه روزه عموم. نسخه beta فرقش تا اونجا که میدونم با trial اینه که محدودیت زمان نداره درسته؟ بماند که اون هم نمیشه بهش گفت بتا همون دمو بود در مورد destiney.
-شما هم انگار نخوندی اون تخفیف به درد نمی خوره چون نسخه دیجیتالی بازی ها از retail گرونتره.
-من جایی ندیدم ea گفته سیاست ما در مورد بتا و دمو عوض نخواهد شد، میشه نشون بدی؟

1- من نگفتم Dragon Age مجانیه و منظورم نسخه Trial بازی بود که به نظرم ارزش داره. (اگه دقت کنی تو پستم سه قسمت داره. که قسمت اول مربوط به نسخه کامل بازی ها، قسمت دوم نسخه Trial و قسمت سوم هم تخفیف های 10%)
Destiny نسخه Beta بود و با نسخه Trial فرق داره. تا الان من ندیدم به جز بازی های ارکید بازی دیگه ای نسخه Trial داشته باشه تو این نسل و نسل قبل. شما دیدی به منم معرفی کن. + خود EA هم اعلام کرده سیاست های قبلی برای نسخه های Demo/Beta تغییری نمی کنه
در هر صورت من تو پست قبلی و خط اول توضیح دادم که می تونم با فروش BF4 یا مثلا Fifa 14 یک سال این سرویس بگیرم و از همه این مزایا + همون بازی که فروختم استفاده کنم
بقیه پست هم که به نظر می رسه شما اصلا نخوندی

-ببین خود این trial اصلا، همون دمو هست درسته؟ حالا اومدن چسبوندنش به یه سرویس پولی. چیزی که همیشه مجانی بوده دارن واسش پول میگیرن. دقیقا یعنی برای کاری که تا حالا بدون پول انجام میدادن پول میخوان. میان برای مثال همون نسخه دمو bf4 رو میدن بدون محدودیت دو سه روزه عموم. نسخه beta فرقش تا اونجا که میدونم با trial اینه که محدودیت زمان نداره درسته؟ بماند که اون هم نمیشه بهش گفت بتا همون دمو بود در مورد destiney.
-شما هم انگار نخوندی اون تخفیف به درد نمی خوره چون نسخه دیجیتالی بازی ها از retail گرونتره.

ایول بهرام به ذهن من نرسیده بود راست میگه میشه بتل رو فروخت 150 تومن بعدش 50 یا یکم بیشترش میدی یک ساله میگیری 100 هم میمونه واس خودت یه بازی دیگه بخوای بخری خوبیش اینه من فیفا رو هم فیزیکی دارم :دی

کسی که سرش توی انلاین هست این رو میدونه بعید می دونم کسی حاضر باشه بیاد بازی رو از شما بخره، خودش میره این سرویس رو میگیره! بعدش هم یکسالش میشه 30 دلار، شما به زور 50 تومنش واسه خودت میمونه...

Xbox One بدون داشتن اشتراک گلد از تمامی برنامه ها ، نسخه ی تریال بازی ها و دموی اون ها پشتیبانی میکنه با اشتراک گلد میتونید آنلاین بازی کنید ، در ماه دو بازی رایگان دریافت کنید (با این تفاوت که روی Xbox One با اتمام گلد هنوز میتونید به انجام بازی بپردازید) ، از تخفیف های ماهانه که گاهاً به 75 درصد هم میرسه استفاده کنید.خوب این تا اینجای کار.

حالا خوش حال میشم بعضی از دوستان (نه صرفاً شما) قبل از ثبت کامنت حداقال متن این خبر رو بخونن بد بیان جلز و ولز کنن.با سرویس EA Access علاوه بر دو بازی مجانی که با سرویس گلد به صورت ماهیانه میگیرید میتونید با داشتن این اشتراک بازی های خودی EA رو هم که تعدادشون بیشتر هست رو به صورت مجانی تجربه کنید (با این تفاوت که با پایان اشتراک نمیتونید به انجام بازی بپردازید و بلافاصله پس از تمدید باز میتونید بازی رو انجام بدید دقیقاً مثل PS+) ، با این سرویس میتونید علاوه بر تخفیفاتی که با گلد میگیرید تخفیفاتی مربوط به بازی های EA و محتویاتشون رو هم بگیرید (با این تفاوت که این سرویس دخالتی تو کار سرویس گلد نمیکنه و بازی های EA و محتویاتشون همچنان میتونن به صورت ماهیانه و با داشتن اشتراک گلد مجانی بشن و یا تخفیف بخورن) علاوه بر اینا میتونید 5 روز زودتر از عرضه ی بازی های EA نسخه ی آزمایشی اونا رو که برای هیچ کنسولی منتشر نمیشه رو هم تجربه کنید و فیدبک بدید ، حالا کجای این کار ارزش نداره و سودجویی هست خدا داند بماند که 5 دلار به صورت ماهیانه و 30 دلار به صورت سالیانه برای این محتوا واقعاً پولی نیست.

اما در مورد کامنت شما بتای یه بازی هیچ دخلی به پلاس و گلد نداره سازنده ی بازی میتونه تصمیم بگیره نسخه ی بتای بازیش رو برای گرفتن فیدبک و بهبود منتشر کنه که خوب همه میدونیم بتای بازی ها نیاز به گلد و پلاس داره پس این یه ویژگی اضافه نه برای پلاس و نه برای گلد محسوب نمیشه حالا اختصاصی که شما میگی هم باز به پلاس دخلی نداره یه شرکت مثل سونی میاد با استودیویی مثل همین بانجی قرار داد میبنده و برای جذب مخاطب بیشتر از استودیو تعهد میگیره که بتای بازی بانجی باید از فلان تاریخ تا فلان تاریخ به صورت انحصاری برای PS4 منتشر شه و بعد از اون خود استودیو که اینجا بانجیه مختاره که هرکاری دوست داره بکنه .حالا شما ویژگی های اضافه ی پلاس رو از کجا آوردی خدا داند.ضمناً پافشاریت برای طرفداری بی قید و شرط و چشم بسته از یه شرکت هم قابل تقدیره.!
هه! خوش به حالتون
امیدوارم از این نعمتها بیشتر نسیبتون بشه
و خوشحالم که ما ازش بی بهره ایم (وقتی خودتون اهمیت نمی دین و دوست دارین بچاپنتون خب باشه هرچه باداباد چرا من خودمو اذیت کنم)
مهندس من نگفتم کاربران PS برای دستیابی به Demo بازیها باید Plus تهیه کنن بلکه منظورم Demoـهای اختصاصی بود که برای این مشترکین در نظر گرفته میشه
در ضمن قابلیتهای Plus به همینهایی که گفتم خلاصه نمیشه و نمونش رو هم می تونم به سریال Powers اشاره کنم که داخل همین E3 معرفی شد و برای این اعضا Free هستش و خیلی ویژگیهای دیگه ...
که با پرداخت سالی فقط 49.99$ میشه دستیابی داشت بهشون (اگر اشتباه نکنم برای Gold سالی 59.99$ هستش) و ماهی 6 بازی رایگان به یک اشتراک (برای PS3، PS Vita و PS4) داده میشه
حالا مهم نیست وقتی اشتراک تموم بشه نشه بازیشون کرد چون در هر حال برای آنلاین زدن باید Plus داشت...
از الانم به بعد باید به تریال، دمو و تخفیف عناوین EA خداحافظی کنید (چون باید تشریف ببرین EA Access تهیه کنید!!)
در مورد بتا هم چرا پست من رو درست نمیخونی؟ من دارم در مورد Closed Beta میگم ..منی که PS3 دارم اگر Plus داشته باشم راحت میتونم بدون ثبت نام توشون شرکت کنم
باشه من دارم جلز و بلز می کنم اما میدونی حقیقتش برای چی؟ برای اینکه وقت گذاشتم پست نوشتم و خواستم دلسوزی کنم (باید مثل همیشه فقط پستها رو میخوندم، می خندیدم و رد می شدم)
--- نقل کنی دیگه جوابی نمیشنوی ---

نه دیگه درست نیست:d
trial با demo/Beta فرق داره.
قیمت نسخه فیزیکی و دیجیتالی هم 60$. از چه لحاظ گرون تره نسخه دیجیتالی؟
اینم در مورد سیاست EA:
  • The program does not change EA's current plans for demo/beta access to games. An EA representative says, "Traditional demos and betas will still exist."
اون 10% شامل DLC هم میشه
منبع

- - -ویرایش - - -

هه! خوش به حالتون
و خوشحالم که ما ازش بی بهره ایم (وقتی خودتون اهمیت نمی دین و دوست دارین بچاپنتون خب باشه هرچه باداباد چرا من خودمو اذیت کنم)
مهندس من نگفتم کاربران PS برای دستیابی به Demo بازیها باید Plus تهیه کنن بلکه منظورم Demoـهای اختصاصی بود که برای این مشترکین در نظر گرفته میشه
در ضمن قابلیتهای Plus به همینهایی که گفتم خلاصه نمیشه و نمونش رو هم می تونم به سریال Powers اشاره کنم که داخل همین E3 معرفی شد و برای این اعضا Free هستش و خیلی ویژگیهای دیگه ...
که با پرداخت سالی فقط 49.99$ میشه دستیابی داشت بهشون (اگر اشتباه نکنم برای Gold سالی 59.99$ هستش) و ماهی 6 بازی رایگان به یک اشتراک (برای PS3، PS Vita و PS4) داده میشه
حالا مهم نیست وقتی اشتراک تموم بشه نشه بازیشون کرد چون در هر حال برای آنلاین زدن باید Plus داشت...
از الانم به بعد باید به تریال، دمو و تخفیف عناوین EA خداحافظی کنید (چون باید تشریف ببرین EA Access تهیه کنید!!)
در مورد بتا هم چرا پست من رو درست نمیخونی؟ من دارم در مورد Closed Beta میگم ..منی که PS3 دارم اگر Plus داشته باشم راحت میتونم بدون ثبت نام توشون شرکت کنم
باشه من دارم جلز و بلز می کنم اما میدونی حقیقتش برای چی؟ برای اینکه وقت گذاشتم پست نوشتم و خواستم دلسوزی کنم (باید مثل همیشه فقط پستها رو میخوندم، می خندیدم و رد می شدم)

• The program does not change EA's current plans for demo/beta access to games. An EA representative says, "Traditional demos and betas will still exist."

نسخه Beta و Demo فرق داره با Trial
با داشتن Gold می تونی علاوه بر سریال Powers اکانت 3 ماه Hulu به صورت free دریافت کنی و هر چی سریال که خواستی نگاه کنی:d

نه دیگه درست نیست:d
trial با demo/Beta فرق داره.
قیمت نسخه فیزیکی و دیجیتالی هم 60$. از چه لحاظ گرون تره نسخه دیجیتالی؟
اینم در مورد سیاست EA:

اون 10% شامل DLC هم میشه
منبع

- - -ویرایش - - -

نسخه Beta و Demo فرق داره با Trial
با داشتن Gold می تونی علاوه بر سریال Powers اکانت 3 ماه Hulu به صورت free دریافت کنی و هر چی سریال که خواستی نگاه کنی:d

والا توی store الان بازی Murdured برای مثال 59$ هست توی amazon زده 48$. همه نسخه های دیجیتای حداقل 10 دلار گرونترن. حالا این trial چه مزیتی به دمو داره به نظر شما؟

کسی که سرش توی انلاین هست این رو میدونه بعید می دونم کسی حاضر باشه بیاد بازی رو از شما بخره، خودش میره این سرویس رو میگیره! بعدش هم یکسالش میشه 30 دلار، شما به زور 50 تومنش واسه خودت میمونه...

خیلی ها هستن تو فاز این چیزا نیستن اره رفتم دیدم باز گرون شده همون 100 تومن اینطورا در میاد دو تا بازی رو هم 300 بفروشی 100 تومن میدی برای این همون دو بازی رو بازی میکنی 200 تومن میزاری تو جیب مبارک :دی به نظر من که عالیه

والا توی store الان بازی Murdured برای مثال 59$ هست توی amazon زده 48$. همه نسخه های دیجیتای حداقل 10 دلار گرونترن. حالا این trial چه مزیتی به دمو داره به نظر شما؟
خوب معلومه بازی که ماه قبل اومده نسخه فیزیکیش ارزون تره. من منظورم بازی که مثلا قرار ماه آینده عرضه بشه و من بخوام بخرم، می رم دیجیتالی با 10% تخفیف می خرم. EA هم هدفش از اون تخفیف برای بازی هایی که در آینده عرضه می شن. چون بازی های قبلی مثل Fifa 14 کلا با EA Access مجانی شده و کسی نمیاد بره از 10% تخفیف استفاده کنه و Fifa 14 بخره.
مثلا Fifa 15 نسخه فیزیکی 60$ ولی نسخه دیجیتالی با این 10% تخفیف میشه 54$ در روز عرضه بازی.
..................................
نسخه Trial از همون اول بازی شروع میشه و مثل نسخه دمو یک مرحله انتخابی نیست.
نسخه Trial هم اعلام شده 2 ساعت در حالی که نسخه های demo حداکثر 30 دقیقه اند.
تو نسخه Trial میشه Save بازیو به نسخه کامل منتقل کرد در حالی که تو Demo نمیشه.
نسخه Trial کیفیت نهایی بازیو ارایه میده در حالی که نسخه Demo و Beta ممکنه یک سری مشکلات داشته باشن

من فکر کنم تا شب هم توضیح بدم شما قبول نکنی. در هر صورت من که از این سرویس استفاده می کنم(خواهم کرد) و الان فقط منتظرم تا شروع بشه

هه! خوش به حالتون
کسی که نخواد یه موضوع رو متوجه بشه خوب نمیشه مَثَل همون کسی که خودش رو به خواب زده هست!.اولاً بنده هنوز مهندس نشدم ، دوماً شما با چسبوندن یه کلمه ی اختصاصی به آخر هر قابلیت قصد داری یه ویژگی کاملاً وهمی برای خودت دست و پا کنی ، انشالله هم که فرق نسخه ی دمو با نسخه ی تریال رو میدونی دیگه؟.در مورد چاپیدن هم که انشالله میدونید خرید سرویس کاملاً اختیاری هست و هرکس قدرت تصمیم گیری برای انجام یه کار داره؟.در مورد قابلیت جدید پلاس که دسترسی به سریال و غیره هست هم عرض کنم مدت ها قبل تر و زمانی که سونی اصلاً همچین قایلیتی رو نداشت (که خوب بعد از مدتی همچین قابلیتی رو پیاده کرده و قابل تقدیره) سرویس گلد به صورت رندوم و در زمان های مختلف فیلم ها و سیزن هایی از سریال های محبوب در حال پخش رو برای کاربراش به صورت رایگان ارائه میداد غیر از اون سرویس های مثل Hulu با داشتن اکانت گلد ، مدت زمانی اکانت رایگان در اختیارت میزارن به صورتی که سریال Powers که سهله هرچی سریال منتشر شده رو این سرویس رو میتونی بشینی نگاه کنی.

این مورد هم که شما میگی:حالا مهم نیست وقتی اشتراک تموم بشه نشه بازیشون کرد چون در هر حال برای آنلاین زدن باید Plus داشت... رو هم اصلاً متوجه نشدم! چطور ارائه ی کلی خدمات مثل بازی های رایگان ، دموی بازی های EA پنج روز زودتر از عرضه و تخفیفات 10 درصدی که کاملاً حدا از سرویس گلد هست (و بازم تاکید میکنم این سرویس هیچ دخالتی تو کار گلد نداره و بازی های EA همراه با محتویاتشون میتونن رایگان بشن و تخفیف بخورن) و در واقع میاد قابلیت های سرویس گلد رو (که خودش به تنهایی کامل هست و در طول این چندین سال فکر میکنم همه به پیشرو بودنش اذعان میکنن) با پرداخت مبلغی کمتر دوچندان میکنه میشه چاپیدن ملت بعد خرید پلاس برای انجام دوباره ی بازی های رایگان شده که ماه قبل عرضه شده میشه مشتری مداری؟

شما یه لینک و مطلب معتبر به من نشون بده که با اومدن این قابلیت باید با تریال، دمو و تخفیف عناوین EA خداحافظی کنیم (چون باید تشریف ببریم EA Access تهیه کنیم!!).در مورد بتا هم واقعاً دفاعی که داری از حرفت میکنی به نظرم مسخرس! خوب Closed Beta چه ارتباطی با یه ویژگی منحصر به فرد برای پلاس داره؟اتفاقاً فکر میکنم شما پست من رو نخوندی بنده گفتم بتای بازی ها نیاز به گلد و پلاس داره پس این یه ویژگی اضافه نه برای پلاس و نه برای گلد محسوب نمیشه حالا اختصاصی که شما میگی هم باز به پلاس دخلی نداره یه شرکت مثل سونی میاد با استودیویی مثل همین بانجی قرار داد میبنده و برای جذب مخاطب بیشتر از استودیو تعهد میگیره که بتای بازی بانجی باید از فلان تاریخ تا فلان تاریخ به صورت انحصاری برای PS4 منتشر شه و بعد از اون خود استودیو که اینجا بانجیه مختاره که هرکاری دوست داره بکنه واقعاً من کوچکترین ارتباطی بین بتای یه بازی و پلاس نمیبینم غیر از این که برای انجام بتای یه بازی که احتیاج به کانکت شدن به اینترنت داره باید گلد و پلاس خریداری کنید که خوب اینم یه مزیت حساب نمیشه.

آخه بدبختی جوابی هم وجود نداره که بشنوم فکر میکنم دو پستی که دادم انقدر روون و قابل فهم بود که به سادگی بشه درکش کرد.من با سرویسی مثل پلاس مشکلی ندارم و صرفاً برای این که اسم سونی پشتشه نمیام بکوبمش ، چون حداقالش روی نسخه های Xbox دیدم با پرداخت پول واقعاً یه سری مزایای خوب گیرم میاد همراه با دلچسبترین سیستم برای آنلاین بازی کردن و پرداخت این مبلغ ناچیز در طول یه سال حقیتاً ارزشش رو داره (که خوب همین الانشم برای ما ایرانیا تفاوتی نداره و با وجود ارزون بودن اکانت یک ساله ی پلاس نسبت به اکانت یک ساله ی گلد بازم قیمت ریالیش گرون تر هست تو بعضی فروشگاه های خرید).سونی هم الان پلاس رو داره جامع تر میکنه که فکر میکنم به نفع همس از جمله اونایی که دارن این اشتراک رو خریداری میکنن و توقع دارن در مقابل پولی که میپردازن سرویس دهی خوبی هم بهشون بشه!

خوب معلومه بازی که ماه قبل اومده نسخه فیزیکیش ارزون تره. من منظورم بازی که مثلا قرار ماه آینده عرضه بشه و من بخوام بخرم، می رم دیجیتالی با 10% تخفیف می خرم. EA هم هدفش از اون تخفیف برای بازی هایی که در آینده عرضه می شن. چون بازی های قبلی مثل Fifa 14 کلا با EA Access مجانی شده و کسی نمیاد بره از 10% تخفیف استفاده کنه و Fifa 14 بخره.
مثلا Fifa 15 نسخه فیزیکی 60$ ولی نسخه دیجیتالی با این 10% تخفیف میشه 54$ در روز عرضه بازی.
..................................
نسخه Trial از همون اول بازی شروع میشه و مثل نسخه دمو یک مرحله انتخابی نیست.
نسخه Trial هم اعلام شده 2 ساعت در حالی که نسخه های demo حداکثر 30 دقیقه اند.
تو نسخه Trial میشه Save بازیو به نسخه کامل منتقل کرد در حالی که تو Demo نمیشه.
نسخه Trial کیفیت نهایی بازیو ارایه میده در حالی که نسخه Demo و Beta ممکنه یک سری مشکلات داشته باشن

من فکر کنم تا شب هم توضیح بدم شما قبول نکنی. در هر صورت من که از این سرویس استفاده می کنم(خواهم کرد) و الان فقط منتظرم تا شروع بشه

من بازم میگم حداقل برای store اروپا من دارم میبینم همه بازی ها چی قدیمی چه حدید گرونتر هستند، حد اقل 10 تا حتی pre-order ها. بعد هم کلا دیگه تو این سایت با کسی نمی شه بحث کرد نه؟ سریع همه قاطی می کنن، آقا اوکی اصلا شما درست میگی مو لا درز حرفات نمیره. کاشکی یه کم جنبه بحث داشته باشی.

من بازم میگم حداقل برای store اروپا من دارم میبینم همه بازی ها چی قدیمی چه حدید گرونتر هستند، حد اقل 10 تا حتی pre-order ها. بعد هم کلا دیگه تو این سایت با کسی نمی شه بحث کرد نه؟ سریع همه قاطی می کنن، آقا اوکی اصلا شما درست میگی مو لا درز حرفات نمیره. کاشکی یه کم جنبه بحث داشته باشی.
نه اتفاقا میشه بحث کرد به شرطی که به جواب برسه. من خودم تو پست قبلی گفتم که بازی هایی که قراره منتشر بشن قیمت نسخه فیزیکی و دیجیتالیشون یکیه.
حالا شما میای میگی یکی نیست. (در حالی که من تا جایی که خودم خرید کردم یکی بوده و حتی بعضی وقت ها خرید دیجیتالی مالیات کمتری هم داشته و در نتیجه ارزون تر بوده)
خوب الان سره چی باید بحث کنیم وقتی من تو پستم منبع GP گذاشتم، تفاوت نسخه Trial و Demo توضیح دادم، مزایا EA Access توضیح دادم. از آخر هم همون خونه اولیم و شما هیچ کدومو قبول نمی کنی، الان سره چی بحث کنیم ؟:d
احتمالا بحث های قبلی شما هم مثل این بحث بوده و اون طرف هر چی توضیح می داده شما قبول نمی کردی و در نتیجه مجبور شده دیگه بحثو ادامه نده، مثل همین الان:d

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or