Sony: تعداد به نسبت زیادی از دارندگان PS4، عنوان The Last of Us را تجربه نکرده اند

Mehdi Cage

Valar Morghulis
کاربر سایت

طبق گفته های Sony، پس از تحقیقات و بررسی اطلاعات PSN دارندگان PS4، آن ها به این نتیجه رسیدند که درصد زیادی از دارندگان PS4 از پلتفرم های گوناگون مانند Xbox و Nintendo به PS4 کوچ کرده اند. این تغییر جهت به سمت Playstation به معنای آن است که تعداد قابل توجهی از دارندگان PS4 هنوز The Last of Us را تجربه نکرده اند. این یکی از دلایل اصلی برای عرضه برخی بازی های Classic انحصاری PS3 بر روی PS4 است.

Josh Walker در این باره گفت: "The Last of Us یکی از مهم ترین عناوین نسل قبل محسوب می‌شود که جوایز بی‌شماری را برده است. این منصفانه نیست که طرفداران جدید Playstation همچین عنوانی را تجربه نکنند. ما اطلاعات PSN دارندگان PS4 را بررسی کردیم و متوجه این قضیه شدیم که تعداد نسبتا زیادی از آن ها The Last of Us را تجربه نکرده اند.
این نشان دهنده آن است که تعداد زیادی از پلتفرم های دیگر به Playstation کوچ کرده اند و ما از اینکه به آن ها خوش آمد می‌گوییم خوشحال هستیم."

The Last of Us Remastered به همراه تمامی DLC های آن، برای PS4 عرضه می‌شود. همچنین این عنوان دارای یپیشرفت های گرافیکی نسبت به نسخه PS3 است و به صورت 1080p/60fps اجرا می‌شود. این بازی در تاریخ اول August در انگلستان عرضه می‌شود.
منبع

همچین میگه انگار عین هشتاد میلیون صاحب ps این بازی رو خریدن :D بازی که کلا ۴-۵ میلیون میفروشه رو‌اصولن همه نمیتونن تحربه کنن :دی

اونایی که PS3 ندلشتن چی ؟؟؟ :(

من که مطمئنم چند ماه قبل عرضه U4 کالکشنش میاد روی PS4 . دیوید کیج هم میتونه کالکشن بده حجم HR نزدیک به 18 گیگه . BTS هم 25 گیگ . فارنهایتو نمیدونم . البته سر قیمت کالکشن دیوید کیج من حساسم بر خلاف TLOU و آنچارتد :d . شایعه ها که میگن BTS رو داره پورت میکنه واسه PS4 . یکی از موسسای شرکت QD چند روز پیش گفته بود تیمشون از سال 2011 مشغول ساخت بازی برای PS4 بودن .

خلاصه فیزیکی هم نیان عنوانای شاخ PS3 ، مطمئن باشید دیر یا زود دیجیتالی قرار میگیرن . مثل خیلی از بازیهای PS2 کهHD شدن واسه PS3 مثل عنوان شاخ OKAMI یا پورت شدن .

™TyrioN
هر چی ارزونتر واسه ما بهتر بحث در این نیست :دی ولی
این کالکشن مستر چیف هم درسته به سود ما هست ولی مطمئن باش الان ماکروسافت داره به زمین و زمان فحش میفرسته که مجبور شده واسه جلب رضایت ملت این پک رو با این قیمت بفروشه :دی ولی سونی فعلا لازم نیست از این کارا بکنه و قیمتی که واسش سود آور هست رو میزاره . چون دیگه ریمستر در بهترین حالت حتی یک سوم نسخه اصلی هم فروش نمیکنه اونم بیاد اینهمه زیر قیمت بده (30 دلار ؟؟ الان بازیای ایندی 2 گیگی 25 دلار هستن) اونوقت تمام زحمات و هزینه و زمان ناتی داگ به اف میره .

آخرین ویرایش:
مطمئن باشید اگه 40 دلارم میداد بازم میگفتید زیاده باید 20 دلار میبود .نمونشم تاپیک فروش بازیهاست همه دیدن . 2 تا تاپیک مشابه با یوزر متفاوت یک بازیو دارن میفروشن . اونی که زودتر واسه فروش گذاشته زده 130 . طرف میاد میگه 110 میدی فوری میخوام ، حالا طرف فروش دیگه هم میاد همون بازیو میزنه 110 ، همون طرف میاد میگه 80 میدی بردارم :| (متاسفانه به هیچی قانع نیستیم البته تقصیر ما هم نیست) شما هم خدا رو میخوای هم خرما رو . تا دیروز که تایید نشده بود همه میگفتن خدایا ای کاش پک GOTY بیادو چنان میشه و من هیچی نمیخوام . حالا که اومده میزنید تو سر مال ! . اثا نظر منو میخواید 50 دلار گرونه نخرید برید روی ps3 بازی کنید رایگان واستون در میاد .

چه به قول شما 30 دلار باشه چه 50 دلار ، توی ایران همون 230 میدن . کم آدمایی پیدا میشن با این اینترنت حلزونی نسخه دیجیتالیو بیان نزدیک به 50 گیگو دان کنن . (اینترنت شبانه) . کسانی هم که دیجیتالی بگیرن امکان فروششو ندارن پس صرف با نسخه فیزیکی بازیه .
من فکر می کردم با هم جبهه ای هاتون خوب برخورد می کنید8-|

™TyrioN
هر چی ارزونتر واسه ما بهتر بحث در این نیست :دی ولی
این کالکشن مستر چیف هم درسته به سود ما هست ولی مطمئن باش الان ماکروسافت داره به زمین و زمان فحش میفرسته که مجبور شده واسه جلب رضایت ملت این پک رو با این قیمت بفروشه :دی ولی سونی فعلا لازم نیست از این کارا بکنه و قیمتی که واسش سود آور هست رو میزاره . چون دیگه ریمستر در بهترین حالت حتی یک سوم نسخه اصلی هم فروش نمیکنه اونم بیاد اینهمه زیر قیمت بده (30 دلار ؟؟ الان بازیای ایندی 2 گیگی 25 دلار هستن) اونوقت تمام زحمات و هزینه و زمان ناتی داگ به اف میره .
مجبور شده؟ این تاپیک ربطی به Halo Collection نداره ولی جالبه حرکت فوق العاده مایکروسافت رو داری به اجبار تعبیر میکنی، حالا اون فحش دادن مایکروسافت به زمین و زمان به کنار :))

مجبور شده؟ این تاپیک ربطی به Halo Collection نداره ولی جالبه حرکت فوق العاده مایکروسافت رو داری به اجبار تعبیر میکنی، حالا اون فحش دادن مایکروسافت به زمین و زمان به کنار :))

یه لحظه فکر کردم مایکرو سافت حرکت فوق العاده به نفع گیمر اونم بصورت خودجوش بکنه:d. مایکرو سسسسسسافت؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!

نه مجبور شده، اصلا مایکروسافت رو باید به خاطر این حرکت وقیحانه دار بزنن :biggrin1: بی خیال.

ببین محمد بیخود مظلوم نمایی نکن. جوری حرف نزن که انگار حق با تو بوده. کارنامه ی مایکروسافت و ایضا سونی هر دوشون روشنه. حالا اگه تو میخوای بخودت بفبولونی که مایکروسافت ماه رمضونی بخاطر ثوابش داره اینکارو میکنه مختاری

یه لحظه فکر کردم مایکرو سافت حرکت فوق العاده اونم بصورت خودجوش بکنه:d. مایکرو سسسسسسافت؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!
نه مجبور شده، اصلا مایکروسافت رو باید به خاطر این حرکت وقیحانه دار بزنن :دی بی خیال.
ببین محمد بیخود مظلوم نمایی نکن. جوری حرف نزن که انگار حق با تو بوده. کارنامه ی مایکروسافت و ایضا سونی هر دوشن روشنه. حالا اگه تو میخوای بخدت بفبولونی که مایکروسافت ماه رمضونی بخاطر ثوابش داره اینکارو میکنه مختاری
اینا یه بازی 60 دلاری رو تا ته پر کردن از محتوا تا بتونه حسابی بفروشه و احتمال اینکه یه System Seller جمع و جور باشه هم وجود داره. اگه Halo 2 Anniversary به تنهایی عرضه میشد (اون موقع قیمت میشد 40 دلار) خیلی تاثیر خاصی نمی تونست بزاره ولی این بازی ممکنه حسابی واسه مایکروسافت سود آور باشه. اگه بازیشون رو مجانی میدادن آره حرف شما درست بود، ولی دارن پول یه بازی کامل رو میگیرن، این وسط هم خودشون کلی سود میکنن، هم مشتری ها. به این نمیگن اجبار! میگن یه حرکت فوق العاده و البته هوشمندانه که به نفع دو طرف هست.
اون که بله اما میشه از یه منظر دیگه هم بهش نگاه کرد. توی شرایط عادی با توجه به عقل سلیم گزینه ی دیگه ای هم هست اینکه هیلو 1 و 2 رو ریمستر میکردن. میفروختن یه بار دیگه هیلو 3 و 3 رو ریمستر میکردن یه بار دیگه میفروختن. همون کاری که مشابهش رو قبلا سونی زیاد انجام داده حالا چجوری شده مایکرو سافت اینهمه دست و دل باز شده؟ به هر حال هر کسی نظری داره.
مشکل اینه که Halo 1 قبلا ریمستر شده، نمیشه که دوباره ریمسترش کرد
biggrin1.gif
در ضمن اون Collection های سونی فکر کنم هیچ کدوم تک بازی نبودن و حداقل 2 تا بازی رو شامل میشدن یا Ratchet رو من یادمه 3 تا بازی بود، حالا اینجا مایکروسافت حال داده و 4 تا بازی رو گذاشته و البته با محتوای کامل
biggrin1.gif
بازم میگم تک بازی مطمئنا فروش خاصی نمی کرد، ولی این Collection احتمال زیادی وجود داره فروش خوبی داشته باشه. بگذریم، بحث تاپیک منحرف میشه.

آخرین ویرایش:
نه مجبور شده، اصلا مایکروسافت رو باید به خاطر این حرکت وقیحانه دار بزنن :دی بی خیال.

اینا یه بازی 60 دلاری رو تا ته پر کردن از محتوا تا بتونه حسابی بفروشه و احتمال اینکه یه System Seller جمع و جور باشه هم وجود داره. اگه Halo 2 Anniversary به تنهایی عرضه میشد (اون موقع قیمت میشد 40 دلار) خیلی تاثیر خاصی نمی تونست بزاره ولی این بازی ممکنه حسابی واسه مایکروسافت سود آور باشه. اگه بازیشون رو مجانی میدادن آره حرف شما درست بود، ولی دارن پول یه بازی کامل رو میگیرن، این وسط هم خودشون کلی سود میکنن، هم مشتری ها. به این نمیگن اجبار! میگن یه حرکت فوق العاده و البته هوشمندانه که به نفع دو طرف هست.

اون که بله اما میشه از یه منظر دیگه هم بهش نگاه کرد. توی شرایط عادی با توجه به عقل سلیم گزینه ی دیگه ای هم هست اینکه هیلو 1 و 2 رو ریمستر میکردن. میفروختن یه بار دیگه هیلو 3 و 3 رو ریمستر میکردن یه بار دیگه میفروختن. همون کاری که مشابهش رو قبلا سونی زیاد انجام داده حالا چجوری شده مایکرو سافت اینهمه دست و دل باز شده؟ به هر حال هر کسی نظری داره.

یکی مثل منی که هنوز بازیش نکرده خوب کاری کرده پورتش کرده روی پلی4 منم صبر میکنم و روی پلی4 بازیش میکنم
تازه چه بهتر همراه با DLC

هر جور راحتی :دی پ ن پ ماکرو داره احسان میده در راه حق :|

من نميدونم هيلو چه ربطي به اين تاپيك داشت كلا !! از اول نبايد اون بحث مقايسه باز ميشد
انتشار هر ٢ بازي به نفع فن هاشون هست ، شماهام با هم دوست باشيد
واقعا چقدر منطقي و روشن فكرم من :d ديشب تاپيك جام جهاني تاثير خودشو گذاشته :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or