Sony: تعداد به نسبت زیادی از دارندگان PS4، عنوان The Last of Us را تجربه نکرده اند

Mehdi Cage

Valar Morghulis
کاربر سایت

طبق گفته های Sony، پس از تحقیقات و بررسی اطلاعات PSN دارندگان PS4، آن ها به این نتیجه رسیدند که درصد زیادی از دارندگان PS4 از پلتفرم های گوناگون مانند Xbox و Nintendo به PS4 کوچ کرده اند. این تغییر جهت به سمت Playstation به معنای آن است که تعداد قابل توجهی از دارندگان PS4 هنوز The Last of Us را تجربه نکرده اند. این یکی از دلایل اصلی برای عرضه برخی بازی های Classic انحصاری PS3 بر روی PS4 است.

Josh Walker در این باره گفت: "The Last of Us یکی از مهم ترین عناوین نسل قبل محسوب می‌شود که جوایز بی‌شماری را برده است. این منصفانه نیست که طرفداران جدید Playstation همچین عنوانی را تجربه نکنند. ما اطلاعات PSN دارندگان PS4 را بررسی کردیم و متوجه این قضیه شدیم که تعداد نسبتا زیادی از آن ها The Last of Us را تجربه نکرده اند.
این نشان دهنده آن است که تعداد زیادی از پلتفرم های دیگر به Playstation کوچ کرده اند و ما از اینکه به آن ها خوش آمد می‌گوییم خوشحال هستیم."

The Last of Us Remastered به همراه تمامی DLC های آن، برای PS4 عرضه می‌شود. همچنین این عنوان دارای یپیشرفت های گرافیکی نسبت به نسخه PS3 است و به صورت 1080p/60fps اجرا می‌شود. این بازی در تاریخ اول August در انگلستان عرضه می‌شود.
منبع

آقا وحید فکر کنم یکم یه طرفه داری میری به قاضی. فکر میکنی خود ریمستر کردن بازی هزینه نداشته؟ حداقل یکسال روش کار شده. همون حقوق برنامه نویس و آبدارچی رو حساب کنی خودش کلی پوله. بعلاوه وقت استودیو هم گرفته شده میتونستن عنوان جدیدشون رو بسازن و زودتر به سوددهی برسونن.

خب بنظرت همون 30 دلار کفایت خرج های جدید رو نمیده :d

در کل برای ما که مهم نیست چه بازی 10 دلار باشه چه 50 دلار فروشنده های عزیز همون 270 تومن بهمون قالب میکنند :bighug: :d

خب میگم پس از این لحاظ اون پک TMCC باید یه 120 دلاری باشه !

HALO 1 REMASTERED = 20

HALO 2 REMASTERED = 30

HALO 3 = 20

HALO 4 = 60/2= 30

سریال = 20

در مجموع = 120 دلار !!

اصلا این بازی و ریاضی ها نیست احسان :d این بازی ها و کانتنت ها فروش خودشون رو به اندازه کافی کردن و دیگه برای سونی و ماکروسافت تقریبا بدون هزینه هستند !

بازم میگم اگه مبنا رو کالکشن هیلو قرار بدیم این پک باید 30 تا باشه .
بازی 1 ساله اومده ! داری با بازی های n سال پیش مقایسه میکنی ؟ مثلا شما حساب کن بازی ها وقتی میان خودشون 60 دلارن حالا نهایت الان TLOU ورژن PS3 رو بشه با تخفیف آمازون 30 دلار خرید اینم حساب کن که DLC ها هم تازه اومدن مخصوصا اخرین DLC که 2 ماهه اومده که grounded باشه با مپ پکش و سلاح های اضافه شده و دیفیکالتی جدیدش حساب کنی 20 دلار راحت میشه که بازم تاکید کنم 2 ماهه اومده !! left behind هم که خودش چند ماهه اومده و هیچ کدوم از DLC ها در psn تخفیفی نخوردن . برا بازی که 250 بار GOTY شده و تازه 1 ساله شده و DLC هایی که شرایطشو گفتم و تازه پیشرفت گرافیکی هم داشته قیمت اولیه 60 دلار مثل بقیه بازی ها معقول تر بود که حالا سونی حال داد 50 دلارش کرده بازم اینطور بازخوردها دیگه عجیبه !

آخرین ویرایش:
قیمت DLC و اینا همش حرف فن بوی ها هست ! این DLC ها و تمام پک ها فروشش خودشون رو به اندازه کافی تو نسل قبل کردن و خود بازی هم بسیار پر فروش و بسیار سود ده بوده !
چه ربطی به خودشیرینی داره ؟ بازی الکی گرون هست و نهایت قیمت باید همون 30 دلار باشه ! یه DLC هست و یه بازی اصلی که بنظرم اون پک ها زیاد ارزش ندارن .
دقيقا يعني چي كه حرف فن بوي هاست وحيد؟! :d شما يه بازي كه همين يك سال قبل عرضه شده رو داري با تمامي DLC ها و امكاناتش با نصف قيمت اصلي مي خري و اين موردم هيچ ربطي به فروش بازي تو نسل قبل نداره. همون طور كه تو متن خبرم گفته شده بخش عمده اي از بازار PS4 رو كسايي تشكيل ميدن كه نسل قبل PS3 نداشتن، در نتيجه اگرم كه بخوان تو اين نسل TLOU رو تجربه كنن حداقلش بايد نيمي از پول بازي رو بدن. حالا اينكه سوني بياد بازي رو صرفا به خاطر اينكه نسل قبل فقط يه درصدي از بازيكنا تجربش كردن، يك دهم قيمت بفروشه به نظرم توهين به اعضاي NG ـه!

حالا نميدونم نظر عامه ي بازيكنا چيه اما اگه خود من خارج از كشور بودم و در توانم بود، حتي تا 100 دلارم براي اين بازي خرج ميكردم چون هنوزم كه هنوزه عنواني تو نسل جديد نديدم كه در حد TLOU نسل بعدي باشه و ارزش پول خرج كردن داشته باشه!

در کل برای ما که مهم نیست چه بازی 10 دلار باشه چه 50 دلار فروشنده های عزیز همون 270 تومن بهمون قالب میکنند :bighug: :d

شاید ولی درآمدشون بهتر باشه میتونن رو عناوین بعدی بهتر کار کنن. بعد هم بقول خودت به حال ما فرقی نمکنه خودم بشخصه ترجیح میدم پولم تو جیب ناوتی بره تا کاسب از خدا بیخبر

مگه همین الان کسی میتونه TLOU رو واسه PS3 با همه ی DLC هاش 30 دلار بخره که انتظار داری نسخه ای که کلی روش دوباره کار شده 30 دلار باشه؟
کیلویی که نیست چون مسترچیف 4 تا بازی داره باید 120 دلار باشه این 30 دلار! مگه پارسال که Legacy Collection متال گیر اومد 120 دلار بود؟ این همه تا حالا HD ریمیک و کالکشن اومده قیمتشون مشخص بوده ، همین نسل هم Tomb Raider داشتیم 60 دلار درصورتیکه Tomb Raider واسه PC هم اومده بود و راحت پورت میشد ولی TLOU واسه PS3 فقط ساخته شده! الان نمیدونم پافشارید واسه قیمت بالا چیه درحالیکه سونی کلی تخفیف داده رو این بازی!!!!!!

من که 3 بار تجربش کردم باز هم تجربش خواهم کرد
واقعا" ارزش داره این بازی فقط امید وارم که کد نداشته باشه !!

آخرین ویرایش:
@ همه ی دوستان :

اقایون هم جبهه (:d) از نظر من گران هست از نظر شما ارزان:d و در اخر همه 270 تومن میخریم :bighug:. ولی بهرحال جا داشت با یکم تخفیف فروش بیشتر و منطق بیشتری به خرج بدن :-":d

@ همه ی دوستان :

اقایون هم جبهه (:d) از نظر من گران هست از نظر شما ارزان:d و در اخر همه 270 تومن میخریم :bighug:. ولی بهرحال جا داشت با یکم تخفیف فروش بیشتر و منطق بیشتری به خرج بدن :-":d
بازی ر 1 دلار هم بدن روز اول 270 تومن تقریبا :d :d تمامی قوانین بازار پول و عرض زیر سوال میره با این حرکت :d

@ همه ی دوستان :

مطمئن باشید اگه 40 دلارم میداد بازم میگفتید زیاده باید 20 دلار میبود .نمونشم تاپیک فروش بازیهاست همه دیدن . 2 تا تاپیک مشابه با یوزر متفاوت یک بازیو دارن میفروشن . اونی که زودتر واسه فروش گذاشته زده 130 . طرف میاد میگه 110 میدی فوری میخوام ، حالا طرف فروش دیگه هم میاد همون بازیو میزنه 110 ، همون طرف میاد میگه 80 میدی بردارم :| (متاسفانه به هیچی قانع نیستیم البته تقصیر ما هم نیست) شما هم خدا رو میخوای هم خرما رو . تا دیروز که تایید نشده بود همه میگفتن خدایا ای کاش پک GOTY بیادو چنان میشه و من هیچی نمیخوام . حالا که اومده میزنید تو سر مال ! . اثا نظر منو میخواید 50 دلار گرونه نخرید برید روی ps3 بازی کنید رایگان واستون در میاد .

چه به قول شما 30 دلار باشه چه 50 دلار ، توی ایران همون 230 میدن . کم آدمایی پیدا میشن با این اینترنت حلزونی نسخه دیجیتالیو بیان نزدیک به 50 گیگو دان کنن . (اینترنت شبانه) . کسانی هم که دیجیتالی بگیرن امکان فروششو ندارن پس صرف با نسخه فیزیکی بازیه .

آخرین ویرایش:
چه به قول شما 30 دلار باشه چه 50 دلار ، توی ایران همون 230 میدن . کم آدمایی پیدا میشن با این اینترنت حلزونی نسخه دیجیتالیو بیان نزدیک به 50 گیگو دان کنن . (اینترنت شبانه) . کسانی هم که دیجیتالی بگیرن امکان فروششو ندارن پس صرف با نسخه فیزیکی بازیه .
چی؟؟؟ فروش TLoU اونم نسخه ریمستر شده؟؟؟:d
اگه یه بازی تو دنیا باشه که بخوام برای مدت طولانی‌ (تا آخر عمر؟) نگهش دارم، این بازیه:bighug:
البته من هم با خرید نسخه‌ی دیجیتالی این بازی موافق نیستم، چون باکس آرتش به صدتا Infamous میارزه (از بازی خودی اسم بردم چون حوصله‌ی دردسر الکی رو ندارم:d)

کم آدمایی پیدا میشن با این اینترنت حلزونی نسخه دیجیتالیو بیان نزدیک به 50 گیگو دان کنن . (اینترنت شبانه) . کسانی هم که دیجیتالی بگیرن امکان فروششو ندارن پس صرف با نسخه فیزیکی بازیه .

فکر کنم تو این مورد بیشتر صرفه اقتصادی با نسخه دیجیتالی باشه من 50 دلار 167 هزار تومن برام در اومد حالا خودت حساب کن ببین کی میتونید نسخه فیزیکی رو با این قیمت بخرید البته اینترنت پر سرعت بدون هزینه دارم

قیمت بازی به نظرم مشکلی نداره:-"
چون میشه گفت این نسخه تقریبا معادل همون GOTY Edition میباشد! :دی حالا برا نسل بعدش:-" (چرا برا PS3 نیمدن GOTY Edition بزنند؟ :-" )
البته اگر قرار بود دو سال دیگه بیاد، آره باید حدود 30 دلار میشد:دی چون معمولا HDکالکشن های نسل قبل که 40دلار بودن:-" و شامل چند بازی میشدن:-" برای یک بازی و 2-3 سال بعد عرضه، اون موقع 30 دلار منصفانه بود:دی( حالا 10دلار میگیم برا DLCها و برای اینکهدیگه عرضه فیزیکی 20 دلار...تا حالا که نداشتیم! :-" )

راستی فکر کنم چند صفحه پیش یکی گفته بود سیزن پس بازی 10 دلاره...کجاش 10 دلاره :| 20 میباشد:| حالا تخفیف زدن یه مدت روش رو نمیدونم! :-" ولی قیمت اصلیش 20تا بود:-"
فقط جهت شفاف سازی:-"

من که این بازیو اورجینال تو هفته ی اول برای PS3 خریدم 4 بارم تمومش کردم و برای من بهترین بازی عمرم بود.
برای من که DLC ها رو نخردیم و میخوام بازیو با پیشرفت گرافیکی بازی کنم این پک خیلی ارزش داره و بازم براش خرج میکنم.
قیمت جهانیشم بنظرم کاملا منظقیه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or