Sony به سیاست های Microsoft حمله میکند.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

SiLeNt DeλtH

کاربر سایت
به دنبال صحبتی که رئیس اروپایی مایکروسافت، در مورد علت اینکه چرا بازی هایی که ابتدا در PSN عرضه میشوند را در XBL Arcade نیز نمیبینیم داشت؛ سونی نیز به حرف آمد و مایکروسافت را به "مراقبت از تکنولوژی ضعیفش" متهم کرد.

10696959508168748917.jpg

سرپرست ارشد بخش روابط ناشرین (Publisher Relations) در سونی، Rob Dyer اظهار داشت که سیاست های مایکروسافت در مورد بازی ها، جلوی ابداعات و نوآوری های جدید را گرفته، و در واقع مانند مانعی بر سر راه سازندگان بازی های Multi Platform هستند که اجازه ی دسترسی آن ها را به نهایت قابلیت های PS3 نمیدهند.

Dyer میگوید: به نظر من کاری که Chris [Lewis] و سایر مدیران مایکروسافت انجام میدهند، مراقبت از یک تکنولوژی ضعیف است. فکر میکنم آن ها میخواهند این مسئله را تا حد امکان بی سروصدا نگه دارند؛ این که اگر سازندگان چیز اضافه ای در دسیک Blu-ray در نظر داشته باشند، یا محتویات اضافه ای دارند که بالاتر از 9 گیگ است، یا بخواهند کارهایی از این قبیل انجام دهند، باید به یاد محدودیت های کنسول مایکروسافت نیز باشند.
قوانینی که مایکروسافت در مورد بازی های مالتی پلتفرم دارد این است که تمامی بازی هایی که برای Xbox 360 منتشر میشوند، باید "حداقل به طور همزمان" با سایر دستگاه ها عرضه شوند؛ و حداقل به همان اندازه محتویات داشته باشد. و این مشکل بزرگی است که ما با آن ها داریم.

این مسئله ابتدا با بازی های کوچکتر شروع شد، سیاست های مایکروسافت در Xbox Live ناشرین را مجبور میکرد که از پس مشکلات فراوانی برآیند تا به شبکه ی آن ها انتقال پیدا کنند، یا در غیر این صورت انتشار بازی توسط خود مایکروسافت صورت میگرفت، که این مسئله اساسا به آن ها این اجازه را میداد که بازی را در انحصار زمانی خود درآورند، و حتی بخواهند که IP را متعلق به خود کنند یا نه، و غیره. در حالی که ما اصلا همچین سیاستی نداریم و برعکس آن ها هستیم، ما همیشه سعی میکنیم به استودیوهای کوچک (Indie) خوش آمد بگوییم، چون میدانیم آن ها نقش بزرگی در این تجارت دارند.

Dyer ادامه میدهد: با گذشت زمان این مسئله فقط در مورد بازی های کوچکتر با استودیو های گمنام صادق نبود، بلکه مسئله جدی تر شد و به ناشرین درجه 1 و 2 هم رسید. یعنی هروقت که ما برای محتویات انحصاری یک بازی در پلتفرم خودمان، محتویاتی مانند چیزهایی که در E3 معرفی میکنیم، با دیگران میذاکره میکردیم، زندگی ناشرین بازی توسط مایکروسافت تلخ میشود، به دلیل اینکه آن ها در بازی چیزهای اضافه ای برای مصرف کننده میگذارند که با پلتفرم ما میتوان آن را تجربه کرد. پس در نگاه ما، کاری که ما انجام میدهیم برای این است که مصرف کنندگانمان تجربه ای بهتر داشته باشند، در حالی که آن ها از تکنولوژی ضعیف خود دفاع میکنند.

Dyer میگوید در حالی که میتواند درک کند چرا مایکروسافت از این سیاستش دست بر نمیدارد، اما به هر حال در نهایت این مسئله به ضرر مصرف کنندگان است:

من فقط خواستم این مسئله را پس از این که Chris Lewis گفت ما از مصرف کنندگانمان حفاظت میکنیم روشن کنم. این حرف او قابل تحسین است اما، اگر آن ها واقعا همچین کاری میکنند، مصرف کنندگانشان را از چه چیزی محافظت میکنند؟ به نظر میرسد تنها محافظتی که آن ها انجام میدهند این است که مصرف کنندگان نتوانند چیزهای زیادی را با داشتن تکنولوژی ای برتر ببینند. مشکل ما در حال حاضر این است که چنین مسائل جدی ای که مایکروسافت بر سر راه ناشرین میگذارد فقط باعث از بین رفتن تجربیات خوب و اضافه ای میشوند که ممکن بود در بازی های زیادی آن ها را ببینیم و اینطور نشد.

به هر حال چه مردم بخواهند برای این مشکلات در مقابل مایکروسافت بایستند و چه نه، این بستگی به ناشرین و میزان ریسک آن ها دارد.

آخرین ویرایش:
:laughing::laughing::laughing::laughing:

هر كاری كرده مثل بعضیا كنسول بدون سيو كه تا از برق می كشيديش بيرون مثل پنتيوم3 بدون باتری ساعتش ريست می شد و 95 درصدشم بعد يكی دو ماه عين كره ذوب شد تحويل فن هاش نداد:laughing:
what?multi user :-o
" Em" Give me hell Yeah

طرز پست دادن من هیچ عیبی نداره بلکه طرز پست دادن تو خنده داره که باعث میشه شکلک بزارم ! اونجا که بهت برخورده که توهین کردم نشون بده ؟! ولی پست تو پستی هست که به شعور هر چی 360 فن هست توهین میکنی !
من برای حرفام لازم نیست منبع بیارم کافیه بازیهای شوتر سونی را با تک تک شوتر های مایکروسافت مقایسه کنی و فروش بازی ها را حساب کنی نه اینکه بری کل بازی های درپیت انحصاری با fp را کنار هم بزاری و جمعش کنی از انحصاریهای مایکروسافت بیشتر فروش کرده باشه!

لول!
HALO , Gears of War , Alan Wake , Fable , FORZA MOTOR SPORT , Perfect Dark Zero , Kameo , Banjo-Kazooieو................ چندتا دونه یا 2 3 تا بازی انحصاری حساب میشن؟! در کنارش همین نسل 3 تا عنوان قدیمی انحصاری سونی را هم از دستش در اورده MGS و RE و FF ! که سوزش بس بسیار برای سونی ایجاد کرده !

لول :lol: اون 6 تا هیلو را تو این نسل به ما نام ببر ما هم خبر دار بشیم :lol:
HALO 3
HALO 3 ODST
HALO REACH
بیشتر از این اگه بوده نام ببر ما هم استفاده کنیم! دوتا اخری هم شماره اصلی نبوده ! که ODST کلا یه پروژه جدا با یه تیم کوچیک بانجی ساخته شده به عنوان یه داستان حاشیه ای نه دنباله دار !
با این شرایط همون ODST از 2 شماره KZ 2 ,3 تقریبا مساوی فروخته :lol: تراز امتیازاتش با kz3 تقریبا یکیه !

اهان حتما فن های سونی هرچی مزارن جلوشون به به و چه چه نمیکنن ؟! و فقط فنهای 360 از این کارها بلدن ؟! بعد سونی به بهترین عنوان هاش چه بهایی داده ؟! فقط اومده یه روزلیشن HD کرده و تمام ! و به قیمت یه بازی جدید میکنه تو حلق مردم ! :lol: واقعا چقدر خوبه این سونی >:dولی مایکروسافت اوقدر به بازی خودش اهمیت داده که اومده انجین بازی را به کل بروزش کرده تا جایی که از 90 درصد سوتر های کنسولی گرافیک بهتری داره :lol:

سونی کاملا مشخصه که چقدر سوخته و انقدر سوخته که اخر سر اومده سوزشش را اعلام کرده ! الان اتشنشانی های مایکروسافت جلو در سونی صف بستن :lol:
من دیگه دقت کنی خیلی کم پست می دم.این بار هم دیدم ماکان اومد گفتم بیام برات یه سری چیز ها رو توضیح بدم.
هر وقت گفته می شه یه شرکت فروش نرم افزاری بهتری داره ینی این که فروش نرم افزار روی اون کنسول بهتره.در حال حاضر هم این رقم برای سونی و ماکروسافت به نظر تقریبا در یه حده...
سونی انحصاری هاش توی اروپا فروش خوبی داره که آمار دقیقی به صورت پابلیک ارائه نمی شه.بعضی آمار رو کیانوش داره که باید خودش بیاد . اینجا بذاره.من به خودم اجازه این کار رو نمی دم....
مثلا آمار زیر چارت فروش آلمان برای هفته 33 است که از neogaf برداشتم..

01 (__) [PS3] PES 2011 (Konami)
02 (__) [PS3] Fifa 11 (Electronic Arts)
03 (__) [360] PES 2011 ) (Konami)
04 (01) [3DS] The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D (Nintendo)
05 (__) [WII] Xenoblade Chronicles + Controller Bundle (Nintendo)
06 (__) [PS3] Uncharted 2: Among Thieves (Sony)
07 (__) [PS3] God of War III (Sony)
08 (__) [WII] Xenoblade Chronicles (Nintendo)
09 (__) [PS3] Red Dead Redemption: Undead Nightmare (Take 2)
10 (__) [PS3] Assassin's Creed 2 (Ubisoft)
یا برو آمار هفته 35 رو از اینجا نگاه کن و ببین به غیر از انگلستان فروش بازی ها کجا بهتره...
البته سونی ژاپن رو هم داره که فکر می کنم توی نرم افزار کمک زیادی بهش بکنه....

آخرین ویرایش:
سونی که این همه میگه تکنولوژی چرا اومد موو رو از wii تقلید کرد
یک تقلید کامل شما کینکت فن لابل رو ببینید میبینید که تکنولژی کی بالاتر
دوست عزیز سونی موو رو از wii تقلید نکرده.قبل از شروع این نسل اونها پروژه ی کنترلر حرکتی با استفاده از ps eye رو داشتند.اخبارش هم هست تو اینترنت,حتی ویکیپدیا هم اینو نوشته.خواستم فقط روشنت کنم!

خب دوستان به نظرتون مایکرو از چه فرمتی برای نسل بعدی استفاده میکنه؟ ایا صحبت های سرپرست سونی به دلیل این هست که مایکرو به دلیل استفاده از دی وی دی باعث شده عمر این نسل کوتاه بشه و نشه بازی های با حجم بالا رو هم به طور اقتصادی و هم از لحاظ محتویات بصری تولید کرد؟
مثلا اگر حجم دیسک 1 ترابایت بود روی همین سخت افزار بازیهای با محتویات بصری خیلی خفن تولید میشد؟

من دیگه دقت کنی خیلی کم پست می دم.این بار هم دیدم ماکان اومد گفتم بیام برات یه سری چیز ها رو توضیح بدم.
هر وقت گفته می شه یه شرکت فروش نرم افزاری بهتری داره ینی این که فروش نرم افزار روی اون کنسول بهتره.در حال حاضر هم این رقم برای سونی و ماکروسافت به نظر تقریبا در یه حده...
سونی انحصاری هاش توی اروپا فروش خوبی داره که آمار دقیقی به صورت پابلیک ارائه نمی شه.بعضی آمار رو کیانوش داره که باید خودش بیاد . اینجا بذاره.من به خودم اجازه این کار رو نمی دم....

یا برو آمار هفته 35 رو از اینجا نگاه کن و ببین به غیر از انگلستان فروش بازی ها کجا بهتره...
مثلا میتونید بگید الان DS فروشش از همه کمتره،پس از همه کمتر فروخته.نه؟
این جوری که دوست عزیز استدلال نمیکنن.

واقعا من اگر میدونستم که ماکروسافت اینقدر در حق گیمرا و صنعت گیم جفا کرده به هیچ وجه x360 رو نمیخریدم ماکروسافت باید خجالت بکشه، این شرکت شیطانی که اینقدر به شرکتای بازیسازی زور میاره که عنوان هاشونو ساده کنن،راستی یه چیزیرو میدونستید که دلیل شکست DNF ماکروسافت و کنسول شیطانیشه خود من شاهد بودم که تو این یازده دوازده سال 3d realms میخواست بازیرو منتشر کنه و ماکرو نمیذاشت. اصلا صنعت گیم ژاپن به دلیل وجود ماکروسافته که اینقدر افت کرده ، یا کمبود خلاقیت تو صنعت گیم و از بین رفتن سبک نقش آفرینی ژاپنی تقصیر ماکروسافته. آخه یکم به حرفایی که میزنید فکر کنید و اینقدر باعث خنده نشید باز اگه نظرتونو که اینقدر خنده دار بدید عیبی نداره اما وقتی میاید یه جور حرف میزنید که انگار از همه بیشتر حالیتون میشه آدم واقعا دود از سرش بلند میشه و نمیدونه چی بگه

آخرین ویرایش:

مثل اینکه موضوع را نگرفتی ؟! بازی انحصاریه سونی مخصوصا شوتر در مقابل بازیهای انحصاری مایکروسافت کمتر میفروشه ! این روند حتی تو بازی های شوتر و مولتی و بازیهای مهم دیگه هم صدق داره ! نمیخوای قبول کنی ؟!
من کاری با ارقام کلی تمام بازیهای دنیا که روی کدوم کنسول فروش بالا داره کاری ندارم فقط منظور انحصاریه سونی با مایکرو هست .

خدایش خسته نشدید این همه با هم بحث می کنید
هر وقت مبحثی بین این 2 کنسول میشه نمیدونم چرا اخرش به بازی های انحصاری و این بهتر هست و ان بهتر هست و ...................کشیده میشه !!

خدایش خسته نشدید این همه با هم بحث می کنید هر وقت مبحثی بین این 2 کنسول میشه نمیدونم چرا اخرش به بازی های انحصاری و این بهتر هست و ان بهتر هست و ...................کشیده میشه !!
حسین جان اگه دلیلش رو فهمیدی به منم بگو

آخرین ویرایش:
یعنی دیگه باید خداوندگار سفسطه و مغلته و غیره و غیره باشی تا بیای وسط فروم بازیسنتر بگی فروش بازیهای PS3 بیشتره..!

خدایا: راه راست به طرف این فن ها کج کن..

والله علی جون به کسی بر نخوره ها فکر کنم تعصب بی جا باشه !!!!!!

کاملا تایید میشه من که از هر دو کنسول دارم لذت میبرم و کاری هم به این بحث های بیخود ندارم ( مگه بیکارم سر خودم رو درد بیارم ، فن بوی جماعت هر چی هم بهش بگی دوباره حرف خودش رو میزنه )

در مورد خبر هم : من که با این سیاست مایکروسافت مخالف نیستم ، چه اشکالی داره شرکتی بخواد هواداراش به تمامی امکانات و DLC های بازی ها دسترسی داشته باشند ؟! ( یه شرکت داره تمام سعیش رو میکنه تا هوادارا و مشتریاش رو ساپورت کنه ، به نظر دوستان این موضوع خیلی عجیبه ؟ )

کاملا تایید میشه من که از هر دو کنسول دارم لذت میبرم و کاری هم به این بحث های بیخود ندارم ( مگه بیکارم سر خودم رو درد بیارم ، فن بوی جماعت هر چی هم بهش بگی دوباره حرف خودش رو میزنه )

در مورد خبر هم : من که با این سیاست مایکروسافت مخالف نیستم ، چه اشکالی داره شرکتی بخواد هواداراش به تمامی امکانات و DLC های بازی ها دسترسی داشته باشند ؟! ( یه شرکت داره تمام سعیش رو میکنه تا هوادارا و مشتریاش رو ساپورت کنه ، به نظر دوستان این موضوع خیلی عجیبه ؟ )
درکل سونی و ماکرو هر کدام اهداف خودشان را دنبال می کنند و خودشان می دونند دارند چی کار می کنند.
یک خواهشی از دوستان داشتم واقعا برازنده سایت بازیسنتر نیست که این جور بحث ها توش را بی افته کل کل های بی مورد که هیچ سودی برای هیچ یک از طرفین 2 کنسول هم نداره
واقعا هر کسی با توجه به علاقه ای که داشته وسیله گیم خودشو را تهیه کرده حالا این که بیاییم نظرمون را به دیگران تحمیل بکنیم که این خوب هست یا بد فکر نکنم کار درستی باشه........

به امید روزی که دیگه شاهد همچین بحث های غیر منطقی و تعصبانه نباشیم
انشالله

• Like
Reactions: Polaris
مثل اینکه موضوع را نگرفتی ؟! بازی انحصاریه سونی مخصوصا شوتر در مقابل بازیهای انحصاری مایکروسافت کمتر میفروشه ! این روند حتی تو بازی های شوتر و مولتی و بازیهای مهم دیگه هم صدق داره ! نمیخوای قبول کنی ؟!
من کاری با ارقام کلی تمام بازیهای دنیا که روی کدوم کنسول فروش بالا داره کاری ندارم فقط منظور انحصاریه سونی با مایکرو هست
من دارم می گم مجموع فروش نرم افزار روی این دو تا کنسول به نظر تقریبا اندازه همه...اما نمی شه که الکی حرف زد.قبول دارم که مثلا هیلو یا گیرز بازی های پرفروشی هستند اما مهم این نیست که کدوم سبک داره روی یه کنسول می فروشه.مثلا بازی های ژاپنی روی کنسول سونی بیشتر می فروشه.اونا مگه انحصاری نیستند؟؟؟چرا همش رو تو شوتر می بینی؟؟؟؟مگه فقط شوتر بازیه؟؟
البته اینم قبول دارم که انحصاری های سونی بیشتره و شاید این عامله که تونسته فروش نرم افزار روی دو تا کنسول رو در حد هم نگه داره.ینی اگه بازی هاشون اندازه هم بود فروش نرم افزار روس 360 هم بیشتر بود...

من دارم می گم مجموع فروش نرم افزار روی این دو تا کنسول به نظر تقریبا اندازه همه...اما نمی شه که الکی حرف زد.قبول دارم که مثلا هیلو یا گیرز بازی های پرفروشی هستند اما مهم این نیست که کدوم سبک داره روی یه کنسول می فروشه.مثلا بازی های ژاپنی روی کنسول سونی بیشتر می فروشه.اونا مگه انحصاری نیستند؟؟؟چرا همش رو تو شوتر می بینی؟؟؟؟مگه فقط شوتر بازیه؟؟
البته اینم قبول دارم که انحصاری های سونی بیشتره و شاید این عامله که تونسته فروش نرم افزار روی دو تا کنسول رو در حد هم نگه داره.ینی اگه بازی هاشون اندازه هم بود فروش نرم افزار روس 360 هم بیشتر بود...
دوست عزیز شما هم داری روی یک چیز غلط پافشاری میکنی ... چه در باب بازی های انحصاری ، و چه در باب بازی های مولتی پلتفرم X360 عملکرد بهتری به نسبت PS3 داشته ؛ سفسطه بازی نداره که ...

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or