Sony بالاخره Virtual Reality Headset را برای PS4 معرفی کرد

• Thread starter Thread starter Wąnda
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Wąnda

Sacred Spirit
کاربر سایت
49438518497607317126.jpg

سایت Forbes چند ساعت پیش خبر معرفی شدن هدست های واقعی مجازی Sony برای PlayStation 4 را به طور رسمی به بیرون درز داد ولی خیلی زود این خبر را از سایت خود پاک کردند.
امروز طی کنفرانسی که آقای یوشیدا رئیس استودیوهای شرکت Sony در برنامه "Driving the Future of Innovation At Sony" داشتند رسما از این تکنولوژی رونمایی کردند.
اینطور که گفته شده قرار است که این تکنولوژی تجربه جدیدی در ارائه بازی های نسل جدید به مخاطبان القاء نماید.
همچنین آقای یوشیدا خاطر نشان کردند که این وسیله رقیب جدی برای Kinect محصول مایکروسافت خواهد بود. با این تکنولوژی محیطی برای شما فراهم خواهد شد تا بتوانید راه های جدیدی را برای تجربه بازی های مختلف به دست آورید. در حال حاضر هر دو تکنولوژی به طور کامل نتوانستند قدرت خود را اثبات نمایند ولی اینطور که معلوم است، متخصصین و کارشناسان اهل تکنولوژی علاقه بسیاری نسبت به این تکنولوژی شرکت Sony نشان داده اند.
"ما هنوز نمیدانیم که چگونه این تکنولوژی را برای همه سبک بازی ها ارائه دهیم. به طور مشابه می شود گفت دقیقا شبیه Kinect 2.0 که با اینکه در کنار Xbox One به فروش می رسد ولی آنطور که باید و شاید نتوانسته از محصولات و بازی های مختلف حمایت کامل داشته باشد."
با این وسیله کاربر خواهد توانست که تجربه کاملا جدیدی در بازی ها را بتواند به دست بیاورد. چیزی که مردم چند دهه به دنبال آن هستند. اما انگار آن اتفاق ها قرار است به زودی به واقعیت تبدیل شوند. سایت Forbes در آخر اشاره می کند که به زودی اطلاعات و ویدئوهای جدیدی در رابطه با این تکنولوژی را منتشر خواهد کرد.
7AB0a.png
[source]

آخرین ویرایش:
آره این احسن رشید (Thuway) گفته که GT 7 هم از VR Headset پشتیبانی میکنه ! ولی باید منتظر تایید رسمی از طرف Sony باشیم ! :d
بازی مدیامولکول و سانتامونیکا هم همینطور !

پس تاخیر هایی که Driveclub میخوره + بی خبری از Media Molecule و Santa Monica حتماً بخاطر تمرکزشون روی همین VR ــه
فکر کنم اینم مثل داستان 3D توی PS3 سازنده های first party رو شدیداً شکنجه بده :d

FarSeer@

والا تو گف میگفتن که FamousMortimer پست داده گفته قیمتش 1000 دلاره. با توجه به اینکه اصل خبر رو هم همین ایشون به بیرون درز دادن .....

آخه 1000 دلار خیلی زیاده! شاید توی مراحل اولیه هزینه تولیدش خیلی بالا برانداز شده بود! ولی وقتی محصول به تولید انبوه برسه قیمت قطعاتش هم به مراتب پایین تر میاد! حسی به من میگه با 350 دلار شروع میشه قیمتش و به مرور پایین تر میاد :دی

فرض کن با این بشینی تو جت بتلفیلد8->قشنگ احساس پایلوت بودن بهت دست میده
یا کالاف با اون هیجان و گیم پلی سریع بازی کنی
من میخوام از اینا

آخرین ویرایش:
آپدیت خبری...

HEADSET_proto_thumb.jpg
یوشیدا گفته که این پروژه به مدت 3 ساله که در حال توسعه دادن هستش ! :d همچنین هنوز این پروژه در مرحله اولیه قرار داره، واقعا وقتی آدم فکر میکنه محصول نهایی چی بشه، مُخ ـش سوت میکشه ! :| از همه جالب تر اینکه یوشیدا گفته این تکنولوژی در همایش GDC برا عموم "قابل تجربه" خواهد بود ! خوش بحالشون ! :d البته Sony خودش هم گفته این کار فقط برای جمع آوری تجربه ها و بازخوردهای مخاطبان هست تا اینکه بخوان با اون بازی کنن....
جالبه بدونین که ریچارد مارکس (یکی از سازندگان اصلی)تا بحال یه نسخه آزمایشی از سیاره مریخ رو با مطابق با هدست های واقعی مجازی Sony برای شرکت Nasa با موتور Unity طراحی کرده ! :d
راستی Yoshida اول مراسم یه نسخه از بازی God of War III رو به صورت دست ساز و دید اول شخص (!) طراحی کرده بودن برای کار با همین تکنولوژی ! :d توی این دمو کریتوس رو نشون میدن که داره یه نفر رو تیکه تیکه میکنه ! اونم از دید اول شخص (!) فکرش رو بکنین ! :d
sony_gdc_0551.jpg

القای
حس ترس و هیجان به صورتی که تا بحال اصلا تجربه نکرده اید ! :d
القای حس ترس از طریق صداها و محیط پیرامون (!) یعنی این دیگه آخرشه ! حتی کوچکترین تغییرات باعث ایجاد تغییر احساسات شما خواهد شد ! :|
ایجاد ترس از تاریکی و تفکرات وحشت آمیز در درون بازیباز !
claustrophobia = ترس و هراس از محیط های تنگ و تاریک (!)...:|
گرفتن سرگیجه ! البته در شرایط و حالات مختلف ! :d

خیلی دوست دارم هم این تکنولوژی و هم کینکت به سر انجام برسند و براشون محتوای قابل توجه عرضه بشه.
شدیدا مشتاقم سایلنت هیل و سیرن و فاتال فریم رو با این تجربه کنم.
وای موهای تنم سیخ شد!!!

اینم مشخصات دستگاست. نمیدونم کسی گزاشته یا نه:

صفحه نمایش: LCD
اندازه پنل: 5 اینچ
روزلیشن پنل دستگاه: 1920×RGB×1080 و (960×RGB×1080 در هر چشم)
میدان دید: 90 درجه (گفته می‌شه نسخه Oculus میدان دیدش 110 درجه باشه)
سنسورهای موجود در دستگاه: شتاب سنج و Gyroscope (کار و تعریف این وسیله)
(كلمه ژیروسكوپ از دو كلمه Gyro به معنای دوران و Scope به معنای نشان دادن تشكیل شده است؛ بنابراین به این وسیله می توان دوران نما نیز گفت كه وظیفه خود یعنی نمایش دوران را بیان می كند.
ژیروسکوپ چیست؟
ژیروسكوپ ها سنسورهایی هستند كه ما از آن ها جهت به دست آوردن سرعت زاویه ای و موقعیت زاویه ای استفاده می كنیم. با پردازش این اطلاعات می توان موقعیت كلی جسم را نیز بر اساس محاسبات به دست آورد.)

دارای خروجی‌های: HDMI + USB
Function: 3D audio, Social Screen

چون سری HMZ-T ها 1000 دلار فی خوردن، واسه همین احتمالش کمه که VR به اون قیمت برسه.
مخصوصا اینکه فقط مال گیم هست.
ولی در کل 1000 دلار هم باشه باز کم پولیه واسش.
الان یه 5s فکسنی 700 تا فی خورده.:d

اینم بازی که قراره فردا برای عموم در دسترس باشه ! Eve Valkyrie

___
دنیایی بدون محدودیت و پهناور !
ریچارد مارکس در مورد این تکنولوژی گفته:
“It’s like the wild west – there are no rules right now, and there’s no killer genre you have to support – it’s a once-in-a-career situation. How often do you get to define a new medium? That’s what everyone starting now can do.”

همه Engine ها که دارن پشتیبانی میکنن :دی !! ینی میشه واسه همه جور بازی مورد استفاده قرار بگیره ؟ من فکر میکنم بیشتر FPS و Racing باشه .

پ.ن : تصور یه بازی ترسناک یا مثلا بازی ای مثل اسکایریم با این تکنولوژی از الان مو به تن آدم سیخ میکنه .

آخرین ویرایش:
یوشیدا جدیدا توئیت کرده که :
PlayStation Camera is required, PS Move is optional, depending on the title. For conventional type game, you can use DualShock 4 no problem.
گفته برای این هدست های واقیعت مجازی PS Camera لازم هست ! PS move هم بستگی به بازی داره ! DS 4 هم میشه ازش استفاده کرد !
I wore glasses and have no problem using this prototype head mount unit : ) It feels very natural when you use it, but we are working with medical experts.
گفته که با متخصصان پزشکی هم در طراحی این وسلیه همکاری دارند و مشکلات بینایی و یا ... رو برای مصرف کننده نخواهد داشت...
در آخر هم اشاره میکنه که افرادی که متاسفانه دارای یک چشم هم هستند ، اونها هم حتی از این دستگاه میتوانند استفاده بنمایند ! :d

واقعا خبر خوبی بود رقابت شرکت ها برای عرضه بهترین محصول با کمترین قیمت فقط برای ما مشتری ها عالیه از الان لحظه شماری میکنم برای عرضه همگی ببینم کدوم بهتره همون تهیه کنم .:bighug:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or