Sony استودیو Insomniac Games را به تصاحب خود درآورد

Hamid Payne

کاربر سایت
113791

Sony Interactive Entertainment لحظاتی قبل از تصاحب Insomniac Games، سازنده عنوان موفق Marvel's Spider-Man و سری Ratchet and Clank، خبر داد و تایید کرد که این استودیو به فعالیت خود بعنوان یکی از استودیوهای داخلی PlayStation ادامه خواهد داد.

رئیس Sony Interactive Entertainment یعنی جیم رایان اخیرا اعلام کرد که در جهت ارائه محتوای هر چه بیشتر و تضمین موفقیت PlayStation در نسل آینده کنسول ها، شرکت Sony تقویت استودیوهای تحت اختیار خود و همچنین اضافه کردن استودیوهای بازی سازی جدید به مجموعه PlayStation را در دستور کار قرار داده است.

مراحل خرید Insomniac در حال نهایی شدن است و سازنده سری Resistance به زودی بعنوان چهاردهمین استودیو بازی سازی Sony معرفی خواهد شد.

شان لیدن در مصاحبه با Bloomberg اعلام کرد که در آینده برخی از بازی های استودیوهای جهانی Sony Interactive Entertainment، خصوصا بازی های چندنفره، ممکن است از انحصار PlayStation خارج شوند.

عناوین انحصاری همچنان جزئی از استراتژی شرکت خواهند بود، اما برخی بازی ها، بخصوص بازی های چندنفره که برای تجربه بر روی کامپیوترهای شخصی ساخته می شوند، ممکن است توزیع گسترده تری را تجربه کنند. ما باید از پلتفرم PlayStation حمایت کنیم، بحثی در این رابطه وجود ندارد. همانطور که گفتم، در آینده شاهد عناوینی از سوی استودیوهای من خواهید بود که در دسترس جمعیت گسترده تری از گیمرها قرار می گیرند.

Sony Acquires Spider-Man PS4 Developer Insomniac Games - IGN

آخرین ویرایش:
به شخصه خرید استدیو های دیگه ترجیح میدم اصلا دوست ندارم سونی طرف بانجی بره نه اینکه بانجی بد باشه همه میخوان یک استدیو به خوبی بانجی داشته باشن اما به نظرم بانجی همین جوری مولتی بسازه خیلی بهتر هستش حتی برگرده پیش ماکروسافت قابل قبول تر هستش تا خریدش توسط سونی به نظرم خیلی استدیو های دیگه هستش که سونی میتونه بخره به من باشه کوجیما و یا رمدی یا فرام سافتور یا پلاتینیوم گیم ترجیح میدم تا خرید بانجی . گذینه خوب کم نداره سونی .
حرف های دیروز شاون لیدن
In an interview, Shawn Layden, chairman of Sony's game studios worldwide, said exclusive titles will still be a part of the company's strategy, but that some games — particularly multiplayer titles designed to be played on personal computers — may see broader distribution. 'We must support the PlayStation platform — that is non-negotiable,' Layden said. 'That said, you will see in the future some titles coming out of my collection of studios which may need to lean into a wider installed base​
به روشنی داره میگه استودیو های که سونی خریده هنوز رسما اعلام نکرده یا در حال مذاکره برای خرید قراره کمبود سونی در بازی های multiplayer برطرف کنن و بانجی بهترین گزینه ممکن

• Like
Reactions: darkworld
نه دیگه بانجی بعد از جدا شدن از ماکروسافت هیچ وقت بانجی سابق نشد دستنی هم کشک هیلو و ماکروسافت هم به مشکل بر نخوردن سر این ماجرا گاو ها هم پرواز میکنن کسی هم این وسط به مشکل خورده ماکروسافت و هیلو هستن نه بانجی نمیدونم چطور بعضی ها میخوان این برعکس نشون بدن.

--------------------------------------
ربط این ماکروسافت با هیلو با تاپیک خرید اینسامنیک توسط سونی هم یکی توضیح بده ما بفهمیم بد نیست نکنه سونی میخواد بانجی بخره ؟

دوستان همون رمدی دارن یک تیم ضعیف نشون میدن برامون کافی بود دیگه نیازی به تلاش برای قهوه ای کردن بانجی نیست .
رمدی تیم ضعیفی نیست، ولی چیزی نیست که سونی نداشته باشه ! تو سبک کاری رمدی سونی استودیو های خیلی بهتری داره ، برای چی باید یکی دیگه اضافه کنه؟؟؟

داداش تقریبا یه 10 سالی دیر داری میزنی ، اول یه سرچ بزن راجب گزارش های مالی اخیر سونی تا اینقدر افتضاح ترول نکنی

این دوتا لینک هم نشون دهنده وضعیت دو قسمت سونی هستن.
Sony Q3 financial results show continued mobile losses
Sony Pictures’ $913-Million Loss Cuts Group Profits

كلا منطق پلي فن اينه مثله طوطي تكرار كنه
هر فرانچايزي كه ماله مايكرو بوده و موفق بوده بخاطر استوديو شه مثله بانجي و اپيك و مايكروسافت هيچ نقشي نداشته :دي
ولي هر اي پي ناموفق دقيقا تقصير مايكروسافته مثله كوانتوم بريك.
الان مثلا انيشيتيو رو سوني مي خواست بخره ميشد خداي بازي سازي ولي ماكرو بخره ميشه مزخرفترين دولوپر:دي
دستني وقتي لازم باشه micro transaction و پول چابيدن اكتيويژنه ولي اگه واسه كوبيدن هيلو باشه ميشه پروردگار :D
ما ميگيم كام داون بابا بازيهاي مايكرو افتضاح بازيهاي پلي خدا
اصلا فردا پس فردا ٣٤٣ و كواليشن هم ميان با كارگرداني كوجيما زير دست ناتي داگ كار ميكنن خوبه الان؟ :D
INITIATIVE توسط مایکروسافت تاسیس شده چند وقت پیش. چجوری سونی قرار بوده چیزی که وجود خارجی نداشت رو بخره اون موقع؟:D

رمدی تیم ضعیفی نیست، ولی چیزی نیست که سونی نداشته باشه ! تو سبک کاری رمدی سونی استودیو های خیلی بهتری داره ، برای چی باید یکی دیگه اضافه کنه؟؟؟

برای اینکه فشار کاری از روی استدیو های بزرگش برداره اجازه بده وقت کافی برای ساخت عنوان داشته باشن دیگه مثل قبل نباشه حتما باید هر ۲-۳ سال بازی عرضه کنن بشه یکی مثل گوریلا که وقت میزاره ۶ سال بازی خوب عرضه میکنه نشه مثل انچارتد که مجبور نشن بازی هی تاخیر بزنن نگران خالی بودن باشن یا نشه گوست اف سوشما که مشخصا بازی به جای خوب رسیده بود اما زود معرفی شده الان هم ازش خبری نیست فشار روی استدیو خوب میگم این جوری کم میشه این جوری همه زمان دارن بازی خوب عرضه کنن .
حرف های دیروز شاون لیدن
In an interview, Shawn Layden, chairman of Sony's game studios worldwide, said exclusive titles will still be a part of the company's strategy, but that some games — particularly multiplayer titles designed to be played on personal computers — may see broader distribution. 'We must support the PlayStation platform — that is non-negotiable,' Layden said. 'That said, you will see in the future some titles coming out of my collection of studios which may need to lean into a wider installed base​
به روشنی داره میگه استودیو های که سونی خریده هنوز رسما اعلام نکرده یا در حال مذاکره برای خرید قراره کمبود سونی در بازی های multiplayer برطرف کنن و بانجی بهترین گزینه ممکن

من مشکلی ندارم با خرید استدیو های مولتی ساز حتی بانجی اما دوست ندارم سونی دست روی استدیوی بزاره که کل کل بشه ماکروسافت بره یک استدیو گنده بخره بعد بگم چی بود چی بود من نبودم .

اگه این جوری باشه سونی میتونه راکستار بخره و سهامش بیشتر کنه و کنترل شرکت دست بگیره بعد بگه مولتی بساز برای PC هم عرضه کن درسته عالیه اما دعوا سر میگرن شک نکن .

تازه یک دفعه دیدی گوگل احمق شد آمد شروع کرد به خرید استدیو های این چنینی اون وقت وضعیت بدتر هم میشه این وسط که کل کل سونی و گوگل و ماکروسافت سر خرید استدیو

از خرید بانجی استقبال میشه حتی بیشتر از رمدی. Platinum هم بزنید تو گوشش برید به امان خدا.
پلات كه لعنتي كارخونه بازي سازيه استديو معمولي نيست
ابدارچياشم يه بازي متوسط به بالا تحويل ميدن
با مديريت و نظارت سوني چيزي كمتر از فوب العاده نميشه انتظار داشت اما بعد زخمايي كه كاميا تو كپكام خورد و تو اين راه مستقل شدن سختيايي كه كشيده بنظرم بعيده زير پرچم هيچ كمپاني انحصاري برن
اينا با wii uو سوييچ بيشتر حال ميكنن تا ps و xbox اونم نه بخاطر برند بخاطر خلاقيت بيشتر تو سخت افزار و ديدگاه كمپاني نينتندو
چن وقت پيش مصاحبه داشتن اگه اشتباه نكنم كاميا بود گفت نسل بعدي هيجاني واسم نداره چون فقط سخت افزار قوي تري داره و مثلا مثل wii خلاقيتي تو كنترلر يا نحوه ارتباط وجود نداره
كاش platinium يا بزرگ تر بشه و بيشتر ازشون بازي ببينيم يا سوني بخرتشون يا چندتا قرار داد انحصاري خفن ببنده اوج نبوغ و خلاقيت تموم نشدني اين استديو رو كنار كيفيت ارايه و تجربه بازي فوق العاده محصولات سوني رو كنار هم ببينيم

• Like
Reactions: darkworld
پلات كه لعنتي كارخونه بازي سازيه استديو معمولي نيست
ابدارچياشم يه بازي متوسط به بالا تحويل ميدن
با مديريت و نظارت سوني چيزي كمتر از فوب العاده نميشه انتظار داشت اما بعد زخمايي كه كاميا تو كپكام خورد و تو اين راه مستقل شدن سختيايي كه كشيده بنظرم بعيده زير پرچم هيچ كمپاني انحصاري برن
اينا با wii uو سوييچ بيشتر حال ميكنن تا ps و xbox اونم نه بخاطر برند بخاطر خلاقيت بيشتر تو سخت افزار و ديدگاه كمپاني نينتندو
چن وقت پيش مصاحبه داشتن اگه اشتباه نكنم كاميا بود گفت نسل بعدي هيجاني واسم نداره چون فقط سخت افزار قوي تري داره و مثلا مثل wii خلاقيتي تو كنترلر يا نحوه ارتباط وجود نداره
كاش platinium يا بزرگ تر بشه و بيشتر ازشون بازي ببينيم يا سوني بخرتشون يا چندتا قرار داد انحصاري خفن ببنده اوج نبوغ و خلاقيت تموم نشدني اين استديو رو كنار كيفيت ارايه و تجربه بازي فوق العاده محصولات سوني رو كنار هم ببينيم
دقیقا معلوم نیست تو اون کمپانی چه خبره. تو غذا کارمنداشون اورانیوم غنی شده میریزن چی کار میکنن 7 8 تا بازی رو با هم هندل میکنن و میسازن همشون هم خوب از آب درمیان. هر کی بخرتشون خیلی برد کرده.

• Like
Reactions: saeedir and g4mer
برای اینکه فشار کاری از روی استدیو های بزرگش برداره اجازه بده وقت کافی برای ساخت عنوان داشته باشن دیگه مثل قبل نباشه حتما باید هر ۲-۳ سال بازی عرضه کنن بشه یکی مثل گوریلا که وقت میزاره ۶ سال بازی خوب عرضه میکنه نشه مثل انچارتد که مجبور نشن بازی هی تاخیر بزنن نگران خالی بودن باشن یا نشه گوست اف سوشما که مشخصا بازی به جای خوب رسیده بود اما زود معرفی شده الان هم ازش خبری نیست فشار روی استدیو خوب میگم این جوری کم میشه این جوری همه زمان دارن بازی خوب عرضه کنن .

من مشکلی ندارم با خرید استدیو های مولتی ساز حتی بانجی اما دوست ندارم سونی دست روی استدیوی بزاره که کل کل بشه ماکروسافت بره یک استدیو گنده بخره بعد بگم چی بود چی بود من نبودم .

اگه این جوری باشه سونی میتونه راکستار بخره و سهامش بیشتر کنه و کنترل شرکت دست بگیره بعد بگه مولتی بساز برای PC هم عرضه کن درسته عالیه اما دعوا سر میگرن شک نکن .

تازه یک دفعه دیدی گوگل احمق شد آمد شروع کرد به خرید استدیو های این چنینی اون وقت وضعیت بدتر هم میشه این وسط که کل کل سونی و گوگل و ماکروسافت سر خرید استدیو
بانجی رو کسی نمیخره. اصلا جدا شد از مایکروسافت که مستقل باشه. الانم که سهامش یه درصدی رو فروخته به tcent اگر اشتباه نکنم. بانجی یه چیزیه مثل cd proiect انقدر بزرگ شده (بالای ۶۰۰ نفر کارمند) و یه مدل موفق که نه به صرفس خریدش برای کسی نه تیم مدیریتیش همچین کاری میکنن که دوباره مستقل نباشن

پ.ن: راکستار رو جدی گفتی ؟ :D کلا ۱۰۰٪ ش ماله take two ه. کسی نمیتونه بخرتش

آخرین ویرایش:
INITIATIVE توسط مایکروسافت تاسیس شده چند وقت پیش. چجوری سونی قرار بوده چیزی که وجود خارجی نداشت رو بخره اون موقع؟:D
تازه استديو رو مايكرو نمي خواد بخره چون قبلا خريدتش :))
بانجی رو کسی نمیخره. اصلا جدا شد از مایکروسافت که مستقل باشه. الانم که سهامش یه درصدی رو فروخته به tcent اگر اشتباه نکنم. بانجی یه چیزیه مثل cd proiect انقدر بزرگ شده (بالای ۶۰۰ نفر کارمند) و یه مدل موفق که نه به صرفس خریدش برای کسی نه تیم مدیریتیش همچین کاری میکنن که دوباره مستقل نباشن

بازي مونوپليه :D
الان تو ea و اكتيويژن و يوبي سافت وضعيت قرمز اعلام كردن چون هر لحظه خبر خريده شدن استديوهاشون توسط سوني اعلام ميشه و قراره تحت برند ناتي مونيكا بازي بدن بيرون :D

آخرین ویرایش:

من خودم هم گفتم صفحه های قبل که حتی با خریدش موافق نیستم همون بهتر که مستقل بمونه.

راکستار بله سونی قبل از اینکه راکستار take two بخره یک مقداری از سهام راکستار شمالی داشت و سهامش از راکستار به take two انتقال پیدا کرد خبرش برای زمان ps2 بود . نمیدونم بعدم دیگه فروخت یا هنوز داره برای همین میگم اگه هنوز داشته باشه میتونه ارزش سهام زیاد کنه به جای خرید مدیریت دست بگیره .

خوبی ؟ داداش خود ماکروسافت استدیو باز کرده از کی مال خودش بخره ؟
نه من مثال زدم كه الان اگه سوني بخواد انيشيتو رو بخره ميشه خدا اگه ماكرو بخواد بخره ميشه افتضاح
بعد يكي اومد گفت اينيشيتيو كه اصلا اونموقع نبوده كه سوني بخواد بخرتش :D
حالا مثال از اين جهته كه هر استديويي كه متعلق به مايكرو باشه بده و ماله سوني باشه خوبه بعد يارو چي برداشت كرده :))

فقط که نمیشه روی گزارش های مالی اخیر تکیه کرد. ضررهایی که طی سالها جمع شدن چی؟
حدودا 40% از کل ورودی های سونی از ps و هولدینگشه. ps به تنهایی حدود 30% !! خب طبیعیه که رو این قسمت بیشتر تمرکز و سرمایه گذاری کنن. حالا این کجاش تروله؟
البته من قبلا با شما بحث کردم و میدونم منطق در یک فن بوی دوآتیشه جایی نداره!

این دوتا لینک هم نشون دهنده وضعیت دو قسمت سونی هستن.
Sony Q3 financial results show continued mobile losses
Sony Pictures’ $913-Million Loss Cuts Group Profits
واقعا BC باید به وجود امثال شما افتخار کنه lol
داداش وقتی اطلاعات نداری مجبوری بحث کنی ؟ این لینک هات یکیش سونی موبایله که خودم تو گزارش های اخیر اشاره کردم همچنان ضرر ده هست اون یکی هم اومدی از کوارتر سوم بخش سونی پیکچرز که به 31 دسامبر 2016 ختم میشه گذاشتی که چی مثلا ؟ بحث منطق یه چیزه که نشون میدی نداری بحث اطلاعات نداشتت هم یه چیز دیگس که اصرار داری با این وضعیت بحث رو ادامه بدی
عزیزم سونی یه شرکت 10 سال تاسیس نیست که با چند سال ضرر دهی از انباشه شدن ضرر میگی و نکته دیگه این که حداقل سه تا چهار ساله روند سودهی شرکت خیلی عوض شده پارسال هم که رکورد سود خالص تاریخ شرکت زده شد (8.2b) که حدود 5.5 میلیارد دلارش به گیم ربط نداشت و فقط دو بخش ضرر ده که یکیش موبایل که قبلا اشاره شده
گفتی غیر PS بقیه بخش ها در حال ورشکستی وضرر هستن اگر مدرکی برا حرفت داری در خدمتم اگر چیزی نداری برا اثبات بهتره دفعات بعد قبل اینکه یه چیزی بگی یکم تحقیق کنی
واقعا بعضیا یه دنیای متفاوتی برا خودشون درست کردن

واقعا BC باید به وجود امثال شما افتخار کنه lol
داداش وقتی اطلاعات نداری مجبوری بحث کنی ؟ این لینک هات یکیش سونی موبایله که خودم تو گزارش های اخیر اشاره کردم همچنان ضرر ده هست اون یکی هم اومدی از کوارتر سوم بخش سونی پیکچرز که به 31 دسامبر 2016 ختم میشه گذاشتی که چی مثلا ؟ بحث منطق یه چیزه که نشون میدی نداری بحث اطلاعات نداشتت هم یه چیز دیگس که اصرار داری با این وضعیت بحث رو ادامه بدی
عزیزم سونی یه شرکت 10 سال تاسیس نیست که با چند سال ضرر دهی از انباشه شدن ضرر میگی و نکته دیگه این که حداقل سه تا چهار ساله روند سودهی شرکت خیلی عوض شده پارسال هم که رکورد سود خالص تاریخ شرکت زده شد (8.2b) که حدود 5.5 میلیارد دلارش به گیم ربط نداشت و فقط دو بخش ضرر ده که یکیش موبایل که قبلا اشاره شده
گفتی غیر PS بقیه بخش ها در حال ورشکستی وضرر هستن اگر مدرکی برا حرفت داری در خدمتم اگر چیزی نداری برا اثبات بهتره دفعات بعد قبل اینکه یه چیزی بگی یکم تحقیق کنی
واقعا بعضیا یه دنیای متفاوتی برا خودشون درست کردن
ایشون خودش قبلا فن PS بود و عکس کرش هم رو پروفش
این حجم از کینه که از سونی پیدا کرده و رفته سمت استیم به نظرم تنها دلیلش اینه که کنسولش آتیش گرفته و عقده عجیبی از سونی گرفته=))=))=))=))=))

• Like
Reactions: dark spartan

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or