Sonic Unleashed

Tiik_Taak24

کاربر سایت
MGAME52f1fd65c2806d504668334e8070b5d8.jpg

سلام
نمیدونم چرا کسی اینجا حرفی از Sonic Unleashed نمیزنه و حتی براش تایپیکی هم باز نکرده:((
این بازی هم قراره November 18 بیاد که یک بازی سرعتی هست با رنگ بندی شاد که مختص سری بازی های سونیک هست;)
من که همه سری های سونیک رو بازی کردم و حسابی منتظر این نسخه هستم
اولین نسخه سونیک که برای xbox360 اومد زیاد با موفقیت روبرو نشد امیدوارم این بازی جبران گذشته رو بکنه
لازم به ذکر هست که بازی هم در شب رخ میده و هم در روز و سونیک دارای 2 شخصیت هست که شخصیت دوم (گرگ نما) بر عکس شخصیت اصلی سریع نیست و بیشتر برای جنگیدن با دشمنان طراحی شده و این طور که از عکس ها معلومه هنگامی که شب میشه سونیک تغییر چهره میده (امیدوارم این ویژگی ضربه ایی به بازی نزنه)
این هم3 تا عکس از بازی که دیدنش خالی از لطف نیست(گرافیک زیبا و دلنشینی داره:love:)

این هم لینک باقی عکس ها

آخرین ویرایش:
ممنون از ايجاد اين تايپيك
منم بي صبرانه منتظر اين سري محبوب هستم
هر چند مطمئنا خيلي امتياز بالايي نمي گيره اما مسلما از نسخه ي قبلي خيلي بهتره
البته من فن اين بازيم فرقي نداره هرچي هم كه باشه بازم تمومش مي كنم:biggrin1:

نکته ی جالب در مورد این بازی اینه که دوباره سونیک به همون سرعت گیم پلی سنتیش برگشته و این خیلی برای من خوشحال کننده بود و منتظرم ببینم چی از اب در میاد

درود
گفتم یه بازی هست که تاپیک نداره :دی بگو این بود! :دی. اقا سرعت رفته بالا در حد F 35 :دی. فقط خدا کنه گند کارینکرده باشن.

پ.ن.لطفا سایز عکسها رو درست کنید.

این هم جدید ترین تیزر از بازی که سازندگان در نحوه سکه خوردن سونیک نسبت به تیزرهایی که تا الان پخش شده تغییر ایجاد کردن
که این تغییر به نظر من خیلی تاثیر گزار بوده و سکه های خورده شده توست سونیک به صورت فانتزی و جالب شمارش میشن

سهیل جان بازی برا همه کنسول ها 18 نوامبر میاد( برا pal و uc هم همین موقع میاد(360 ))
فقط برا j دارها 18 دسامبر میاد برا360
برا استرالیا هم 27 نوامبر
این ریجن های مختلف هم دردسر شده!!!

سهیل جان بازی برا همه کنسول ها 18 نوامبر میاد( برا pal و uc هم همین موقع میاد(360 ))
فقط برا j دارها 18 دسامبر میاد برا360
برا استرالیا هم 27 نوامبر
این ریجن های مختلف هم دردسر شده!!!
درد سر ريجن هاي مختلف كه خوبه , وقتي اومد دردسر خريدن تو اين دهات ما خيلي بيشتره :-"

درد سر ريجن هاي مختلف كه خوبه , وقتي اومد دردسر خريدن تو اين دهات ما خيلي بيشتره :-"
بابا سهیل جان کجا دردسر داره برو سفارش بده پس فرداش دستته!!!;)
یه چیزی هم در مورد سونیک بگم من فقط سونیک 2D رو دوست داشتم رو سگاو هیچ کدوم از این شماره هایی که برای PC و کنسول ها اومده رو دوست ندارم چون هیجانش رو از دست داده
خدا کنه این ارزش 5 تومن پول رو داشته باشه!!!:-"

سلام
2تا تیزر جدید از این بازی منتشر شده که دیدنشو به همه سونیک دوستان پیشنهاد میکنم ((من از این تیزر هاخیلی خوشم اومد:love::love:و به نظرم سگا خوب داره رو این یکی کار میکنه و باید یک سونیک عالی از اب در بیاد

این هم چند تا عکس از بازی

......................................................................................................................
و اما یک خبر بد این بازی برای xbox360 یک هفته تاخیر خورد و 24 NOV منتشر میشه:((((برای PS3 هم تاخیرش بیشتر بوده(کمتر از یک ماه تاخیر خورد) و در:eek: Dec 12 عرضه میشه--برای wii-ps2 هم همون 18 NOV میاد;))))

امروز یک چیز عجیب دیدم این تیزر انگار برای Sonic Unleashed هست اما اخر تیزر این اسم نشون داده میشه sonic night of the werehog:eek::eek:
انگار نوید یک کارتون جدارو میده
کسی خبری نداره از این ماجرا؟!!بی صبرانه منتظر جواب هستم
این هم تیزر

کاش این بازیو یه شرکت مثل یوبی می ساخت چی می شد.سگا فقط نسخه 2 بعدی بازی که ماله همون کنسول سگا بودو خوب ساخت بقیه نسخه هاش واقعا مزخرف بیش نبود:cheesygri .
امیدوارم این نسخه اش خوب از اب در بیاد .ما که همه نسخه هاشو بازی کردیم اینم روش:cheesygri اصلا 2 بعدی می ساخت با افکت های و انیمیشن های خوف خوف اینجوری که خیلی بهتر می شد.تو نسخه 23 بعدیش یه چیزی خیلی کم بود تو سگا یادتونه دسته پایین می دادین باضافه یه کلید و سونیک در جا تیک اف می زد این خیلی باحال بود که تو 3 بعدیاش نداشت اون قضیه هوباب هم که خیلی کول بود:cheesygri
یه سوال ابتدایی منظور از تیزر چیه؟ یعنی که چه ؟؟؟:cheesygri

خوب اين بازي هم بالاخره رليز شد فكر كنم همين روزا ديگه تو ايران سرو كلش پيدا بشه عكس زير نشون ميده كه ظاهرا سونيك در اين بازي ابتدا داراي 7 الماس شده و به شكل سوپر سونيك در اومده و براي نابودي doctor egg man رفته كه ظاهرا دوباره گول اين ادمو مي خوره(براي بار هزارم) كه باعث ميشه الماس ها جور ديگه اي اثر كنن و سونيك تبديل به يك گرگ بشه

عكس هايي از اين بازي:
25flevp.jpg

i56dg7.jpg

2nkku41.jpg

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or