Sonic`s Ultimate Genesis Collection

Dinosaur

Loyal Member
سلام !
امروز همین طوری اتفاقی توی یکی از سایتها این مجموعه رو دیدم :دی مجموعه ای عالی برای دوستداران کنسول محشر Genesis که پر از نوستالژی و خاطره هست ! درسته که همه این بازیها رو میشه خیلی راحت دانلود کرد و با یه شبیه ساز بازی کرد ولی یه مجموعه که خود SEGA اون رو بسازه و کنترل بازیها رو برای کنسولهای جدید بهینه سازی بکنه و ... خیلی ارزشش بیشتره.

sonics-ultimate-genesis-collection-20090211034851079_640w.jpg

توی این مجموعه بیش از 45 بازی از کنسول Genesis وجود داره که بعضی از اونها واقعآ خاطره انگیز (!) هستن مثل :
شاهکاری به نام Comix Zone
بازی زیبای Ecco
Golden Axe 1,2,3 که معرف حضور همه هست !
Phantasy Star 1,2,3,4 که توی خارجه خیلی محبوبه ولی اینجا نه زیاد :دی
Shinobi عزیز !
5,6 تا Sonic The Hedgehog
Streets Of Rage 1,2,3 (شورش در شهر !! :دی)
Vectorman که بهش ارادت خاصی دارم
و ...
لیست کامل بازیها

sonics-ultimate-genesis-collection-20090211034828018_640w.jpg

اون طور که توی ویکی پدیا نوشته توی این مجموعه مصاحبه هایی با سازنده های این بازیها هم وجود داره و مثل اینکه از Artwork و ویدئو و ... هم خبرهایی هست.
راستی مثل بقیه بازیهای 360 این مجموعه هم Achievement داره که بین بازیها تقسیم شده.
خلاصه این مجموعه رو از دست ندین که خوب چیزیه :دی (البته احتمالآ خوب چیزیه ! چون هنوز چیزی در مورد خوب یا بد بودن کنترل بازیها نخوندم !)

sonics-ultimate-genesis-collection-20090211034800847_640w.jpg

موفق باشین

می شه بگید قضیه این بازی چی شد. چرا دیگه ادامه پیدا نکرد.
بهتر ! :دی بازیهایی مثل Golden Axe , Streets Of Rage توی خاطره ها بمونن خیلی بهتره تا 3 بعدی بشن و به چیزایی مثل این Golden Axe جدید یا Sonic های جدید تبدیل بشن :دی
کسرا امروز خرید اون میتونه بیاد و بگه.
:دی ماشالله کسری با سرعت نور کار میکنه !

من این دیسک رو تهیه کردم

برای من که خیلی از این بازیها رو در دوران کودکی بازی کرده بودم بسیار جالب بود

حسابی من رو به اون دوران برد .

واقعا که بازیهای اون دوره جزو بهترین ها و تکرار نشدنی ها بودند

کسرا امروز خرید اون میتونه بیاد و بگه.
:biggrin1: ماشالله کسری با سرعت نور کار میکنه !
من توصيه ميكنم همه بخريد واقعا عاليه قابليت Save هم به همه بازي ها اضافه شده. فقط نميدونم حواسم نبود يا درست نديدم چون فقط Shinobi 3 رو ديدم. كنترل بازي ها هم عالي هست و هر بازي رو كه شروع ميكنيد دستور عمل استفاده از دسته در اون بازي را نشون ميده. در كل عالي. اگه اشتباه نكنم IGN هم بهش 9 داده بود.
پ.ن : اريا Vectorman يادت رفت بگي :biggrin1:
پ.ن 2 : خودت گفتي گويا :biggrin1:

آخرین ویرایش:
كسري يعني..............:biggrin1:
اخه من چه گناهي كردم كه دستگاه j سوخت حالا ديگه هيچي باسه پال نمياد:biggrin1:
كسري 720p real هست؟
این بازی 5 روز دیگه برای pal میاد البته اسمش فرق داره: SEGA Mega Drive Ultimate Collection
در مورد 720p هم upscale هست. فکر کنم از مود SuperEagle برای scale استفاده شده. یعنی به این صورت که با مات کردن و کلفت کردن خطوط سعی می شه شکستگی ها تا حد امکان از بین بره و تصویر صاف تر و زیباتر به نظر بیاد.

بازیه تینی تون رو هم داره؟
نه

...........................
در کل خیلی عالی هست مخصوصا اینکه دو نفره Street of Rage رو تا مرحله اخر رفتیم بعد game over شدیم:دی
Comix Zone هم با اینکه این همه سال میگذره هنوز برام سخته.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or