Sonic`s Ultimate Genesis Collection

دوستان اگه کسی این بازیرو گرفته بگه که چه بازیهایی داره ممنون میشم
The Most Comprehensive Collection of Classic SEGA Titles:
Alex Kidd in the Enchanted Castle
Alien Storm
Altered Beast
Beyond Oasis
Bonanza Bros.
Columns
Comix Zone
Decap Attack starring Chuck D. Head
Dr. Robotnik's MBM
Dynamite Headdy
Ecco the Dolphin
Ecco II: The Tides of Time
E-SWAT
Fatal Labyrinth
Flicky
Gain Ground
Golden Axe I
Golden Axe II
Golden Axe III
Kid Chameleon
Phantasy Star II
Phantasy Star III: Generations of Doom
Phantasy Star IV: The End of the Millennium
Ristar
Shining in the Darkness
Shining Force
Shining Force 2
Shinobi III: Return of the Ninja Master
Sonic 3D Blast
Sonic and Knuckles
Sonic Spinball
Sonic The Hedgehog
Sonic The Hedgehog 2
Sonic The Hedgehog 3
Streets of Rage:love:
Streets of Rage 2:love:
Streets of Rage 3:love:
Super Thunder Blade
Vectorman
Vectorman 2
source

بازی کردن صد باره Street Of Rage هنوزم لذت بخشه دم این بازی گرم بازم ما رو یاد این شاهکار انداخت در کل کالکشن بسیار با ارزشیه خریدش توصیه میشه

هیچ کس نباید این مجموعه رو از دست بده ! اگه برای همون دوران هستین و با بازیهایی مثل Sonic , Shinobi , Comix Zone , Streets Of Rage , Golden Axe , ... بزرگ شدین , یا حتی اگه با همین بازیهای نسل جدید شروع کردین , در هر صورت گرفتن این مجموعه ارزشمند واقعآ توصیه میشه !
بازیها علاوه بر اون حالت قدیمی 4:3 حالا به صورت Widescreen 16:9 هم قابل بازی هستن. کنترل بازیها عالیه. تنوعشون خیلی خوبه. از همه جالب تر قسمتهای آزاد شدنی هست که مثلآ با تموم کردن فلان مرحله از فلان بازی آزاد میشه. مثلآ با تموم کردن اولین مرحله Shinobi III بدون مردن , بازی Shinobi Arcade آزاد میشه !
خلاصه از دست ندین که توی طوفان بازیهای HD و گرافیک فلان و صدای 10 کاناله و ... خیلی میچسبه !

+ امروز نشستم برای بار صدم شاهکاری به نام Comix Zone رو تموم کردم و حسرت خوردم که چرا دیگه همچین بازی ای با اون سبک و سیاق جالب نداریم. قدیما که بازی میکردم خیلی از دیالوگها رو نمیفهمیدم ولی الآن واقعآ کیف کردم ! مثلآ موقع جنگیدن با اون دخترا , طرف بهت میگه از موشت میتونی استفاده کنی ! وقتی موش رو ول میکنی دختره میترسه از صفحه میپره بیرون !! من قدیما که بازی میکردم همچین چیزی رو نمیدونستم :دی

آخرین ویرایش:
من هم بازی گرفت یاد دوران که سگا داشتیم بخیر واقعا این بازی ها تو دوران خودشون شاهکار بون و بدون رغیب خلاصه به نظر من این بازی از بعضی بازی های نسل جدید 3 بعدی بیشتر حال میده و به دل ادم میچسبه

مثلا بازیه ارکید شینوبی ازاد میشه مجانی میشه؟تو لایو ها
این بازیا همشونقابلیت لایو دارن؟
یا مثلا بعضی هاشون؟
برای پال اومده؟
کلآ Live نداره اگه اشتباه نکنم. اون مجانی شدن هم منظورتون رو متوجه نشدم :دی وقتی مرحله اول شینوبی رو تموم میکنین , نسخه آرکیدش رو بهتون میده که اونم میتونین بازی کنین دیگه :دی
برای Pal هم اومده با نام SEGA Megadrive Ultimate Collection

ایول یادهارو زنده کرد خیلی خوشماومد
اما کاشکی این بازیهارو مثله بایونیک کماندو با گرافیکی بهتر میدادن بیرون مخصوصا شینوبی و استریت اف ریج
و کامیکس البته حالت 2 بعدی خودشون رو حفظ کنن چون اونجوری میشه مثله سونیک:(
البته سونیک هم این شماره جدیدش جالب بود منکه خوشم اومد

منم خيلي باهاش حال كردم ...
واقعا فوق العاده بود ...
شما تصور كنين من اين بازي رو با RE5 هم زمان گرفتم ولي اول اينو بازي كردم
وديگه نتونستم بيخيالش بشم ... عاليه ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or