Sonic Generations PC

dq3bmalhs5yu2zhu7jm6.jpg

مدتی پیش SEGA خبر از عنوان جدید خود Sonic Generations را داد. بنظر میرسد که اینبار برخلاف گذشته با عنوانی در حد و اندازه های نام Sonic روبرو باشیم. sega قصد دارد به مناسبت 20 ومین سالگرد ساخت Sonic این عنوان رو روانه ی بازار کند. بدون شک اولین چیزی که در sonic generations بیشتر از عناوین قبلیش خودنمایی میکند به دست گرفتن sonic classic و اضافه شدن مراحل قدیمی و کلاسیک به این مجموعه ست که به گیمر این امکان رو میده که با هر دو sonic مراحل بازی رو تجربه کنند. بنظر میرسه که Sonic generations بیشتر یک حالت بازیسازی از sonic کلاسیک و sonic دریم کست را دارد تا بتواند بازگشت با شکوهی رو برای این خارپشت دوست داشتنی به ارمغان بیاره.
Sonic generations دراواخر 2011 برای 360/PS3/PC عرضه میشود.

تصاویری از گیم پلی sonic generations :

آخرین ویرایش:
باید یه چیزهایی هم برای سونیک بعدی بذارن تا بخریش:d

در عوض غول اخر سونیک 2 توشه یا مرحله ی اول sonic adventure 2 که طرفدارهای بی شماری داره

خب اخه برای من لذت سونیک یعنی همین مراحل که اسمشون رو نوشتم. اینها برای من یک حس نوستالژیک غریبی دارن. حتی دیدن عکسهاشون در بخش جستجوی عکس گوگل هم همون حس رو داره. ممکنه خیلی ها سونیک رو بخاطر سرعت گیم پلیش بازی کنند ولی برای من مهمترین عامل جذابیت سونیک گرافیک هنری اونه که این مرحله ها که اسم بردم انصافا سرتر از بقیه هستند و برام خیلی تاسف اور هست که در این بازی نیستند.

خب اخه برای من لذت سونیک یعنی همین مراحل که اسمشون رو نوشتم. اینها برای من یک حس نوستالژیک غریبی دارن. حتی دیدن عکسهاشون در بخش جستجوی عکس گوگل هم همون حس رو داره. ممکنه خیلی ها سونیک رو بخاطر سرعت گیم پلیش بازی کنند ولی برای من مهمترین عامل جذابیت سونیک گرافیک هنری اونه که این مرحله ها که اسم بردم انصافا سرتر از بقیه هستند و برام خیلی تاسف اور هست که در این بازی نیستند.

به نظر منم نبود اون مراحل خیلی جای تاسف داره (البته هنوز این نسخه رو نگرفتم و از خاطرات استفاده می کنم)
ولی خوب اون مراحل عالی بودن.
شاید یه DLC یا S G 2 قضیه رو دست کنه.

• Like
Reactions: Kourosh

من از سونیک 3 که بهترینش اصلا مرحله تا الان ندیدم اما بهت اطمینان می دم از اونا هم می سازنن تا زمانی که takashi lizuka باشه می شه به بازی امید داشت

در ضمن من سونیک رو به خاطر همه چیزش دوست دارم به خاطرش اون زمان یه دریم کست خریدم در حالی که اخر عمرش بود اون موقع هم به این راحتی ها برای کسی کنسول بازی نمی خریدن

آخرین ویرایش:
خب من بازیرو نصب کردم. با ورود به منوی بازی موسیقی کلاسیک بازی رو کنسول سگا شنیده میشه که خیلی برام جذاب بود.
بعد رفتم سراغ بازی و اولین مرحله بازی برام واقعا عالی بودو خاطرات قدیمیه منو به یادم آورد. 2 مرحله اول بازی رو رفتم.
می تونم بگم این نسخه از بازی تا حدود بسیار زیادی اعتبار از دست رفته سونیک رو برگردوند.
خیلی از بازی لذت بردم.

چند تا عکس هم گرفتم که میزارم:

[CENTER][/CENTER]
[URL=http://up4.iranblog.com/viewer.php?file=fs43unxhjxpisbqmh7a3.jpg]
[/URL]
[URL=http://up4.iranblog.com/viewer.php?file=9anusuxim69gnyh3bqt.jpg]
[/URL]
[/IMG][/URL]
[URL=http://up4.iranblog.com/viewer.php?file=ic7zti6wpz1c4yxraq3d.jpg]
[/URL]
[URL=http://up4.iranblog.com/viewer.php?file=wu24lq43r8670ovzi8cw.jpg]
[/URL]

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Hamidreza
منم بازی رو گرفتم ، این طور بگم ، Loved it :d>:d<
یعنی اگه کسی از دوران بچگی سونیک رو بازی میکرده و این بازی رو نگیره نصف عمرش بر فناست
کم مونده بود موقع بازی کردن گریه کنم ، از بس که خاطرات شیرینمون از جلوی چشممون رد شدن :(

اون همه رنگ سبز و ابی دل ادمو باز می کنه . واقعا دستشون درد نکنه که بعد از ۱۶ ۱۷ سال دوباره سونیکو زنده کردن .

16-17 سال اگه از زمان تولدش بگیم می شه 20 سال اگه از زمان بازی هایی که بعد از از دست رفتن سگا بگیم می شه 10 سال

16-17 سال اگه از زمان تولدش بگیم می شه 20 سال اگه از زمان بازی هایی که بعد از از دست رفتن سگا بگیم می شه 10 سال

من از همون زمان سگا گفتم ! هرکی به نسبت سن و سال خودش حساب می کنه ! یادم میاد ی نسخه از سونیک روی سگا عرضه شده بود ! می تونم به جرات بگم اولین سگا که به طور مستقیم از سی دی استفاده میکرد نه مثل سگا مگا درایو که ی دستگاه دیسک خوان بهش وصل میشد ! نه ! اسمش هم sega sester بود !

من از همون زمان سگا گفتم ! هرکی به نسبت سن و سال خودش حساب می کنه ! یادم میاد ی نسخه از سونیک روی سگا عرضه شده بود ! می تونم به جرات بگم اولین سگا که به طور مستقیم از سی دی استفاده میکرد نه مثل سگا مگا درایو که ی دستگاه دیسک خوان بهش وصل میشد ! نه ! اسمش هم sega sester بود !

درستش سگا ساتورن (SEGA Saturn) بود. نشنیده بودم توی ایران هم اومده باشه همونطور که افزونه X32 برای سگا مگادرایو/جنسیس (SEGA MegaDrive/Genesis) که فیفا 96 توش 3D و خیلی باحال بوده و رکورد قیمت فروش سال بازی ها رو شکونده بود (کارتریج هاش خیل گرون بود از اسمشم مشخصه سگا 16 بیتی بود با این افزونه 32 بیتی می شد.) توی ایران ندیدم. یا 4WayPlay که با همون سگای خودمون (مگادرایو/جنسیس) می شد 4 نفره بازی کنی که توی پارک ارم دیده بودم. و از همه غم انگیزتر! GameGenius که یه کاتریج سگا بود که از بالاش یه کاتریج دیگه بهش وصل میشد و کدهای تقلبی که احتمال زیاد همتون با شبیه ساز باهاش کار کردید رو توی بازی اعمال می کرد. یا همون افزونه Mega CD/Sega CD که شما اشاره کردید و علاوه بر اینکه اولین کنسول سی دی خور تاریخه اونم باصدای MP3 که اونوقت خیلی جدید بود هر CD صوتی رو هم پخش می کرد!

(اولین کنسول مستقل Panasonic 3DO IM بود که کمی بالاتر از حد پلی استیشن 1 یا PSX بود با صدای استریو دالبی ولی قیمتش سال 94 حدود 700 دلار بود به پول الان خودمون بیشتر از 5/1 میلیون و زیادی از زمان جلو بود و فروشش حتی از دریم کست هم کمتر بود و پاناسونیک بی خیال دنیای بازی شد. فیفا 94 کنسول 3DO اولین فوتبال 3D تاریخ بود با صدای استریو دالبی و بازیهاش پنج شش سال از همه دنیا جلوتر بود حیف که صدای شبیه سازش خرابه و گرنه برای ما خاطره بازها خیلی حال می داد بیشتر بازیها بعداً برای پلی استیشن اومد)

راستی هر کسی آتاری و میکرو و سگا رو یادشه یه سر به این تاپیک بزنه من که خیلی حال کردم خاطره های دوران دبستان و رهنایی برام زنده شد.

انجمن پیرهای دنیای گیم (افراد 23سال به بالا)

امیدوارم بحث تاپیک رو منحرف نکرده باشم.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: LBJ4Ever
واقعا چند سالی بود که اینطوری از pcلذت نبرده بودم واقعا بازی عالی هست و تمام خاطرات گذشته را زنده می کنه !!!!!!!!!
گرافیک .گیم پلی و موزیک در یک کلام عالی هستند .

در عوض غول اخر سونیک 2 توشه یا مرحله ی اول sonic adventure 2 که طرفدارهای بی شماری داره
ایول ! اون مرحله نه تنها یکی از بهترین مرحله های همه نسخه های Sonic بود ، بلکه یکی از بهترین مرحله ها توی همه بازی های عمرم بود ! :دی (بدون اغراق ! :دی)

آقا اين يه دونه سونيك فوق العاده بود.
با تمام سري هايي كه تو اين 20 سال اومده فرق داشت.يعني واقعا دلم ميخواد برم تو همه سايتها بهش 10 بدم، هيچ ايرادي نداشت :D
فقط من موندم چرا در موردش حرفي زده نميشه!
نه نقد و بررسي، نه كلوپي چيزي

آقا یکی بگه 3 تا emrald آخر ( همون الماسا) واسه غول آخر بازی رو باید کجا پیدا کنیم همونا که باید وصل کنی به اهرما راه بیفته و اون دریچه زمانه بزرگه باز بشه :d

خیلی خلاقانه بودش من روی کامپیوتر بازیای سگا رو انجام دادم اولین بازی هم سونیک بود از اون موقع تا امروز

من تو اجرای بازی به مشکل خوردم این پیغام رو میده : Critical Error! Game files either missing or corrupt please reinstall!
نصب دوباره بازی که دردی دوا نکرده . گوگل هم کردم جواب بدرد بخوری ندیدم . اگه کسی راه حلی داره ممنون میشم بگه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or