SOCOM 4

• Thread starter Thread starter The_GWR
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان شاید ربط نداشته باشه ولی به نظرتون بین این 3 تا کدوم رو اول بگیرم که هم انلاین حال بده هم افلاین...؟؟ ,killzone 3-socom4- motorstorm :apocalypse

پسر جان ... Socom ک فقط آنلاین هست !
سبک رانندگی با Shooting هم فرق میکنه .... !!!!

ولی من بودم و هیچکدوم از این سه عنوان رو نداشتم گزینه اولم KZ3 بود ...

دوستان شاید ربط نداشته باشه ولی به نظرتون بین این 3 تا کدوم رو اول بگیرم که هم انلاین حال بده هم افلاین...؟؟ ,killzone 3-socom4- motorstorm :apocalypse
من kz3 رو توسیه می کنم socom تمرکز اصلیش رو مولتیش هست من که مواتی بتاشو بازی کردم به باحالی kz3 نبود.حالا خود دانی

آخرین ویرایش:
پسر جان ... Socom ک فقط آنلاین هست !
سبک رانندگی با Shooting هم فرق میکنه .... !!!!

ولی من بودم و هیچکدوم از این سه عنوان رو نداشتم گزینه اولم KZ3 بود ...

داداش میدونم shooting فرق میکنه با رانندگی :d:)) منظورم این بود به طور کل کدوم ارزش بیشتری برا خریدن به عنوان بازی اول داره :دی
---------------------------------------
بخش داستانی socom4 حالت co-op به صورت split screen داره؟

آخرین ویرایش:
یه 4 روزی فک کنم الان شده
منتها حدود 2 گیگ باید دانلود کنی
450 مگ ازخود PSN
1.5 گیگ هم از بازی

هه هه...من دلم خوش بود 450 مگ دارم دانلود میکنم:))
2 گیگ که تا روز ریلیز طول میکشه!!!:دی
--
دوستان که dl کردن سریع بیان گزارش کارهاشون رو تحویل بدن ، سبک سنگین کنیم می ارزه پول پاش بدیم یا نه...(لطفاً)!

داداش میدونم shooting فرق میکنه با رانندگی :d:)) منظورم این بود به طور کل کدوم ارزش بیشتری برا خریدن به عنوان بازی اول داره :دی

من خودم شماره اول MotorStorm رو بازی کردم ... :d شماره دو رو بازی نکردم ... خیلی نا امید کننده هست ... اگه فکر رانندگی هستی : GT5 بهترین گزینه هست (ارزون هم هست !)

Socom : شماره قبلیش رو بازی کردم ... فقط آنلاین بود
این شماره وسعت بازی رو بیشتر کردن انگاری ( با تشکر از کیوان جون ).... دلیل اینکه میگم نگیری این هست ... احتمال زیاد گرون خواهد بود ... میتونی ۱ ماه صبر کنی و با ۲۰ تومان ارزون تر شاید هم بیشتر بگیری !!! درضمن متوجه میشی که ارزش خرید داره یا نه از روی امتیاز ها !

KZ3 : انصافا تو این چند ماه اخیر یکی از بهترین Shooter ها هست ... البته کنار C2 ... ولی چون انحصاری هست ... پیشنهاد میکنم KZ3 رو بگیری با توجه به اینکه : C2 الان کم هست تو بازار و الکی پول باید بدی ...

-----

زیادی Off-Topic شد ... سوالی داشتی PM بزن برام.

• Like
Reactions: idahadi21
از من می شنوی میگم socom بگیر
socom یه تجربه فوق العاده هست حیف از دستش بدی اگرم می ترسی ازش خوشت نیاد میتونی یکی از نسخه هاش رو برای psp بگیری و امتحان کنی ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or