SOCOM 4

• Thread starter Thread starter The_GWR
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
ببخشيد مگه اين بازي انحصار سوني نبود؟الان قراره واسه چه پلتفورمهايي بياد؟لطفا اگه كسي از اين بازي چيزي ميدونه بگه داستان بازي توي اين سري چيه؟
بله بازي انحصاري هست ...
ما فرمانده يك جوخه عملياتي ناتو هستيم و چند نفري زير دستمون :d
بازي هم تو چين و آمريكاي جنوبي هست .

من که این بازی رو خیلی دوست دارم :d چون توی PS2 شب و روز با این بازی بودم . خیلی قشنگ بود . الانم فکر کنم بازی باحالیه و اگه باحالم نباشه بازم می پرستمش :d

یک سوال دارم ...

اینجا کسی هست که نسخه Beta اینو زده باشه و بازی MAG رو امتحان کرده باشه ؟؟؟

ممنون میشم نظرتون رو بگید ... که کدوم رو ترجیح میدین و چرا !...

یک سوال دارم ...

اینجا کسی هست که نسخه Beta اینو زده باشه و بازی MAG رو امتحان کرده باشه ؟؟؟

ممنون میشم نظرتون رو بگید ... که کدوم رو ترجیح میدین و چرا !...

من جفتشون رو بازی کردم از Mag خوشم نیومد , خیلی زیاد بازیش میکردم نیم ساعت ... این بهتره ولی سوم شخص شده و گرافیکش بالاتر و درکل از این تریپ بازی ها با مولتیه ماسمالی شده خوشم نمیاد درکل فکر میکنم کسی که با MAG ارتباط برقرار کرده از این خوشش بیاد..

• Like
Reactions: Captain Mitchell
آقا من خودم تجربه نکردم ولی یکی از بچه های psn که Mag بازی کرده beta رو بازی کرده تعریف میکرد میگفت mag رفتی این باحال تره.منم یه 2 3 تا demo دیدم خوراک multi
از FPS آنلاین خسته شدم یکم تنوع بدیم با این بازی بدک نیس.

آخرین ویرایش:
امیدوارم تا زمان عرضه مشکل دوربین بازی رو حل کنن که اعصاب خرد کنه!به خصوص زمان چرخش،یه جورایی حس میکنم سر طرف با بدنش هماهنگ نیست:-/

آخرین ویرایش:
همین الان داشتم بتا رو بازی میکردم در یک کلام سرورهای بازی فوق العاده است تا حالا هیچ بازیی با این کیفیت سرور تو PS3 بازی نکردم
گیم پلی بازی هم خوبه ... اگه آنچارتد آنلاین زده باشین زود به این عادت میکنین ... گرافیک خوبی هم داره ... در کل راغب شدم بازی اصلی اومد بخرم:d
فقط کسی میدونه این نسخه بتا تاریخش تا کی هست ؟

دوستان شاید ربط نداشته باشه ولی به نظرتون بین این 3 تا کدوم رو اول بگیرم که هم انلاین حال بده هم افلاین...؟؟ ,killzone 3-socom4- motorstorm :apocalypse

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or