Sniper: Ghost Warrior 2 | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

انگار با این موتور فقط خود کرایتک و جوات میتونن بازی بسازن!
دقيقا مرحله دوم بازي كه تو شبه از نظر گرافيكي فاجع است براي موتور cry3 واقعا عجيبه كه بعد اين همه تأخير نتونستن كاري كنن.كلا اين مرحله طراحي خيلي بدي داشت بر خلاف مرحله اول بازي.نكته بعدي هم هوش مصنوعي عجيبه بازيه.مثلا تو مرحله دوم بازي من هركاري ميكردم دشمنا از وجود من با خبر ميشدن حتي اگه با كلت داراي صدا خفه كن كسيرو بكشي بازم با خبر ميشن اين در حاليه كه كمي كه جلو تر رفتم دو تا دشمن كنار هم بودن كه با كشتن يكيشون اون يكي ديگه نميفهميد.اين باعث ميشه نتوني بازيرو اونجوري كه ميخواي بري.نكته بعدي هم طراحي دشمنا هست كه تنها از دونوع طراحي صورت بهره ميبرن كه تو اين بازي كه بيشتر بر پايه مخفي كاري و اسنايپ كردن بنا شده جالب نيست.به نظر من بازي متوسطه رو به پايين بوده تا اينجا اميدوارم در ادامه بازي وضعيت بهتر بشه

دقيقا مرحله دوم بازي كه تو شبه از نظر گرافيكي فاجع است براي موتور cry3 واقعا عجيبه كه بعد اين همه تأخير نتونستن كاري كنن.كلا اين مرحله طراحي خيلي بدي داشت بر خلاف مرحله اول بازي.نكته بعدي هم هوش مصنوعي عجيبه بازيه.مثلا تو مرحله دوم بازي من هركاري ميكردم دشمنا از وجود من با خبر ميشدن حتي اگه با كلت داراي صدا خفه كن كسيرو بكشي بازم با خبر ميشن اين در حاليه كه كمي كه جلو تر رفتم دو تا دشمن كنار هم بودن كه با كشتن يكيشون اون يكي ديگه نميفهميد.اين باعث ميشه نتوني بازيرو اونجوري كه ميخواي بري.نكته بعدي هم طراحي دشمنا هست كه تنها از دونوع طراحي صورت بهره ميبرن كه تو اين بازي كه بيشتر بر پايه مخفي كاري و اسنايپ كردن بنا شده جالب نيست.به نظر من بازي متوسطه رو به پايين بوده تا اينجا اميدوارم در ادامه بازي وضعيت بهتر بشه
استاد با Sniper Elite V2 قابل مقایسه هست؟
با این حساب نه گیم پلی داره نه داستان دیگه؟

از ACT 2 داستان و گرافیک کمی بهتر میشه چون توی روز هست و محیط ها رنگارنگ ترن ولی خوب هوش مصنوعی همینه که هست برای من یجا 10 نفر قفل شده بودن راحت یکی یکی میکشتمشون اصلا بهم هم تیر نمیزدن خیلی نا امید شدم
باهات موافقم دقیقا بازی متوسط رو به پایینه همون اول من گفتم ولی دوستان فکر کردن من پدر کشتگی با این بازی دارم
گیم پلیش بدک نیست داستان هم خوبه بد نیست ولی مسلما به پای Sniper Elite V2 نمیرسه

والله من فقط دموي قابل بازي sniper elite v2 رو بازي كردم و نميتونم مقايسه كنم.
گيم پلي بازي كه بد نيست ولي تا الان داستان خوبي نداشته شايد ادامه بازي بهتر بشه

به قول اقای دایی ببخشید رسما بازی رو داغون کردید ..!!!:| اخه از این شرکت سیتی چه انتظاری دارید ..

گرافیک بازی کدوم شنگلول گفته از کالاف 4 پاییتره:d گرافیکش از نظر من قابل قبوله ..:-b
گیم پلی هم خوبه و حس اسنایپر بودن خوب تزریق میکنه.. همینو بگم که بازی عالی نیست ولی در حده خوبی قراراه داره.. ونسبت به نسخه 1 خوب کار شده ..

امیدوارم لحضات خوبی با این بازی داشته باشید..

بازي عرضه جهاني هم شده ولي هنوز نمراتش نيومده فقط 5 تا از يوسر هاي متا بهش نمره دادن كه ميانگين امتياز بازي 8.8
بازي مولتي هم داره و فقط يك مود team deathmatch داره با دو تا نقشه و كلا جو مولتيش خيلي آرومه كلا همه يك جا نشستن (كمپ كردن)و فقط منتظرن همو پيدا كنن و هيشكس راه نميره:d

بازي عرضه جهاني هم شده ولي هنوز نمراتش نيومده فقط 5 تا از يوسر هاي متا بهش نمره دادن كه ميانگين امتياز بازي 8.8
بازي مولتي هم داره و فقط يك مود team deathmatch داره با دو تا نقشه و كلا جو مولتيش خيلي آرومه كلا همه يك جا نشستن (كمپ كردن)و فقط منتظرن همو پيدا كنن و هيشكس راه نميره:d

اچیو هم داره مولتی ؟ :دی

مولتی پلیر بازی قشنگه؟
اگه از اسنايپ كردن خوشت بياد آره قشنگه.تنها مشكلش نبود بازيكنه مثلا من سه دست بازي كردم با اين كه بازي 12نفريه ولي كلا 5 نفر بوديم

---------- نوشته در 11:59 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:58 AM ارسال شده بود ----------

دوستان بازی لیک شده ؟
اره ليك شده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or