دقيقا مرحله دوم بازي كه تو شبه از نظر گرافيكي فاجع است براي موتور cry3 واقعا عجيبه كه بعد اين همه تأخير نتونستن كاري كنن.كلا اين مرحله طراحي خيلي بدي داشت بر خلاف مرحله اول بازي.نكته بعدي هم هوش مصنوعي عجيبه بازيه.مثلا تو مرحله دوم بازي من هركاري ميكردم دشمنا از وجود من با خبر ميشدن حتي اگه با كلت داراي صدا خفه كن كسيرو بكشي بازم با خبر ميشن اين در حاليه كه كمي كه جلو تر رفتم دو تا دشمن كنار هم بودن كه با كشتن يكيشون اون يكي ديگه نميفهميد.اين باعث ميشه نتوني بازيرو اونجوري كه ميخواي بري.نكته بعدي هم طراحي دشمنا هست كه تنها از دونوع طراحي صورت بهره ميبرن كه تو اين بازي كه بيشتر بر پايه مخفي كاري و اسنايپ كردن بنا شده جالب نيست.به نظر من بازي متوسطه رو به پايين بوده تا اينجا اميدوارم در ادامه بازي وضعيت بهتر بشهانگار با این موتور فقط خود کرایتک و جوات میتونن بازی بسازن!
استاد با Sniper Elite V2 قابل مقایسه هست؟دقيقا مرحله دوم بازي كه تو شبه از نظر گرافيكي فاجع است براي موتور cry3 واقعا عجيبه كه بعد اين همه تأخير نتونستن كاري كنن.كلا اين مرحله طراحي خيلي بدي داشت بر خلاف مرحله اول بازي.نكته بعدي هم هوش مصنوعي عجيبه بازيه.مثلا تو مرحله دوم بازي من هركاري ميكردم دشمنا از وجود من با خبر ميشدن حتي اگه با كلت داراي صدا خفه كن كسيرو بكشي بازم با خبر ميشن اين در حاليه كه كمي كه جلو تر رفتم دو تا دشمن كنار هم بودن كه با كشتن يكيشون اون يكي ديگه نميفهميد.اين باعث ميشه نتوني بازيرو اونجوري كه ميخواي بري.نكته بعدي هم طراحي دشمنا هست كه تنها از دونوع طراحي صورت بهره ميبرن كه تو اين بازي كه بيشتر بر پايه مخفي كاري و اسنايپ كردن بنا شده جالب نيست.به نظر من بازي متوسطه رو به پايين بوده تا اينجا اميدوارم در ادامه بازي وضعيت بهتر بشه
از ACT 2 داستان و گرافیک کمی بهتر میشه چون توی روز هست و محیط ها رنگارنگ ترن ولی خوب هوش مصنوعی همینه که هست برای من یجا 10 نفر قفل شده بودن راحت یکی یکی میکشتمشون اصلا بهم هم تیر نمیزدن خیلی نا امید شدمدقيقا مرحله دوم بازي كه تو شبه از نظر گرافيكي فاجع است براي موتور cry3 واقعا عجيبه كه بعد اين همه تأخير نتونستن كاري كنن.كلا اين مرحله طراحي خيلي بدي داشت بر خلاف مرحله اول بازي.نكته بعدي هم هوش مصنوعي عجيبه بازيه.مثلا تو مرحله دوم بازي من هركاري ميكردم دشمنا از وجود من با خبر ميشدن حتي اگه با كلت داراي صدا خفه كن كسيرو بكشي بازم با خبر ميشن اين در حاليه كه كمي كه جلو تر رفتم دو تا دشمن كنار هم بودن كه با كشتن يكيشون اون يكي ديگه نميفهميد.اين باعث ميشه نتوني بازيرو اونجوري كه ميخواي بري.نكته بعدي هم طراحي دشمنا هست كه تنها از دونوع طراحي صورت بهره ميبرن كه تو اين بازي كه بيشتر بر پايه مخفي كاري و اسنايپ كردن بنا شده جالب نيست.به نظر من بازي متوسطه رو به پايين بوده تا اينجا اميدوارم در ادامه بازي وضعيت بهتر بشه
گیم پلیش بدک نیست داستان هم خوبه بد نیست ولی مسلما به پای Sniper Elite V2 نمیرسهاستاد با Sniper Elite V2 قابل مقایسه هست؟
با این حساب نه گیم پلی داره نه داستان دیگه؟
والله من فقط دموي قابل بازي sniper elite v2 رو بازي كردم و نميتونم مقايسه كنم.استاد با Sniper Elite V2 قابل مقایسه هست؟
با این حساب نه گیم پلی داره نه داستان دیگه؟
اخه از این شرکت سیتی چه انتظاری دارید .. بازي عرضه جهاني هم شده ولي هنوز نمراتش نيومده فقط 5 تا از يوسر هاي متا بهش نمره دادن كه ميانگين امتياز بازي 8.8
بازي مولتي هم داره و فقط يك مود team deathmatch داره با دو تا نقشه و كلا جو مولتيش خيلي آرومه كلا همه يك جا نشستن (كمپ كردن)و فقط منتظرن همو پيدا كنن و هيشكس راه نميره:d
آره 10تا هم داره.اچیو هم داره مولتی ؟![]()
آپلود کن حداقل ما که بازی رو نمیخریم دلمون شاد شهآره 10تا هم داره.
يك باگ عجيب هم كه تو بازي پيدا كردم حتي فيلم هم گرفتم ازش.وقتي دشمنارو بكشي جنازشون در حال پلك زدن باقي ميمونه وهي پلك ميزنن:d
آپلود کردم.شد 6 مگ کلی هم سرو تشو زدم+یک آهنگ فاخرم روش گذاشتم که حال کنی:dآپلود کن حداقل ما که بازی رو نمیخریم دلمون شاد شه![]()
اگه از اسنايپ كردن خوشت بياد آره قشنگه.تنها مشكلش نبود بازيكنه مثلا من سه دست بازي كردم با اين كه بازي 12نفريه ولي كلا 5 نفر بوديممولتی پلیر بازی قشنگه؟
اره ليك شدهدوستان بازی لیک شده ؟