Sniper: Ghost Warrior 2 | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

خیر حجم بازی نزدیک 7گیگ و XGD2 هست!
چرا اینقدر زیاد؟ نسخه ps3 3گیگ بیشتر نیست (البته شاید زبون ها رو حذف کردن نمیدونم)

خوب بازی یخورده جلو تر که برید تقریبا بهتر میشه هم محیط ها هم یه نیمچه داستان داره البته کلیشه ایی ارزش یبار رفتنو داره اما اوایل بازی واقعا داغون بود الان بهتره ولی در کل نسخه اول خیلی خیلی بهتر بود

یجاش که از قبر های کشتار دسته جمعی عکس باید میگرفتیم واقعا خوب بودو تاثیر گذار

چرا اینقدر زیاد؟ نسخه ps3 3گیگ بیشتر نیست (البته شاید زبون ها رو حذف کردن نمیدونم)

خوب بازی یخورده جلو تر که برید تقریبا بهتر میشه هم محیط ها هم یه نیمچه داستان داره البته کلیشه ایی ارزش یبار رفتنو داره اما اوایل بازی واقعا داغون بود الان بهتره ولی در کل نسخه اول خیلی خیلی بهتر بود

یجاش که از قبر های کشتار دسته جمعی عکس باید میگرفتیم واقعا خوب بودو تاثیر گذار

ریپ نسخه 360 حجمش 3.7گیگ هست.
بازیهای 360 برای اینکه روی درایو هک شده اجرا بشن ایمیجی با حجم 7-8 گیگ دارن

خیر حجم بازی نزدیک 7گیگ و XGD2 هست!

دوستان که بازی رو میخوان بگیرن خواهشا پول بالا برنرمکس ندن چون بازی XGD2 هست
بعدا هرکی گرفت تیز بیاد بگه گرافیکش مالی هست یا نه گیم پلی رو هم توصیف کنید که ماهم تحریک شیم بریم بگیریم:d

خیلی جالبه یکی از کاربرا گفته گرافیک COD4 از این بهتره

کلا CryEngine انجین جالبیه، فقط 2 بازی درست حسابی از توش دراومده یه Crysis که البته نسخه 2و3 اش فقط گرافیک داشتن و از بقیه نظر ها تعطیل بودن و نابود شدن، یکی دیگه هم Farcry

کلا به جز این 2 تا هرکی دیگه با CE بازی ساخته بازیش افتضاح در اومده، حالا این بازی که نسخه اولشم پر از باگ بود کلا پیش زمینه خوبی برای یک بازی افتضاح شدن رو داره

آخرین ویرایش:
بازی رو دانود کردم تست هم کردم! به قول اون دوستمون گرافیک COD4 از این سرتره!! به هیچ وجه انجین Cry Enigne 3 روش خوب جواب نداده، نور پردازی و صداگذاری زیاد جالب نیست، گیم پلی هم در حد متوسطی هست! از داستان بازی هم خبر ندارم...

اینا همگی نظر شخصی بنده هست!

من از اول به این city interactive اعتقاد نداشتم و آشغال ساز میدونستمش، این اواخر داشتم کم کم امیدوار میشدم بهش اما انگار برگشته به جایگاه خودش ...

من از اول به این city interactive اعتقاد نداشتم و آشغال ساز میدونستمش، این اواخر داشتم کم کم امیدوار میشدم بهش اما انگار برگشته به جایگاه خودش ...
گرافیکش که از تریلر آخریش معلومه خیلی بالا نیست، حالا اگه گیم پلی خوبی داشته باشته میشه باهاش کنار اومد مثل Sniper Elite V2 که گرافیک بالایی نداشت ولی گیم پلی معتاد کننده ای داشت

منم بازيرو گرفتم.بازي ادامه دهنده شماره اولشه و همچنان اون حس و حال گذشته رو داره و مخفيانه رفتن تو بازي حال ميده.داستان بازي هم با توجه به اين كه مرحله اولشم تا الان خيلي معمولي بوده و نميتونم نظر بدم.اگر از شماره اولش خوشتون اومد از اين شماره هم خوشتون مياد.گرافيك بازي هم عالي نيست و با توجه به موتور بازي انتظاربيشتري ازش ميرفت ولي ديگه به بديه cod4(البته cod4 در زمان عرضه گرافيكش عالي بود و منظور من با توجه به زمانه حاله) نيست قطعا بهتره.البته هنوز يك مرحله بيشتر نرفتم و نميتونم در مورد خوب يا بد بودن بازي نظر 100% بدم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or