Sniper: Ghost Warrior 2 با طعم CryEngine 3

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
SniperGhostWarrior-GhillieSuit.jpg

درود .

شرکت لهستانی City Interactive پس ساخت سری اول بازی خود یعنی Sniper: Ghost Warrior ، به فکر ساخت سری جدید بازی افتاده است و به طور رسمی سری دوم این بازی را معرفی نمود . که گفته میشود این بازی برای سه پلتفرم PC . 360 . PS3 عرضه گردد

نکته قابل توجه در این بازی این است که موتور گرافیکی بازی ، موتور قدرتمند شرکت کرایتک یعنی
CryEngine 3 میباشد که باید انتظار یک گرافیک بالا نسبت به سری پیش از این بازی داشته باشیم . اطلاعات زیادی در مورد سری جدید نیست ولی سازندگان بازی قول یک بازی با گرافیک خیره کننده و یک گیم پلی بسیار زیبا را وعده داده اند .
گفته میشود بازی در سال 2012 روانه بازار میشود و اطلاعات بیشتر در مورد Sniper: Ghost Warrior 2 در E3 امسال گفته خواهد شد .

Source

من یکش رو بازی نکردم میخواستم چند روز دیگه بگیرمش که با این ابراز علاقه ایی که دوستان به بازی داشتن (مخصوصا مجتبی و کیوان :دی ) کلا ناامید شدم :دی

من یکش رو بازی نکردم میخواستم چند روز دیگه بگیرمش که با این ابراز علاقه ایی که دوستان به بازی داشتن (مخصوصا مجتبی و کیوان :دی ) کلا ناامید شدم :دی

باگ
گيم پلي ضعيف
تكراري شدن بازي
گرافيك ضعيف !

اگر تو هم روشن فكر هستي (مثل عده اي) و اينها برات مهم نيست بازي كن =))

درسته كه گيم پلي سري اول مشكلات زيادي داشت،ولي به نظر من يه بازي توي اين سبك(اسنايپر)خيلي نيازه!در واقع يكي كمه! من كه از سري اولش راضي بودم!چون به هر حال در نوع خودش خوب بود.
اميدوارم اين سري با CryEngine بهتر از قبل بشه.

درسته كه گيم پلي سري اول مشكلات زيادي داشت،ولي به نظر من يه بازي توي اين سبك(اسنايپر)خيلي نيازه!در واقع يكي كمه! من كه از سري اولش راضي بودم!چون به هر حال در نوع خودش خوب بود.
اميدوارم اين سري با CryEngine بهتر از قبل بشه.
اره واقعا ...
قبلا بازي بود ولي به اين دقت و ظرافت يك تك تيرانداز رو مورد بررسي قرار نداده بود :d

بابا ایقدر ها هم این بد بخت ضعیف نبود بالاخره یه چیزایی داشت :d
همينطوري بود :d
همه اینا یه طرف ولی دیگه گرافیک رو خیلی بد اومدی. اتفاقا گرافیکش بسیار زیباست.
251qvxk1b5jeh3s6a90f.jpg
بله گرافيك فقط يك نماي راه دور نيست !!
شما برو نزديك و برو تو بحر جزئيات و سايه زني ها ....
هر چند توي همين عكس هم ميتوني اون علف هاي استتار روي لباسش رو بررسي كني
و همچنين جزئيات لباسش رو

بله گرافيك فقط يك نماي راه دور نيست !!
شما برو نزديك و برو تو بحر جزئيات و سايه زني ها ....
هر چند توي همين عكس هم ميتوني اون علف هاي استتار روي لباسش رو بررسي كني
و همچنين جزئيات لباسش رو
داری بحث از گرافیک تکنیکی میکنی ولی من بصری. از لحاظ بصری واقعا گرافیک زیبایی داری حتی از راه نزدیک.

همه اینا یه طرف ولی دیگه گرافیک رو خیلی بد اومدی. اتفاقا گرافیکش بسیار زیباست.
251qvxk1b5jeh3s6a90f.jpg
تایید میشه تو بخش های دیگه شاید تعطیل میزد
اما انصاف گرافیک چشم نوازی داشت

اون قابلیت دنبال کردن گلوله تو بعضی صحنه ها هم لذت بخش بود
موتر خیلی روانی هم روی PC داشت

من نمیدونم چرا بعضی ها سعی دارن بازیرو له کنن.
بد نیست بدونید فروش نسخه اول این بازی واسه City Interactive بسیار رضایت بخش بوده.

نه كسي نميكوبه
من خودم به شخصه بازي كردم و مثل خر هم كيف ميكردم موقع بازي كردن :d
ولي خب اينا هم چيزيه كه هست !!
ميدوني يك گيم وظيفش اينه كه هيچ كدوم از مشكلات فوق كه من گفتم رو نداشته باشه !!
"وظيفشه"
عين شغل ما كه حسابداريم و وظيفمونه كه اخر ماه حسابمون تراز باشه !!
اين 1000 تومن پايين بالا بشه، كسي نميگه بقيه كارات عاليه، همه ميگن اين 100 تومن مشكل كار كجاست؟
درسته؟
كلا هر چيزي همينطوره
يك گيم وظيفشه يك گيمر رو راضي كنه، هر عاملي كه مانع اين كار بشه ميشه نقطه ضعف !!
نه عامل له شدن بازي ;)

• Like
Reactions: VahiD_ST
اميدوارم غير از گرافيك رو گيم‌پلي،صداگذاري اسلحه‌ها، تنوع سلاح، داستان، شخصيت‌پردازي، صحنه‌هاي سينماتيك و ... هم كار كنند!
كلا بايد زياد كار كنند!؟

SniperGhostWarrior-GhillieSuit.jpg

درود .

شرکت لهستانی City Interactive پس ساخت سری اول بازی خود یعنی Sniper: Ghost Warrior ، به فکر ساخت سری جدید بازی افتاده است و به طور رسمی سری دوم این بازی را معرفی نمود . که گفته میشود این بازی برای سه پلتفرم PC . 360 . PS3 عرضه گردد

نکته قابل توجه در این بازی این است که موتور گرافیکی بازی ، موتور قدرتمند شرکت کرایتک یعنی
CryEngine 3 میباشد که باید انتظار یک گرافیک بالا نسبت به سری پیش از این بازی داشته باشیم . اطلاعات زیادی در مورد سری جدید نیست ولی سازندگان بازی قول یک بازی با گرافیک خیره کننده و یک گیم پلی بسیار زیبا را وعده داده اند .
گفته میشود بازی در سال 2012 روانه بازار میشود و اطلاعات بیشتر در مورد Sniper: Ghost Warrior 2 در E3 امسال گفته خواهد شد .

Source

نسخه اولش که خیلی بیخود بود و تعریفی نداشت هایا ببینیم این چی از آب در میادb-)

به نظر من تو شماره اول همه چیزشو میشد تحمل کرد الا یک چیز که خودم هم نصفه کاره رهاش کردم اونم این بود که تا وقتی که از اسلحه اسنایپر استفاده میکرد بازی خوب پیش میرفت و خوب رو این قسمت کار شده بود ولی به محض اینکه اسلحه رو عوض میکردی فکر میکردی این طراحی اسلحه مال ساله 42 هست و حالت بهم میخورد به نظرم اگه این عیبو نداشت میشد یازی خوبی باشه امیدوارم تو این شماره این مشکل رو حل کنن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or