Sniper: Ghost Warrior 2 با طعم CryEngine 3

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
SniperGhostWarrior-GhillieSuit.jpg

درود .

شرکت لهستانی City Interactive پس ساخت سری اول بازی خود یعنی Sniper: Ghost Warrior ، به فکر ساخت سری جدید بازی افتاده است و به طور رسمی سری دوم این بازی را معرفی نمود . که گفته میشود این بازی برای سه پلتفرم PC . 360 . PS3 عرضه گردد

نکته قابل توجه در این بازی این است که موتور گرافیکی بازی ، موتور قدرتمند شرکت کرایتک یعنی
CryEngine 3 میباشد که باید انتظار یک گرافیک بالا نسبت به سری پیش از این بازی داشته باشیم . اطلاعات زیادی در مورد سری جدید نیست ولی سازندگان بازی قول یک بازی با گرافیک خیره کننده و یک گیم پلی بسیار زیبا را وعده داده اند .
گفته میشود بازی در سال 2012 روانه بازار میشود و اطلاعات بیشتر در مورد Sniper: Ghost Warrior 2 در E3 امسال گفته خواهد شد .

Source

به نظر منم نسخه قبلی بازی از نظر گرافیکی خیلی عالی بود و سازنده ها واقعا قشنگ کار کرده بودن! بازیش هم کلا خیلی قشنگ بود و من خیلی ازش لذت بردم تعجب میکنم چرا بعضی ها میگن خوب نبود !!

به نظر منم نسخه قبلی بازی از نظر گرافیکی خیلی عالی بود و سازنده ها واقعا قشنگ کار کرده بودن! بازیش هم کلا خیلی قشنگ بود و من خیلی ازش لذت بردم تعجب میکنم چرا بعضی ها میگن خوب نبود !!
منم همینطور واقعا لذت بردم
اما باید حق داد کلیه استانداردهایی که باید همه رو راضی کنه نداشت
اما کسایی که عاشق یه بازی سخت تک تیراندازی بودن اکثرا براشون رضایت بخش بود

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or