SNEA از ابتدای آپريل كنترل PSN را بدست می گيرد

• Thread starter Thread starter S0HEIL
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

S0HEIL

کاربر سایت
به تازگی كاربرانی كه هنوز در شبكه PSN آنلاين هستند ايميلی را از سونی دريافت كرده اند كه در آن سونی امريكا اعلام كرده است از اول ماه آپريل 2011 (گويا سونی به اين تاريخ علاقه خاصی دارد چرا كه سال گذشته دقيقا در همين روز Other OS را حذف كرد) تمامی اكانت های PSN را به يك شركت تازه تاسيس به نام SNEA (مخفف Sony Network Entertainment America) خواهد داد و درصورتی كه كاربر شرايط استفاده جديد از PSN را قبول نكند اكانت PSN وی بسته شده و چنانچه در اكانت وی مبلغی وجود داشته باشد آن مبلغ به كاربر برگشت داده خواهد شد.
همچنين سونی توافق نامه جديدی را منتشر كرده است كه در آن گزينه ACCOUNT REGISTRATION تغييركرده است و برخلاف گفته سونی مبنی بر اينكه PSN برای هميشه رايگان باقی خواهد ماند ذكر شده است كه "در حال حاضر ساخت اكانت PSN هزينه ای ندارد."
مورد GENERAL LEGAL نيز تغيير كرده و ذكر شده است كه "SNEA هر وقت كه بخواهد بنا بر صلاحديد خود مفاد اين توافق نامه را كه شامل پرداخت هزينه برای ساخت اكانت می شود را تغيير دهد."
درباره قوانين مربوط به هك نيز مهم ترين تغيير در توافق نامه جديد جايگزينی عبارت نتورك به جای كامپيوتر است كه به سونی قدرت بيشتری را برای پيگرد قانونی هكرها می دهد چرا كه جرائم مربوط به نتورك را می توان در هر جایی مورد پيگرد قرار داد.
در مورد نياز به كرديت كارت نيز كه پيشتر گفته شده بود نيز به نظر می رسد تنها زمانی كه كاربر بخواهد يك sub account برای يك كودك زير 13 سال بسازد طبق مفاد توافق نامه جديد مولتی اكانت شود و برای فرزند يا اعضای خانواده اكانت درست كند.
همچنين سونی با ايجاد تغييرات فراوان در شبكه نتورك و گذاشتن تنظيمات جديد مختص SNEA می خواهد از اين پس دسترسی كنسول های هك شده را به PSN غيرممكن سازد.

متن توافق نامه جديد:April 1st, 2011 - PSN ToS Updated Agreement
منبع

آخرین ویرایش:
عزیز چرا شایعه پرا کنی میکنی ؟:d نگفته از شما میخواد پول بگیره که شما میگی PSn پولی بشه بلکه میخواد کاربرهای که در PSN هستن اطلاعات دقیقی از خودشون واردکنن همین .

فقط هم در ایران به دلیل این که کریدیت و ویزا نیست مشکل هستش در تمام دنیا هرکسی یک عدد از این مدل کارت ها داره وگرنه نه خرید میتونه بکنه نه چیزی .
:arrowd:
كه از اين حركت استنباط می شود در آينده نزديك بايد منتظر بيشتر پولی شدن PSN و شباهت يافتن آن به xbox live باشيم
گفتم اگر پولی بکنه.

خوب به همه تسلیت میگم!

من هم دیگه بیخیال اورجینال شدم!

واقعآ متاسفم من که دیگه رفتم برای کپی کردن دستگاه!

دیگه عرضش نداره نه ساپورت میکنن از نظر نرم افزاری و نه احترامی قاعل هستن!

بازی اورجینال هم که دیگه گیر نمیاد اگر هم گیر بیاد قیمت خون بابا شون میفروشن!

خو این کار باعث میشه مردم ایران هم از Credit Card ها استقبال کنن:d حرکتی بس تشویق کننده بود:d

از فردا میشه جریان آی سی های دانگل.از فردا پاتو که بذاری توی توپخونه همه میریزن رو سرت که Credit Card نمیخوای؟؟؟ =))

واقعا سونی زده به سيم آخر من خودم تا يه ماه پيش تصورش رو نمی كردم كار رو به اينجا بكشونه و بخاطر همينم حماقت كردم آپديت كردم به 3.56 ولی وقتی 3.60 اومد دودل شدم آپديت كنم و آپديت نكردم و الانم كه اين خبر رو ديدم ديگه قيد PSN و بازی ارجينال رو زدم.
فقط اميدوارم زودتر دانگريد 3.56 بياد خودمو راحت كنم.

دوستان خبری نشده که هنوز چرا کشکی شلوغش میکنید؟
خب مگه ایکس باکس اکانت نداره مگه پولی نیست خوب اینم پولیه دیگه بعدشم هنوز هیچی معلوم نیست چرا الکی خونه خودتونو کثیف میکنید؟
راستی این Credit Card چنده؟کجا گیرمیاد/:d

91228191072222318379.jpg

بازم همون داستان همیشگی ترجمه نادرست اخبار و تکرارتر از اون کاربراهایی که منبع رو نمی خونن و فقط پست میدن.
عزیزان من credit card فقط موقعی مورد نیاز هست که شما می خواید Sub account درست کنید بر فرض برای بچه زیر 13 سالتون... برای مسائل قانونی.

And as for reports on needing a credit card now, it seems it's only when you create a sub account for a child

• Like
Reactions: Robin Hood
91228191072222318379.jpg

بازم همون داستان همیشگی ترجمه نادرست اخبار و تکرارتر از اون کاربراهایی که منبع رو نمی خونن و فقط پست میدن.
عزیزان من credit card فقط موقعی مورد نیاز هست که شما می خواید Sub account درست کنید بر فرض برای بچه زیر 13 سالتون... برای مسائل قانونی.
بسیار ممنون:x
واقعا 10000نفرو نجات دادین داشتن خودشونومیکشتن

psn آشغاله :))
من یکی حالم از سونی بهم میخوره :))
سونی شورش رو در آورده :))
من رفتم هک کنم :))
من از سونی بدم میاد با این سیاست هاش :))
سونی گند زد رفت :))
واقعا مدیریت باید قدر این پست ها رو بدونه بزنه سر در سایت >:d<
بس کنید بابا :))

• Like
Reactions: Robin Hood
پست اول اون تاپيك بعد از اينكه من اون خبر رو ترجمه كردم ويرايش شده دوستان...:)
خواهشا اول تاريخ ويرايش پست اول تاپيك رو بخونيد بعد ايراد بگيريد.
psn آشغاله :))
من یکی حالم از سونی بهم میخوره :))
سونی شورش رو در آورده :))
من رفتم هک کنم :))
من از سونی بدم میاد با این سیاست هاش :))
سونی گند زد رفت :))
واقعا مدیریت باید قدر این پست ها رو بدونه بزنه سر در سایت >:d<
بس کنید بابا :))
مجبور نيستيد نظرات ديگران رو بخونيد خب!
البته اينكه تو ToA جديد ذكر شده كه سونی هر وقت دلش بخواد PSN رو پولی می كنه بنظر منم خيلی چيز عاليه ايه...
======================
ضمنا الان پست اول رو ويرايش می كنم.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Quarantine
هزار ماشالا به این ترجمه !
کلا خصلت ما ایرانیا اینه که اونچیزی رو که میخوایم ببینیم رو می بینیم نه اونچیزی که واقعا هست !
به خاطر آبروی سایت هم که شده خواهشا تو خبر گزاری دقت کنید !

البته اينكه تو ToA جديد ذكر شده كه سونی هر وقت دلش بخواد PSN رو پولی می كنه بنظر منم خيلی چيز عاليه ايه...
همچین دلبخواهی و بی برنامه هم نیست!
همونطور که میدونید PSN پولی ـش هم موجوده! اگه میخواید از امکانات و کانتنت های بیشتری بهره ببرید خیلی راحت (با پرداخت 18 دلار میتونید پکیج 3 ماهه یا 50 دلار پکیج 1 ساله )پلاس رو خریداری کنید و از مزایاش استفاده کنید!
پس با این اوصاف دیگه اصراری برای پولی شدن کل سرویس PSN وجود نداره و در آمدزایی از این راه و تبلیغات و فروش کانتنت ها انجام میشه .

هزار ماشالا به این ترجمه !
کلا خصلت ما ایرانیا اینه که اونچیزی رو که میخوایم ببینیم رو می بینیم نه اونچیزی که واقعا هست !
به خاطر آبروی سایت هم که شده خواهشا تو خبر گزاری دقت کنید !
می شه بگيد كجاش غلطه كه درستش كنم؟
اگه منظورتون پست هایی كه دوستان دادن احيانا ديديد پستی كه تو منبع هست ويرايش شده؟
بقيه اش هم دقيقا چيزاییه كه تو ToA جديد نوشته شده!
ضمنا اينكه سونی هر وقت بخواد می تونه برای ساخت اكانت پول بگيره (به كم و كيفش كار ندارم) چيز عجيبی نيست و منم تحريفش نكردم تو متن هم دقيقا اينو نوشته:
1. ACCOUNT REGISTRATION

[...] Currently, there is no charge to create a Sony Online Services account [...]
15. GENERAL LEGAL

[...] SNEA, at its sole discretion, may modify the terms of this Agreement at any time, including imposing a fee for creating PSN accounts. [...]
من دقيقا هر چی كه بود ترجمه كردم.خب ديگه نمی تونم مطابق ميل شما پيش بينی كنم كه اگه سونی بخواد پول بگيره چجوری مطابق ميل شما اين كار رو می كنه!

شرمنده دوستان اگه اين وسط كسی ترسيد و اينا:دی
تقصير من نبود اون پست ويرايش شد و منم نمی دونستم...در ضمن منبع اوليه خبر هم ايميلی بود كه سونی به كاربرای psn زده بود و چند ساعت بعد ToA جديد به پست منبع اضافه شد.

آخرین ویرایش:
91228191072222318379.jpg

کیوان جان ...

متاسفانه اول از همه منبع : انجمن فلان جا ... کسی که اول از همه متن رو تو انجمن استفاده کرده بود ( اون آقا توی اون انجمن ) ...

در هر حال ...

این متنی که شما نوشتی درست هست پیرو این سطر :
[...]If you are creating a Sub Account for a child, you must provide [...] and (ii) your credit card information if requested by SNEA for Sub Accounts for children under the age of 13 in the United States and Canada or under the specific age applicable to your country. Your credit card will be used to verify parental consent under laws requiring such consent [...]
Case Closed...
مشکلی نیست

چندتا شلوار خیس شد :d تو انجمن ... سکته هایی که زده شد ... تنها و تنها بخاطر اینکه ... ( دو نفر از دوستان با من تماس تلفنی هم گرفتن :d )

آقایی که اخبار گذاشت متاسفانه دقت کافی نکرد... منبع هم در پیت تر (برای درج این خبر).... و بدتر از همه ... کسی که خبر گذاشت دقت نکرد ببینه اول منبع اون انجمن کجا بود چون زمانی که تاپیک اینجا زده شده بود اونجا هنوز منبع نذاشته بودن !

مرسی از همگی ... :d امیدوارم اخبار های خوبتری ببینیم!:d

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or