SNEA از ابتدای آپريل كنترل PSN را بدست می گيرد

• Thread starter Thread starter S0HEIL
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

S0HEIL

کاربر سایت
به تازگی كاربرانی كه هنوز در شبكه PSN آنلاين هستند ايميلی را از سونی دريافت كرده اند كه در آن سونی امريكا اعلام كرده است از اول ماه آپريل 2011 (گويا سونی به اين تاريخ علاقه خاصی دارد چرا كه سال گذشته دقيقا در همين روز Other OS را حذف كرد) تمامی اكانت های PSN را به يك شركت تازه تاسيس به نام SNEA (مخفف Sony Network Entertainment America) خواهد داد و درصورتی كه كاربر شرايط استفاده جديد از PSN را قبول نكند اكانت PSN وی بسته شده و چنانچه در اكانت وی مبلغی وجود داشته باشد آن مبلغ به كاربر برگشت داده خواهد شد.
همچنين سونی توافق نامه جديدی را منتشر كرده است كه در آن گزينه ACCOUNT REGISTRATION تغييركرده است و برخلاف گفته سونی مبنی بر اينكه PSN برای هميشه رايگان باقی خواهد ماند ذكر شده است كه "در حال حاضر ساخت اكانت PSN هزينه ای ندارد."
مورد GENERAL LEGAL نيز تغيير كرده و ذكر شده است كه "SNEA هر وقت كه بخواهد بنا بر صلاحديد خود مفاد اين توافق نامه را كه شامل پرداخت هزينه برای ساخت اكانت می شود را تغيير دهد."
درباره قوانين مربوط به هك نيز مهم ترين تغيير در توافق نامه جديد جايگزينی عبارت نتورك به جای كامپيوتر است كه به سونی قدرت بيشتری را برای پيگرد قانونی هكرها می دهد چرا كه جرائم مربوط به نتورك را می توان در هر جایی مورد پيگرد قرار داد.
در مورد نياز به كرديت كارت نيز كه پيشتر گفته شده بود نيز به نظر می رسد تنها زمانی كه كاربر بخواهد يك sub account برای يك كودك زير 13 سال بسازد طبق مفاد توافق نامه جديد مولتی اكانت شود و برای فرزند يا اعضای خانواده اكانت درست كند.
همچنين سونی با ايجاد تغييرات فراوان در شبكه نتورك و گذاشتن تنظيمات جديد مختص SNEA می خواهد از اين پس دسترسی كنسول های هك شده را به PSN غيرممكن سازد.

متن توافق نامه جديد:April 1st, 2011 - PSN ToS Updated Agreement
منبع

آخرین ویرایش:
psn آشغاله :))
من یکی حالم از سونی بهم میخوره :))
سونی شورش رو در آورده :))
من رفتم هک کنم :))
من از سونی بدم میاد با این سیاست هاش :))
سونی گند زد رفت :))
واقعا مدیریت باید قدر این پست ها رو بدونه بزنه سر در سایت >:d<
بس کنید بابا :))
البته هنوز هم که هنوزه لایو از psn سرتره و اگر psn مجانی نبود,مفت نمی ارزید.ولی جالب شد,چون خیلی از کسانیکه ادعای پیرو قانون بودن می کردند و کنسول را اورجینال نگه داشته بودند,تا اینرا شنیدند گفتند بیخیال قانون مانون بریم کپی خور کنیم!:d

اگر psn مجانی نبود,مفت نمی ارزید.

v8axlvprg0m2gys616.jpg

• Like
Reactions: Politiciλn
من فقط منتظر یه خبر دیگم اونم اینه که از فردا بیان بگن برای بهتر شدن هر چه بهتر کیفیت SNEA میخوایم کسایی رو که پینگ بیشتر از 300 دارن رو دسترسیشونو از SNEA قطع کنیم :d
متاسفانه سونی توی بد بحرانی قرار گرفته !
اما اگر هم این شبکه پولی بشه بی شک کیفیت شبکه بهتر هم میشه اما یه سوال :
پول داخل اکانت ها رو چطوری میخوان برگردونن ؟ میدن به اون آدرس های خالی بندی مون ؟ :d

مجبور نيستيد نظرات ديگران رو بخونيد خب!
البته اينكه تو ToA جديد ذكر شده كه سونی هر وقت دلش بخواد PSN رو پولی می كنه بنظر منم خيلی چيز عاليه ايه...

عزیزم شما از جای دیگه پرُی واس چی با من ور میری؟
چشم از این به بعد واسه خوندن پست ملت از شما اجازه میگیرم!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or