انلاین نداره من هم بخاطر توجیه اقتصادی که حوصله توضیحش رو ندارم نسخه ویتا رو میخرم:d(البته اگه نمراتش خوب باشه)حالا كه جي تي اي تاخير خورد بدم نمياد بگيرمش به نظرتون برا ps3 ش رو بگيرم. انلاين كه نداره؟ دمشو اول بايد گرفت
البته توی بازی نهایی فقط اینا نیستن! این 3تایی که توی دمو بودن،فقط بخش ابتدایی بازی رو تشکیل میدن!من دموشو گرفتم فقط از همون اویش خوشم اومد و از قسمت اون گاوه(ببخشید اسمشو یادم نیست)اصلا خوشم نیومد اجتمال این که بازی رو بگیرم یک در میلیونه
البته باعث شد بعد از مدت ها از ps vita استفاده کنم:d
سری های قبلی sly که همه نمره های خوبی داشتنالبته توی بازی نهایی فقط اینا نیستن! این 3تایی که توی دمو بودن،فقط بخش ابتدایی بازی رو تشکیل میدن!
بعدا کارملیتا + اجداد اسلای هم قابل بازی خواهند بود! که هر کدوم توانایی های مخصوص به خودشون رو دارن! :d (بنده خدا گاو نبود! اسب آبی بود، اسمشم Murray میباشد :d )
کلا اگر اخبار رو دنبال کرده باشی،میشه به بازی امید داشت! یا شایدم من به خاطر فن بودنم بهش امید دارم و نمره هاشم برام مهم نیست!:d
اه پس بنده خدا أسب آبي بوده:dالبته توی بازی نهایی فقط اینا نیستن! این 3تایی که توی دمو بودن،فقط بخش ابتدایی بازی رو تشکیل میدن!
بعدا کارملیتا + اجداد اسلای هم قابل بازی خواهند بود! که هر کدوم توانایی های مخصوص به خودشون رو دارن! :d (بنده خدا گاو نبود! اسب آبی بود، اسمشم Murray میباشد :d )
کلا اگر اخبار رو دنبال کرده باشی،میشه به بازی امید داشت! یا شایدم من به خاطر فن بودنم بهش امید دارم و نمره هاشم برام مهم نیست!:d
اصلا نمی دونم این استور من هیچ دمویی نداره هر دمویی که دوستان میان می گن اومده نیست این هم که کلی منتظرش بودم نیومده دموشدمو ریجن 2 چرا نیومده هنوز؟![]()
خیلی با انصاف میباشند!فروشگاه dc بازیشو اورده 175 میگه برا ویتاشو
PS Vita - Sly Cooper: Thieves in Time
نسخه ps3 شم 215 :d
Sly Cooper: Thieves in Time