Slender:The Arrival | PC

slender-the-arrival-logo_0.png

سازنده: Parsec Productions & Blue Isle Studios
پلتفرم: PC
سبک:Psychological horror
ویژگیها: کیفیت تصاویر بهتر، موتور گرافیکی جدیدتر،مراحل بیشتر، داستان بهتر و غنی تر،بازی با محیطی بزرگتر

مثل همیشه شما در تاریکی شب در جنگل رها شده اید دوربین بازی اول شخص است و یک چراغ قوه برای دید بهتر داردی که هر لحظه امکان دارد از کار بیفتد و باید از این جنگل فرار کنید. وجود دشمنانی خشن و سریع به جز مرد قلمی
banner.jpg

IGN:"a simple, devastatingly effective game of harrowing escape."
http://www.mediafire.com/?l6azafdihoathx6
http://forum.bazicenter.com/thread71546/#post2362115

[TABLE="width: 100%, align: center"]
[TR]
[TD="class: tbl3, width: 49%"]Minimum System Requirements:[/TD]
[TD="width: 2%"][/TD]
[TD="class: tbl3, width: 49%"]Recommended System Requirements:[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD="class: tbl1, width: 5%"]CPU:[/TD]
[TD="class: tbl1, width: 44%"]Dual core CPU @ 2GHz (Pentium D or better)[/TD]
[TD="class: tbl1, width: 5%"]CPU:[/TD]
[TD="class: tbl1, width: 44%"]Quad Core Intel or AMD[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD="class: tbl1, width: 5%"]RAM:[/TD]
[TD="class: tbl1, width: 44%"]1GB RAM[/TD]
[TD="class: tbl1, width: 5%"]RAM:[/TD]
[TD="class: tbl1, width: 44%"]3GB RAM[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD="class: tbl1, width: 5%"]VGA:[/TD]
[TD="class: tbl1, width: 44%"]NVIDIA 6800, 7600, 7800, 8xxx or better, ATI 1950 or better[/TD]
[TD="class: tbl1, width: 5%"]VGA:[/TD]
[TD="class: tbl1, width: 44%"]GeForce 260 1GB or (HD4850 1GB)[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD="class: tbl1, width: 5%"]DX:[/TD]
[TD="class: tbl1, width: 44%"]DirectX 9.0c[/TD]
[TD="class: tbl1, width: 5%"]DX:[/TD]
[TD="class: tbl1, width: 44%"]DirectX 9.0c[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD="class: tbl1, width: 5%"]OS:[/TD]
[TD="class: tbl1, width: 44%"]Windows XP, Windows Vista or Windows 7[/TD]
[TD="class: tbl1, width: 5%"]OS:[/TD]
[TD="class: tbl1, width: 44%"]Windows XP, Windows Vista or Windows 7[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD="class: tbl1, width: 5%"]HDD:[/TD]
[TD="class: tbl1, width: 44%"]2GB of free hard disk space[/TD]
[TD="class: tbl1, width: 5%"]HDD:[/TD]
[TD="class: tbl1, width: 44%"]2GB of free hard disk space[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD="class: tbl1, width: 5%"]Sound:[/TD]
[TD="class: tbl1, width: 44%"]100% DirectX 9.0c compatible Audio Device[/TD]
[TD="class: tbl1, width: 5%"]Sound:[/TD]
[TD="class: tbl1, width: 44%"]100% DirectX 9.0c compatible Audio Device[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[/TABLE]

آخرین ویرایش:
درحال دانلود نسخه ی اول هستم، طبق گفته ی یکی از بچه های گل، باید به خودم بگم که بازی ترسناک نیست و توی بازی محو نشم و ...
الا پش** میریزه :d

The Arival رو هم گذاشتم Download Later تو IDM :d

من خداوکیلی غیر از یک صحنه ی RE 3 وقتی 5 سالم بود ( با PS1_ موقعی که داییم داشت بازی می کرد!! )، دقیقا پشت در اتاق وایساده بودم و داشتم خودمو خیس می کردم :| :d اما با PC خودم تا حالا نترسیدم ممکن هست هیجانی شده باشم ولی ترس نه ....

درحال دانلود نسخه ی اول هستم، طبق گفته ی یکی از بچه های گل، باید به خودم بگم که بازی ترسناک نیست و توی بازی محو نشم و ...
الا پش** میریزه :d

The Arival رو هم گذاشتم Download Later تو IDM :d

من خداوکیلی غیر از یک صحنه ی RE 3 وقتی 5 سالم بود ( با PS1_ موقعی که داییم داشت بازی می کرد!! )، دقیقا پشت در اتاق وایساده بودم و داشتم خودمو خیس می کردم :| :d اما با PC خودم تا حالا نترسیدم ممکن هست هیجانی شده باشم ولی ترس نه ....
برای این بازی بهتره یه اطلاعاتی پیرامون Slender داشته باشین:biggrin1: من که امشب تا مرز سکته پیش رفتم:biggrin1: تو پروفایل یکی از بچه ها گفتم و اینجا هم بگم:
سال 2009 توی فروم ُsomething Awful یه نفر میاد Slender رو میاره وسط و توی عکس ها نشونش میده (توی گوگل سرچ کنین). قضیه هم از این قراره که عکس یه پارک رو نشون میده و چندتا بچه دارن بازی میکنن و اگر دقت کنین، سلندر رو میبینین:biggrin1: بعد از اون هر کس که توی عکس بوده، صبح روز بعد ناپدید میشده:biggrin1: حالا با اینکه این موجود واقعیت نداره اما بهش میگن: the first great myth of the web
حالا یه سری میگن الکیه، یه سری میگن واقعیه، یه سری میگن ترس مدرنه و نماد چیزهایی هست که هر کس ازشون وحشت داره:biggrin1: یه افسانه ازش ساخته شده:biggrin1: به نظرم سازنده هاش موضوع جالبی رو برای بازی ساختن انتخاب کردن:biggrin1:

پ.ن: زیاد برین تو بحرش، دیگه آرامش ندارین و همیشه فکر میکنین سلندر رو میبینین
biggrin1.gif
هی فکر میکنی داره نگاهت میکنه
biggrin1.gif

سلام.
من این بازی را بازی نکردم و نخواهم کرد ولی می خواهم بدانم، وقتی این شخص نه دهان دارد و نه کلا صورت، چه کار می کند که باعث ترس می شود؟
,وقتی شب اومد در اتاقتو باز کرد نگات کرد میفهمی چیکار میکنه :دی (شوخی)
بیشتر این بازی موزیک و صداش ترسناکه و یهو اون یارو کچله (:دی) ظاهر میشه و صفحه برفکی میشه و تو شلوارتو خیس میکنی :دی ولی اگه میخوای واقعا بترسی ساعت 3-4 نصف شب هدفونو بزار در اتاقو ببند برقا رو هم خاموش کن واقعا ترسناکه! اگه روز روشن بازی کنی نمیترسی :دی

اقا نکنید میشید مثل من ! الان هر لحضه احیای میکنم اسلندر پشت سرمه
من این رو تو گوشی با هدفون توی خونه هم هیچ کی نبود بازی کردم ! هنوز که هنوز ه طرفش نمیرم . نسخه یک البته .
این هم اندازه اون ه ؟

اقا نکنید میشید مثل من ! الان هر لحضه احیای میکنم اسلندر پشت سرمه
من این رو تو گوشی با هدفون توی خونه هم هیچ کی نبود بازی کردم ! هنوز که هنوز ه طرفش نمیرم . نسخه یک البته .
این هم اندازه اون ه ؟
بدتره :دی گرافیکش خوب شده بیشتر حس ترس بت دست میده :دی

برای این بازی بهتره یه اطلاعاتی پیرامون Slender داشته باشین:biggrin1: من که امشب تا مرز سکته پیش رفتم:biggrin1: تو پروفایل یکی از بچه ها گفتم و اینجا هم بگم:
سال 2009 توی فروم ُsomething Awful یه نفر میاد Slender رو میاره وسط و توی عکس ها نشونش میده (توی گوگل سرچ کنین). قضیه هم از این قراره که عکس یه پارک رو نشون میده و چندتا بچه دارن بازی میکنن و اگر دقت کنین، سلندر رو میبینین:biggrin1: بعد از اون هر کس که توی عکس بوده، صبح روز بعد ناپدید میشده:biggrin1: حالا با اینکه این موجود واقعیت نداره اما بهش میگن: the first great myth of the web
حالا یه سری میگن الکیه، یه سری میگن واقعیه، یه سری میگن ترس مدرنه و نماد چیزهایی هست که هر کس ازشون وحشت داره:biggrin1: یه افسانه ازش ساخته شده:biggrin1: به نظرم سازنده هاش موضوع جالبی رو برای بازی ساختن انتخاب کردن:biggrin1:

پ.ن: زیاد برین تو بحرش، دیگه آرامش ندارین و همیشه فکر میکنین سلندر رو میبینین:biggrin1: هی فکر میکنی داره نگاهت میکنه:biggrin1:
حالا از اون گذشته واقعا تاثیر گذاره شخصیتش
یه مستند 10 دقیقه ای براش ساختن به اسم slender suit
یک سری عکس و یک سری کلیپ هست که نشون میده و یک فایل صوتی مربوط به مصاحبه ی پلیس با بابای یک دختر که میگه دیده توسط اسلندر من ربوده شده و ماجرایی که پیش میاد !
هر چقدر هم که بهش بیشتر دقت میکنی بیشتر واقعی به نظر میاد لامصب :d
من که خیلی وقته سعی میکنم تنها وارد محیط های درختی و جنگلی نشم :d

حالا از اون گذشته واقعا تاثیر گذاره شخصیتش
یه مستند 10 دقیقه ای براش ساختن به اسم slender suit
یک سری عکس و یک سری کلیپ هست که نشون میده و یک فایل صوتی مربوط به مصاحبه ی پلیس با بابای یک دختر که میگه دیده توسط اسلندر من ربوده شده و ماجرایی که پیش میاد !
هر چقدر هم که بهش بیشتر دقت میکنی بیشتر واقعی به نظر میاد لامصب :d
من که خیلی وقته سعی میکنم تنها وارد محیط های درختی و جنگلی نشم :d
اصلا افتضاحه:biggrin1: به درخت نگاه میکنی فکر میکنی اینو میبینی:biggrin1: ولی وقتی به خودش نگاه میکنی، فکر میکنی داری درخت میبینی:biggrin1:
یه سازنده هست به اسم Marble Hornets، اینا یه سری فیلم از روی سلندر میسازن و توی یوتیوب پخش میشه. اگر تونستین اونا رو هم ببینین
biggrin1.gif

همین الان وارد جنگلش شدم:biggrin1: مثل اینکه باید دوباره 8 تا برگه رو پیدا کرد:biggrin1: جالب اینجاست توی یه اتاق گیرم انداخت و به خودم جرات دادم و از فاصله 1 متری یه نگاه بهش انداختم و خوشگل قدش 3 متر بود:biggrin1: جدی اون ور در وایساده بود و فقط پاهاش دیده میشدن:biggrin1:
یه نکته برای بازی کردنش بگم، ببینین تا وقتی برگه اول رو برنداشتین، سلندر پیداش نمیشه. سعی کنین یه خورده محیط رو خوب بگردین و جای برگه ها رو پیدا کنین. اول هم از اون خونه تو در توئه شروع کنین چون یه محیط بسته هست و امکان اینکه سلندر بگیرتتون خیلی بالاست.
هیچ وقت هم پشت سرتون نگاه نکنین و دائم در حال حرکت باشین. اینم بدونین هر چه بیشتر برگه پیدا میکنین، سرعتتون رفته رفته کم میشه:biggrin1: کلا سازنده ها میخوان آدم رو نابود کنن:biggrin1: جدی داشتم عرق میریختم:biggrin1:
یکی کنار دریاچه هست که کنارش یه قایق افتاده. یکی روی یه تابلوی چوبی هست. یکی روی یه ماشین وسط جنگل هست. یکی هم روی یه منبع آب توی یه جای مثل یه اسطبل بزرگ بود. بقیه رو هنوز پیدا نکردم:biggrin1:
اینم بدونین محیط بازی رندوم هست و جای برگه ها هم رندوم هست. جای برگه ها همون جاست ولی ممکنه این طرف تر یا اون طرف تر باشه:biggrin1:

پ.ن: سلندر خیلی شیک پوش تر شده
biggrin1.gif
ولی تشخیص دادنش خیلی سخت تر شده
biggrin1.gif

پ.ن: دوستان اونجایی که خط کشیدم روش نقض شد
biggrin1.gif
ترجیحا سریع باشین
biggrin1.gif

Last edited by a moderator:
:-w
علی بگم چی نشی :| :d اون توضیحاتت رودیشب انقدر خوندم و تو مغزم هی داشتم می گفتم " یعنی چقدر می تونه ترسناک باشه " شب خواب این یارو رو دیدم :| :d جدی میگم بخدا ... من اینطوریم دیه :d
خب نسخه ی Eight Pages رو همین 20 دقیقه پیش بازی کردم، اولش قلبم داشت میومد پایین، بعد از اینکه تو دستشویی اولیشو پیدا کردم، گفتم الان طبق گفته دوستان باید پیداش بشه :| هر چی وایسادیم دیدیم خبری نیست ...
اومدیم بیرون از دوستام پرسیدم جریان چیه، گفتند برو بازی کن خدا رو هم شکر کن که نیومده :d :| بعد رفتیم دوباره، جنگل رو که گشتیم، یه چهار تا چوب به شکل چرخو فلک روی زمین بود، اونطرفش یه نامه بود، تا برداشتم یه صدای طبل اومد و دویدم :d
آی د برو درو :d من می دوییدم، بعد یه لحظه پشت سرمو نگاه کردم این آقای بسیار بسیار با شخصیت و مهربان رو دیدم :d خیلی بی لطفی می کنید، اگر قیافه جن من داشت که 100% الانه هممون سکته می زدیم باز خوبه با شخصیت درستش کردند
بعد من همینطوری نگاش کردم، خب بار اولم بود دیگه :d دیدم ای بابا صفحه داره برفکی میشه :| :d بعد دیدم پرید بیرون :|

البته دوستانی که هنوز بازی نکردند، اصلا به نظرات دوستان توجه نکنید، چون اینطوری موقع بازی بدتر می ترسید، همونطور که گفتم با خود تکرار کنید " من پسر شجاع هستم، من نمی ترسم، چند تا فحش هم به اسلندر با شخصیت بدید دلتون خنک شه "

:d

به بدبختی 8 تا برگه رو توی قسمت دوم پیدا کردم:d این اواخر دیگه کنار خودم ظاهر میشد و حدود 5 دقیقه صفحه برفکی میشد و هیچی نمیدیم و فقط میدویدم:d الان توی یه معدن هستم و مشکل اینجاست این شخصیت جدیده رو کجای دلم بزارم؟/:)
یه نفره مثل جن ها میدوه دنبالت و میگیرتت:d از دست این نمیشه فرار کرد:d

,وقتی شب اومد در اتاقتو باز کرد نگات کرد میفهمی چیکار میکنه :دی (شوخی)
بیشتر این بازی موزیک و صداش ترسناکه و یهو اون یارو کچله (:دی) ظاهر میشه و صفحه برفکی میشه و تو شلوارتو خیس میکنی :دی ولی اگه میخوای واقعا بترسی ساعت 3-4 نصف شب هدفونو بزار در اتاقو ببند برقا رو هم خاموش کن واقعا ترسناکه! اگه روز روشن بازی کنی نمیترسی :دی

خب بنده خدا روز روشن بازی کنه بالاخره شب که میشه:dبالاخره شب که ساعت 2 3 باید بره wc :d
اونجاست که خفت بشه بنده خدا:d

:-w

البته دوستانی که هنوز بازی نکردند، اصلا به نظرات دوستان توجه نکنید، چون اینطوری موقع بازی بدتر می ترسید، همونطور که گفتم با خود تکرار کنید " من پسر شجاع هستم، من نمی ترسم، چند تا فحش هم به اسلندر با شخصیت بدید دلتون خنک شه "

فحش دادن حل نمیشه !

من بازی میکردم زیاد فشار ترسی رو ادم نبود ...

الان با این سیستم رفتم بازی کردم نظرم یکمی عوض شد :
دیشب دل زدم به دریا ... بازی رو ریختم رو لپتاپ بردم تو سالن وصل کردم به TV ... با 5.1 .... چراغ هم خاموش ... تنها .. ساعت 1:30.... >:d<
استرالیا هم که محل زندگی ... کلا سوت و کور و ارومه ... اپارتمان و اینام که نیست ... هم خونه ویلای توی محیطهای نیمه جنگلی ...:d;)
خلاصه این Stage 2 رو یه 7-8 باری رفتم ... تا صبح قاطی پاتی بودم ... هرگوشه تاریک خونه رو میددم انگاری Slenderman بود ..لول ...#:-s:-$
صبح پاشدم برم WC ! در باز کردم دیدم این حله از اویز اویزونه ... رنگش هم خاکستری .. بعد یکی از کلاه های حموم رفتن هم روش بود ... خلاصه دیگه هیچ ... اول صیحی لول ... فکر کردم تو حموم Slenderman داریم ...=))

ولی میخوام برای Halloween مثل این بپوشم برم ! لول ..

فعلا بیخیال این بازی:|

اینم ترسانیکش مثل همون Amnesia میشه هی پشت سره هم ادم بازی میکنه !
به خیر کنه Amnesia جدیده یا اون صدای های خوکها تو تریلرهاش :p

یه سوال: روی هر برگی که برمی داری یه نوشته ای داره، آیا با هم فرق دارند همشون، نوشتشون مهم هست که بخونیم ... ؟

دوستان بازی قشنگه؟ ارزش دانلود کردن داره؟
اگه داره لینک دانلود بدید لطفا

اول نسخه ی 55 مگیش که اسمش Eight Pages هست رو دانلودکن تا متوجه بشی برات ارزش داره یا نه چون ترسناکه بازی ترسناک ...:d

Slender_v0_9.zip نسخه ی اول هست

http://dl.top2download.com/Download...er_The_Arrival_v1.0(www.Top2Download.com).rar اینم لینک دانلود همین نسخه جدید

من نسخه یک رو بازی کردم ولی یه جوریه!
ترسناک قبول اما کور میشیم ما!!! اصلا دید نداره به هیچ وجه.ما هم آروم آروم میریم آرم جرات Sprint نداره.خیلی دیگه تاریک بود #:-s
اینجا چی؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or