Sleeping Dogs | X360

منم بازیو امشب خریدم با 4 ساعت بازی 30% بازیو رفتم بازی بشدت عالی و جذابیه
داستان یکم متوسطه ولی شخصیت پردازی خوبی داره مخصوصا شخصیت اصلی و دیالوگ ها هم تا حدودیم خوب کار شده و مراحل و روند بازی به هیچ وجه خسته کننده نیست و خیلی متنوع کار شده
ولی طراحی شهر - ماشین ها - آبجکتای مختلف ریز به ریز و با کیفیت فوق العاده بالا طراحی شدن که هنوظم لذت میبرم ازش
گرافیک بازی بسیار عالیه که برای یه بازی OW به این بزرگی واقعا عالی کار شده طراحی جزییاته شخصیتای معمولی و اصلی تو بازی در سطح بالاییه و افکت بارون خیلی خوب طراحی شده بعضیا میگن رو X360 گرافیک ضعیفه ولی اصلا اینجوری نیست خیلی فراتر از تصور من بود
تنها مشکل دیر شدن آبجکت ها هست که اونم خیلی جزییه و من تا الان یه باگم ندیدم
واقعا انتظاری که براش کشیدم ارزششو داشت

پ.ن : هندلینگ ماشین ها اویل یکم اذیت شدم ولی آرکید لذت بخشی هستش ( خیلی شبیه SRIII هست ) و خیلی باحال میشه ویراژ داد ماشین های متنوع و ریسینگ محشریم داره که جیگرمون حال اومد

مرسی.
بازی رو هنوز نگرفتم ولی با صحبتهای این عزیز جونی اومد دستو پامون بریم بازی رو بگیریم :p

این متن تیکه از پیش نمایش بازی سنتر هست که خیلی مهمه (در صفحه ی اصلی پیش نمایش کامل وجود داره )

دنیای بازی به چهار بخش تقسیم شده است Central، North Point،Aberdeen وKennedy Town. می‌توانید در قسمت‌های مشخص شده در این چهار بخش خانه بخرید، انواع اقسام سیستم‌های صوتی و تصویری، لوازم ورزشی، مبل و تخت خواب برای خانه خود انتخاب و خریداری کنید. همچنین می‌توانید لوازمی را که خریده‌اید توسط حمل و نقل هوایی به منزل دیگر خود در آن سوی شهر انتقال دهید. نکته جالب در رابطه با محیط داخلی خانه ی شما، دسترسی داشتن به دوربین‌های مخفی پلیس در قسمت‌های مختلف شهر است. می‌توانید به هنگام ورزش کردن در خانه، شهر را زیر نظر داشته باشید و اگر فرد مشکوکی به چشمتان خورد، گزارش او را سریعا به نزدیکترین اداره یا افسر پلیس منطقه دهید. خرید لباس نیز مانند اکثر بازی های به روز این سبک در بازی وجود دارد، و شما می توانید با سرک کشیدن به فروشگاه های موجود در سطح شهر اقدام به خرید لباس برای خود کنید. در این فروشگاه ها لباس‌ و زیورآلات منحصر به فردی وجود دارد. از لباس سنتی چینی تا البسه ی مد روز ایتالیایی. با لباس شب به دنبال دزدها بروید، یا با لباس مکزیکی سر قرار! نکته جالب در مورد ریزه کاری های بازی این است که اگر به آزار و اذیت مردم و یا پلیس بپردازید آن‌ها شما را با لباسی که بر تن دارید صدا می‌زنند. ریزه کاری در مورد لباس‌ها در مبارزات تن به تن نیز به چشم می آید. یک لباس ممکن است آزادی عمل بیشتری در انجام فنون رزمی به شما بدهد و یا لباسی دیگر از صدمه دیدن شما جلوگیری کند. در چند تریلر آخری که از بازی به نمایش درآمد حتی شرکت در مسابقه خروس جنگی‌ها، عکاسی، رقصیدن و آواز خواندن هم به چشم می‌خورد، پس بدانید در دنیای Sleeping Dogs هیچ وقت حوصله شما سر نخواهد رفت.

---------- نوشته در 03:26 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:19 AM ارسال شده بود ----------

بیشتر یا بهتر بگم تمام بازیهای open world اینطور هستن که تمام ازادی و امکانات رو از ابتدا قرار نمیدن مثلا سری gta که تیکه تیکه شهرها رو باز میکنه ....یا red dead که سرگرمی های مختلفش رو کم کم به بازیباز نشون میداد (مثلا وقتی حر بازی میتونستید بکنید که به منطقه ی مکزیکی ها میرفتید) ....
بازی باید حداکثر تا اواسطش خیلی چیزهارو رو بکنه ....راستی دوستان سیستم سلامتی چه طوره ؟؟ خوندم که خودکار نیست درسته؟؟ ضمنا خونه بتون داده بازی ؟؟

بازی باید حداکثر تا اواسطش خیلی چیزهارو رو بکنه ....راستی دوستان سیستم سلامتی چه طوره ؟؟ خوندم که خودکار نیست درسته؟؟ ضمنا خونه بتون داده بازی ؟؟
سیستم سلامتی بازی تقریبا خودکاره وقتی شخصیت بازی ضربه بخوره بعد چند ثانیه کمی از خونش زیاد میشه و برای پر کردن خون میشه از فروشگاه های بازی چیزی خرید وخورد.تو بازی تقریبا اولاش بهت خونه میده ولی فعلا خبری از تغییر وسایل خونه نیست

---------- نوشته در 05:23 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:17 AM ارسال شده بود ----------

رفتم بگیرم نداشت به شدت دنبالشم
راستی مولتی هم داره؟
نه مولتی نداره:((

یک توضیحی در مورد این سیستم اعتماد بازی بدید که گفتند بقل صفحه ظاهر میشه,و اگر بیشتر به خلافکار ها کمک کنید اون بهتر میشه
یا به بلیسا؟(ایا ماموریت ها چند گونه هستند تو نقشه یعنی هم واسه خلافکار ها,بلیس ها؟و..) تو بیش نمایش بازیسنتر گفته بود.:d

یک توضیحی در مورد این سیستم اعتماد بازی بدید که گفتند بقل صفحه ظاهر میشه,و اگر بیشتر به خلافکار ها کمک کنید اون بهتر میشه
یا به بلیسا؟(ایا ماموریت ها چند گونه هستند تو نقشه یعنی هم واسه خلافکار ها,بلیس ها؟و..) تو بیش نمایش بازیسنتر گفته بود.:d
من تقریبا 2 ساعت بازی کردم،با کمک کردن به مردم شهر(فروشنده ها و ....)یه خطی پر میشه که اگه اشتباه نکنم منشورشما همینه و با بالا رفتن لولش میتونید لباس های جدید بخرید و احتمالا قابلیت های بیشتر که من ندیدم.
توی بازی هم 2 سری ماموریت وجود دارن.با انجام ماموریت خلافکارها و لول آپ شدن با انجام ماموریت خلافکار ها یه سری آپگرید میتونید انتخاب کنید که بیشتر برای مبارزه با دست خالی هستن.مثلا برای لول 1 2 تا انتخاب داشتم : 1.قدرت ضربات بیشتر بشه 2. ضربه هایی که ار طرف دشمن ها با دست خالی وارد میشه کمتر صدمه میزنن....
برای ماموریت پلیس ها هم مثل ماموریت خلافکار ها لول آپ میشید و میتونید یه سری قابلیت انتخاب کنید.
بجز ماموریت نحوه انجام ماموریت هم تو لول آپ شدن تاثیر داره.مثلا میزان صدمه زدن به مردم یا شهر............

تا جایی که یادمه قبل از عرضه بازی روی سیستم مبارزه آن خیلی تاکید میشد.
حالا کسی از دوستان می تونه راجع به سیستم مبارزات بازی یه مقدار توضیحات ارائه کنه؟؟؟

راستی دوستان من توی یک گیم پلی که از بازی دیدم که تعقیب و گریز بودش یک چیز خیلی تعجب برانگیزی دیدم که شهر خالی از هرگونه ماشین و ادم بود !!! اینطور هست واقعا ؟؟

---------- نوشته در 01:39 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:35 PM ارسال شده بود ----------

تا جایی که یادمه قبل از عرضه بازی روی سیستم مبارزه آن خیلی تاکید میشد.
حالا کسی از دوستان می تونه راجع به سیستم مبارزات بازی یه مقدار توضیحات ارائه کنه؟؟؟

مبارزات رو همنطور که دوستان گفتن و نقد سایتاهای خارجی بسیار خوبه و حداقل نزدیک به ارخام سیتی هست !!همینطور فیزیک بازی ....استفاده از اشیا محیط هم توی بازی هست ...

دوستان سه تا نمره دیگه در اومدش از بازی که کمترینش 8.5 هست و بالاترینش 9.5 عالیه فعلا بازی کمتر از 8.5 نداشته !!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or