منم بازیو امشب خریدم با 4 ساعت بازی 30% بازیو رفتم بازی بشدت عالی و جذابیه
داستان یکم متوسطه ولی شخصیت پردازی خوبی داره مخصوصا شخصیت اصلی و دیالوگ ها هم تا حدودیم خوب کار شده و مراحل و روند بازی به هیچ وجه خسته کننده نیست و خیلی متنوع کار شده
ولی طراحی شهر - ماشین ها - آبجکتای مختلف ریز به ریز و با کیفیت فوق العاده بالا طراحی شدن که هنوظم لذت میبرم ازش
گرافیک بازی بسیار عالیه که برای یه بازی OW به این بزرگی واقعا عالی کار شده طراحی جزییاته شخصیتای معمولی و اصلی تو بازی در سطح بالاییه و افکت بارون خیلی خوب طراحی شده بعضیا میگن رو X360 گرافیک ضعیفه ولی اصلا اینجوری نیست خیلی فراتر از تصور من بود
تنها مشکل دیر شدن آبجکت ها هست که اونم خیلی جزییه و من تا الان یه باگم ندیدم
واقعا انتظاری که براش کشیدم ارزششو داشت
پ.ن : هندلینگ ماشین ها اویل یکم اذیت شدم ولی آرکید لذت بخشی هستش ( خیلی شبیه SRIII هست ) و خیلی باحال میشه ویراژ داد ماشین های متنوع و ریسینگ محشریم داره که جیگرمون حال اومد

سیستم سلامتی بازی تقریبا خودکاره وقتی شخصیت بازی ضربه بخوره بعد چند ثانیه کمی از خونش زیاد میشه و برای پر کردن خون میشه از فروشگاه های بازی چیزی خرید وخورد.تو بازی تقریبا اولاش بهت خونه میده ولی فعلا خبری از تغییر وسایل خونه نیستبازی باید حداکثر تا اواسطش خیلی چیزهارو رو بکنه ....راستی دوستان سیستم سلامتی چه طوره ؟؟ خوندم که خودکار نیست درسته؟؟ ضمنا خونه بتون داده بازی ؟؟
نه مولتی ندارهرفتم بگیرم نداشت به شدت دنبالشم
راستی مولتی هم داره؟

من تقریبا 2 ساعت بازی کردم،با کمک کردن به مردم شهر(فروشنده ها و ....)یه خطی پر میشه که اگه اشتباه نکنم منشورشما همینه و با بالا رفتن لولش میتونید لباس های جدید بخرید و احتمالا قابلیت های بیشتر که من ندیدم.یک توضیحی در مورد این سیستم اعتماد بازی بدید که گفتند بقل صفحه ظاهر میشه,و اگر بیشتر به خلافکار ها کمک کنید اون بهتر میشه
یا به بلیسا؟(ایا ماموریت ها چند گونه هستند تو نقشه یعنی هم واسه خلافکار ها,بلیس ها؟و..) تو بیش نمایش بازیسنتر گفته بود.:d
تا جایی که یادمه قبل از عرضه بازی روی سیستم مبارزه آن خیلی تاکید میشد.
حالا کسی از دوستان می تونه راجع به سیستم مبارزات بازی یه مقدار توضیحات ارائه کنه؟؟؟
چقدر باگ داره
دوست نداشتم در کل![]()
برادر نسخه کنسولی که کرک نداره !به پیر به پیغمبر 90% این باگ ها ماله همین کرک هاست!:d
مثلاً مکس پین 3 به جز لگ،حتی یک باگ هم برا من نداشت،در حالی که دوستان انواع و اقسام باگ ها رو دیده بودند!