SKYRIM ONLINE|PC

چندی پیش یه خبر جالب شنیدم درباره ی بخش مولتی پلیر بازی skyrim.
وقتی این بازی وارد بازار شد همه گله میکردن که http://forum.bazicenter.com/thread40600/
skyrim online یه مده که بازی رو از سینگل به مولتی پلیر تبدیل میکنه.
آقای یاماشی فرانسوی در ماه دسامبر این کارو کرد.
آنها در تلاشن تا گرافیک رو هم بهتر کنن.
skyrim online قراره یه CORPG (Competitive Online Role-playing Game) باشه با زره ها و سلاح های جدیدو...
ویژگی های نسخه آلفا:
بقیه بازیکنان به صورت زندانیان نماش داده می شن.
وجود زما و هوا
حالت arena:با num 8 شروع و با num 9 پایان میابد.
قابلیت صحبت کردن.
ویژگی های نسخه آپدیت شده:
بازیکنان با زره های خودشان نمایش داده می شوند.
co/op کردن quest ها
دادو ستد
Private Chat
Party System
قابلیت DUEL و PvP

منبع:
Skyrim Online | Current Features
لینک دانلود این مد:
http://www.skyrim-online.com/setup.exe
اسامی افرادی که بازی می کنند(به من PM بدین)
Tondar90
Pis7Aller

دانلود آپدیت نهم بازی The Elder Scrolls V Skyrim v1.6.89.0.6(با تشکر از tondar90 عزیز برای آپدیت)
در صورت بروز مشکل همین جا بنویسید.حجم اولیه ی فایل 11MB است.
توصیه میشه قبلش یه کپی از بازی بگیرید تا به مشکل بر نخورید
اول شما بایذ یه اکانت در فروم سایت منبع بسازید.بعدفایل دانلودی رو وا کنین تا آپدیت کنه.بعد پلی را بزنید.بعد F3 و لاگین کنین

آخرین ویرایش:
اون یه خطو خودت اضافه کن

باشه فقط کدوم قسمتش؟

---------- نوشته در 12:11 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:07 PM ارسال شده بود ----------

holy crap.
بالاخره تونستم وصل شم ...... اما بعد از چند دقیقه از سرور قطع میشه
اما بازم ممنون

آخرین ویرایش:
بچه ها اونایی که بازی کردن به من بگن...اونایی هم که باز دوباره بازی کردن برن تو سایته اسکایریم آنلاین و پیجه guild و تو صفحه ی persian fighters...

باشه فقط کدوم قسمتش؟

---------- نوشته در 12:11 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:07 PM ارسال شده بود ----------

holy crap.
بالاخره تونستم وصل شم ...... اما بعد از چند دقیقه از سرور قطع میشه
اما بازم ممنون

داداش من اضافه کردم ولی data files فعال نشد.

---------- نوشته در 03:45 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:40 PM ارسال شده بود ----------

اگر مشکل disable بودن data files دارید به آدرس Documents\My games\Skyrim برید بعد skyrimprefs.ini رو باز کنید دکمه ctrl + F رو بزنید بعد تایپ کنید Launcher بعد به [Launcher] میرسید دقیقا زیر [Launcher] چند خط زیر را اضافه کنید.
bEnableFileSelection=1
bShowAllResolutions=1
uLastAspectRatio=3
bLoadLooseFiles=1
حالا فایل رو سیو کنید باید جواب بده.

سلام من یه سوال داشتم.
میخواستم ببینم باید اول همه ی آپدیت های اسکایریمو انجام میدادیم تا بتونیم آنلاین بازی کنیم یا نه

---------- نوشته در 02:34 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:46 PM ارسال شده بود ----------

من کارا یی رو که گفتید کردم ولی بعد از آپدیت ها که پلی میزنم میگه .i was enable to find TESV.exe !check that you installed me in the correct folder من باید چی کنم؟ :((

سلام من یه سوال داشتم.
میخواستم ببینم باید اول همه ی آپدیت های اسکایریمو انجام میدادیم تا بتونیم آنلاین بازی کنیم یا نه

---------- نوشته در 02:34 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:46 PM ارسال شده بود ----------

من کارا یی رو که گفتید کردم ولی بعد از آپدیت ها که پلی میزنم میگه .i was enable to find TESV.exe !check that you installed me in the correct folder من باید چی کنم؟ :((

باید اینو تو محل نصب بازی نصب کنی
شما یه جا دیگه نصب کردی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or