چرا در The Elder Scrolls V: Skyrim بخش multiplayer وجود ندارد؟

• Thread starter Thread starter $Dante$
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

$Dante$

کاربر سایت
کمپانی Bethesda از علاقه خود برای گذاشتن بخش چند نفره در بازی می گوید ولی کارگردان بازی آقای Todd Howard می گوید:"من می دانم خیلی از طرفداران این بخش را می خواهند اما در جلسات ما این بخش همیشه رد می شود".
همچنین او ادامه داد:"ما می خواستیم دو چیز را در بازی قرار دهیم اژدها و multiplayerولی در حال حاضر ما فقط می توانیم یکی را در بازی قرار دهیم".
در مصاحبه با Todd Howard،IGN گفت:"ما همیشه به بخش چندنفره نگاه می کنیم ولی هیچ وقت دوست نداریم آن را بسازیم من فکر می کنم این امر بسیاری از لذت های بازی را از بین می برد،ما می توانیم بهترین بخش تک نفره را ایجاد کنیم".
در حال حاضر یک تیم 100 نفری برروی Skyrim کار می کنند و درست بعد از اتمام بازی Fallout 3 این پروژه شروع به کار کرده است بازی DirectX 11 را نیز پشتیبانی می کند و برای هر سه پلتفرم PC,PS3,XBOX 360 در تاریخ 11/11/11 منتشر می شود.
منبع:http://www.eurogamer.net/articles/2011-04-01-tesv-skyrim-why-theres-no-multiplayer

ss_preview_1.jpg.jpg

چرا آخه بازی به این قشنگی چرا نباید مولتی داشته باشه بعد یک چیز جالب گفته اینه که :"ما می خواستیم دو چیز را در بازی قرار دهیم اژدها و multiplayerولی در حال حاضر ما فقط می توانیم یکی را در بازی قرار دهیم"
نمیدونم از کی تا حالا اژدها به مولتی پلیر کار داشته ما نمی دونستیم

مالتی میخوایم چه کنیم ؟
مالتی هر کی مخواد بره WoW ! آین Rift هم میگن خوب چیزیه

"من می دانم خیلی از طرفداران این بخش را می خواهند اما در جلسات ما این بخش همیشه رد می شود".
کدوم طرفداری همچین چیزی میخواد؟! :| چرا حرف تو دهن ما میزارن! :دی

• Like
Reactions: hosein me
کلا اومدن این بخش مولتی پلیر تو بازیها باعث شده خیلی از بازیها بخش داستانی و سینگل خوبی نداشته باشن یادش بخیر رو PS1 که هنوز این مولتی آنلاین باب نبود یه بازی بخش داستانیش اون قدر متنوع و طولانی بود که هر چی میرفتی خسته نمیشه و برعکس جذاب تر میشد بیشتر از 50 ساعت هم گیم پلی داشتن
الان خوبش 10 ساعت اونم 5 ساعتش کارهای تکراری:d
معدود بازیهایی هستن که میتونن بالانس رو حفظ کنن

حالا کی مولتی خواست؟ به نظرم من این سبک بازی ها هییییییییییییچ وقت نباید مولتی داشته باشن.

من که تو همون حالت سینگل دوست دارم بازی بکنم. مولتی میخوام چیکار؟ :دی

چون قرار نبوده مولتی داشته باشه ... این بازی از زمان نسخه 3 که دنیای مولتی پلیر شروع شده کاری بهش نداشته و فکر نکنم از این به بعد هم کاری بهش داشته باشه ..

ربط اژدها و مالتی هم خیلی زیاده ... ورود اژدها به بازی یعنی ورود آکاتوش به بازی و یعنی یه داستان خیلی پیچیده و احتمالا طولانی که اصلا جایی واسه مالتی*پلیر نمیزاره ...

راستی این موضوع مولتی*پلیر واسه این بازی موضوع جدیدی نیست و همون اوایل ( 2سال پیش ) به طور کامل رد شد ... البته Zenimax قصد داره یه MMO بزنه که شاید TES باشه ...

خدا رو شکر#:-sیه بار یه دونه بازی نقش آفرینی رو مولتی کردند واسه 7 پشتمون کافی بود.FF versus رو میگم.:p

• Like
Reactions: Isildur
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or