SKYRIM را برروي هارد نصب نكنيد!

SOL!D 5NAK3

کاربر سایت
skyrim-landscape.jpg

طي خبري جديد Bethesda اعلام كرده است كه از نصب بازي Skyrim برروي هارد خودداري كنيد تا پچ جديدي براي بازي منتشر كنيم. گزارش هايي از بارگزاري نشدن بافت ها هنگام نصب بازي رسيده كه به همين خاطر Bethesda پيشنهاد نصب نكردن بازي را براي كاربران داده است.

"گزارش هاي رسيده نشان دهنده ي بارگزاري نشدن بافت ها هنگام اجرا از روي هارد هستند در حالي كه وقتي بازي از روي ديسك اجرا ميشود همه بافت ها به صورت عادي بارگزاري ميشوند. Skyrim استفاده ي زيادي از حافظه ي كَش Xbox360 دارد اما وقتي كه در منو ها يا داخل ساختمان ها هستيد از كش طبيعي استفاده ميكند. اين كش هنگامي كه بازي ديگري انجام ميدهيد يا به صورت دستي آنرا پاك ميكنيد از بين ميرود . با آپديت بعدي اين مشكل را برطرف خواهيم ساخت"

پس بهتر است بازي را از روي ديسك اجرا كنيد كه بازي بهتر و زيباتر اجرا شود.

به جونه خودم راس میگم !!
برا عمر مفید کنسول هم ضرر داره !
شوتر نیست که نیم ساعت بازی کنی خسته شی !
من ساعت 11 شب شروع میکردم فال اوت تا به خودم میومدم میدیدم مامانم داره میره نون بخره صبحونه بخوریم :d
بعد کنترلر .... روی کیبورد 600 تا کلید میشه تنظیم کرد !
خوب اخه اصن ار پی جی سبک مخصوص پی سیه، با استراتژیک و اول شخص شوتر !
نو آفنس، حقیقته 8-|
کوروش جان والا من از دانشگاه اومدم ساعت 6 بازی کردم تا 11 آخ نگفت. رو 360
می خوای یه بار از 11 شب تا صبح بازی کنم تا باورت بشه والا به خدا کنسول چیزیش نمیشه؟

کوروش جان والا من از دانشگاه اومدم ساعت 6 بازی کردم تا 11 آخ نگفت. رو 360
می خوای یه بار از 11 شب تا صبح بازی کنم تا باورت بشه والا به خدا کنسول چیزیش نمیشه؟
نه
من خودم هر شب تا صبح پا پی اس 3 نشستم !!
نگفتم یه شبه خراب میشه، گفتم عمر مفیدش کم میشه
استهلاک و این حرفا :d !!
حالا من که نگفتم بازی نکنید !
من میگم کلا بیس ار پی جی روی پی سی میچسبه !
البته وحی منزل نیست :d

اخه اصلا کنسول رو چه به نقش افرینی که بخواد از رو دیسک اجرا بشه یا هارد !​

اینها RPG رو برای کنسول پورت میکنن تا بتونند از پولش نسخه های بعدی رو بسازن..

توجه نکردی تو یکی دو سال اخیر چقدر RPG خفن عرضه شد..!

در کل من جای تو بودم روزی 100 بار کنسول و کنسولداران رو دعا میکردم..

Xbox تنها کنسولیه که خیلی از پلیرهاش WRPG باز هستند. نسل قبل هم یه نگاه بندازید میفهمید.

KOTOR
Elder Scrolls III: Morrowind
Jade Empire
و خیلی های دیگه روی Xbox (که تازه کنسول خیلی محبوبی هم نبود) عرضه شدند.
چرا همه CRPG رو با WRPG قاطی میکنن؟
راست میگی:دی انقدر اینجا گفتن CRPG منم قاطی کردم، همون WRPG

باز هم دردسر برای کسایی مثل من که به لایو دسترسی ندارند.اصلا دیگه ادامه نمی دم و میرم برای PC می خرمش.
موقعی که بازی را روی هارد نصب کردم از حجم پایینش خیلی تعجب کردم با توجه به وسعت بالای بازی! حالا معلوم شد که قضیه چیه.خدایی اینها بازی را تست نکردن که دو روز پس از انتشار به این مشکل برمی خوردند.)x
کلا از روی هارد بازی کردن بهتره مخصوصا اگه درایو دستگاه مثل جاروبرقی صدا بده.
صد در صد موافقم.برای سلامت دستگاه هم نکته ی حیاتی هست.

توی محیط بازی زیاد به چشم نمیاد ولی من که هی کمان رو میکشم تا تیر پرتاپ بکنم بافت های ضعیف دست و دستکش و تیروکمان کاملا عذاب آور میشه ! بازی رو ۲۰۰ تا مونده ۱۰۰۰ اش کنم این هنوز قراره پچ بده نخواستیم بابا .

چقدر تفاوت گرافیک داره بدون نصب مخصوصا تو دست و کلا تو محیط هم هینطور!! مرسی از خبر من که مشکلی با صدای درایو تو اسلیم ندارم بدون نصب می رم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or