SKYRIM را برروي هارد نصب نكنيد!

SOL!D 5NAK3

کاربر سایت
skyrim-landscape.jpg

طي خبري جديد Bethesda اعلام كرده است كه از نصب بازي Skyrim برروي هارد خودداري كنيد تا پچ جديدي براي بازي منتشر كنيم. گزارش هايي از بارگزاري نشدن بافت ها هنگام نصب بازي رسيده كه به همين خاطر Bethesda پيشنهاد نصب نكردن بازي را براي كاربران داده است.

"گزارش هاي رسيده نشان دهنده ي بارگزاري نشدن بافت ها هنگام اجرا از روي هارد هستند در حالي كه وقتي بازي از روي ديسك اجرا ميشود همه بافت ها به صورت عادي بارگزاري ميشوند. Skyrim استفاده ي زيادي از حافظه ي كَش Xbox360 دارد اما وقتي كه در منو ها يا داخل ساختمان ها هستيد از كش طبيعي استفاده ميكند. اين كش هنگامي كه بازي ديگري انجام ميدهيد يا به صورت دستي آنرا پاك ميكنيد از بين ميرود . با آپديت بعدي اين مشكل را برطرف خواهيم ساخت"

پس بهتر است بازي را از روي ديسك اجرا كنيد كه بازي بهتر و زيباتر اجرا شود.

منم زیاد دقت نکردم به این مساله !
ولی وقتی کنسول 4 ساعت روشن ـه آدم دلش نمیاد از درایو کار بکش ـه :d
کار کشیدن از درایو یه طرف ، صدای وحشت ناک درایو یه طرف... کلا بازی کردن از روی دیسک با صدای درایو واسه من اصلا حال نمیده !

بعد میگن چرا کیوان هی میگه ترول :دی ! کورش جان ، دلبندم نکن این کارا رو ... :|:دی !
البته درستش اینه که کنسول رو چه به cRPG :d چون انصافا سبکی هست که باید تمام کیبرد رو بخوابونه رو زمین :دی

بستگی داره ، گیم پلی رو میشه با کنسول و کنترلرش به خوبی مچ کرد
biggrin1.gif
! کاملا بستگی به سازنده داره ... آبلیوین و morrowind(
yahoo_8.gif
) رو روی کنسول زیارت کردی ؟
biggrin1.gif

میشه که بله میشه ، اما اون همه فانکشن و شرت کات و .. تو بازی های cRPG رو PC هم سرعت بازی رو میبره بالا هم راحت تره . قبول دارم کار ِ بتسدا تک هست ولی شما همون آبلیوین رو PC زیارت کردی مثلا ؟! :دی

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Kavigne
البته درستش اینه که کنسول رو چه به cRPG :d چون انصافا سبکی هست که باید تمام کیبرد رو بخوابونه رو زمین :دی
بستگی داره ، گیم پلی رو میشه با کنسول و کنترلرش به خوبی مچ کرد :دی ! کاملا بستگی به سازنده داره ... آبلیوین و morrowind(:x) رو روی کنسول زیارت کردی ؟:دی

بعد میگن چرا کیوان هی میگه ترول :دی ! کورش جان ، دلبندم نکن این کارا رو ... :|:دی !
به جونه خودم راس میگم !!
برا عمر مفید کنسول هم ضرر داره !
شوتر نیست که نیم ساعت بازی کنی خسته شی !
من ساعت 11 شب شروع میکردم فال اوت تا به خودم میومدم میدیدم مامانم داره میره نون بخره صبحونه بخوریم :d
بعد کنترلر .... روی کیبورد 600 تا کلید میشه تنظیم کرد !
خوب اخه اصن ار پی جی سبک مخصوص پی سیه، با استراتژیک و اول شخص شوتر !
نو آفنس، حقیقته 8-|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or