snake is hero
کاربر سایت
دوست عزیز تا درو باز کردی سریع به در dead lock بزن تا وایسه بعد سریع برو رد شو...
روی بدن غول هم یه داره آبی هستش... انرژِی ای رو که از دستتون میاد بیرون به سمت اون دایره آبی روی بدن غول نشونه بگیرید.سلام
من الان اون جايي كه اون غولي كه دو تا چنگال داره داره بهم حمله مي كنه و من اون جايي هستم كه در جايي كه قطارها وجود داره در جاي قرار مي گيرم كه دستش اون نور آبي رو به سمت غول پرت مي كنه! نمي دونم چي كار كنم، چون به سمتم مياد و نمي تونم كاري كنم و از بينم مي بره! كسي بلده من رو راهنمايي كنه؟
بعد از اینکه اون غول بزرگ را روی قطار کشتیم با قطار وارد یک محوطه میشیم .
من زیاد وقت نکردم اونجا بگردم ولی میشه بگید کجا باید رفت ؟
راستی کسی میدونه چقدر دیگه تا پایان بازی مونده . ؟
روی بدن غول هم یه داره آبی هستش... انرژِی ای رو که از دستتون میاد بیرون به سمت اون دایره آبی روی بدن غول نشونه بگیرید.
نمي تونم اونو از بين ببرم، بايد چه جوري از بينش ببرم؟اون نور رو باید روی سرش نگه داری( با آنالوگ سمت چپ) بعد میمیرهسلام به همگی ( اقایون من این بازی گیر کردم . اونجایی که تو قطار هستند اون غول بزرگ میاد . 1 نوری از دست من خارج میشه میخوره به سر غول بعد 1هو میاد منو میخوره ( تورو خدا کمک )
دوستان شرمنده اگه سوالم تکراریه ولی اون مرحله ای که در باز میشه و از در و دیوار سوسک میاد چیکار باید بکنم؟
تکنیک خاصی داره تا بتونم این مرحله رو رد کنم؟