Singularity | X360 Version

سلام
من الان اون جايي كه اون غولي كه دو تا چنگال داره داره بهم حمله مي كنه و من اون جايي هستم كه در جايي كه قطارها وجود داره در جاي قرار مي گيرم كه دستش اون نور آبي رو به سمت غول پرت مي كنه! نمي دونم چي كار كنم، چون به سمتم مياد و نمي تونم كاري كنم و از بينم مي بره! كسي بلده من رو راهنمايي كنه؟

سلام
من الان اون جايي كه اون غولي كه دو تا چنگال داره داره بهم حمله مي كنه و من اون جايي هستم كه در جايي كه قطارها وجود داره در جاي قرار مي گيرم كه دستش اون نور آبي رو به سمت غول پرت مي كنه! نمي دونم چي كار كنم، چون به سمتم مياد و نمي تونم كاري كنم و از بينم مي بره! كسي بلده من رو راهنمايي كنه؟
روی بدن غول هم یه داره آبی هستش... انرژِی ای رو که از دستتون میاد بیرون به سمت اون دایره آبی روی بدن غول نشونه بگیرید.

بعد از اینکه اون غول بزرگ را روی قطار کشتیم با قطار وارد یک محوطه میشیم .
من زیاد وقت نکردم اونجا بگردم ولی میشه بگید کجا باید رفت ؟
راستی کسی میدونه چقدر دیگه تا پایان بازی مونده . ؟

کمتر از 2/3 بازی رو تموم کردی دوست من

روی بدن غول هم یه داره آبی هستش... انرژِی ای رو که از دستتون میاد بیرون به سمت اون دایره آبی روی بدن غول نشونه بگیرید.

من وقتي براي اولين بار اون دايره رو پرت مي كنم به سمت كلش مي ره و بهعد وقتي جلو مياد و به كلش اون نور آبي رو پرت مي كنم به سمتم حمله مي كنه و كلمو مي كنه! :(نمي تونم اونو از بين ببرم، بايد چه جوري از بينش ببرم؟
با تشكر.

سلام به همگی ( اقایون من این بازی گیر کردم . اونجایی که تو قطار هستند اون غول بزرگ میاد . 1 نوری از دست من خارج میشه میخوره به سر غول بعد 1هو میاد منو میخوره ( تورو خدا کمک )

دوستان شرمنده اگه سوالم تکراریه ولی اون مرحله ای که در باز میشه و از در و دیوار سوسک میاد چیکار باید بکنم؟
تکنیک خاصی داره تا بتونم این مرحله رو رد کنم؟

سلام به همگی ( اقایون من این بازی گیر کردم . اونجایی که تو قطار هستند اون غول بزرگ میاد . 1 نوری از دست من خارج میشه میخوره به سر غول بعد 1هو میاد منو میخوره ( تورو خدا کمک )
اون نور رو باید روی سرش نگه داری( با آنالوگ سمت چپ) بعد میمیره

• Like
Reactions: Only PS3
دوستان شرمنده اگه سوالم تکراریه ولی اون مرحله ای که در باز میشه و از در و دیوار سوسک میاد چیکار باید بکنم؟
تکنیک خاصی داره تا بتونم این مرحله رو رد کنم؟

باید سوسک هارو بکشی دیگه
بهترین کار هم برای این سوسک ها اینه که از اون دست راست استفاده کنی
الان کلیدش یادم نیست همونی که از نزدیک میشه افراد رو هول داد و یا بعضا درجا کشت

خوب الان FPS های خوبی تو راه هست که شاید از این بازی بهتر باشن ولی من به شخصه از این بازی خوشم اومد نکات جالبی داشت و اینکه داستانشم خوبه... در کل اگه ارجینال نمیگیری که دیگه سوال نداره فوقشم خوشت نمیاد دیگه ورشکست که نمیشی....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or