Singularity | X360 Version

بالاخره بازی رو تموم کردم اما به نظر کوتاه بود اما عالی
میگیم هوش مصنوعی چه طوره؟یارا همیشه همراهن یا تنها میذارن بعضی مراحل؟
والا از چند تا زامبی و موجودات عجیب و غریب انتظار داشتن هوش رو نداشته باش :d
توی بازی وقتی دشمن میبینی دلت می خواد هر چی زود تر بزنیشون که بهت نرسن کلی هول میشی از همه طرف باید بپایی وقت نمی کنی که بخوای هوش مصنوعی و عکس العمل هاشون رو آنالیز کنی که ;)
85% مواقع خودت تکی باید بری و خبری از یار نیست! اگر هم باشه باید اسکورت کنی تا سالم به مقصد برسن :d

بچه ها من اینجا گیر کردم:
اونجایی که میگه ماسک اکسیژن بزنید من ور میدارم ماسکو میزنک بعد تو اون هوای آلوده هم میرم.
اما اونجایی که میگه اون دکمه سبزه رو بزن هم میزنم ولی چون درئه بسته میشه نمیدونم چیکار کنم!یکی 1کمکی برسونه
danesh_5.gif

بچه ها من اینجا گیر کردم:
اونجا باید یه Deadlock درست کنی ( همونی که اجسام رو کند می کنه ) بعد پرت کنی جلوی در، وقتی درست شد روش LB بزن تا جمع بشه تو یه نقطه ( به طور موقت خاصیت کند کردن رو از دست میده ). بعد کلید سبز رو بزن. بعد از اینکه در کامل باز شد دوباره سریع روی اون Deadlock که قبلا زده بودی LB بزن تا دوباره فعال بشه. اونوقت در گیر میکنه میتونی سریع رد بشی ;)

من اوایل بازی ام و به نظرم یه بازی خیلی خوبه هیجان خوب در کنار گیم پلی جذاب که خسته کننده نیست و به نظرم واقعا نوع گیم پلی شبیا COD هست وقتی همراهت باهات حرف میزنه و میگه اینکارو کن و توی بازی فقط قضیه کشتن نیست بعد او ولفنشتاین که خیلی ضعیف بود این بازی به موفقیت حساب میشه...

بازی یک تقلید کامل از روی Bio Shock هست! حالم بهم خورد ازش، سیستم جون،سیستم قدرت هاش، داستان پردازی (کپی برابر اصل!)، اتمسفر(باز هم کپی برابر اصل) همه عیناً بایوشاک هستن! تازه بهش اکشن فوق العاده بی روح و مزخرف رو هم اضافه بکنین با دشمن های آبکی و...
در کل من این بازی رو اصلا پیشنهاد نمیکنم! همون 3 تومن پولتون رو هم دور نریزین!

بازی یک تقلید کامل از روی Bio Shock هست! حالم بهم خورد ازش، سیستم جون،سیستم قدرت هاش، داستان پردازی (کپی برابر اصل!)، اتمسفر(باز هم کپی برابر اصل) همه عیناً بایوشاک هستن! تازه بهش اکشن فوق العاده بی روح و مزخرف رو هم اضافه بکنین با دشمن های آبکی و...
چرا 3 تومن قبل از عید 3 تومن بود ولی الآن من 4 تومن می گیرم مگه از کجا می خری؟
(چه قدر ربطی به قضیه داشت)=))=))=)):)):)):)):d:d{به هر حال مهمه}

منم این بازی رو امروز خریدم
بازی قشنگیه ...به گرافیکش نمیشه ایراد گرفت چون در سطح خوبی قرار گرفته...
گیم پلی بازی هم خوبه فقط هی فشنگ کم میاریم..
زیرنویس انگلیسی هم نداره که خودش برای ما که زبانمون دس و پاشکسته اس نقطه ضعفه ولی بیخیال...
جنبه ی ترس هم در بازی وجود داره من فقط بعضی مواقع که یهو صدای بلند میومدم میپردیم بالا...
در کل من بهش میدم:
8از 10
در مورد بایوشوک حرفت رو قبول دارم ولی نه کاملا....
گیم پلی بازی واشیا محیط تقریبا شبیه به بایوشوکه ولی بازی خودش خط داستانی دیگه ای داره....
اصلا ربطی به بایوشوک نداره..
چرا..مثلا این که نوار هایی که تو راه هست گوش میکنی یا اون چیزایی که حالت سینمایی دارن راه میندازی میشه گفت تقلید هست ولی چیزای دیه ای هم هست که بازیبازرو به ادامه ی بازی تشویق میکنه...
یه جورایی یاده ولفنشتاین هم افتادم..
بازی رو یتونیم ترکیبی از چند بازی بدونیم:
جو تاریک:darkness
گیم پلی وتقریبا جزئی از محیط:bioshock
هیولاها:تقلیدی از کنستانتین...عین خودشونه...

در هر حال بازیه قشنگیه ...حداقل تو این دوران...

چرا 3 تومن قبل از عید 3 تومن بود ولی الآن من 4 تومن می گیرم مگه از کجا می خری؟
(چه قدر ربطی به قضیه داشت)=))=))=)):)):)):)):d:d{به هر حال مهمه}

مگه قبل از عيدو بعد از عيد داره ؟ خود شما از كجا مي خري كه اين قدر گرون ميده ؟( حالا اين سوالارو بي خيال جاش اينجا نبود )
من كه از توژخونه مي خرم .

چه نمره ای داد IGN بهش!!! 7!!!

کلا این بازی این طوری که صحبتش شده و تعریف میشه باید یک تقلید نا موفق از عنوان های بزرگ همین سبک و سیاق باشه!

چه نمره ای داد IGN بهش!!! 7!!!

کلا این بازی این طوری که صحبتش شده و تعریف میشه باید یک تقلید نا موفق از عنوان های بزرگ همین سبک و سیاق باشه!

IGN اينقدر داده ديگه گيم اسپات و يورو گيمر مي خوان چقدر بدن ؟
گيم اسپات و يورو گيمر هنوز ندادن؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or