Singularity | X360 Version

منم این بازی رو امروز خریدم
بازی قشنگیه ...به گرافیکش نمیشه ایراد گرفت چون در سطح خوبی قرار گرفته...
گیم پلی بازی هم خوبه فقط هی فشنگ کم میاریم..
زیرنویس انگلیسی هم نداره که خودش برای ما که زبانمون دس و پاشکسته اس نقطه ضعفه ولی بیخیال...
جنبه ی ترس هم در بازی وجود داره من فقط بعضی مواقع که یهو صدای بلند میومدم میپردیم بالا...
در کل من بهش میدم:
8از 10

در مورد بایوشوک حرفت رو قبول دارم ولی نه کاملا....
گیم پلی بازی واشیا محیط تقریبا شبیه به بایوشوکه ولی بازی خودش خط داستانی دیگه ای داره....
اصلا ربطی به بایوشوک نداره..
چرا..مثلا این که نوار هایی که تو راه هست گوش میکنی یا اون چیزایی که حالت سینمایی دارن راه میندازی میشه گفت تقلید هست
ولی چیزای دیه ای هم هست که بازیبازرو به ادامه ی بازی تشویق میکنه...
یه جورایی یاده ولفنشتاین هم افتادم..
بازی رو یتونیم ترکیبی از چند بازی بدونیم:
جو تاریک:darkness
گیم پلی وتقریبا جزئی از محیط:bioshock
هیولاها:تقلیدی از کنستانتین...عین خودشونه...

در هر حال بازیه قشنگیه ...حداقل تو این دوران...
رفیق توی Bioshok با کشف Adam و زیاده خواهی انسان ها این بلا سرشون اومده، حالا توی این بازی با کشف عنصر E99 هم دقیقا همین اتفاق افتاده و شهری که برای دفاع در مقابل آمریکا ساخته شده بوده توسط خود ساکنین و پیشرفت های نامناسب نابود میشه! اتمسفر بازی عینا بایوشاک هست محیط های مرده ای که یک زمانی مردم توش به راحتی زندگی میکردن! وقعا این بازی از چند بازی که خودتون اسمشون رو آوردین یک کپی نا موفق انجام داده، باز اگر کپی مثل کپی کاری Darksiders بود عالی میشد، چون خودم ازش خیـــلی خوشم اومد ولی این دیگه فاجعست !

رفیق توی Bioshok با کشف Adam و زیاده خواهی انسان ها این بلا سرشون اومده، حالا توی این بازی با کشف عنصر E99 هم دقیقا همین اتفاق افتاده و شهری که برای دفاع در مقابل آمریکا ساخته شده بوده توسط خود ساکنین و پیشرفت های نامناسب نابود میشه! اتمسفر بازی عینا بایوشاک هست محیط های مرده ای که یک زمانی مردم توش به راحتی زندگی میکردن! وقعا این بازی از چند بازی که خودتون اسمشون رو آوردین یک کپی نا موفق انجام داده، باز اگر کپی مثل کپی کاری Darksiders بود عالی میشد، چون خودم ازش خیـــلی خوشم اومد ولی این دیگه فاجعست !
من Bioshock رو هنوز بازی نکردم. :">:d اما با توضیحاتی که شما دادی فکر کنم Singularity باید کپ اون باشه درسته ؟ :-/
شاید برای شمایی که Bioshock رو اول بازی کردی بعد اومدی سراغ این براتون سخت باشه. اما امثال من که Bioshock رو بازی نکردن و Singularity رو بازی کردن براشون بازی قشنگ و هیجانی هست.

امروز وقت کردم یک ساعتی بازی کنم ، کم کم داره خیلی حال میده
دوستانی که تموم کردن بازی چند ساعت گیم پلی داره ؟
مطمئن نیستم اما فکر کنم برای من 7-8 ساعتی طول کشید ( Medium )
البته من تمام راه های فرعی و محیط رو میگشتم که یه وقت Item یا چیزی رو از دست ندم.

دوستان من یک جای بازی گیر کردم :
اونجا که از بالای یک حفره وارد یک اتاق میشیم و اونجا حدود 10 نفر ( به صورت روح ) هستند بعد غیب میشن و یک دشمن میاد که مرتب ظاهر میشه و دوباره غیب میشه ، من هر چی کپسول اون اطراف بود به سمتش پرت کردم که یخ میزد اما بعد دوباره حمله میکرد .
چی کار باید بکنم . ؟

اینم حرفیه...حرفت رو قبول دارم....
من میگمfalloutهم بهش اضافه کنیم تا دیگه همه چیز تکمیل بشه...
درکل:
بازی سرگرم کننده اس
البته اگر از اون بازیبازهایی نیستین که به جو واتمسفر بازی گیر بدین(مثل من)

دوستان من یک جای بازی گیر کردم :
اونجا که از بالای یک حفره وارد یک اتاق میشیم و اونجا حدود 10 نفر ( به صورت روح ) هستند بعد غیب میشن و یک دشمن میاد که مرتب ظاهر میشه و دوباره غیب میشه ، من هر چی کپسول اون اطراف بود به سمتش پرت کردم که یخ میزد اما بعد دوباره حمله میکرد .
چی کار باید بکنم . ؟

یکی از پر دردسر ترین دشمن ها همینی هست که شما میگی که در کل بازی من فقط 2 بار باهاش مواجه شدم.
من از DeadLock استفاده میکردم برای اینکه حرکاتش کند بشه تا حداقل بتونم موقعیتش رو تشخیص بدم. فقط 2-3 ثانیه ظاهر می شه ( وقتی بهت خیلی نزدیک شد ) تا جایی که می تونی باید بهش تیر بزنی. چند بار اینکار رو بکنی میمیره ;) از Impulse هم میتونی کمک بگیری ( البته اگر Upgrade کرده باشیش )
از کپسول یخ هم میشه استفاده کرد اما خیلی مشکل هست من که نتونستم #:-s

یکی از پر دردسر ترین دشمن ها همینی هست که شما میگی که در کل بازی من فقط 2 بار باهاش مواجه شدم.
من از DeadLock استفاده میکردم برای اینکه حرکاتش کند بشه تا حداقل بتونم موقعیتش رو تشخیص بدم. فقط 2-3 ثانیه ظاهر می شه ( وقتی بهت خیلی نزدیک شد ) تا جایی که می تونی باید بهش تیر بزنی. چند بار اینکار رو بکنی میمیره ;) از Impulse هم میتونی کمک بگیری ( البته اگر Upgrade کرده باشیش )
از کپسول یخ هم میشه استفاده کرد اما خیلی مشکل هست من که نتونستم #:-s

من وقتی کپسول پرت میکنم یخ میزنه اما هر چی تیر میزنم هیچی نمیشه ( موقعی که یخ زده )
شما چه قدر تیر میزنی بهش ؟
آخه من هرچی میزنم اصلا نمیمیره .

آخرین ویرایش:
این شخصیتی که میگی دوبار میاد که دفعه اول چون اسلحه هات آپگریت نیست سختره ولی سعی کن وقتی که سرش نامریی نیست یزنی زود تر میبره توی اتاق بچرخ و بزنش مخصوصا وقتی میره بالا دیوار با رایفله (مسلسل) بزنش و وقتی نزدیکه با شات گان...
در مورد اینکه کپیه که یه مقدار هست با این حال کپی خوبیه و زیباست مخصوصا اینکه گیم پلی خیلی مثل وار فیر هست و به نظرم ایراد نداره از چیز خوب کپی کرد...

این بازی تو چه سبکیه؟ بازی قشنگیه؟ این جوری فهمیدم که فکر کنم یه جورایی مثل half life باید باشه نه؟
من بازی و تموم کردم و واقعا خوشم اومد گیم پلی روون و خوب و اینکه دشمنات به نسبت تغییر میکنن بین هیولا ها و آدم ها و داشتان خوب و که سه تا پایان داره و خوبیش هم اینکه سیو آخرت نزدیک و میتونی هر سه پایانو ببینی... آپگریت های خوب و به جا... به نظرم بگیر مخصوصا که الان بازی کمه به نسبت به نظرم بگیر این بازی رو...

آقا من يه چيزي از اين بازي فهميدم ، اين كه خيلي خواسته خودشو شبيه Bio Shock دربياره . اما داستانش داستان باحاليه و آدمو جذب ميكنه .

تنها چيز ستمش هم همين انجين لعنتي Unreal ـشه كه خدا بگم چي كارش نكنه .

بعد از اینکه اون غول بزرگ را روی قطار کشتیم با قطار وارد یک محوطه میشیم .
من زیاد وقت نکردم اونجا بگردم ولی میشه بگید کجا باید رفت ؟
راستی کسی میدونه چقدر دیگه تا پایان بازی مونده . ؟

دوستان من یک جا گیر کردم :
اون مرحله که باید از ماسک استفاده کنیم . یه جایی میرسیم که باید یک کلید را فعال کنیم و یک درب باز میشه اما درب خیلی سریع بسته میشه و فرصت اینکه از زیرش رد بشیم نیست .
چی کار باید کرد ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or