Singularity | X360 Version

کاپیتان از شما بعید بود... بابا شما بازی کن بعد بگو داستان نداره...;)
بقیه رو هم که بالا توضیح دادم...
داستان خو اینجور که خوندم یه چیز کلیشه ای هست .اکثر بازی ها داستان ندارند یا یه داستان خطی ساده دارند .پس باید ازش فاکتور گرفت:دی

کلا از بازی های FPS که نباید انتظار یه داستان حماسی که اشکتون رو در بیاره داشته باشید!:d تو اینجور بازی های داستان بیشتر بهانه ای برای نمایش گیم پلی بازی هستتش!

استودیوی raven بیشتر تخصصش توی سبک سوم شخصه (آخرین نسخه ایکس من)و توی اول شخص کارهاش
چندان دلچسب نیست (وولفنشتاین) از این بازی هم انتظار زیادی نمیره

استودیوی raven بیشتر تخصصش توی سبک سوم شخصه (آخرین نسخه ایکس من)و توی اول شخص کارهاش
لیست بازی های Raven Software :

همونطور که مشخصه (!) اکثرا بازیهاش FPS ـه.

شما کلا دوتا بازی ازش دیدی فهمیدی که تخصصش تو tpsه؟! قبل از پست دادن در این جور موارد یکم تحقیق کنی بد نیست!

منم تو اين مدتي كه بازي كردم اولش بازي ميكنيد زياد بازي خوبي به نظر نميرسه تا اونايي كه اون دستگاهه رو ميگيرين.از اون به بعدش بازي جذاب تر ميشه.

دوستان یه جا رسیدم میگه باید مخزن های یخی(همون که پرتابش میکنی یخ میزنی)رو به سمت هیولائه که رو در و دیوار میره و غیب میشه بزنید من بهش میزنم اما نمیدونم چجوری بکشمش!
میشه راهنمایی کنید:x:-/

دوستان یه جا رسیدم میگه باید مخزن های یخی(همون که پرتابش میکنی یخ میزنی)رو به سمت هیولائه که رو در و دیوار میره و غیب میشه بزنید من بهش میزنم اما نمیدونم چجوری بکشمش!
میشه راهنمایی کنید:x:-/
از dead lock استفاده كن هيول رو بنداز تو deadlock تا ميتوني تير بزن لازم هم نيست حتما از مخزن استفاده كني

امروز من بازیش رو گرفتم خیلی قشنگ هست.
داستان خوبی داره گرافیک هم بد نیست
گیم پلی هم واقعا عالیه یه چیزی بین بازی Fear و DeadSpace
از لحاظ ترسناکی بازیش در چه حدیه ؟
بستگی داره به خودت، اگر مثل من زیادی ترسو هستی و از وحشت می ترسی :d می تونی تحمل کنی.
هولناک هست اما ترس بستگی به خودت داره ;)

• Like
Reactions: Fenris Wolf
gamespot هم بازی رو نقد کرد و داد 8 و ایراد بازی رو به گرافیک بازی گرفته

گیم اسپات شنگوله با اون نمره ای که به ترانسفورمر داده !
شما باید در اخر نگا به میانگین امتیازاش تو متا بکنی تا بفهمی گیم اسپات درست نمره میده یا نه

نیم ساعت اول مثل یه شوتر کاملا تکراری و بی مصرفه اما همین که این مدت رو رد کردی به کل قضیه فرق می کنه!! :d

خیلی شبیه بایوشاک و مترو 2033 است
اما به نظرم به خاطر قدرت ها و اسلحه هاش از مترو 2033 بهتره :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or