SimCity | PC

SimCity-2013-Trailer.jpg

Developer : Maxis
Publsiher : EA Games
Genre : City Sim
Release Date : Febru
ary 2013

بالاخره EA اعلام کرد پروژه ی جدید و در دست ساخت Maxis عنوان جدیدی از سری فوق محبوب simcity خواهد بود، simcity با استفاده از موتور گرافیکی جدید ماکسیس Glassbox در حال ساخت است و از بخش چند نفره نیز پشتیبانی خواهد کرد همچنین بازی در GDC امسال به طور مفصل به نمایش در خواهد آمد همچنین تاریخ عرضه برای کامپیوترهای شخصی فعلا سال 2013 اعلام شده ولی علیرغم شایعات موجود هنوز خبری مبنی بر عرضه ی نسخه ی کنسولی منتشر نشده است.اولين بار مجله الماني Gamestar تصاوير درز كرده از بازي را بنمايش دراورد
220px-SimCity_2013_Limited_Edition_cover.png

تايپك تصاوير بازي

اولین تصاویر منتشر شده از بازی :

317832.png

317830.png

317829.png

1-انجين بازي باعث ميشود جاده ها به بهترين شكل نمايش داده شوند.2-موتور گرافيكي GlassBox كه ك موتور 3d است باعث شده طراحي ساختمانها و انيميشن هاي بخوبي انجام شوند.3-بازي در مورد اتفاقات يك شهر است از ساخت و ساز تا كار كردن مردم و مشكلات شهري مثل ترافيك اتش سوزي دعوا ، شرايط اب و هواي و.. است .4-بخش multiplayer بازي هم براي فن هاي هاردكور بازي طراحي شده چيزي قدرتمند تر از بخش مولتي پلير SimCity 2000 Network Edition كه بايستي يك شهر را با چندين خانه به صورت مشترك با بازيكنان ديگر ادراه ميكرديد.
Maxis اعلام كرده اسم این نسخه Simcity 5 نیست
Maxis: SimCity a “relaunch of the franchise”, not SimCity 5 | VG247
system requirements:Processor

• AMD Athlon 64 X2 Dual-Core 4000+ or better / Intel Core 2 Duo Processor 2.0GHz or better
Operating system:

• Windows XP/Vista/7
RAM:

• 1.5GB (Windows XP)
  • 2GB (Windows Vista / Windows 7)
  • 2GB (built-in graphical chipset)
Graphics card:

• ATI X1800 or better*
  • nVidia 7800 or better*
  • Intel 4100 Integrated Graphics or better*
  • (*Minimum of 256MB of on-board RAM and Shader 3.0 or better support)
DVD-ROM:

• 8x or better

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: playstation1
بلاخره تونستم بازیش کنم! باید بگم بازی خیلی تمیز و عالی هست! حسابی تمیز درآوردنش.
خلاصه یروز من:
اگه عشقتون simcity4 بوده باید بگم simcity واقعاً گل کاشته و شما رو حسابی سر کیف میاره! حتی الان به فکر اینم بازی رو اصل هم بگیرم!
عناصر اصلی sc4 همه در sc هستن. نمیدونم از کجا شروع کنم!

اولین چیز ریجن: یکم نا امید کننده بود. همون اول کار بزرگترین ریجن رو انتخاب کردم و با نزدیک 10 قطعه زمین کوچیک روبرو شدم... wth??!!
ولی یکم که توی بازی میرید میفهمید که وابستگی شهر ها حتی از sc4 هم بیشتر شده و میشه این ریجن های کوچیک رو نادیده گرفت.
خو 3 تا شهر ساخت. اولی صنعتی- معدنی- دانشگاهی-تهیه آب | دومی تصفیه و پتروشیمی و تولید برق | سومی هم توریسم | چهارمی کارگری

اولی برای برق و تصفیه و دفع به دومی نیاز داره
دومی برای آبش و سرویس های شهری به اولی
سومی به هر دو نیاز داره و در کل هیچ گلی نمیخوره جز اینکه خوشگل بشه! :دی
چهارمی هم کارگرا توش هستن سلام میرسونن با اتوبوس خدمتتون میرسن! :دی

جاده ها عالی شدن.
ساختمونا عالی تر.

چیزایی که اذیتم میکنه: من معمولاً ریسک کاریم بالاست و سرمایه گزاری های عظیم و قرض گرفتن پول رو دوست دارم! ولی بازی نمیزاره برم تو قرض!!! sc4 یادمه تا 98k تو قرض رفتم ولی یهو سرمایه گذاری هام جواب پس داد و حسابی رفتم رو خط سود! ولی تو این یکی تا درآمد منفی میشه نمیزاره به بازی سرعت بدی و نتیجه بگیری! باید ساختمون خاموش کنی که نقشه ها رو خراب میکنه.
صادرات سرویس (برق و...) و کالا (نفت و زغال و...) اصلاً توی درآمد ها محاصبه نمیشه و یهو فقط یه پولی بهت اضافه میشه! wth??!! حداقل sc4 محاصبه میکردش بخوبی!

خوبی هاش نصبت به sc4 هم اینه که یسری چیزای بیخود و سردرد آور رو ورداشتن.
+ سیستم ترانسپورت واقعاً واقعاً عالی کار شده! توی sc4 سردرد آور ترین چیز همین سیستم بود! تو cs4 باید از همون اول بازی شهر رو ترانسپورت فرندلی بسازی ولی اینجا خیلی تمیز میشه باهاش کار کرد و سرگرم کننده شده!

و بلایای طبیعی و ماورای اون که نمک بازین! :دی لامصبا به موقع میان!

برای روز اول خیلی ازش خوشم اومد. واقعاً خوب روش کار کردن. ولی حیف خیلی ریجن ها کوچیک هستن.

آخرین ویرایش:
خوب اینم چند تا عکس از دو شهر محبوبم... همینطوری از سر ذوق مرگی!! :دی

این یکی حسابی روش سرمایه گذاشتم و داره جواب پس میده. + صادرات

این یکی تقریباً تو مرداب مالی گیر کرده. نه آنچنان سود میده و نه آنچنان ضرر. ولی همون یذره ضرر با صادرت نفت -بشدت- جبران میشه!!

خوب. منم یه موقعی کمبود کارگر داشتم و بخاطرش یه شهر زدم.

دلایل کمبود کارگر (تا اونجایی که پی بردم)
1- نبود کارگر!!! جدی میگم! کارگری تو شهر زندگی نمیکنه! یکم زمین مسکونی بزار بدبخت یجا سرشو بزاره!

2-کارگرای سطح پایین هست با کارگرای سطح بالا. کارخونه های سطح پایین کارگر خودشو می‌طلبه و کارگر سطح بالا نیاز به کارخونه سطح بالا داره. (اگه درست فهمیده باشم) اگه شهرداریتون اشتباه سرمایه گذاری کنید مشکل پیش میاد مجبورید گدایی کارگر از شهر های همسایه رو کنید! مثل بنده. ولی ریجن ها اونقدر کوچیک هست که اول و آخرش به اینجا برسه!

3-ترافیک: کارگر بیچاره از صبح که پا میشه میشینه سر ماشین و بسم ا... میره تو دل ترافیک! بعضی ترافیک ها جوریه که تا قبل از رسیدن کارگر شیفتش تموم میشه! حالا نیم راه برگرد... نه بازم ترافیک... دهه صبح شد برو سر کار! بازم ترافیک... یه ساعت مونده بدو تو میتونی... یخورده... نه! شیفتش تموم شد. باید برگرده!! این بدبخت آخر دیوونه میشه میره بانک میزنه! ولی نه بازم تو ترافیکه!!!!! :دی :دی

همون طور که می‌بینی تو مثال بد یه صف طولانی ماشین داریم که حتی از ریجن زده بیرون!!!! :دی
تو مثال خوب هم شاهد ترافیک روان هستیم

4- ارتباطات: کارگرا و خریدارا از راههای ارتباطی ارزون (مخصوصاً اتوبوس) خوششون میاد. بین شهری باشه که عالیه!

اقا میگم من یه خورده گیج میشم تو بازی چه طوری باید پول در بیارم ×؟

اصلیش مالیاته و بعدیش صادرات سرویس (برق و آب و تصفیه و...) و کالا.

استراتژی من: مردم رو انقدر چاق و خوشحال نگه دار که وقتی مالیات رو بردی بالا نتونن راهپیمایی کنن! :دی

اصلیش مالیاته و بعدیش صادرات سرویس (برق و آب و تصفیه و...) و کالا.

استراتژی من: مردم رو انقدر چاق و خوشحال نگه دار که وقتی مالیات رو بردی بالا نتونن راهپیمایی کنن! :دی

من الان خونه ساختم ازین حرفا ! برق و آب هم زدم اما پول نمیدن :|

من الان خونه ساختم ازین حرفا ! برق و آب هم زدم اما پول نمیدن :|

1- زمین مسکونی به مقدار زیاد
2- یکم زمین تجاری-اداری
3 - یکم از یکم بیشتر زمین کارخانه (با جهت باد تنظیم کن حتماً دودش نره تو چشم مردم)
(این 3 مورد باید وایسی بسازن)
+آب
+برق (برق رو از ارزون شروع کن- برق بادی و خورشیدی برای شهر های لوکس هست و پیشنهاد نمیشه. بهترین زغال سنگه. ولی اول بازی یه توربین بادی کارتو راه میندازه ولی اگه دیگه جواب نداد باید بری زغال سنگ چون برق بادی نمی‌صرفه!)

= مرغ داری که راحت تا 6k بازده مالی داره... فقط یه خراب شده هست که پول دستت میده

+زباله دان
+تصفیه خانه (باید آنلاک شده باشه) (یا استخراج گنداب کنار مپ)
+آتشنشان و مدرسه و بیمارستانو...

= یه شهر کوچیک و آینده دار با بازدهی 1.2k تا 3.5k

1- زمین مسکونی به مقدار زیاد
2- یکم زمین تجاری-اداری
3 - یکم از یکم بیشتر زمین کارخانه (با جهت باد تنظیم کن حتماً دودش نره تو چشم مردم)
(این 3 مورد باید وایسی بسازن)
+آب
+برق (برق رو از ارزون شروع کن- برق بادی و خورشیدی برای شهر های لوکس هست و پیشنهاد نمیشه. بهترین زغال سنگه. ولی اول بازی یه توربین بادی کارتو راه میندازه ولی اگه دیگه جواب نداد باید بری زغال سنگ چون برق بادی نمی‌صرفه!)

= مرغ داری که راحت تا 6k بازده مالی داره... فقط یه خراب شده هست که پول دستت میده

+زباله دان
+تصفیه خانه (باید آنلاک شده باشه) (یا استخراج گنداب کنار مپ)
+آتشنشان و مدرسه و بیمارستانو...

= یه شهر کوچیک و آینده دار با بازدهی 1.2k تا 3.5k

خب همین من نمیدونم چه طوری ازشون پول برق و آب بگیرم ! بعد یه نکته ی دیگه
الان بازی زمانش هی وای میشه هی حرکت میکنه ! اعصابمو خرد کرد چرا اینطوره !؟

خب همین من نمیدونم چه طوری ازشون پول برق و آب بگیرم ! بعد یه نکته ی دیگه
الان بازی زمانش هی وای میشه هی حرکت میکنه ! اعصابمو خرد کرد چرا اینطوره !؟

خودش اتومات می‌گیره لازم نیست اقدام کنی. اگه سرویس دهیت با جمعیتت بخونه راحت سود میکنی. سرعت رو با کلید 1 و 2 و3 و ~ کنترل کن. 1 دقیقاً خاصی نداره و خیلی کنده و بدرد دنبال کردن مردم و اینطور چیزا میخوره. 2 معمول بازیه. 3 هم مثل برق و باد زمان میر جلو زود خونه ها ساخته میشه و آدما میریزن تو شهر. ~ هم برای کارای حساس هست. (مثلاً رد کردن اتوبان از وسط شهر که کلی خرابی و بازسازی داره) با سرعتا بازی کن دستت میاد.
اول بازی وقتی town hall رو زدی بزار رو 3 بشین نگاه کن!

خودش اتومات می‌گیره لازم نیست اقدام کنی. اگه سرویس دهیت با جمعیتت بخونه راحت سود میکنی. سرعت رو با کلید 1 و 2 و3 و ~ کنترل کن. 1 دقیقاً خاصی نداره و خیلی کنده و بدرد دنبال کردن مردم و اینطور چیزا میخوره. 2 معمول بازیه. 3 هم مثل برق و باد زمان میر جلو زود خونه ها ساخته میشه و آدما میریزن تو شهر. ~ هم برای کارای حساس هست. (مثلاً رد کردن اتوبان از وسط شهر که کلی خرابی و بازسازی داره) با سرعتا بازی کن دستت میاد.
اول بازی وقتی town hall رو زدی بزار رو 3 بشین نگاه کن!

تو بازی وقتی پولم به صفر میرسه این پیغامو میده
This city is Broke Here Are your Option ! بعد زمان هی وایمیسه چند ثانیه هی میره ! باید چی کار کنم !؟

This city is Broke Here Are your Option ! بعد زمان هی وایمیسه چند ثانیه هی میره ! باید چی کار کنم !؟

آره اینجاش اعصاب میخوره. یک یا چند تا ساختمون رو از کار بنداز یا پول قرض کن از تو بخش مالی و سیع zone بزن.

من 4 تا شهر میسازم یکی فقط کارخونه یکیی تصفیه برق یکی توریستی و مرکز خرید یکی هم کارگری به نظرتون درسته

زردا میشه کارخونه ابیا میشه مرکز خریدو توریستی سبزا هم کارگری درست میگم؟

من 4 تا شهر میسازم یکی فقط کارخونه یکیی تصفیه برق یکی توریستی و مرکز خرید یکی هم کارگری به نظرتون درسته

زردا میشه کارخونه ابیا میشه مرکز خریدو توریستی سبزا هم کارگری درست میگم؟

والا من "فقط" رو پیشنهاد نمیکنم. جلوتر دچار مشکل میشی و خیلی جلوتر هم کنترلش برات سخت میشه هی شهرا رو لود کنی و موازی پیش ببری. یه شهر ممکنه درآمدش زیاد شه یه شهر کم. حمل و نقل میشه مشکل اصلیت و... کارت عملی میشه ولی منطقی نیست. مثل اینه که مستر بین قهوه و آب جوش رو جدا میخوره و تو شکمش بهم میزنه! :دی
شهر های تخصصی 100% اش یک کار نیست. ممکنه کمتر از 30% مربوط به تخصص شهر باشه ولی همون مقدار خیلی قوی تر از همه و پیشرفته تر و صود آور تر خودشو نشون میده.
مثلاً وقتی من گفتم یه شهر فقط کارگر یعنی اینکه "فعلاً" زیاد برام مهم نیست که شهرم کارخونه های پیشرفته و پارک و ... داشته باشه و زیاد سرش سرمایه گذاری نمیکنم. مالیات هم به اندازه ازشون میگیرم.

بعلاوه همیشه درخواست مردم برای خونه خیلی بیشتر از کارخونه و مرکز خرید هست.
توی sc4 یه نمودار سن داشت و جمعیت نیروی کاریت معلوم بود. تو این بازی پیداش نکردم ولی بدون که یه بخش عظیمی از جمعیتت رو کسایی تشکیل میدن که کار نمیکنن! (مثل بچه ها و...)
بچه ها آینده شهرت هستن. با زدن مدرسه سرمایه گذاری عظیمی رو میکنی و ممکنه حسابی ضرر کنی. مخصوصاً سر دبیرستان و دانشگاه ولی بازدهی که بعدها برات میاره واقعاً قابل توجه هست.

والا من "فقط" رو پیشنهاد نمیکنم. جلوتر دچار مشکل میشی و خیلی جلوتر هم کنترلش برات سخت میشه هی شهرا رو لود کنی و موازی پیش ببری. یه شهر ممکنه درآمدش زیاد شه یه شهر کم. حمل و نقل میشه مشکل اصلیت و... کارت عملی میشه ولی منطقی نیست. مثل اینه که مستر بین قهوه و آب جوش رو جدا میخوره و تو شکمش بهم میزنه! :دی
شهر های تخصصی 100% اش یک کار نیست. ممکنه کمتر از 30% مربوط به تخصص شهر باشه ولی همون مقدار خیلی قوی تر از همه و پیشرفته تر و صود آور تر خودشو نشون میده.
مثلاً وقتی من گفتم یه شهر فقط کارگر یعنی اینکه "فعلاً" زیاد برام مهم نیست که شهرم کارخونه های پیشرفته و پارک و ... داشته باشه و زیاد سرش سرمایه گذاری نمیکنم. مالیات هم به اندازه ازشون میگیرم.

بعلاوه همیشه درخواست مردم برای خونه خیلی بیشتر از کارخونه و مرکز خرید هست.
توی sc4 یه نمودار سن داشت و جمعیت نیروی کاریت معلوم بود. تو این بازی پیداش نکردم ولی بدون که یه بخش عظیمی از جمعیتت رو کسایی تشکیل میدن که کار نمیکنن! (مثل بچه ها و...)
بچه ها آینده شهرت هستن. با زدن مدرسه سرمایه گذاری عظیمی رو میکنی و ممکنه حسابی ضرر کنی. مخصوصاً سر دبیرستان و دانشگاه ولی بازدهی که بعدها برات میاره واقعاً قابل توجه هست.

بدیش اینه که شهرهاش خیلی کوچیکه دست آدمو میبنده

من هروقت این رو بهم میده یه چیت کوچولو میزنم :-" Alt + W یه 100 هزارتا پول میده که باعث میشه از شر این پیغام راحت شد
راهای دیگه دردسرش زیاد هست !

این کامپیتر چه پولی میده :دی از فروش کامپیوتر 186تا و TV رو 150هزار تا (دقیقش یادم نیست :دی) میده

یه سوال در مورد حمل و نقل کالا
من میگم مثلا 30K نفت از این شهرم بربر اون یکی شهر چقدر طول میکشه ؟
چون رو دور سریع هم صبر کردم بعد از 10 دقیقه باز موجودی انبار هام تفاوتی نکرده بود !! (تو هر دو شهر مخزن نفت رو دارم)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or