Silent Hunter 5: Battle of the Atlantic

Silent Hunter 5: Battle of the Atlantic

********************************************************

Developer:Ubisoft Romania
Publisher:Ubisoft
Genre:Submarine Sim
Platform: PC Exclusive
Release Date:Mar 2, 2010 ESRB:Teen​
E

971406_137968_front.jpg

شعبه رومانی یوبی سافت رو با بازی هایی مثل Silent Hunter: Wolves of the Pacific, Tom Clancy's HAWX, Blazing Angels: Squadrons of WWII می شناسیم.این دفعه هم اونها با یک شبیه ساز زیر دریایی در زمان جنگ جهانی برگشتند.
از نظر گرافیکی بازی بسیار پیشرفت داشته و افکتهای انفجار و اتش سوزی بسیار عالی کار شده.افکتهای اب و هوا نیز به بازی اضافه شده و شما حالا میتونین قطره های بارون رو روی پریسکوپ زیردریایی ببینین!
تیم سازنده تمام تلاش خودشو برای بهبود گیم پلی بازی انجام داده.سعی شده هدف گیری و شلیک اژدر به اهداف متحرک به سختی قبل نباشه و با کمی تمرین کاملا بر ان مسلط بشید.بعد یه شلیک موفقیت امیز حالا 2 راه پیش روتون هست.اولی این که کل کشتی رو به نابودی بکشید و یا به محل های استراتژیک اون مثل موتور شلیک کنین و به منظره زیبای غرق شدن کشتی بخت برگشته نگاه کنین.این دیگه بستگی به میزان تنفرتون از جناح متفقین داره!!!!
به نظر میرسه Silent Hunter 5 جنگهای دریایی رو با گرافیک عالی پیوند و یک پیشرفت خوب برای این سری رقم زده.به همه علاقه مندان سبک شبیه ساز توصیه میکنم جلو بیان و دستاشونو پشت پریسکوپ ها بزارن.
 
دوستان کسی این گیم را بازی کرده؟چون شنیدم یه عده مشکل داشتند که نمیشه رفت مرحله بعد یا 2 مرحله بیشتر نمیشه رفت و ....
راستی فروشگاهی اینا را اورده؟
 
من همین الان دارم بازی میکنم .واقعا ادم حس میکنه کاپیتانه زیردریاییه.;)(ولی فعلا مرحله رد نکردم)
البته من نسخه های قبلیش رو هم بازی کردم.و البته بگم که بازی خیلی پیچیده هست چون شبیه ساز زیر دریایی هست.
 
من همین الان دارم بازی میکنم .واقعا ادم حس میکنه کاپیتانه زیردریاییه.;)(ولی فعلا مرحله رد نکردم)
البته من نسخه های قبلیش رو هم بازی کردم.و البته بگم که بازی خیلی پیچیده هست چون شبیه ساز زیر دریایی هست.
منظورت اینه که کرک کارنمیکنه یا هنوز فرصت نکردی؟
 
من بازیو دان کردم، خدای سمیلاتور ه زیر دریایی ! با سریهای قبلیش کلی فرق داره هم FP , و هم ADV توش گذاشتن اگر خره ی بازی زیر دریایی و جنگی منگی هستی بگیر که خداست و لی واقعا سخته!
من با کرکش مشکلی نداشتم اگه خواستی بگو تا برات آپ کنم
 
من بازیو دان کردم، خدای سمیلاتور ه زیر دریایی ! با سریهای قبلیش کلی فرق داره هم FP , و هم ADV توش گذاشتن اگر خره ی بازی زیر دریایی و جنگی منگی هستی بگیر که خداست و لی واقعا سخته!
من با کرکش مشکلی نداشتم اگه خواستی بگو تا برات آپ کنم

اول پس حتما میگیرمش! در مورد کرکم خبرت می کنم1 راستی چند تا dvd هستش؟!
 
سلام
من عضو جدید هستم.من هم با این بازی مشکل دارم:نمی تونم مرحله ی invasion of poland در آموزش رو تمام کنم.آموزش تمام میشه ولی ماموریت invasion of poland تمام نمیشه و بعد از آموزش هیچ مرحله ای رو نقشه نیست.
اگر کرک اونو دارید آپلود کنید.(همراه با وب سایت).
thanks
 
سلام
من هنوز با این بازی مشکل دارم.ماموریت مرحله ی british coastal waters غرق کردن 50.000 تن محموله ی باری است.ولی متاسفانه بازی من این مرحله را تمام نمی کند.خواهشنا" یکی کرک سالم این بازی رو آپلود کنه.
THX

---------- نوشته در 11:06 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:52 PM ارسال شده بود ----------

این بازی بسیار زیبایی است.ولی متاسفانه من قادر به ادامه ی بازی نیستم.از عزیزانی که کرک سالم این بازی را در اختیار دارند خواهش میکنم آن را آپلود نمایند(همراه با ذکر وب سایت)
با تشکر
 
سلامی دوباره به همه
از عزیزانی که این بازی را در اختیار دارند خواهش می شود که کرک سالم این بازی را همراه با ذکر وب سایت آپلود نمایند.
 

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or