silent hill vs alan wke

• Thread starter Thread starter paxa
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
راستش داش پارسا قابل مقایسه نیست. این کجا و ان کجا
اگه به ترسناکی و عمق داستان نگاه کنیم که سایلنت هیل رقیب نداره ولی خوب شماره های اخیرش.......
اگه مبنا رو سه تا نسخه ی اولش بگیریم باید بگم بهترین ها و ترسناک ترین بازی های زندگیم بودن

---------- نوشته در 12:52 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:50 AM ارسال شده بود ----------

هوم کامینگ پس کشکه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:>

ممد جون هوم کامینگ مثلا خیلی شاخ بود؟

بچه ها بحث جدید و قدیمی بودن زیاد مطرح نیست...
SH1 تو زمان خودش غولی بود... اما AW به نظرم روند فیلم گونه ای داره و همین خیلی جذابش می کنه....
مخصوصا اون قسمت هایی که بعد از تموم شدن هر فصل خود Alan می گفت:
Previously on Alan Wake
واقعاً حس جالبی به آدم می داد...

بچه ها بحث جدید و قدیمی بودن زیاد مطرح نیست...
SH1 تو زمان خودش غولی بود... اما AW به نظرم روند فیلم گونه ای داره و همین خیلی جذابش می کنه....
مخصوصا اون قسمت هایی که بعد از تموم شدن هر فصل خود Alan می گفت:
Previously on Alan Wake
واقعاً حس جالبی به آدم می داد...

کاملا درسته الن ویک از نظر سیستم چه گیم پلی وچه روایت داستان عالی بوده است . واین گیم پلی الن ویک را می توان یک برتری به حساب اورد.

راستش داش پارسا قابل مقایسه نیست. این کجا و ان کجا
اگه به ترسناکی و عمق داستان نگاه کنیم که سایلنت هیل رقیب نداره ولی خوب شماره های اخیرش.......
اگه مبنا رو سه تا نسخه ی اولش بگیریم باید بگم بهترین ها و ترسناک ترین بازی های زندگیم بودن

---------- نوشته در 12:52 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:50 AM ارسال شده بود ----------

ممد جون هوم کامینگ مثلا خیلی شاخ بود؟

مگه من گفتم شاخه. گفتم جدیده. در ضمن من همین الآن یه چیزی رو فهمیدم. بهتره اینجا داستان رو در نظر بگیریم چون مثلا وقتی میگیم سایلنت هیل 1 بهتره یا آلن ویک کاملا مشخصه که میشه از جنبه های مختلفی مقایسه کرد. ولی وقتی سری آلن ویک(همش یدونست=))) رو با سری سایلنت هیل مقایسه کنیم معلومه که باید از نظر داستانی بررسی بشه که سایلنت هیل خیلی بهتره. هرچند ایده ی آلن ویک هم جالبه ولی سایلنت هیل غنی تره.

---------- نوشته در 03:33 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:31 PM ارسال شده بود ----------

کاملا درسته الن ویک از نظر سیستم چه گیم پلی وچه روایت داستان عالی بوده است . واین گیم پلی الن ویک را می توان یک برتری به حساب اورد.
سایلنت هیل هم تو این موارد کم نداره. اتفاقا گیمپلی سایلنت هیل بیشتر با سبکش تطابق داره تا آلن ویک(منظورم سبک وحشته)

ولی وقتی سری آلن ویک(همش یدونست=))) رو با سری سایلنت هیل مقایسه کنیم معلومه که باید از نظر داستانی بررسی بشه که سایلنت هیل خیلی بهتره. هرچند ایده ی آلن ویک هم جالبه ولی سایلنت هیل غنی تره.
خُب تو این حرف شما که شکی نیست دوست من....
SH الان مدته طولانی ایه که داره منتشر میشه و طبیعتاً هرچی بگذره، غنی تر و کامل تر میشه... ولی AW به قول خودت فقط یه شماره اومده بیرون.... ولی با همین یه شماره هم روند فوق العاده ای رو پیش رو گرفته....

همین شماره الن ویک 5 سال طول کشید بسازنش وبگویم برایتان سایلنات هیل بی برو برگرد ترسانک تر از الن ویک است. راستی شما واقعا از الن ویک ترسیده اید؟:-o

همین شماره الن ویک 5 سال طول کشید بسازنش وبگویم برایتان سایلنات هیل بی برو برگرد ترسانک تر از الن ویک است. راستی شما واقعا از الن ویک ترسیده اید؟:-o
من که بازی نکردم ولی به زودی بازی میکنم و فک نکنم ترسناک باشه. سایلنت هیل ها هم از the room خیلی ترسیدم

من نترسیدم، ولی حس استرس و دلهره جالبی رو به آدم القاء می کرد....
خدا لعنتت نکنه شهاب، انقدر گقتی تا هوس کردم برم بازی کنم...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or