Silent Hill: Townfall

سازنده
No Code
تاریخ انتشار
Upcoming
ناشر
Annapurna Interactive, Konami Digital Entertainment
ویدیوها و استریمای بازی رو میدیدم خیلی خفنه! فضازیش معرکس. روایتش جالب بنظر میاد. اون حس ترس و تنها بودن رو عالی دراوردن.
حیف چون اول شخصه من اعصابم نمیکشه بازیای ترسناک با این مدل دوربین رو وگرنه دوست داشتم خودم بازیش کنم. به عنوان یه نسخه فرعی سایلنت هیل واقعا بازی جذابی ساختن. اون دستگاهی که باهاش میشه انمی ها رو تشخیص داد هم ویژگی جالبیه که اضافه کردن.
خلاصه که بشدت ترسناکه و خوشبحال اونایی که میتونن بازی ترسناک اول شخص پلی بدن! ای کاش میتونستم منم تجربش کنم. :D

من ديشب از ١٢ تا حدود ٤ صبح داشتم بازى ميكردم و به نظرم هنوز خيلى فضاش سنگين نشده و قابل تحمل بايد باشه واسه روحيه هاى حساس.

اول شخص بودنش هم خوب رو بازى نشسته و تاثيرگذاره.
چقد دلم هواى سرد و ابرى كرد بعد بازى :D

تازه چند ساعت بازی کردم نمی دونم ولی بازی گهگاهی کرش میکنه حالا یا از کرکه یا چیز دیگه و مشکل افت فریم داره-اتمسفر بازی عالیه.داستان هم خوب میزنه با اینکه سلاح داری ولی انمی های بدجور جون کم میکنند و مجبوری مخفی کاری بری تا اینجایکه رفلتم بر عکس سایلنت هیل اف که انمی های زیاد داشت توی این باز کم بودن تعدادشون.دوربین اول شخص بازی خوبه ولی نمیدونم چرا بعد یک مدت دچار سرگیجه و حالت تهوع میشم در حالیکه با بازی های اول شخصی مثل دوم یا دوربین اول شخص اویل ۷-۸-۹ این مشکل ندارم.توی اینترنت دیدم بعضی ها هم این مشکل دارن یکسری راهکار مثل خاموش کردن موشن بلور یا لترباکس داده بودن ولی تفاوتی ایجاد نکرد حالا شاید چون حالم بد شده نتونستم با این روش ها هم بازی تحمل کنم.تا اینجا در مقایسه با سایلنت هیل اف تا یک حدی بازی نتونست در حد سایلنت هیل اف برام جذاب باشه البته شاید جلوتر که برم بهتر بشه چون اوایل بازیم ولی سایلنت هیل اف همون اول منو در گیر کرد و بیشتر برام جذاب بود

تازه چند ساعت بازی کردم نمی دونم ولی بازی گهگاهی کرش میکنه حالا یا از کرکه یا چیز دیگه و مشکل افت فریم داره-اتمسفر بازی عالیه.داستان هم خوب میزنه با اینکه سلاح داری ولی انمی های بدجور جون کم میکنند و مجبوری مخفی کاری بری تا اینجایکه رفلتم بر عکس سایلنت هیل اف که انمی های زیاد داشت توی این باز کم بودن تعدادشون.دوربین اول شخص بازی خوبه ولی نمیدونم چرا بعد یک مدت دچار سرگیجه و حالت تهوع میشم در حالیکه با بازی های اول شخصی مثل دوم یا دوربین اول شخص اویل ۷-۸-۹ این مشکل ندارم.توی اینترنت دیدم بعضی ها هم این مشکل دارن یکسری راهکار مثل خاموش کردن موشن بلور یا لترباکس داده بودن ولی تفاوتی ایجاد نکرد حالا شاید چون حالم بد شده نتونستم با این روش ها هم بازی تحمل کنم.تا اینجا در مقایسه با سایلنت هیل اف تا یک حدی بازی نتونست در حد سایلنت هیل اف برام جذاب باشه البته شاید جلوتر که برم بهتر بشه چون اوایل بازیم ولی سایلنت هیل اف همون اول منو در گیر کرد و بیشتر برام جذاب بود
جلوتر خیلی بهتر میشه.

تمام شد. پایان Abandoned گرفتم. کلا بازی هم بلایند رفتم اصلا لیست تروفی هم نگاه نکردم، اونقدری هم که شنیده بودم کوتاه نیست نزدیک 15 ساعت
طول کشید پلی ترو اولم رو نرمال. که زمانه خوبیه برای بازی 50 دلاری.

اول ایرادات بازی بگم. یکی مبارزات بازیه، خود گیم پلی اوکیه ولی بازی برای اینکه مجبورت کنه مخفی کاری انجام بدی اومده دمیجی که انمی بهت میده رو
خیلی زیاد کرده تقریبا با 2 هیت میمیری، از اونورم سلاحت به شدت زود خراب میشه یعنی سر هر انمی تقریبا 70درصد دوربلیتی سلاحت میره.
مثل اینکه یه سری از افراد همین استودیو رو Alien Isolation کار کرده بودن که DNA اون بازی رو میشه تو این دید . همین CRTV یه جوراایی از Tracker
بازی Alien Isolation الهام گرفته. ولی دشمن ها هوش مصنوعی خاصی ندارن یه مسیر میرن برمیگردن.
داستان بازی هم جای کار داشت و شخصیت اصلی واقعا اونقدر کاریزماتیک نیست ، تا اخر بازی اصلا مشخص نمیشه که داستان چیه.

نکات مثبت : گرافیک و اتمسفر خوب، موسیقی خوب یکی از بهترین ها تو سری میتونی باشه. طراحی لوکیشن ها واقعا عالیه 2 تا لوکیشن
فوق العاده داره که واقعا دیزاین اولد اسکولی داره و به ریشه ها پایبنده، بازی اصلا هم تو پازل ها کم کاری نکرده به صورت کلی پازل های سختی داره
مخصوصا اخریش که قشنگ 2 ساعتی وقتم رو گرفت.

درکل به عنوان یه نسخه فرعی کاملا رضایت بخش بود امیدوارم کونامی همین مسیر رو ادامه بده.

امتیاز هم 8/10 میدم

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or