Silent Hill: Townfall

سازنده
No Code
تاریخ انتشار
Upcoming
ناشر
Annapurna Interactive, Konami Digital Entertainment
🔴 طبق اعلام رسمی سازندگان Silent Hill: Townfall در مجموع پنج پایان خواهد داشت که سه پایان اصلی و دو پایان مخفی را شامل می‌شود. سه پایان اصلی از همان نخستین تجربه بازی قابل دستیابی هستند و بازیکنان برای مشاهده آن‌ها نیازی به تمام‌کردن قبلی بازی ندارند.

پایانی که هر بازیکن دریافت می‌کند، تنها به یک انتخاب مشخص وابسته نیست و عملکرد او در سراسر بازی بررسی می‌شود. میزان خشونت، نحوه جست‌وجوی محیط و تعامل با سیستم‌های مختلف از جمله عواملی هستند که نتیجه نهایی داستان را تعیین می‌کنند.

دو پایان مخفی تنها در حالت New Game+ در دسترس خواهند بود. سازندگان می‌گویند هر پایان باید نتیجه‌ای طبیعی و متناسب با سبک بازی و تصمیم‌های بازیکن به نظر برسد.

تریلر گیم پلی رو دیدم هم گرافیک هم اتمسفر هم کامبت عالیه . برای کسایی که دنبال شلوغی نیستن و از آروم قدم زدن تو یه شهر مرده لذت میبرن خوراکه .
پ.ن : این هیتی که سایلنت هیل F میگیره بخاطر نداشتن رگبار و RPG ـه یا بخاطر کونامیه که تیپا زد تو ماتحت کوجیما و هنوز بعضی ها بیخیالش نشدن ؟ کدومشه چون برای من یه شاهکاره و مبارزات و کامبتش هم فوق العادست .

تریلر گیم پلی رو دیدم هم گرافیک هم اتمسفر هم کامبت عالیه . برای کسایی که دنبال شلوغی نیستن و از آروم قدم زدن تو یه شهر مرده لذت میبرن خوراکه .
پ.ن : این هیتی که سایلنت هیل F میگیره بخاطر نداشتن رگبار و RPG ـه یا بخاطر کونامیه که تیپا زد تو ماتحت کوجیما و هنوز بعضی ها بیخیالش نشدن ؟ کدومشه چون برای من یه شاهکاره و مبارزات و کامبتش هم فوق العادست .
بیشتر به خاطر اینکه وصله ناجور مجموعست و یه جورایی تک افتاده.
به خودی خود خیلی بازی خوبیه ولی خب برای طرفدارهای مجموعه هم خیلی عجیب بود این شکل از سیستم مبارزه و رفتن به ژاپن.
البته بخش مبارزه و دشمنهاش پاشنه آشیل بازی هست انصافا ولی به اون بدی هم که میگن نیست.
سایلنت هیل کی بخش مبارزه خفنی داشته که این دومیش باشه؟

این 3-2 خط بالا رو نوشتم بعد ویدئوهای IGN/GS رو در مورد TownFall دیدم ، منتقد گیم اسپات هم دقیقا همین نظر رو در مورد SH F داره.
خواستم متن رو پاک کنم نگن از روی ویدئو کپی کرده ، ولی به خودم گفتم چه ربطی داره؟
اون منتقد هم مثل ما گیمره ، همینجا چندتا از بچه های دیگه از جمله خودت هم این نظر رو داری ، چرا بیخود خودسانسوری کنم؟ :D
==============
==============

Silent Hill: Townfall Might Be Exactly What the Series Needs | IGN Preview​

==============

Silent Hill Townfall Hands-On Preview - GameSpot​

از همون ابتدا که معرفی شد ناشر عالی...
ایده بازی و اول شخص بودنش عالی...
نمایش گیم پلیش هم واقعا کم ایراده.

طبق پیش نمایش ها (چند خط از گیم اسپات مینویسم ، IGN هم تو همین مایه هاست و خیلی تعریف کرده):

• داستان در شهر بندری Saint Emilia در اسکاتلند اتفاق می‌افته.

• اون دستگاه رادیو مانند کلیت گیم پلی به اون وابستست و ازش برای حل معما ، پیدا کردن مسیر یا حتی بخشی از مبارزات هم روی دوش اونه.

• تمرکز بازی کاملا روی مخفی‌ کاریه و این بخش خیلی خوب کار شده
  • اسلحه و مهمات خیلی محدوده
  • خود بازی هم میخواد که پلیر بیشتر مخفی بشه و تا جای ممکن از درگیری مستقیم فرار کنه.

• منتقد گیم اسپات میگه چند نفر از اعضای تیم قبلا روی Alien: Isolation کار کردن و این به خوبی خودش رو تو مواردی مثل استفاده از یه وسیله آنالوگ(رادیو) ، حس تنش بازی نشون میده و میگه این حتی به نسبت اون بازی پیشرفت هم داشته!

• محیط و طراحی محیطی خیلی پرجزئیاته و تک تک پوسترها ، آگهی های تبلیغاتی ، ساعات کاری فروشگاه ها و... داستانی برای گفتن دارن.
    کلا داستانگویی محیطی رو خیلی ازش تعریف کرده.
    نظر خودم: این جاش تو SH F واقعا خالی بود مخصوصا بعد از تجربه سایلنت هیل 2 که بلوبر این کار رو مثل همیشه عالی انجام داده بود.
در آخر هم از کونامی خیلی تعریف کرده که این شجاعت رو داشته و به استودیوها هم این اجازه رو داده که هر کدوم برداشت خودشون رو از سایلنت هیل داشته باشن و امضای خودشون رو پای مجموعه بزارن.
اینکه نسخه سال قبل مربوط به ژاپن و فرهنگ آسیایی بود ولی این نسخه کاملا بر پایه فرهنگ اروپایی و اسکاتلندیه (خود استودیو Screen Burn Interactive i که اسم قبلیشون No Code بود هم اسکاتلندیه) و مشکلات مربوط به صنعتی شدن شهرهای کوچک و فروپاشی اجتماعی تو این شهرها ، اشتباهات گذشته کمپانیهای بزرگ و... درش کاملا نمایانه.

===========
آمااااااااااااا
حالا بازی منتشر میشه و همینها اولین 6 و7 هارو میدن :))

آخرین ویرایش:
بیشتر به خاطر اینکه وصله ناجور مجموعست و یه جورایی تک افتاده.
به خودی خود خیلی بازی خوبیه ولی خب برای طرفدارهای مجموعه هم خیلی عجیب بود این شکل از سیستم مبارزه و رفتن به ژاپن.
البته بخش مبارزه و دشمنهاش پاشنه آشیل بازی هست انصافا ولی به اون بدی هم که میگن نیست.
سایلنت هیل کی بخش مبارزه خفنی داشته که این دومیش باشه؟

این 3-2 خط بالا رو نوشتم بعد ویدئوهای IGN/GS رو در مورد TownFall دیدم ، منتقد گیم اسپات هم دقیقا همین نظر رو در مورد SH F داره.
خواستم متن رو پاک کنم نگن از روی ویدئو کپی کرده ، ولی به خودم گفتم چه ربطی داره؟
اون منتقد هم مثل ما گیمره ، همینجا چندتا از بچه های دیگه از جمله خودت هم این نظر رو داری ، چرا بیخود خودسانسوری کنم؟ :D
==============
==============

Silent Hill: Townfall Might Be Exactly What the Series Needs | IGN Preview​

==============

Silent Hill Townfall Hands-On Preview - GameSpot​

از همون ابتدا که معرفی شد ناشر عالی...
ایده بازی و اول شخص بودنش عالی...
نمایش گیم پلیش هم واقعا کم ایراده.

طبق پیش نمایش ها (چند خط از گیم اسپات مینویسم ، IGN هم تو همین مایه هاست و خیلی تعریف کرده):

• داستان در شهر بندری Saint Emilia در اسکاتلند اتفاق می‌افته.

• اون دستگاه رادیو مانند کلیت گیم پلی به اون وابستست و ازش برای حل معما ، پیدا کردن مسیر یا حتی بخشی از مبارزات هم روی دوش اونه.

• تمرکز بازی کاملا روی مخفی‌ کاریه و این بخش خیلی خوب کار شده
  • اسلحه و مهمات خیلی محدوده
  • خود بازی هم میخواد که پلیر بیشتر مخفی بشه و تا جای ممکن از درگیری مستقیم فرار کنه.

• منتقد گیم اسپات میگه چند نفر از اعضای تیم قبلا روی Alien: Isolation کار کردن و این به خوبی خودش رو تو مواردی مثل استفاده از یه وسیله آنالوگ(رادیو) ، حس تنش بازی نشون میده و حتی اون رو پیشرفت هم دادن!

• محیط و طراحی محیطی خیلی پرجزئیاته و تک تک پوسترها ، آگهی های تبلیغاتی ، ساعات کاری فروشگاه ها و... داستانی برای گفتن دارن.
    کلا داستانگویی محیطی رو خیلی ازش تعریف کرده.
    نظر خودم: این جاش تو SH F واقعا خالی بود مخصوصا بعد از تجربه سایلنت هیل 2 که بلوبر این کار رو مثل همیشه عالی انجام میده.
در آخر هم از کونامی خیلی تعریف کرده که این شجاعت رو داشته و به استودیوها هم تزریق کرده که هر کدوم برداشت خودشون رو از سایلنت هیل داشته باشن و امضای خودشون رو پای مجموعه بزارن.
اینکه نسخه سال قبل مربوط به ژاپن و فرهنگ آسیایی بود ولی این نسخه کاملا بر پایه فرهنگ اروپایی و اسکاتلندیه (خود استودیو Screen Burn Interactive i که اسم قبلیشون No Code بود هم اسکاتلندیه) و مشکلات مربوط به صنعتی شدن شهرهای کوچک و فروپاشی اجتماعی تو این شهرها ، اشتباهات گذشته کمپانیهای بزرگ و... درش کاملا نمایانه.

===========
آمااااااااااااا
حالا بازی منتشر میشه و همینها اولین 6 و7 هارو میدن :))
منم از سایلنت هیل اف خیلی خوشم امد درسته مبارزاتش ایراد داشت ولی بد هم نبود
داستانش هم در متن ها به بعضی خرافات مردم شهر و شیطانی بودن خدایان اشاره میکرد و میشه گفت صرفا ترس از ازدواج نبود
به نظرم این ایده که سایلنت هیل صرفا محدود به شهر سایلنت هیل نباشه بد نیست مورد دیگه به نظرم همون تیم سایلنت هم با سایلنت هیل ۴ سعی داشتن بازی از کلون اویل بودن در بیارن اونجا هم بخش اعظم مبارزات کلی با سلاح سرم بود و سلاح گرم به خاطر محدویت خیلی کم کیف و نمردنی بودن موجودات تقریبا کارایی نداشت اونجا هم وقایع بازی بیرون از شهر سایلنت هیل بود هرچند که ارتباط مستقیم به فرقه و شهر داشت ولی از کجا معلوم که اگه خود تیم سایلنت هم بود دنیای بازی در نسخه بعدی کلا بیرون و بدون ارتباط به شهر و فرقه می ساخت.

من با silent hill 1 تو 12 سالگی آشنا شدم و برام جالبه هنوزم میتونم بگم بهترین بازی زندگیم sh هست.برای بار سوم دارم SH2 REMAKE رو میرم.بعد اون میخوام دوباره SH F رو برم.خیلی لذت بخشه میبینم بعد این همه سال IP پر قدرت زندس.SH TOWNFALL نمیدونم بتونه مثل این دوتا خوب باشه یا نه ولی مهم نیست بعدش REMAKE SH1 رو داریم که ریشه اصلی SH هست برای من.

از گیم پلی راضی بودم. هرچند فکر نکنم متای خوبی بگیره احتمالا زرد باشه ولی فکر نمیکنم بازی بدی باشه. گان پلیش هم کاملا مناسبه. اصلا نبایدم چیز نرمی باشه مثلا بازی ترسناکه :D
فقط این تم قرمز خیلی رو اعصابه. تو همین چند دقیقه چشم درد گرفتم. غیر ممکنه بتونم چند ساعت تحملش کنم که احتمالا همین باعث شه بازیش نکنم :D

از گیم پلی راضی بودم. هرچند فکر نکنم متای خوبی بگیره احتمالا زرد باشه ولی فکر نمیکنم بازی بدی باشه. گان پلیش هم کاملا مناسبه. اصلا نبایدم چیز نرمی باشه مثلا بازی ترسناکه :D
فقط این تم قرمز خیلی رو اعصابه. تو همین چند دقیقه چشم درد گرفتم. غیر ممکنه بتونم چند ساعت تحملش کنم که احتمالا همین باعث شه بازیش نکنم :D
استفاده از این تم قرمز خیلی رواج پیدا کرده.
Control جدید هم اینطوره.
انگار یه هماهنگی بین طراحهای هنری بازیها با هم شده که ازش استفاده کنن.
البته خب به خاطر ذات خود رنگ قرمز و تاثیری که میزاره استفاده ازش تو این بازیها با اتمسفر سنگین و تضادی که ایجاد میکنه و حسی که منتقل میکنه اصلا عجیب نیست.
ولی تو سالهای اخیر خیلی رواج پیدا کرده.
کنترل رزوننت و این SHT واقعا دیگه نهایت استاندارد رو هم رد کردن :D

حالا اینجا بازی سرعتی نیست ولی تریلرهای Control رو میبینی که گیم پلی سرعتی تری داره دیگه خیلی حس تنش ایجاد میکنه.

بازیش تو این تریلرها که من دیدم چیز خاصی نداشت جز اون وسیله نمایشگردار که با الهام از رادیو ساخته بودن در حد همون متای 60-70 میزنه باشه و حتی سقوط آزاد:دی حالا باید بیاد و ببینیم بخاطر شخصیت اصلی سیاهپوست منتقدا میکشنش بالا یا نه:دی ما که امیدواریم بخاطر خود بازیش باشه البته.
خودم از بازی fps خوشم میاد بدم نمیاد موفق بشه البته.
اولش از هر چی کونامی میساخت حالم بهم میخورد ولی دیدم ملت براشون مهم نیس ما هم شل کردیم. گرچه خب گند بزنه باز دوباره مهم میشه برای همه و طبیعیه.

پ.ن: بیشتر منتظر ریمیک شماره 3 هستم
کاش قبل 1 میزدن 3 رو ریمیک میکردن

• Cool
Reactions: Thundersky
استفاده از این تم قرمز خیلی رواج پیدا کرده.
Control جدید هم اینطوره.
انگار یه هماهنگی بین طراحهای هنری بازیها با هم شده که ازش استفاده کنن.
البته خب به خاطر ذات خود رنگ قرمز و تاثیری که میزاره استفاده ازش تو این بازیها با اتمسفر سنگین و تضادی که ایجاد میکنه و حسی که منتقل میکنه اصلا عجیب نیست.
ولی تو سالهای اخیر خیلی رواج پیدا کرده.
کنترل رزوننت و این SHT واقعا دیگه نهایت استاندارد رو هم رد کردن :D

حالا اینجا بازی سرعتی نیست ولی تریلرهای Control رو میبینی که گیم پلی سرعتی تری داره دیگه خیلی حس تنش ایجاد میکنه.
تم سبز و آبی کهربایی تیره خیلی عالیه . هم مرموز هم چشم اذیت نمی کنه .

هم حس نا امیدی و آخر زمانی می ده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or